afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خداییش فکر کردی من عکس خودمو میذارم؟ این عکس همکلاسی بسیجیم بود یه دقیقه از فیسبوک برش داشتم گذاشتم اینجا،بفهمه پوستمو میکنه. :icon_pf (34): من عکسه رو برداشتم کاری می کنم کل انجمن عکسه رو بذارن برا اواتارشون 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خداییش فکر کردی من عکس خودمو میذارم؟ این عکس همکلاسی بسیجیم بود یه دقیقه از فیسبوک برش داشتم گذاشتم اینجا،بفهمه پوستمو میکنه. :icon_pf (34): کو عکست داش اسی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من عکسه رو برداشتم کاری می کنم کل انجمن عکسه رو بذارن برا اواتارشون اکشال نداره، عکس من نبود...... بابا من محافظه کار تر از این حرفام که عکسمو بذارم اینجا. تو فیسبوکم هم بچه ها منو کشتند بذارم نذاشتم، تنها کسی که گول نخورد جواد مسی بود. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اکشال نداره، عکس من نبود...... بابا من محافظه کار تر از این حرفام که عکسمو بذارم اینجا. تو فیسبوکم هم بچه ها منو کشتند بذارم نذاشتم، تنها کسی که گول نخورد جواد مسی بود. :icon_pf (34): اما من عکستو دیدم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اما من عکستو دیدم اون عکس من نبود. بذار الان که هیچکس نیست میذارمش. 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اون عکس من نبود. بذار الان که هیچکس نیست میذارمش. عکس میتینگ و دیدم بابا.من الان اومدم انجمن نمیدونم چه عکسی گذاشتی بذار دوباره رویتت کنیم رئیس 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اکشال نداره، عکس من نبود...... بابا من محافظه کار تر از این حرفام که عکسمو بذارم اینجا. تو فیسبوکم هم بچه ها منو کشتند بذارم نذاشتم، تنها کسی که گول نخورد جواد مسی بود. :icon_pf (34): مثلا بذاری چی میشه شناساییت می کنند؟ تو هر کاری در اینترنت می کنی رو میشه به راحتی دراورد و یا برعکسش شناساییت کرد هر کاری 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چرا تا اسی میخواد عکس بذاره هم اعضا زید میشن هم مخصوصا مهمان؟ اسی فکر کنم این تاپیک ستون پنجم داره 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ما که از خودیم نگران نباشید این وایکینگ مگه نرفت بخوابه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چرا تا اسی میخواد عکس بذاره هم اعضا زید میشن هم مخصوصا مهمان؟اسی فکر کنم این تاپیک ستون پنجم داره بدبختی گیر افتادیما....... باور کن منتظرند کار دستم بدن. :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گذاشتیمش، الان که کسی نیست خوبه. 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ما که از خودیم نگران نباشید این وایکینگ مگه نرفت بخوابه؟ اون مهمان الان وایکینگ بدبختی گیر افتادیما....... باور کن منتظرند کار دستم بدن. :icon_pf (34): :gnugghender: گذاشتیمش، الان که کسی نیست خوبه. اسی لااقل از نزدیک میذاشتی.یکم با اون عکسایی که قبلا دیدم فرق میکنه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اسی لااقل از نزدیک میذاشتی.یکم با اون عکسایی که قبلا دیدم فرق میکنه برای اینکه اون قبلنایی هر کدوم مال یک نفر بود !!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گذاشتیمش، الان که کسی نیست خوبه. این عکست برمیگرده به دوره فردین خدابیامرز که باهم میرفتید بیرون دیگه 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ گذاشتیمش، الان که کسی نیست خوبه. بالاخره رونمایی کردی گفتی ساعت 2 به بعد میذارم عکسمو من باور نکردم 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ برای اینکه اون قبلنایی هر کدوم مال یک نفر بود !!! :icon_pf (34): بابا عکسای میتینگا رو میگم.من ندیدم چه عکسی امشب گذاشتی.:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ بابا عکسای میتینگا رو میگم.من ندیدم چه عکسی امشب گذاشتی.:vahidrk: امشب عکس رفیق بسیجیمو گذاشتم. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ امشب عکس رفیق بسیجیمو گذاشتم. :icon_pf (34): ایول.منم عکسمو یه دقه میذارم بعد برش میدارم.اما اگه خواب نرفتی دیگه پا خودت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده