M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ مهمون نواز باش اینجا که شما صاحب خونه اید 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ هی تشکر میزنی میریدیه چی بگید ما رو اواره ی پاتوق اینو اون کردید سلام مینا جون :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v میبینم که مهمون اوردی یا شایدم مهمون شدی 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خانم مدیر ، لطفا یه تذکری چیزی به این مینا بگین؟ هیچ وقت تو تالار صنایع نیستش!! 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خانم مدیر ،لطفا یه تذکری چیزی به این مینا بگین؟ هیچ وقت تو تالار صنایع نیستش!! آره؟؟؟؟؟؟؟:167: نه رفتم بین برقیا چند تا سوال برقی کردم موندگار شدم بعد رفتم پیش مکانیکا گفتم اینقدر مغرور نباشید داشتم امر به معروف و نهی از منکر میکردم ای جانممممم :persiana__hahaha: حالا گوش دادن؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.......... مهمون نمیخواین آیا؟؟؟؟؟ هی این مینا پا میشه میاد پاتوق برقیا حالا ما اومدیم بازدید.......... 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ داشتم امر به معروف و نهی از منکر میکردم خوب بیا مارو هم به راه راست هدایت کن، اگه از خودیا شروع کنی ثوابش هم بیشتره 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام..........مهمون نمیخواین آیا؟؟؟؟؟ هی این مینا پا میشه میاد پاتوق برقیا حالا ما اومدیم بازدید.......... خیلی خیلی خوش اومدی ،خونه خودتونه.... 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اینا مغرورتر از این حرفان البته یه برادر به راه راست هدایت شد :persiana__hahaha: بذارررر یواش یواششششش حل میشهههه بازم خوبه یه برادر به راه راست هدایت شد... البته اون راهی که تو نشون دادی مطمئن بود؟:4chsmu1: سلام..........مهمون نمیخواین آیا؟؟؟؟؟ هی این مینا پا میشه میاد پاتوق برقیا حالا ما اومدیم بازدید.......... به به بفرماییییننننن خوش اومدین از همین الان بگم عیدی نداریمااااااا:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سعادتی که نصیبتون میشه قدر نمیدونید دیگهبده میام جو صمیمی میکنم پیشنهاد کارم میدم تازه به فکر دستانی هستم در دستان قدرتمند تو شما تاج سری چرا قدر نمیدانیم .میدانیم ، میدانیم............ اصلا یه روز نمیای اونور اونجا سوت و کور میشه.............. اون دستان قدرتمند رو خوب اومدیا.پس من منتظرما خبرشو بده..............:ws2: :w139:........ خیلی خیلی خوش اومدی ،خونه خودتونه.... مرسی مرسییییی ........ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha:به به بفرماییییننننن خوش اومدین از همین الان بگم عیدی نداریمااااااا:4chsmu1: ده نه دیگه من تا عیدی نگیرم نمیرم بیرون ......... همین جا بس میشینم تا عیدی بدین........ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ هدابت چه مدلی میخوای اینطوری::167: یا اینطوری: اره ایزو 2010 داشت ایزو 2010؟ نه باباااااااااا این ورژنم اومد؟:persiana__hahaha: ده نه دیگه من تا عیدی نگیرم نمیرم بیرون .........همین جا بس میشینم تا عیدی بدین........ ای خدااااااااااا اصفهانیهههه ماماااااااااننننننن :w00: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره:Ghelyon: باز من دو روز نبودم:icon_pf (95): به افتخار ورود میلاد خوش فکر:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ ایزو 2010؟ نه باباااااااااااین ورژنم اومد؟:persiana__hahaha: ای خدااااااااااا اصفهانیهههه ماماااااااااننننننن :w00: این عیدیه ما چی شد؟؟؟؟؟؟.......... تازه من ناهار هم نخوردما گفته باشم............ 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ به به خوش اومدیییییی مدورررررررررر مینا وای بحالت باز بری برادر-خواهر بیاریاااااااا بابا پول ندارممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ خودم میخوام بیارمش:دی مینا این چه اواتاریه 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ علیهههههههههههههههههه باز شروع شد:icon_pf (34): این عیدیه ما چی شد؟؟؟؟؟؟.......... تازه من ناهار هم نخوردما گفته باشم............ اقا بشین مثل بچه های خوب سر و صدا نکن شامم بهت میدیم اینجا به بهخوش اومدیییییی مدورررررررررر مینا وای بحالت باز بری برادر-خواهر بیاریاااااااا بابا پول ندارممممممممممم نازی:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مینا این چه اواتاریه این آواترشو ستاد افزایش اعتماد به نفس بهش پیشنهاد داده.......... ولی اشکال نداره من وقتی میبینم جوونا اینقدر آرزوهای بزرگ دارن خیلی خوشحال میشم......... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ اسمش محمد مهدیهاینقدر خوفهههههه منو میگی؟؟؟؟ من الان پست قبلیمو پس میگیرم......... خیلی هم حرفه حقه .آواترشم درست میگه. هر کی هم قبول نداره با من طرفه:167:........... 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ این عیدیه ما چی شد؟؟؟؟؟؟.......... تازه من ناهار هم نخوردما گفته باشم............ جونم؟ کدوم عیدی؟ نهار؟ ما فقیریمممممم نهار نمیخوریم:4chsmu1: واسه بچه ها سنگ گذاشتن توی آب گول بخورن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده