رفتن به مطلب

چگونه با نواندیشان اشنا شدید وچرا ماندید؟بررسی از منظر سیستمهای مدیریتی

spow

ارسال های توصیه شده

شما چگونه با نواندیشان اشنا شدید؟

از طریق یکی از دوستام با اینجا آشنا شدم

چه چیزی به نواندیشان دادید یا میدهید وچه چیزی ازان میگیرید؟

توی تالار تخصصیم سعی می کنم حضور فعال داشته باشم و از هر جایی اطلاعات مفیدی داشته باشه اینجا قرار بدم و اگه خودم مطالبی و یا اطلاعاتی داشته باشم با دوستام به اشتراک می ذارم

خوب خیلی چیزا اینجا یاد گرفتم هر پست برای من می تونه یه مطلب آموزشی باشه

ایا برایند حضورتان دراینجا برایتان مفید بوده؟

اگه مفید نبود نمی موندم چه توی مباحث تخصصی چه عمومی برام مفید بوده البته صد در صد نیست ولی می تونم بگم بیشترش مفید بوده

چه الگوهای اصلاحی برای حضور،بودن مداوم یا کم وزیاد خودتان درانجمن وبازدهی دراستفاده از اینجا داشته اید؟

بستگی به شرایطی داشته که توش بودم اگه کارام زیاد باشه کمتر اگر نه بیشتر میام

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 42
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از طریق بچه ها.....فقط یه شب اومدم اسپمیدیمُ دیگه نیومدم! تا اینکه سهیییل منو دعوتید! و اومدم دیدم همه اینجان و منم موندگاریدم!

اون اوایل کمی فعال بودم و تو تالار معماری فعالیت میکردم و هم تو تالار آزاد ولی امسال فقط مصرف کننده بودم!:mpr:

از 100 درصد 50 درصد واسم مفید بود که باعث شد دیدم نسبت به اطرافم بازتر بشه و یجورایی هشیارتر بشم و اینکه فهمیدم نظراتِ همه چقد باهم فرق داره و من باید شنونده همه نظرات باشم و بهشون احترام بزارم چون هرکسی یه دلایلی واسه خودش داره و....

مابقی 50 درصد به علت معتاد شدنِ خودم یجورایی وقتمو هدر دادم:hanghead:

چه الگوهای اصلاحی برای حضور،بودن مداوم یا کم وزیاد خودتان درانجمن وبازدهی دراستفاده از اینجا داشته اید؟

باید کمتر وقتمو اینجا هدر بدم و البته الان خیلی خیلی بهتر شدم!

:icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

از طریق مهرداد pbcom

اطلاعات

آره، البته نه خیلی، بیشتر تایم بیکاری و آنتراکم و اینجا میگذرونم

هوووم؟

• Like 15
لینک به دیدگاه

از طریق دوستانم در باشگاه مهندسان آشنا شدم.

من در ابتدا بیشتر در بحثها و به طور کل در تالار گفتگوی ازاد فعالیت میکردم که این قضیه کم تر شد و سعی کردم به سمت فعالیت تخصصی برم ولی هنوز راضی کننده نبوده و سعی دارم بیشترش کنم.

فقط میتونم بگم همه جوره در کنار انجمن بودم و چیزای زیادی ازش یاد گرفتم.

بله. البت میتونست مفیدتر هم باشه که شاید با استفاده بهتر از این محیط و برنامه ریزی روی وقتم بتونم از اینجا بیشترین استفاده رو ببرم.

چیزی که بنظرم مهمه اینکه باید تعادل حفظ بشه!

مثلا خودم مدتی انقدر اینجا میومدم و حتی هیچ فعالیتی نمیکردم و فقط آنلاین بودم که باعث شد کمی از اینجا و بطور کل نت زده بشم ولی همونطور که تو سوال قبل هم گفتم با برنامه ریزی و ایجاد تعادل کمی شرایط بهتر شد که بازم بهتر تر میشه... :yes:

لطفا به سوالات به تفکیک پاسخ دهید

سپاس

ممنون بابت تاپیک خوبت... :a030:

• Like 18
لینک به دیدگاه

من همین امروز میخواستم در باره همین دلایل موندن تو انجمن یه تاپیک بزنم و بخوام که اگه وقتمونو میذاریم برای فعالیت در اینجا، حداقل طوری باشه که اثر مثبتشو تو پیشرفت درسی و کاریمون یا حتی زندگیمون ببینیم.

مثلا دوستان زحمت میکشن مطالب و مقاله ها رو میذارن اینجا، که حالا کپی پیسته و یا بعضا هم خودشون می نویسند، چند وقت دربارشون بحث میشه و یا چندتا تشکر میشه و تمام، حالا اسپمها و ... که دیگه بماند.

تاحالا مقاله هایی که در داخل کشور در جشنواره ها ارائه میشه رو دیدید؟ حداقل تو رشته خودمون، اکثر مقاله ها فقط جمع آوری اطلاعات هستند، و خیلی کم پیش میاد که کسی خودش کار آزمایشگاهی یا تحقیق گسترده علمی انجام بده ( در اونصورت برای مجله های معتبر مثل ISI ارائه میده) ، خب با این تفاسیر میبینیم که میشه فقط با کمی اصولی تر کار کردن و تحقیق بیشتر، از وقتی که تو انجمن میگذرونیم میتونیم نهایت استفاده رو ببریم، که تو آینده درسی و کاریمون هم موثر باشه

من اول تو مهندسان بودم، جو اونجا مثل اینجا صمیمی نبود و ارادم برا دووم آوردن تو اونجا زیاد نبود :ws3:، از طریق ستاره بلو با اینجا آشنا شدم و موندگار شدم :ws37:

اینجا اتفاقات زیاد و تقریبا پیچیده ای برام افتاد که یه جورایی مسیر زندگیمم عوض شد، ولی خب در کل اطلاعات

البته ، ولی خب ضررهایی هم داشته، شاید قبلا اگه وقتی گیر میاوردم مطالعه میکردم، ولی الان ترجیح میدم بیام اینجا

اول صحبتام عرض کردم

بحث خوبیه، ممنون :a030:

• Like 17
لینک به دیدگاه

به سختی،:biggrin: ... از طریق آبجیم

اسپم ...

نه اصلا ...

:ws37: ...

• Like 14
لینک به دیدگاه

اول تشکر می کنم از اسپو مدیر خوبی می شی مطمئنم! :yes:

یکی از بچه ها معرفی کرد البته قبلشم عضو بودم اما با معرفی دوستم بیشتر فعالیت کردم!

دل می دم دل می گیرم!

اما تو زمینه درسی مشاوره خیلی خوب بوده و دوستان خوب البته من خودم باشم اینجا فک کنم بهترین چیر زو به نو اندیشان می دم!

خوب بوده ولی بعضی تالارهای تخصصی فقط مدیر داره و بحث های علمی بسیار کم شده به نظرم!

.....................

• Like 10
لینک به دیدگاه

جواب:واسه آشنایی با یه مطلب داشتم جستجو میکردم که با این سایت آشنا شدم.بعد که عضو شدم با صمیمیت و مهربونی بعضی از مدیرا و دوستان روبرو شدم و مشتاق شدم که ادامه بدم.

جواب:راستش مهمترین چیزی که از نواندیشان میگیرم داشتن دوستای خیلی خوب مجازی و وجود محیط بسیار گرم و صمیمی .که بودن در این محیط جالب و سرگرم کننده هستش.

جواب :در کل برای اوقات تنهایی سرگرمیه خوبیه. گرچه من حتی اگه خیلی هم گرفتار که باشم، یه کوچولو سر میزنم.

:ws52:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یک روز که دنبال مطلبی در مورد pro-e میگشتم به طور اتفاقی >>>>>>> تا رسیدم به انجمن نو اندیشان

راستش چیز خاصی ندادم درعوض خیلی از مطالب اینجا به دردم خورد البته بیشتر روی دیدگاه من اثر گذاشت و مسیرمو بهتر انتخاب می کردم

البته باید بگم نکات بارز این انجمن درجو تقریبا صمیمی وحجم اطلاعات و تالارها واینکه هرکس بدون هیچ سودی مطالب خودشو به اشتراک می ذاره

بله

فکر می کنم باید فعالتر باشم و پاسخ خوبی رو با خوبی بدهم

• Like 10
لینک به دیدگاه

دنبال یه مطلبی بودم در زمینه ی فلر فکر کنم...بعد اومدم این جا...لینکارو نمی تونستم بببینم گفت باید عضو شی...منم عضو شدم بعد دیگه نیومدم تا یه مدت بعدش بازم اومدم تالار شیمی و.........موندگار شدیم...

خیلی چیزا از نواندیشان و بچه ها یاد گرفتم ...به هر حال جاییه که آدمها با فرهنگ و نگاه های متفاوت کنار همن...

اما خب من در زمینه ی رشته ی تحصیلیم که نه چون تخصصی جز مدرک توش ندارم...اما خب سعی کنم اگه پستی ارسال می کنم لااقل بی ارزش نباشه...

آیا برایند حضورتان دراینجا برایتان مفید بوده؟

واقعا نمی دونم...

سعی کردم برای دوستام مفید باشم اگه کاری از دستم بربیاد انجام بدم...اما این مفید بودن چیزی نیست که الان بتونم به قطع راجع بهش نظر بدم...

راستش تا حدی حس می کنم بودن تو نواندیشانو به نبودنم ترحیج میدم...اما نه در هر شرایطی...یعنی سعی کنم حضورم جوری نباشه که بخواد بقیه ی ابعاد زندگیمو تحت الشعاع قرار بده...

:a030:

• Like 15
لینک به دیدگاه
این انجمن رو میتونیم به عنوان یک سازمان با هویت مجازی وکاربران واقعی با کاربردهای حتی حقوقی درنظر بگیریم که از منظر تعاریف سازمانهای مدیریتی قابلیت اطلاق کلمه سازمان به ان وجود دارد

حالا سوال اینجاست

من از طریق دوستانی که تو مهندسان با هم دوست بودیم و کوچ کردند به این انجمن با اینجا اشنا شدم، یه مدت طولانی هم فقط عضو بودم بدون فعالیت...کم کم انجمن به دلم نشست :دی

از نظر تخصصی رشته خودم نه انجمن برای من مفید بوده نه من برای انجمن..از جهات دیگه فکر کنم بده بستان های داشتیم به خصوص از حیث مسائل اجتماعی

بلییییییییی

متاسفانه الگوی خاصی نداشتم..در پی این بودم ساعات حضورم رو محدود و مشخص کنم اما فکر نمیکنم بهش عمل کنم واسه همین خودم رو کوچیک نکردم..برای اینده نزدیک یه برنامه هایی دارم ایشالله

سپاس

تچکر فراوان :girl_blush2:

• Like 14
لینک به دیدگاه

از طریق معرفی یکی از دوستان

بیشتر نظر میدهم و با نظرات مردم آشنا میشوم

بله

چه الگوهای اصلاحی برای حضور، بودن مداوم یا کم و زیاد خودتان در انجمن وب ازدهی در استفاده از اینجا داشته اید؟

الگو برای خودم تعیین کردم اما راستش مثه فرایند الگو گیری هیچوقت تو انجام 100%ش موفق نبودم اما امیدوارم بتونم ساعتشو مشخص کنم و از اون حد تجاوز نکنه

متشکرم

• Like 11
لینک به دیدگاه

از طریق یکی از کاربران همین سایت

تا جایی که بتونم آموزش های مربوط به تالار گرافیک رو میزارم و تالار رو به روز نگه میدارم...

اخبار به روز ، استفاده از دانش کاربرها ، آشنا شدن با ایده و نظر سایر دوستان ...

آری ... مجبور شدم با یه سری نرم افزار ها کار کنم ...

متاسفانه هیچ الگویی ... هروقت بتونم میام سایت ...

اگر الگویی در نظر دارید به منم بگید ...:yes:

سپاس

... :a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

این انجمن رو میتونیم به عنوان یک سازمان با هویت مجازی وکاربران واقعی با کاربردهای حتی حقوقی درنظر بگیریم که از منظر تعاریف سازمانهای مدیریتی قابلیت اطلاق کلمه سازمان به ان وجود دارد

حالا سوال اینجاست

من از طریق دوستم(anastazia)برای موضوع پایان نامه کاردانیم با اینجا آشنا شدم....

سعی کردم تا جایی که میتونم،اطلاعات مفیدی که راجع به موضوعات مختلف،مخصوصا معماری دارم رو در اختیار دوستان قرار بدم...در ازای اوون خیلی چیزا از دوستان یاد گرفتم که توو درسای دانشگاهی واقعا به دردم خوردن

حتما همینطور بوده:icon_redface:

من یکی دو ماه اول رو اصلا وقت نداشتم که بیام چون همش دنبال کارای کار اموزیو اینا بودم....اما بعد از 2 ماه..کارام که راه افتادن اومدم سر زدم و از جوِش خیلی خوشم اومد...از اطلاعاتی که از بچه ها دریافت میکردم لذت میبردم...از اینکه یه جو دوستانه خووب داریم باهم...کم کم برام اومدن به انجمن عادت شد....تا جایی که هر ثانیه آنلاین بودم اینجا.....

اما بعد از یه مدت دیدم واقعا دارم ضربه میخورم...نتیجه گرفتم که اومدن به انجمن رو کمتر کنم. و اگر میام..یا به دوستان در رابطه با رشتم یا کارای انجمن کمک کنم..یا تاپیکای علمی رو راه بندازمو تاپیکای علمی بزنم:a030:

سپاس

• Like 8
لینک به دیدگاه

معنی این سوال رو نمیفهمم اگه ممکنه ساده توصیخ دهید با مثال هم باشه بهتره که مخ دچار هنگ نشود :ws37:

ممنون از حضور وپاسخگویی تک تک دوستان

امیدوارم بقیه دوستانی که مطالب رو مطالعه کردند رغبت نشون بدن وبه سوالها پاسخ بدن

درمورد فرمایشات شما هم هرکس به فراخور دید خودش میتونه قضاوت کنه وبنابراین به برداشتهای شخصی شما از منظرخودتان احترام میزارم ولی درمورد سوالتان والبته اینکه انگار این قسمتشو خوب نتونستم بیان کنم چون اکثر دوستان متاسفانه نتونستن ارتباط خوبی باهاش برقرار کنن!(ساده نوشتن هم هنریه ها)

ببینید من این کالا یا خدمات رو از منظر رفتار مصرف کننده همونطوری که درپست دوم اشاره داشتم میخواستم بررسی کنم(واقعا اجحاف بزرگی هم درزمینه های تحقیقاتی وهم مصرف کنندگان روا میشه متاسفانه درایران)

میخواستم ببینم دوستانی که بنوعی با این خدمات مراوده دارن درقبال بودنشان وصرف وقت وهزینه چه الگوهایی رو برای خودشون درنظر میگیرن

یعنی وقتی به برایندهای خودشون مراجعه میکنند فرضا اگر وقت زیادی رو صرف اینجا میکنند بر اساس چه معیارهایی اونارو مدیریت میکنند وروند اصلاحشون دراین زمینه چیه

از قضا این سوالی بود که انتظار داشتم پاسخهای طولانی تری دریافت کنم ولی متاسفانه فن بیان خوبی دراین قسمت نداشتم!

اصلاح رفتار درقبال یک کالا یا خدمات که ما مشتری موقت به بالای ان شده ایم چگونه انجام میپذیرد؟(اینجا منظورم انجمن هست وروند اصلاحی را ازدید یک مشتری میخواهیم ببینیم)

لطفا دوستان حتما دراین مورد نظر بدن

با سپاس

• Like 8
لینک به دیدگاه
تفکیک شد . سپاس از شما اگه اون سوال را روشنتر بیان کنید .

امیدوارم بقیه دوستانی که مطالب رو مطالعه کردند رغبت نشون بدن وبه سوالها پاسخ بدن

درمورد فرمایشات شما هم هرکس به فراخور دید خودش میتونه قضاوت کنه وبنابراین به برداشتهای شخصی شما از منظرخودتان احترام میزارم ولی درمورد سوالتان والبته اینکه انگار این قسمتشو خوب نتونستم بیان کنم چون اکثر دوستان متاسفانه نتونستن ارتباط خوبی باهاش برقرار کنن!(ساده نوشتن هم هنریه ها)

ببینید من این کالا یا خدمات رو از منظر رفتار مصرف کننده همونطوری که درپست دوم اشاره داشتم میخواستم بررسی کنم(واقعا اجحاف بزرگی هم درزمینه های تحقیقاتی وهم مصرف کنندگان روا میشه متاسفانه درایران)

میخواستم ببینم دوستانی که بنوعی با این خدمات مراوده دارن درقبال بودنشان وصرف وقت وهزینه چه الگوهایی رو برای خودشون درنظر میگیرن

یعنی وقتی به برایندهای خودشون مراجعه میکنند فرضا اگر وقت زیادی رو صرف اینجا میکنند بر اساس چه معیارهایی اونارو مدیریت میکنند وروند اصلاحشون دراین زمینه چیه

از قضا این سوالی بود که انتظار داشتم پاسخهای طولانی تری دریافت کنم ولی متاسفانه فن بیان خوبی دراین قسمت نداشتم!

اصلاح رفتار درقبال یک کالا یا خدمات که ما مشتری موقت به بالای ان شده ایم چگونه انجام میپذیرد؟(اینجا منظورم انجمن هست وروند اصلاحی را ازدید یک مشتری میخواهیم ببینیم)

با سپاس

با سپاس

البته زیادهم اسونتر نشد و من نمیدونم باز اصل منظور شما را دریافت کردم یا نه ....:texc5lhcbtrocnmvtp8

اما نظر من اینه که هرکس به تناسب استفاده ای که از هر سیتمی میبره باید به ان سیستم خدمت کنه . شاید الان این مورد نظر شما باشه . ممکنه سیستم مورد نظر یک سازمان خیره ی غیر انتفاعی باشه که اصولا از عده ای از مردم میگیرد اما به عده ی دیگری از مردم باز پس میدهد ممکن هیچ عاید اعضایی که به ان کمک میکنند نشود اما به هر حال خدمتی میکند به نوع بشر .. و بر عکس ممکن است بانکی باشد که هر چه شما با ان کار دارید بیشتر شما به ان سود میرسانید ولی در عوض شما هم کارهایتان را با ان روبراه میکنید

اینست که معتقدم به هر حال هر کس به اندازه ی توانش باید کمکی به سیستم مورد نظر بنماید

در مورد این سایت یا هرسایتی دیگر هم من همیشه معتقدم به هر حال اینگونه فضاها برای موسسینش هم وقتگیر هستند هم پر هزینه هم بر مسئولیت .. بستگی به نوعش که ایا علمیست یا تفریحی تمامی اعضا تا وقتی از ان استفاده میکنند موظف هستند در حد توان خود به پیشبرد ان کمک کنند این دیگر بستگی به تخصص و هنر و توانایی اعضا دارد ... واقعا اصلا درست نیست فقط مصرف کننده باشیم و بیخیال اون سه مورد . اقلا لازمه بهش فکر کنیم .. من شاید زیاد با برخی سیاست های مدیران موسس سایت از نظر کاربردی موافق نباشم اما میدونم بر پا داشتن این مجموعه چقدر مشکل است . باید کمک کرد پر بار تر بشود ..

در مورد برایند و وقت پرسیدین این هم از فردی به فرد دیگه حتما متفاوت است ممکنه یکی برا تفریح اینجا بیاد یا فقط در یک تالار خاص فعالیت کنه یا در همه جا بتونه فعالیت کنه وقتشان هم با هم متفاوته .. من شخصا اگر چه امکانات تفریحی زیادی دارم و میتونم در جاهایی غیر مجازی وقت تلف کنم اما به علل مختلفی فضای مجازی و فعلا اینجا را ترجیح دارم .

دیگه نمیدونم چقدر درست سوال شما رو فهمیدم

• Like 4
لینک به دیدگاه

حالا سوال اینجاست

سپاس

1- امین مهتابی. یادش گرامی . همیشه در ذهن تاریک من هستش.

2- وقتم رو دادم. ---- از نواندیشان چیز خاصی نگرفتم. من دنبال ی سری اهداف شخصی هستم . مثل گسترش استانه تحمل و همچنین غلبه بر ترس و ...

ینجا ی فضای مجازی ک علاوه بر فضای حقیقی می تونم تجارب خاش رو بدست بیارم .

3- بستگی داره . مفید رو چی تعریف کنیم ؟ ایا مفید ب کیفیت یا ب کمیت ؟ یا ب هر دو ؟

ب هر حال .... قطعا مطالبی رو کسب کردم. .

4- زمان بندی. دارم . حدود 5 صبح .

هر کسی از عضو شدن هدفی داشته و داره .

قطعا نیاز نیست همه، هدفشون افزایش اطلاعات تخصصی باشه .

اما فقط ب عنوان پیشنهاد ب این عزیزان مطرح می کنم ک : قطعا از دانشتن ضرر نمی کنید . اونهم از دانستن علوم تجربی مثل فیزیک، پزشکی و ....

• Like 6
لینک به دیدگاه

با سپاس

بازم معلوم نشد چی گفتی داداش.

یعنی وقتی به برایندهای خودشون مراجعه میکنند فرضا اگر وقت زیادی رو صرف اینجا میکنند بر اساس چه معیارهایی اونارو مدیریت میکنند وروند اصلاحشون دراین زمینه چیه؟

اصلاح چی رو میخواین بدونین؟ اصلاح مدیریت معیار ها ؟ یا چی؟

هر چقدر تلاش کردم منظورتونو بفهمم نشد که نشد.

من این مشکل رو همیشه با نوشته های شما داشتم.

بازم نشد. ساده بنویس .

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

من میرفتم مهندسان و واسه کنکورم اونجا با بچه ها مشورت و... میکردیم که یهو میزنن مهندسانو ف- ی- ل - ت - ر میکنن, توو این انجمن هم راه ورود به مهندسان و گذشتن از... گذاشته بودن و باید عضو میشدم, بعد که عضو شدم و دیدم آشنا هم اینجا زیاده , موندگار شدم %28279%29.gif

خب ؛ چند تا پست علمی و حدود 30 تایی تاپیک زدم؛ حداقل 20 تاش مفیده,

چیزایه زیادی یاد گرفتم... هم از لحاظ علمی هم ...

حدودا,

هرچند اینجا با خیلی از دوستای خوبم آشنا شدم و وقتم رو تو تاپیکا گذاشتم؛ اگه برگردم به روزایه اول فعالیتم؛ شاید دیگه در این حد فعالیت نکنم و یه کاربر تازه وارد بمونم ؛ فعالیت زیاد باعثه وابستگی میشه و آدم رو از زندگی واقعی دور میکنه...:ws37: .

یه مدت خودم رو مسئول یه تاپیکایی میدیدم, همش تو انجمن بودم و خیلی از کارام عقب میموند, اما به دلایلی این عادتم رو گذاشتم کنار %28279%29.gif هر وقت تونستم یه سری به انجمن میزنم وفعالیت میکنم....

سپاس
%282235%29.gif
لینک به دیدگاه

حالا سوال اینجاست

من از طریق سهیل کل پوک با این انجمن آشنا شدم:w16:

والا باید بقیه بگن که من چه چیزی تا به حال بهشون دادم که واسشون مثمر ثمر بوده البته تو عالم واقعی نه مجاز بنظر خودم چیزی نتونستم بدم.....خب اینجا یه سری از دوستان هستن که واقعا از اندیشه نو اون استفاده کردم و میکنم یعنی در واقع لذت میبرم

من کلا اخلاقم طوریه که اگه جای برام مفید نباشه وقتم رو تلف نمیکنم و با اولین پرواز برای همیشه ترکش میکنم مثل باشگاه مهندسان

سعی کرد با موضوعات روز جامعه بچه ها رو به هم فکری دعوت کنم یعنی یجوری به بحث در رابطه با پیرامون موضع بکشونم

خواهش میشود:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...