poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ اون موخه ها که ما عضو شدیم هیشکی بهمون خوش اومتی نگفت...:ch2ufgmz56uf5avkr6t:girl_in_dreams: خب برو از اول در بزن بیا تو من خودم خوش اومد میگم بدو بدو :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ خب برو از اول در بزن بیا تومن خودم خوش اومد میگم بدو بدو :gnugghender: بعد از دو سااااال...:icon_pf (34):خیلی دیره...دیگه... اصن این ادمینی از همون اولا با من لج بود... یه بار هم ثبت نام کردم...نمیدونم چه بلایی سر انجمن آورد پرید اکانتم.... دوباره اومدم ثبت نام ادمینی نمیدونم چه بلایی سر انجمن آورد اصن لینکش غیب شده بووود... بعدشم که عضو شدم...خوش اومتی هیشکس نگفت... . . هدا هستم...دو سال پیش دفاع کردم رفت... دو ساله ارشد امتحان میدم...قبول نمیشم... نواندیشان رو دوست بدارید تا نواندیشان دوستتان داشته باشن.... 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ به همه تازه وارد ها خوش امد میگم قدم رنجه فرمودین 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بعد از دو سااااال...:icon_pf (34):خیلی دیره...دیگه...اصن این ادمینی از همون اولا با من لج بود... یه بار هم ثبت نام کردم...نمیدونم چه بلایی سر انجمن آورد پرید اکانتم.... دوباره اومدم ثبت نام ادمینی نمیدونم چه بلایی سر انجمن آورد اصن لینکش غیب شده بووود... بعدشم که عضو شدم...خوش اومتی هیشکس نگفت... . . هدا هستم...دو سال پیش دفاع کردم رفت... دو ساله ارشد امتحان میدم...قبول نمیشم... نواندیشان رو دوست بدارید تا نواندیشان دوستتان داشته باشن.... فک کنم همین عضو شدن باعث شد این دوسال قبول نمیشی ادمین میدونست عضو شی از درس و مشق میفتی 2 لینک به دیدگاه
milad.6 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام به دوستان خوبم اسم من میلاد مهندسی مکانیک.طراحی جامدات این ترم به امد خدا تموم میشه من از بخش نرم افزارهای مکانیک خوشم میاد سالید . کد کار کردم هدف من هم آشنایی با مفاهیم بروز شده در این مورد و اشنایی با دوتان خوبی مثل شما 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام به دوستان خوبم اسم من میلاد مهندسی مکانیک.طراحی جامدات این ترم به امد خدا تموم میشه من از بخش نرم افزارهای مکانیک خوشم میاد سالید . کد کار کردم هدف من هم آشنایی با مفاهیم بروز شده در این مورد و اشنایی با دوتان خوبی مثل شما خوش اومدین آقا میلاد.... امیدوارم فعالیت خوبتون رو در تالار مربوط بهتون و سایر تالار های عمومی ببینیم 6 لینک به دیدگاه
saeedgh74a 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ سلام من يه تازه واردم سمم ساسانه مهندسي كامپيوتر نرمافزار ازاينكه تو جمع شما هستم خوشحالم موضوههاي مرتبط با جاوا و وب لاجيك رو دوست دارم پيگيري كنم. از بحثهاي مالي همچون سكه و دلار هم خوشم مياد. 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به دوستان خوبم اسم من میلاد مهندسی مکانیک.طراحی جامدات این ترم به امد خدا تموم میشه من از بخش نرم افزارهای مکانیک خوشم میاد سالید . کد کار کردم هدف من هم آشنایی با مفاهیم بروز شده در این مورد و اشنایی با دوتان خوبی مثل شما خوش اومدین مهندس! ایشالا شاهد فعالیتتون در تالار مکانیک باشیم 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ سلام من يه تازه واردم سمم ساسانه مهندسي كامپيوتر نرمافزار ازاينكه تو جمع شما هستم خوشحالم موضوههاي مرتبط با جاوا و وب لاجيك رو دوست دارم پيگيري كنم. از بحثهاي مالي همچون سكه و دلار هم خوشم مياد. خیلی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
tohid12 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ سلام اسمم توحید و تازه این سایتو پیدا کردم مهندسی پتروشیمی ترم 4 هستم امیدوارم با بقیه دوستان بیشتر آشنا بشم 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ سلام اسمم توحید و تازه این سایتو پیدا کردممهندسی پتروشیمی ترم 4 هستم امیدوارم با بقیه دوستان بیشتر آشنا بشم خوش اومدی توحید جان.... ایشاالله شاهد فعالیتهاتون توو تالارتووون باشیم.... 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۰ سلام اسمم توحید و تازه این سایتو پیدا کردممهندسی پتروشیمی ترم 4 هستم امیدوارم با بقیه دوستان بیشتر آشنا بشم دوست خوبم به جمع نواندیشان خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
f-albaji 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم دارم تو رشته شهرسازی تحصیل میکنم میشه مطالبی که درباره رشتمون داری به ایمیلم بفرستی اگه میشه و مطلبی دارین خبرم کنید ایمیلمو بهتون بدم ممنون 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ سلام منم دارم تو رشته شهرسازی تحصیل میکنم میشه مطالبی که درباره رشتمون داری به ایمیلم بفرستی اگه میشه و مطلبی دارین خبرم کنید ایمیلمو بهتون بدم ممنون سلام دوست عزیز خوش اومدین مطالب مختلف شهرسازی رو تو تالارش هست که می تونین از اونجا دانلود کنید یا همونجا مشاهده کنید: http://www.noandishaan.com/forums/forum61.html اگر علاقه مند بودین می تونین تو بحثای تالار هم شرکت کنید: http://www.noandishaan.com/forums/forum944.html 10 لینک به دیدگاه
arash_highfire 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آریاشا هاشمی(بهم آرش هم میگن) سوم دبیرستان رشته ریاضی عاشق مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضاد چون دانشجو نیستم مدرسمو میگم.علامه حلی اراک دیگه از کلهم مباحثم خوشم میاد 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آریاشا هاشمی(بهم آرش هم میگن)سوم دبیرستان رشته ریاضی عاشق مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضاد چون دانشجو نیستم مدرسمو میگم.علامه حلی اراک دیگه از کلهم مباحثم خوشم میاد خوش اومدین دوست عزیز.. 5 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلام .من دانشجوی سال سوم مهندسی معماری تو دانشگاه تبریز هستم.اسمم تیناست.تو رشته خودمم اگه کسی بخوادتاجایی که بتونم کمکش میکنم. لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ خوش اومدین دوستان عزیز :icon_gol: :welcome::welcome::welcome: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده