nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عجببببب میلاددددددددددددددد بودجه تالارو همینجوری بالا میکشیدین؟ :persiana__hahaha: آره معلومه خیلی خوفههههههههه مینااااااا.2 مین دیگه بمونه یارانه ماهشم از ما میخواد هااا 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بابا تموم کن ما میدونیم شما مهندسای صنایع اون دوره اید وضعتون توپهاین ماییم گول خوردیم وعده دادن کار هست اومدیم بیکاریمغذامونو بده میناااااااااااااااااااااااااااا مشخص کن الان کدوم طرفی تووووو بابا بخدا نداریمممممممم اونا ما نیستیم کههههههههه یه نسل قبل ما هستن....:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اسمش محمد مهدیهاینقدر خوفهههههه این آواترشو ستاد افزایش اعتماد به نفس بهش پیشنهاد داده..........ولی اشکال نداره من وقتی میبینم جوونا اینقدر آرزوهای بزرگ دارن خیلی خوشحال میشم......... :ws28: جونم؟کدوم عیدی؟ نهار؟ ما فقیریمممممم نهار نمیخوریم:4chsmu1: واسه بچه ها سنگ گذاشتن توی آب گول بخورن نازی مگه تو نگفتی امروز ناهار جوجه داریم 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بده اونممممم ببین من فردا شاید منفجر شدم بعد همیشه با خودت میگی کاش یه نهار به این بچه میدادم منفجر چرا؟ عزیزم من که به شما گفتم نهار روی آتیشههه چرا چونه میزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ عجبببببمیلاددددددددددددددد بودجه تالارو همینجوری بالا میکشیدین؟ :persiana__hahaha: آره معلومه خیلی خوفههههههههه مینااااااا.2 مین دیگه بمونه یارانه ماهشم از ما میخواد هااا زمان ما برق مجانی بود اتوبوس مجانی بود تازه پول نفتم میفرستادیم دم خونه ها بده اونمممممببین من فردا شاید منفجر شدم بعد همیشه با خودت میگی کاش یه نهار به این بچه میدادم خدا نکنه فردا دیر نیست 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: نازی مگه تو نگفتی امروز ناهار جوجه داریم جوجه؟ جوجه چیه؟؟؟ تا حالا اسمشم نشنیدم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها آروم باشین مهمون واجب تره ......... مهمون که ناهارشو خورد بعد هر چی مون شما میخورید.پس این مدیرتون چی یاتون میده اینجا؟؟؟؟........... بچه ها گول حرفای این مدورتونو نخورین ها این بودجه ها رو میگیره بهتون غذا نمیده بعد با بودجه ها معلوم نیست چی کار میکنه ......... همین الان به پا خیزید و علیهش کودتا کنید......... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ جوجه؟جوجه چیه؟؟؟ تا حالا اسمشم نشنیدم من حاضرم معامله کنم نازی جوجه رو فقط به من بده من طرف توام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بلاخره مینا به خونش برگشت اها:4chsmu1:خوبی ؟چایی قهوه اب میوه میخوری:4chsmu1: بستنی آره؟؟؟؟؟؟؟:167: ای جانممممم :persiana__hahaha: حالا گوش دادن؟ :167::167::167: اینا مغرورتر از این حرفان البته یه برادر به راه راست هدایت شد مینا،ما مغروریم،نمکدون میشکنی:w00: :persiana__hahaha:بذارررر یواش یواششششش حل میشهههه بازم خوبه یه برادر به راه راست هدایت شد... البته اون راهی که تو نشون دادی مطمئن بود؟:4chsmu1: به به بفرماییییننننن خوش اومدین از همین الان بگم عیدی نداریمااااااا:4chsmu1: شما چرا همش در مورد ما بحث میکنید،مگه خودتون موضوع ندارید 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها آروم باشین مهمون واجب تره .........مهمون که ناهارشو خورد بعد هر چی مون شما میخورید.پس این مدیرتون چی یاتون میده اینجا؟؟؟؟........... بچه ها گول حرفای این مدورتونو نخورین ها این بودجه ها رو میگیره بهتون غذا نمیده بعد با بودجه ها معلوم نیست چی کار میکنه ......... همین الان به پا خیزید و علیهش کودتا کنید......... اومدی تو تالار صنایع کودتا میکنی فکر کردی نازی بی کس وکاره پدر سوخته تالار ما رو بی کفایت جلوه میدهی بدهم از لب اویزونت کنم:icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ جوجه دارید ای مرفه بی درد ای علی نامرد:w00: :icon_redface: شما چرا همش در مورد ما بحث میکنید،مگه خودتون موضوع ندارید :w58: 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ د بیا رفت بر و بچ آورددددددد مینا فر ؟فر چیه؟ ما فر نداریم توی خونه کههههههه. آتیش... یادت نیست اون روزی دادم رفتی از تالار برق هیزمارو که برده بودی بیاریییی:4chsmu1: آبرو نذاشتین برام هاااا. دوستان عزیز همدیگه رو تیکه پاره نکنین به اندازه همه سنگ گذاشتم روی آتیش! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ به میهمانان ما بد رفتاری میکنی:w00:بیام یه دولیو بزنم لهت کنم:w00:بیام بکشمت:w00: مینا چقدر گرفتی کسی یادشه تو علم مواد ساختار hcp چه شکلی بود اتمای توش؟ یه 6 ضلغی بود 6 تا تو راس بالا 6 تا راس پایین یکی مرکز سطح بالا یکی پایین در طول قاعده چجوری میشه نه دیگه دخترم اشتباه میکنی د بیا رفت بر و بچ آورددددددد مینا فر ؟فر چیه؟ ما فر نداریم توی خونه کههههههه. آتیش... یادت نیست اون روزی دادم رفتی از تالار برق هیزمارو که برده بودی بیاریییی:4chsmu1: آبرو نذاشتین برام هاااا. دوستان عزیز همدیگه رو تیکه پاره نکنین به اندازه همه سنگ گذاشتم روی آتیش! خیله خب حالا جوجه چی شد 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ کسی یادشه تو علم مواد ساختار hcp چه شکلی بود اتمای توش؟ یه 6 ضلغی بود 6 تا تو راس بالا 6 تا راس پایین یکی مرکز سطح بالا یکی پایین در طول قاعده چجوری میشه من که یادم نمیاد علم مواد چی بود! میلاااااااااد زود بیا جواب بده ببینم میگما مینا جون داری علم مواد میخونی و اسپم میکنی؟ قربون تمرکز دخترم بشم... تأ ثیر همین غذاهاییی هستش که برات درست میکنمااا 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ تو چرا دوستم اینجوری نگاه میکنی:w00:عیبه:w00:ادم به یه خانوم محترم زل نمیزنه:w00: من از کجا میدونستم خانومه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ دانشجویی حساب کننه من دوست دارم نمکدون بدزدم مخصوصا تو فست فودا اون طوری نگو خیلی مهربونه میخواد نهارم بده بهمون بستنی قیفی تو هم اینکاره ای:w00: باشه مینا جون من خیلی خوشحالم ،آشیونتو پیدا کردی گاهی به ما هم سر بزن:icon_pf (44):خدانگهدار تو چرا دوستم اینجوری نگاه میکنی:w00:عیبه:w00:ادم به یه خانوم محترم زل نمیزنه:w00: :ws28: سرب داغ بریزیم تو چشاش مینا چقدر گرفتی :w00: 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها آروم باشین مهمون واجب تره .........مهمون که ناهارشو خورد بعد هر چی مون شما میخورید.پس این مدیرتون چی یاتون میده اینجا؟؟؟؟........... بچه ها گول حرفای این مدورتونو نخورین ها این بودجه ها رو میگیره بهتون غذا نمیده بعد با بودجه ها معلوم نیست چی کار میکنه ......... همین الان به پا خیزید و علیهش کودتا کنید......... نمیشه خیلی دیکتاتوره 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نمیشه خیلی دیکتاتوره من دیکتاتورم؟ مهرداد تو هم؟ باشه باشهههه حالا که اینجور شد شامم ندارین:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من دیکتاتورم؟مهرداد تو هم؟ باشه باشهههه حالا که اینجور شد شامم ندارین:4chsmu1: :mpr:نه خانم مدیر ،اشتباه لپی شده :w554: میخواستم بگم دستو دلبازه ،اشتباهی اون کلمه رو گفتم !! از بس تازگیها حرف از دیکتاتوری و ایناست.... لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :mpr:نه خانم مدیر ،اشتباه لپی شده :w554:میخواستم بگم دستو دلبازه ،اشتباهی اون کلمه رو گفتم !! از بس تازگیها حرف از دیکتاتوری و ایناست.... آره؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: :167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده