!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ درود امیر هستم دانشجوی کارشناسی عمران - دانشگاه آزاد شیراز و مرودشت - از همه چیز خوشم میاد و تو هر چیزی که بشه فعالیت می کنم - هدفم کسب تجربه و سپری کردن لحظاتی هست که شاید بی کار باشم و اینکه از دوستنان چیز یاد بگیرم :vahidrk: - شغلم عکاسی بود ولی فعلا دانشجو هستم و وقت کار زیاد ندارم :coffee: _________________________________________ از این شکلکه هم خیلی خوشم اومده :welcome: خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
دیوید ترزگه 351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام آریوس هستم دانشجوی فوق تو رشته فلسفه و از مباحث فلسفی خوشم میاد و سرم درد میکنه واسه بحث فلسفی:vahidrk: 12 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلامآریوس هستم دانشجوی فوق تو رشته فلسفه و از مباحث فلسفی خوشم میاد و سرم درد میکنه واسه بحث فلسفی:vahidrk: خوش اومدی فیلسوف بزرگ 6 لینک به دیدگاه
دیوید ترزگه 351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ خوش اومدی فیلسوف بزرگ با کی بودی؟ من ؟ و فیلسوف بزرگ؟ به هر حال مرسی 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلامآریوس هستم دانشجوی فوق تو رشته فلسفه و از مباحث فلسفی خوشم میاد و سرم درد میکنه واسه بحث فلسفی:vahidrk: سلام و خوش اومد گویی میگوییم به فیلسوف آریوس دیوید ترزگه 4 لینک به دیدگاه
دیوید ترزگه 351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ سلام و خوش اومد گویی میگوییم به فیلسوف آریوس دیوید ترزگه همون آریوس بهتره 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ سلامآریوس هستم دانشجوی فوق تو رشته فلسفه و از مباحث فلسفی خوشم میاد و سرم درد میکنه واسه بحث فلسفی:vahidrk: خوش اومدین! 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز خیلی خوش اومدین :w66: 4 لینک به دیدگاه
ehsan_erm 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من احسان هستم فوق لیسانس ترافیک آماده برای همکاری در بخش عمران-شهرسازی-معماری 6 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من احسان هستم فوق لیسانس ترافیک آماده برای همکاری در بخش عمران-شهرسازی-معماری خوش اومدی اقا احسان 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ من احسان هستم فوق لیسانس ترافیک آماده برای همکاری در بخش عمران-شهرسازی-معماری درود خوش اومدین! 2 لینک به دیدگاه
foadm 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ سلام من فواد مهندس تاسیسات مجرد اهل مهاباد 4 لینک به دیدگاه
mahmudisatar 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام، ستار هستم و مهندسی صنایع می خونم و نیاز فوری دارم به معرفی از tool box matlab امیدوارم کمکم کنین mahmudi.satar@gmail.com 4 لینک به دیدگاه
mojtaba_empire 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ gfsalam khubid shoma ravesh kar tu anjoman chejuriye? mojtaba hastam arshad saze karam mohasebatedar sherkat haye mohasebatiye terme akhare saze:ws38: 5 لینک به دیدگاه
O r k i d e 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام اركيده هستم . از طريق گوگل با اين فروم آشنا شدم . حشره شناسي پزشكي مي خونم . در يك لابراتوار مشغول به كارم . هدفم ورود به دنياي شما و كشف افكار و افراد جديد بود . به عنوان علافه جانبي از سينما موسيقي و ادبيات پسند مي كنم . اميدوارم وقتي كه صرف خواهم كرد برام لذت بخش و مفيد باشه . از محيطي كه فراهم كرديد سپاسگزارم . 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام من فوادمهندس تاسیسات مجرد اهل مهاباد خوش اومدی فواد جان....ایشاالله تو تالار معماری هم ببینیمت... سلام، ستار هستم و مهندسی صنایع می خونمو نیاز فوری دارم به معرفی از tool box matlab امیدوارم کمکم کنین mahmudi.satar@gmail.com سلام خوش اومدین...انشاالله دوستان که به این مطلب دسترسی دارن به شما کمک کرده باشن... gfsalam khubid shoma ravesh kar tu anjoman chejuriye? mojtaba hastam arshad saze karam mohasebatedar sherkat haye mohasebatiye terme akhare saze:ws38: سلام...خوش آمدی آقا مجتبی.... به لینک زیر سر بزنی می تونی بیشتر آشنا بشی... راهنمایی کاربران انجمن سلام اركيده هستم .از طريق گوگل با اين فروم آشنا شدم . حشره شناسي پزشكي مي خونم . در يك لابراتوار مشغول به كارم . هدفم ورود به دنياي شما و كشف افكار و افراد جديد بود . به عنوان علافه جانبي از سينما موسيقي و ادبيات پسند مي كنم . اميدوارم وقتي كه صرف خواهم كرد برام لذت بخش و مفيد باشه . از محيطي كه فراهم كرديد سپاسگزارم . سلام خوش اومدین...امیدوارم به تالار ادبیات هم سر بزنین...با توجه به علاقتون.... تالار ادبیات 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ خوش اومدی فواد جان....ایشاالله تو تالار معماری هم ببینیمت... سلام خوش اومدین...انشاالله دوستان که به این مطلب دسترسی دارن به شما کمک کرده باشن... سلام...خوش آمدی آقا مجتبی.... به لینک زیر سر بزنی می تونی بیشتر آشنا بشی... راهنمایی کاربران انجمن سلام خوش اومدین...امیدوارم به تالار ادبیات هم سر بزنین...با توجه به علاقتون.... تالار ادبیات اینجا تبلیغ میکنی؟! همگی خوش اومدین یه راس بیاین تالار ورزش فعالیتتون رو شروع کنید [h=2]تالار ورزش[/h] 3 لینک به دیدگاه
amir4515 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام و دو صد بدرود من اسمم امیر دانشجوی کارشناسی عمران البته ترم 3 هویجوری اومدم ببینم چه خبره :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده