Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام سلام:icon_pf (44): این تاپیک رو اختصاص میدیم به لامهایی که فکر کنم برای عموم دوستان جالب باشه.... لامهایی که در ازمایشگاه جنین شناسی برامون گذاشتن :yes: هر دفعه یکی از لامهایی که با دوربین موبایل گرفتم رو میزارم ... سوالی چیزی بود درباره تصویر حتما بپرسید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون 16 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ لام: لوله های اسپرم ساز 16 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ لام: مجرای ادراری جنس نر، پنیس 15 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چلا چیزی من نمی بینم متین جونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چه جالبه....خانم دکتر:JC_thinking: بند ناف رو یکم توضیح میدی ؟؟اون دو تا چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چلا چیزی من نمی بینم متین جونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اا...چرا عزیزم؟ همه میبینن فکر کنم که:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه جالبه....خانم دکتر:JC_thinking:بند ناف رو یکم توضیح میدی ؟؟اون دو تا چیه ؟ 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ووویی چیلا اینا اینقدر ترسناکه بیا بریم مهندسی بخون :viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چقدر باحالند من عاشق میکروسکوپ هستم منم با خودتت ببر ازاین چیزیها ببینم ترو خدا:girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ مرسی الان دیدم خیلی برام جالبه 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ ووویی چیلا اینا اینقدر ترسناکه بیا بریم مهندسی بخون :viannen_38: کجاش جالبه ترسناکه آدم حساس میشه:lol:هی میگه الان بدنم اینجوریه:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چقدر باحالندمن عاشق میکروسکوپ هستم منم با خودتت ببر ازاین چیزیها ببینم ترو خدا:girl_blush2: اوهوم مام وقتی با جزئیات میگن خیلی کنجکاو میشیم سعی میکنم اکثریت عکسهارو بزارم مرسی الان دیدم خیلی برام جالبه هر جاش یوالی بود حتما بپرسین از دفعات دیگه عکسارو توضیح میدم که بهتر شه... اینجوری رفع ابهام هم میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کجاش جالبه ترسناکه آدم حساس میشه:lol:هی میگه الان بدنم اینجوریه:icon_pf (34): الان حساس شدی؟:lol: جالبه بدونی چه شکلیه که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ الان حساس شدی؟:lol: جالبه بدونی چه شکلیه که...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از این رحیـــــم هم عکس بزار با توضیح میخوام بدونم اگه بیماری داشته باشه مثلا سرطان زیر میکروسکوپ چه شکلیه ازونم بزار .... زیر ناخناتم یه عکس یگیر 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ از این رحیـــــم هم عکس بزار با توضیح میخوام بدونم اگه بیماری داشته باشه مثلا سرطان زیر میکروسکوپ چه شکلیه ازونم بزار ....زیر ناخناتم یه عکس یگیر الان این عکسی از رحم هستش: اون داخل که حالت حفره مانند داره بهش میگن حفره رحمی کناره هاشی بافت های پوششی اپیدرم اندودرم و میو درم هست... قسمت پایین هم بهش میگن گردن رحم خب برای ما لامهایی که بیماری داشته باشه رو نزاشتن امااین عکسی از بافتی هست که سرطانی شده 16 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ قبلش یه خبر بدید کسی که دلشو نداره نگاه نکنه!! :icon_pf (34):وووویییییییی:sad0::sad0: 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ قبلش یه خبر بدید کسی که دلشو نداره نگاه نکنه!! :icon_pf (34):وووویییییییی:sad0::sad0: وا مگه اینا چیه شکلای کتاب ویروس رو ببینی چی میگی .............. مرسی متین جون خیلی خوبه من جنین شناسی نداشتم اما تو درس رشد و نمو درموردش حرف می زدن خیلی دوست داشتم 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ لام: بند ناف آن دو تا سواخا بند نافن؟ میشه بگی چرا دوتاست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده