felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ از دیدار دوستان بسی مشعوف شدیم فقط یه چیزایی رو بگم رو دلم نمونه : 1. وایکینگ در نظرم یک پسر سیبیلو بود که بسی جا خوردم بعد از دیدنش 2. ماهرخ عکس اولتو که دیدم گفتم چقد قشنگه این ، دومی و سومی رو که دیدم گفتم گفتم قشنگ بود این شب همگی خوش و پر از ستاره های خوشگل و جذاب ... نمی میرین الکی گیر ندین 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به به مهموناي گل و گلاب... ماشالا كه خوابتون نميبره.. يه 5 دقيقه صب كنيد ميريم تو عكساي +18.. افرين كه اينقد حرف گوش كن هستيد.. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نه بوووخووودا خواهریم اصلا شبیه نیستیم نه؟؟؟؟ بچه ها کاش اسماتوننم می گفتین من مثلا یکی می گه حامد نمی فهمم کیه استارتر تاپیک حامده 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ماهرخ و وایکینگ خواهرین یا مارو فیلم کرده بودین؟ اینها از همون اولش هم خواهر بودند دیگه.......درس زیادی خوندی مغزت نمیکشه اینم عکس من 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ 2. ماهرخ عکس اولتو که دیدم گفتم چقد قشنگه این ، دومی و سومی رو که دیدم گفتم گفتم قشنگ بود این شب همگی خوش و پر از ستاره های خوشگل و جذاب چشه بچه؟:vahidrk: خیلیم خوبه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به به سفید برفی هم عکس گذاشت 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ حامد استارتره el romanعلیرضا arkha سعید mechjj با تشکر از چهره متفکر هفته مال الانه!!! فك نكنم كسي مال خود الان رو گذاشت..!! من که امکاناتشو نداشتم اونعکس خودم هم مال اردیبهشت بود که با دوربین رفیقم تو کارگاه انداختم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اینها از همون اولش هم خواهر بودند دیگه.......درس زیادی خوندی مغزت نمیکشه اینم عکس من یه ملت رو یه عمره سر کار گذاشتیم 35 تا 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اینها از همون اولش هم خواهر بودند دیگه.......درس زیادی خوندی مغزت نمیکشه اینم عکس من سگ نجسه دست نزني بهش ها.. عكس نزديكتري ميذاشتي خب.. 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اینها از همون اولش هم خواهر بودند دیگه.......درس زیادی خوندی مغزت نمیکشه اینم عکس من به به چشمون به جمالت روشن شد چرا عکس سگمی زارین من سگ خیلی دوس می دارم هوس می کنم 4 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به به مهموناي گل و گلاب...ماشالا كه خوابتون نميبره.. يه 5 دقيقه صب كنيد ميريم تو عكساي +18.. افرين كه اينقد حرف گوش كن هستيد.. علیرضا خودت باید چراغ اول رو روشن کنی:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اینها از همون اولش هم خواهر بودند دیگه.......درس زیادی خوندی مغزت نمیکشه اینم عکس من بزرگش کن بابا، معلوم نیست 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به به سفید برفی هم عکس گذاشت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همچین میگی انگارمن گفته بودم نمیذارم خب داشتم میخوندم صفحات و میدیمشون دیگه.. من عکس اورمان و رضا نسیمی و حمید .سی اف رو ندیدم کوشون 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اونعکس خودم هم مال اردیبهشت بود که با دوربین رفیقم تو کارگاه انداختم اي بابا.. امكاناتش!!! ديگه گوشي جي ال اكس مث من نداري كه.. يه عكس باهاش بگيري وصل كن به كامپيوتر و عكس رو اپ كن.. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ مال الانه!!! فك نكنم كسي مال خود الان رو گذاشت..!! عکس من 2هفته قبله 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ الان منم تصورت میکنم که دیگه 4ساعت نظاره گر تاپیک بدون پست نباشی(بهرام فرست:یک دختر با ریش پرفسوری تصورمیشود مگر آنگه خلافش ثابت گردد) سرعت نتم پایینه، میکشه خودشو یه پیج باز کنه، وگر نه خیلی حرف داشتم 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ عکس من 2هفته قبله بازم میگم عکست منو گرفته احتمالا قصد مزدوج شدن نداری 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اینم جدیدترین عکس گلشیفته فراهانی بچه ها ... 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 همچین میگی انگارمن گفته بودم نمیذارم خب داشتم میخوندم صفحات و میدیمشون دیگه.. من عکس اورمان و رضا نسیمی و حمید .سی اف رو ندیدم کوشون من عکسم 2:21 ثانیه بود،همون کافیه دیگه اي بابا..امكاناتش!!! ديگه گوشي جي ال اكس مث من نداري كه.. يه عكس باهاش بگيري وصل كن به كامپيوتر و عكس رو اپ كن.. گوشی من باهاش یخ و قند و اینا خورد میکنیم،این که گفتی تو شهرمون نیومده هنوز 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ به به چشمون به جمالت روشن شد چرا عکس سگمی زارین من سگ خیلی دوس می دارم هوس می کنم خب منم دوستش داشتم افتخارداد باهام فقط عکس گرفت و رفتیم باهم کوه....... دیگه بعدش ندیدمش منم خوشحال شدم دیدمت موچولو اصلا هم شبیه گلشیفته نیستی خوشمل تری 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده