pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ سلام. من ابوذر س هستم رشته م عمران کارشناسی دارم دانشگاه ایلام بحث عمران رو خیلی دوس دارم توی یه طرح مطالعاتی سد توی کشور عراق کار میکنم سلام خیلی خوش اومدین:hapydancsmil: منتظر حضورتون در تالار عمران هستم 3 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم بردیام تکنولوژی معماری خونم لیسانس دارم فیروزکوه درس خوندم از مطالب طنزم خوشم میاد کارمم ازاد مرتبت با رشتمه........................... 13 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم بردیامتکنولوژی معماری خونم لیسانس دارم فیروزکوه درس خوندم از مطالب طنزم خوشم میاد کارمم ازاد مرتبت با رشتمه........................... سلام بردیا جان، خوش اومدی دوست خوبم:flowerysmile: منتظر فعالیت های خوبتون هستیم 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام به همه عزیزانی که تازه درانجمن ما عضو شدند به همگی دوستان خوش آمد میگویم امیدوارم هم انجمن ما و هم شما دوستان عزیز از این اتفاق مبارک(عضو شدن)بهره ببرید wellcome to noandishaan club:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم بردیامتکنولوژی معماری خونم لیسانس دارم فیروزکوه درس خوندم از مطالب طنزم خوشم میاد کارمم ازاد مرتبت با رشتمه........................... سلام دوستان،من مدتی هست که اینجا عضو هستم،ولی تابحال به قسمت معرفی کاربران نیومده بودم:(فهیمه هستم دانشجوی سال آخر مهندسی نساجی دانشگاه گیلان فعلاواسه کنکورارشد پلیمر دارم میخونم(شغلی ندارم) مطالبی دررابطه بامقالات پلیمروفناوری نانو رو دوست دارم امیدوارم بتونم اطلاعات مفیدی براتون بذارم:) خوش آمدیددددددددددددددددددددددددد :w66::w66: 7 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ منو خو همه میشناسن ولی باز معرفی میکنم امین هستم دانشجوی رشته شیمی،خیلی فعالم ، یزی هم هستم و افتخار مکنم :hapydancsmil::hapydancsmil: دارم لیسانس میگیرم بعد ارشد میخونم بعد در دکتری میرم دارو سازی :w02: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ منو خو همه میشناسن ولی باز معرفی میکنم امین هستم دانشجوی رشته شیمی،خیلی فعالم ، یزی هم هستم و افتخار مکنم :hapydancsmil::hapydancsmil: دارم لیسانس میگیرم بعد ارشد میخونم بعد در دکتری میرم دارو سازی :w02: 4 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ چیه هانیه ؟؟؟ میخوای بزنیم ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ چیه هانیه ؟؟؟ میخوای بزنیم ؟؟؟ تو چشام نگاه کن!!! تایپیک به این مهمی اسپم میکنی؟؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
baran g 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. ی جشنواره ام تی وی خواستم ببینین تا کجا اومدم. ولی خوشحالم. خب من اسمم باران کارشناسی معماری تموم کردم. تو شرکتی کار میکنم که ربطی به رشتم نداره 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. ی جشنواره ام تی وی خواستم ببینین تا کجا اومدم. ولی خوشحالم. خب من اسمم باران کارشناسی معماری تموم کردم. تو شرکتی کار میکنم که ربطی به رشتم نداره درود باران عزیز خیلی خوش اومدین... 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بچه ها. ی جشنواره ام تی وی خواستم ببینین تا کجا اومدم. ولی خوشحالم. خب من اسمم باران کارشناسی معماری تموم کردم. تو شرکتی کار میکنم که ربطی به رشتم نداره سلاااااااااااااااام:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی خیلی خوش اومدی باران جان:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم بقیه دوستان انجمنی رو از تجربه هات بهره مند کنی 6 لینک به دیدگاه
ce234008 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ - rzedi 2- طراحی فرآیند های نفت 3- کارشناس 4- دانشگاه آزاد قوچان 5-برنامه نویسی، طراحی وب، شبیه سازی فرآیند های زیستی و صنعتی،گرافیک و .... حیطه فعالیتمه 6- یادگرفتن+یاددادن و کمک گرفتن+ کمک دادن 7- مدیر پایگاه اینترنتی 10 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ - rzedi 2- طراحی فرآیند های نفت 3- کارشناس 4- دانشگاه آزاد قوچان 5-برنامه نویسی، طراحی وب، شبیه سازی فرآیند های زیستی و صنعتی،گرافیک و .... حیطه فعالیتمه 6- یادگرفتن+یاددادن و کمک گرفتن+ کمک دادن 7- مدیر پایگاه اینترنتی سلااااااااااااااااااااام :hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی خیلی خوش اومدی! امیدوارم شاهد حضور فعالتون تو انجمن باشیم 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم به همه دوستان تازه وارد خوش آمد میگم امیدوارم موفق باشید مقدمتان گلباران خیلی تکراری بود 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ کاربرای جدید بیاین خودتون رو معرفی کنین :w63: 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ کاربرای جدید بیاین خودتون رو معرفی کنین :w63: سلام اسپاو هستم میتونین عمواسپاو صدام کنین میخوام پایان ناممو بنویسم ولی حس وحالشو ندارم هرکی حس وحال داره خریداریم میگن اینجا انجمن نواندیشانه یک انجمن انتروپیک وپر از ماجرا وماجراجویی اومدیم یاد بگیریم تقدیم به همه شما 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ سلاماسپاو هستم میتونین عمواسپاو صدام کنین میخوام پایان ناممو بنویسم ولی حس وحالشو ندارم هرکی حس وحال داره خریداریم میگن اینجا انجمن نواندیشانه یک انجمن انتروپیک وپر از ماجرا وماجراجویی اومدیم یاد بگیریم تقدیم به همه شما سلااااااااام عمواسپو خیلی خیلی خوش اومدی:hapydancsmil: منم هانیه ام 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ میتونین عمواسپاو صدام کنین سلااااااااام عمواسپو بههه به سلام هانیه جان چطوری؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده