nazfar 8746 ارسال شده در 22 آبان، 2011 خوب دیشب وقت نشد اما الان مینویسم میناییی. متن میتونه به این قرار باشه: با سلام و عرض خوشامد به شما آرزومندیم در راستای غنی سازی تالار صنایع و همچنین پیشبرد برنامه های جدید تالار شاهد همراهی شما باشیم. برخی از برنامه های جدید بدین قرار است: 1. 2. (با لینک هاشون میذاریم) با تشکر مدیریت روابط عمومی تالار صنایع 2
VINA 31339 ارسال شده در 22 آبان، 2011 خوب دیشب وقت نشد اما الان مینویسم میناییی.متن میتونه به این قرار باشه: با سلام و عرض خوشامد به شما آرزومندیم در راستای غنی سازی تالار صنایع و همچنین پیشبرد برنامه های جدید تالار شاهد همراهی شما باشیم. برخی از برنامه های جدید بدین قرار است: 1. 2. (با لینک هاشون میذاریم) با تشکر مدیریت روابط عمومی تالار صنایع چی هست که لینکشو بزارم 2
nazfar 8746 ارسال شده در 22 آبان، 2011 خوب عزیزم میتونیم تاپیک هایی مثل: شبکه کایزن شبکه آموزشی tqm راهیان... و در آخر هم برای راهنمایی بیشترشون میتونی لینک دفتر خودت و من رو بذاری... 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 26 آبان، 2011 سلام ، راستی کار مجله به کجا کشید؟ ما منتظریم اولین شمارش بیرون بیاد یه سوال دیگه برای اماده کردن مطالب از word استفاده میکنید یا نرم افزار دیگه ای؟ 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 26 آبان، 2011 سلام من که هرچی گفتک زبونم مو درآورد کار مجله به کجا رسید کی شمارش میاد بیرون الآن به کجارسیده؟ 3
nazfar 8746 ارسال شده در 27 آبان، 2011 دوستان خوبم من قراره که مطالب رو بدم میلاد تا با پیمان هماهنگ کنه فکر کنم تا10 روزآتی انجام شه... من یه کار برام پیش اومده که دسترسیم به نت به حداقل میرسه و نمتونم در آماده سازی نهاییش فعالتی کنم... از روز 7 هم تا 15 نیستم.... ممنون میشم میلاد رو کمک کنین. 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 30 آبان، 2011 دوستان خوبم من قراره که مطالب رو بدم میلاد تا با پیمان هماهنگ کنه فکر کنم تا10 روزآتی انجام شه... من یه کار برام پیش اومده که دسترسیم به نت به حداقل میرسه و نمتونم در آماده سازی نهاییش فعالتی کنم... از روز 7 هم تا 15 نیستم.... ممنون میشم میلاد رو کمک کنین. سیلااااااااام نازی ببخشید دیر اومدم:w139: من در خدمتم:Ghelyon: 3
VINA 31339 ارسال شده در 7 آذر، 2011 در ضمن من احساس میکنم تاپیک ارشدیا و کاروان ارشد جفتشون تو یه زمینن اگه میلاد عزیز موافق باشه ادغام شه 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 7 آذر، 2011 در ضمن من احساس میکنم تاپیک ارشدیا و کاروان ارشد جفتشون تو یه زمینن اگه میلاد عزیز موافق باشه ادغام شه فکر میکنم همون اول باید ادغام میشد نه حالابعد روندش یکم با اون چیزی که ما از کاروان انتظار داریم متناقضه و بیش تر حالت اسپم داره ولی اگه صلاح میدونی این کار وبکن 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 8 آذر، 2011 فکر میکنم همون اول باید ادغام میشد نه حالابعد روندش یکم با اون چیزی که ما از کاروان انتظار داریم متناقضه و بیش تر حالت اسپم داره ولی اگه صلاح میدونی این کار وبکن منم فکر می کنم ادغام بشن خیلی بهتره، آدم گیج میشه تو کدوم سوالشو بپرسه ، 2
nazfar 8746 ارسال شده در 8 آذر، 2011 در ضمن من احساس میکنم تاپیک ارشدیا و کاروان ارشد جفتشون تو یه زمینن اگه میلاد عزیز موافق باشه ادغام شه فکر میکنم همون اول باید ادغام میشد نه حالابعد روندش یکم با اون چیزی که ما از کاروان انتظار داریم متناقضه و بیش تر حالت اسپم داره ولی اگه صلاح میدونی این کار وبکن بهش رسیدگی میکنم 2
VINA 31339 ارسال شده در 8 آذر، 2011 منم فکر می کنم ادغام بشن خیلی بهتره، آدم گیج میشه تو کدوم سوالشو بپرسه ، بله بهش رسیدگی میکنم ممنونم دوستانی که تاپیک میزنن برچسب نمیزنن فقط زحمت بکشن بهم بگن من بزنم یا کسی تاپیک بی برچسب دید لینکشو بده پروفایلم من بزنم ممنون 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 28 آذر، 2011 ثبت نام مرحله دوم آزمون استاتیک http://www.noandishaan.com/forums/sh...337#post729337 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 28 آذر، 2011 ثبت نام مرحله دوم آزمون استاتیک http://www.noandishaan.com/forums/sh...337#post729337 شرمنده اسی جون همه جا تبلیغ کردی که این ازمون رو بهترین جا واسه تبلیغش اینجا واینجاست http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=42020 http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=60593 ممنونم 3
lorena 10304 ارسال شده در 8 دی، 2011 با سلام میلاد(مهندس خوش فکر)سیستمش خرابه یه چندروزی نمیتونه بیاد انجمن وظیفه ی خطیر اطلاع رسانی رو به بنده محول کرده متشکرم 5
nazfar 8746 ارسال شده در 14 دی، 2011 سلام به همه مدیرا و کاربرای بهترین تالار من به دلیلی نقل مکان به نت دسترسی ندارم... امیدوارم به زودی وایرلسم اکی شه همتون رو زیاد دوست دارم 5
VINA 31339 ارسال شده در 15 دی، 2011 سلام بخش اعضای طلایی انتقال مقالات قبلا که یه بخش مقالات داشتیم راحتتر بود با توجه به تغییر ساختار و فرستادن هر مقاله تو بخش خودش کار ما سخت تر میشه میلاد و نازی اگه ممکنه هر کدوم چند تا بخش خاص در نظر بگیریم که به کسی فشار نیاد منتظر تقسیم بخش یا نظراتتون هستم ممنونم 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 15 دی، 2011 سلامبخش اعضای طلایی انتقال مقالات قبلا که یه بخش مقالات داشتیم راحتتر بود با توجه به تغییر ساختار و فرستادن هر مقاله تو بخش خودش کار ما سخت تر میشه میلاد و نازی اگه ممکنه هر کدوم چند تا بخش خاص در نظر بگیریم که به کسی فشار نیاد منتظر تقسیم بخش یا نظراتتون هستم ممنونم خب من نمیدونم هنوز کدوم مقالات رو باید منتقل کنیم:JC_thinking: 1
VINA 31339 ارسال شده در 16 دی، 2011 خب من نمیدونم هنوز کدوم مقالات رو باید منتقل کنیم:JC_thinking: منم خواستم از شماها بپرسم 1
ارسال های توصیه شده