Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خوب برای شما واضحه. ولی من نمیتونم بفهمم. با دوستامم که صحبت میکردم اونا هم همینو میگفتن. هیچوقت مردها نمیتونن اینو تشخیص بدن. اتفاقا من از خیلی از مردها شنیدم که مردها این مورد رو درمورد همدیگه خیلی بهتر میشناسن و درک میکنن و اصلا دلیل ایجاد یه سری از محدودیت ها برای زنهاشون به خاطر همین شناخت سریع از همجنسشون هست 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا من از خیلی از مردها شنیدم که مردها این مورد رو درمورد همدیگه خیلی بهتر میشناسن و درک میکنن و اصلا دلیل ایجاد یه سری از محدودیت ها برای زنهاشون به خاطر همین شناخت سریع از همجنسشون هست نسبت به کسی که شناخت عمیق دارن خوب همه میتونن بفهمن. مثلا من 5 سال یه نفرو بشناسم میفهمم چطور آدمیه. ولی اونی که زنها میفهمن در کسری از ثانیه شکل میگیره. :ydm47612zsesgift969 یعنی با یه نگاه. اینه که تفاوت ایجاد میکنه و همون حس زنانه بهش میگن. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نسبت به کسی که شناخت عمیق دارن خوب همه میتونن بفهمن. مثلا من 5 سال یه نفرو بشناسم میفهمم چطور آدمیه. ولی اونی که زنها میفهمن در کسری از ثانیه شکل میگیره. :ydm47612zsesgift969 یعنی با یه نگاه. اینه که تفاوت ایجاد میکنه و همون حس زنانه بهش میگن. نه بابا منم در کسری ثانیه رو میگم! تو دراز مدت اگه نفهمن که ماشالله! اکثر مردایی که من میشناسم تو فامیل و .... با اولین نگاه تشخیص میدن طرف هیزه یا نه! 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا منم در کسری ثانیه رو میگم! تو دراز مدت اگه نفهمن که ماشالله! اکثر مردایی که من میشناسم تو فامیل و .... با اولین نگاه تشخیص میدن طرف هیزه یا نه! والا چی بگم؟ من که نمیتونم تشخیص بدم. دور و اطرافم هم تا اونجایی که میدونم کسی نیست که همچین حسی داشته باشه. حالا اگر میخواید مطمئن شید میتونید یه تاپیک در این زمینه استارت کنید و نظرسنجی برگزار کنید. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ والا چی بگم؟ من که نمیتونم تشخیص بدم. دور و اطرافم هم تا اونجایی که میدونم کسی نیست که همچین حسی داشته باشه. حالا اگر میخواید مطمئن شید میتونید یه تاپیک در این زمینه استارت کنید و نظرسنجی برگزار کنید. نه بابا حالا اینقدرها هم مهم نیست :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ والا چی بگم؟ من که نمیتونم تشخیص بدم. دور و اطرافم هم تا اونجایی که میدونم کسی نیست که همچین حسی داشته باشه. حالا اگر میخواید مطمئن شید میتونید یه تاپیک در این زمینه استارت کنید و نظرسنجی برگزار کنید. ولی منم زیاد دیدم که اقایون سریعا میتونن هم جنسای خودشون و نیتشونو بفهمن ما خانما هم در مورد هم جنسای خودمون فک کنم بهتر تشخیص میدیم به نظرم شاید یه علتش این باشه که خانما رو بعضی چیزا دقیق میشن و کچکترین حرکتفنگاه و حرفی ز دیدشون پنهون نمیمونه 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ البته زیاد نمیشه روی این شم زنانه مانور داد.اینکه حالا حسمون این رو میگه،بگیم حقیقت هم همینه و طرفمون را طبق برداشت خودمون محاکمه اش کنیم. شاید دوستانی که این حس رو دوست ندارند،خیلی جدی گرفتنش و همین باعث شده صدمات روحی بدی بخورن.:icon_razz: درسته اما واسه من بیشتر جاها درست بوده واسه همین میگم خوبه! یعنی چی خیلی جدی گرفتنش منظورم اینکه چیو جدی گرفتن حسشونو یا اینکه منظور شما اینکه روی اون موضوع زیاد حساس شدن؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من که بیشترش خیال پردازی است. بعضی وقت ها یک چیزهایی رو از یک عده میشنوم که دود از سرم بلنده میشود. برای خودشون میشنند یکسری داستان هایی سر هم میکنند و در ذهنشان هم متهمت میکنند. :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ شم زنانه تو اکثر خانومها هستراحت میتونن تشخیص بدن معنی نگاه طرف مقابلشونو و این در مورد همسرشون که به بالاترین درجه حساسیت میرسه یه چیز ناخودآگاه همچین که تو چشم همسرت نگاه میکنی میخونی چه خبره حتی بدون اینکه حرفی زده بشه تمام جملاتشو میدونی چیه:girl_blush2: دقیقاااااااااااا منم همینو میخواستم بگم تا الان حسم تو این مورد بهم دروغ نگفته:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من حتی یک ذره هم این حس رو ندارم... حتی به مقدار خیلی کم... دوستانم دارند... خیلی چیزها رو میبینند و بعدا میگند که من اصلا ندیدم... البته چیزی که کاملا واضح هست اینه که این قدرت خاصی نیست... اون افراد به دور و بری ها خیلی بیشتر توجه میکنند و همش دنبال این مسائل هستند... چون توجه میکنند متوجه میشند... دلیل اینکه من متوجه نمیشم اینه که اصلا به افرادی که دور و برم هستند اهمیت نمیدم و به رفتارشون توجه نمیکنم... گاهی به حرف هاشون هم توجه نمی کنم حتی... به هر حال از نظر من هیچ شمی در کار نیست... فقط میزان توجه ما به مسئله... 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دلیل اینکه من متوجه نمیشم اینه که اصلا به افرادی که دور و برم هستند اهمیت نمیدم و به رفتارشون توجه نمیکنم... گاهی به حرف هاشون هم توجه نمی کنم حتی... چرا اهمیت نمیدین؟ یعنی از نظر شما آدم های بی ارزشی هستند که لیاقت توجه را ندارند؟ یا اینکه کلا ما باید به دیگران توجهی نکنیم و خودمون را از اونها سوا کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چرا اهمیت نمیدین؟یعنی از نظر شما آدم های بی ارزشی هستند که لیاقت توجه را ندارند؟ یا اینکه کلا ما باید به دیگران توجهی نکنیم و خودمون را از اونها سوا کنیم؟ از بحث اصلی دور میشید... جواب رو بهتون پیام میدم... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ من این شمم گاهی کار میکنه گاهی نه! بگیر نگیر داره! :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من که بیشترش خیال پردازی است. بعضی وقت ها یک چیزهایی رو از یک عده میشنوم که دود از سرم بلنده میشود. برای خودشون میشنند یکسری داستان هایی سر هم میکنند و در ذهنشان هم متهمت میکنند. :icon_razz: چقدر آشناست این کار؟:JC_thinking: آشنا نیست برات اسی؟:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ من شم زنانه ام خیلی قویه:)این چیزا مخصوص فقط زن ها نیست (چون من پسرم)اون قسمت دروغش هم درمورد من صادقه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چقدر آشناست این کار؟:JC_thinking: آشنا نیست برات اسی؟:icon_razz: داستان سرایی که شگرد من است، البته اینکه بخوام دیگران را بازی بدم نه هیچ وقت اینکارو نمیکنم، اما برای اینکه یک عده ادب شوند بعضی وقت ها باید در فیلم هایی غرق شوند. اما چرا متهم کرده ام یک عده را بیگناه، این یعنی شم زنانه دارم؟ 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ 100٪ مطمئنم که این حس تو خانم ها وجود داره ولی اگه زیادی یهش توجه بشه باعث دردسر میشه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ متاسفانه هست و ای کاش نبود . . . این حس گاهی واقعا منو اذیت میکنه 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ وجود داره خیلی هم درسته... هیچ وقت حس آدما (شم زنانه)بهشون دروغ نمی گه... 1 حس خیلی قوی... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ خب این جزو خصوصیات خانمها هست دیگه... مسلما هرچیزی که وجود داره تا احساس بشه درش خوب و بد هست همیشه هم قرار نیست حسمون پیام آور خوبی ها باشه... ولی باز این چیزیها هم برمیگرده به افکارخودمون که چه چیزی رو حس کنیم... من که حس ششمم از بچگی کارمیکرده و اتفاقات و قبل از وقوعش میدیدم هم خوب و شادی هم بد وناگوارهاشو الان هم سعی میکنم دیگه شم زنونم کارنکنه تا باعث بشه عذاب بکشم....... ولی درحال حاضر بصورت خواب میایند سراغم که حداکثر تا1هفته بعدش تعبیر میشه..... همه میترسند خب از خوابهام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده