شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان .من امین هستم تو سایتای دیگه مدیر بودم دوس داشتم اینجا را هم تجربه کنم .من میتونم تو بخش های عکس و سینما و اخبار و سرگرمی و خودرو و ... فعالیت کنم سلام امین جان خوش اومدی:hapydancsmil: خوشحال میشیم فعالیتت و ببینیم (بچه ها ایشون به پیشنهاد من اومدن هواش و نگه دارید) 5 لینک به دیدگاه
1mahbobeh 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام . آزاده ام. ترم 4 ارشد برنامه ریزی شهری . در حال حاضر سرگرم پایان نامه ام که پدرمو در اورده:cryingf: از طریق یکی از دوستام با شما اشنا شدم و از آشناییتون خوشحالم:girl_yes2::w73: 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام . آزاده ام. ترم 4 ارشد برنامه ریزی شهری . در حال حاضر سرگرم پایان نامه ام که پدرمو در اورده:cryingf: از طریق یکی از دوستام با شما اشنا شدم و از آشناییتون خوشحالم:girl_yes2::w73: سلاااام خوش اومدی ازاده جان منتظرت فعالیت خوبت هستیم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان .من امین هستم تو سایتای دیگه مدیر بودم دوس داشتم اینجا را هم تجربه کنم .من میتونم تو بخش های عکس و سینما و اخبار و سرگرمی و خودرو و ... فعالیت کنم آقا امین خیلی خوش اومدین ...خبر میدادین یه گاوی گوسفندی مرغی گنجشکی قربونی میکردیم سلام امین جان خوش اومدی:hapydancsmil:خوشحال میشیم فعالیتت و ببینیم (بچه ها ایشون به پیشنهاد من اومدن هواش و نگه دارید) هواش و نگه داشتیم 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ آقا امین خیلی خوش اومدین ...خبر میدادین یه گاوی گوسفندی مرغی گنجشکی قربونی میکردیم هواش و نگه داشتیم هروقت دستت خسته شد بده يه خورده من برات نگه دارم... 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ شلام شلام منم ورود خودم تبریک و تهنیت میگم:hapydancsmil: چی میشه بابا تحویلم بیگیرین 6 لینک به دیدگاه
djsaba2010 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه 1- من محمد (djsaba2010) 2-مهندسی شیمی پالایش 3-کارشناسی رو تموم کردم 4-دانشگاه اراک 5- چون دوس دارم ارشد رو hse بدم پس کلا مباحث مربوط به hse رو بیشتر دوس دارم.از همه کسایی که hse خوندن میخام که تو خوندن واسه ارشد کمک کنن مثل معرفی منابع و اینکه درسا رو چجوری بخونم 6- فعلا که تو خونه نشستم 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه1- من محمد (djsaba2010) 2-مهندسی شیمی پالایش 3-کارشناسی رو تموم کردم 4-دانشگاه اراک 5- چون دوس دارم ارشد رو hse بدم پس کلا مباحث مربوط به hse رو بیشتر دوس دارم.از همه کسایی که hse خوندن میخام که تو خوندن واسه ارشد کمک کنن مثل معرفی منابع و اینکه درسا رو چجوری بخونم 6- فعلا که تو خونه نشستم خوش اومدی محمد جان ساعات خوبی رو برات در انجمن آرزو میکنیم تو هم بیا مثل ما تو انجمن بشین 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ 1- مجیدرحیمی 2- مهندسی حرارت وسیالات 3- کارشناسی ناپیوسته 4- تهران جنوب 5- ......... 6- ......... 7- بماند ...... *** فراموشم مکن ! شاید سالها بعد در گذر کوچه ها بی تفاوت از کنار هم بگذریم و بگوییم آن غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود... *** 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ همکارم حضور ندارن......... از تعداد افرادی هم که در تاپیـک خوش آمد میگن کاسته شده........ به همین دلـــــیل به وظیفه خطیرم ادامه میدم.......... {از پروفایل به تاپیک:دی} به همه دوستانی که تازه عضو شدن ،خوش آمـــــــد میگم،منتظر حضور تک تک شما دوستان عزیز در تالار های انجمن { در حیطه علاقمدیتون} هستیم............... 5 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام اسم من پونه هستش ... خیلی تازه واردم :girl_blush2::girl_blush2:20سالمه و ترم 2 معماری داخلی رو تازه تموم کردم ولی دارم تمام سعیم رو میکنم که تو تابستان کارام پیشرفت کنه و اسکیس و راندو و .... رو یادبگیرم ولی شانس من سال پیش شما فعال تر بودید و جدید ترین ارسالهاتون مربوط به رشته ما نیست من کلاس راندو رو دارم میرم ولی میخوام از اعضای اینجا کمک بگیرم واقعا کمک میخوام اگر اجازه هم بدید تمام تمرین ها و کارایی که استادم میگه و همچنین درسنامه هاشو با توضیح هاش میذارم البته باید یادم هم بدید امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم ممنووووووووووووووووووووووونننننننننننننننننننننن 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام اسم من پونه هستش ...خیلی تازه واردم :girl_blush2::girl_blush2:20سالمه و ترم 2 معماری داخلی رو تازه تموم کردم ولی دارم تمام سعیم رو میکنم که تو تابستان کارام پیشرفت کنه و اسکیس و راندو و .... رو یادبگیرم ولی شانس من سال پیش شما فعال تر بودید و جدید ترین ارسالهاتون مربوط به رشته ما نیست من کلاس راندو رو دارم میرم ولی میخوام از اعضای اینجا کمک بگیرم واقعا کمک میخوام:icon_pf (72): اگر اجازه هم بدید تمام تمرین ها و کارایی که استادم میگه و همچنین درسنامه هاشو با توضیح هاش میذارم البته باید یادم هم بدید :texc5lhcbtrocnmvtp8:texc5lhcbtrocnmvtp8 امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم ممنووووووووووووووووووووووونننننننننننننننننننننن:w72: سلام پونه جان خیلی خوش اومدی عزیزم منتظر فعالیتت در تالار معماری هستیم:hapydancsmil::hapydancsmil: آشنایی با دوستان معمار تالار نواندیشان تالار معماری 7 لینک به دیدگاه
a.habibnia 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ علی حبیب نیا دیپلم برق هدف از عضویت تجارت زمینه کار : صادرات و واردات ، فولاد 8 لینک به دیدگاه
nastaran_1990 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام . منم نسترنم برای یه مقاله عضو شدم 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام اسم من پونه هستش ...خیلی تازه واردم :girl_blush2::girl_blush2:20سالمه و ترم 2 معماری داخلی رو تازه تموم کردم ولی دارم تمام سعیم رو میکنم که تو تابستان کارام پیشرفت کنه و اسکیس و راندو و .... رو یادبگیرم ولی شانس من سال پیش شما فعال تر بودید و جدید ترین ارسالهاتون مربوط به رشته ما نیست من کلاس راندو رو دارم میرم ولی میخوام از اعضای اینجا کمک بگیرم واقعا کمک میخوام اگر اجازه هم بدید تمام تمرین ها و کارایی که استادم میگه و همچنین درسنامه هاشو با توضیح هاش میذارم البته باید یادم هم بدید امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم ممنووووووووووووووووووووووونننننننننننننننننننننن سلام،خوش اومدی........... :4uboxsmiley: ایشالله دوستان زیادی پیدا میکنی............. منتظر حضورت در تالار معماری هستیم....... :icon_gol: علی حبیب نیا دیپلم برق هدف از عضویت تجارت زمینه کار : صادرات و واردات ، فولاد خوش اومدین........ سلام . منم نسترنم برای یه مقاله عضو شدم سلام نسرن خانم، خوش اومدین.............. 3 لینک به دیدگاه
timsarali 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام به اونایی که این پایین هستن علی دانشجو کارشناسی طراح و مجری دکوراسیون :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام به اونایی که این پایین هستنعلی دانشجو کارشناسی طراح و مجری دکوراسیون :hapydancsmil: خوش اومدی دوست عزیز ...منتظر فعالیتت هستیم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ چرا آواتار نمیتونم بزارم ؟ سلام خیلی خیلی خوش اومدید:hapydancsmil: مشکل برطرف شد الان میتونید بذارید 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام به اونایی که این پایین هستنعلی دانشجو کارشناسی طراح و مجری دکوراسیون :hapydancsmil: سلام .......... کدوم پائین هستن؟ خوش اومدین.............. خوشحال میشیم در حیطه تخصصتون فعالیت کنین.............. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده