شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان تازه وارد :rose: به تمام دوستان خوش آمد میگم امیدوارم بتونیم ساعات خوب و پر باری و در کنار هم داشته :girl_blush2:باشیم یه توضیح کوتاه هم عرض کنم که به مشکل بر نخورید دوستان تازه وارد 10 پست اواشون بعد از تایید مدیران نمایش داده میشه همیشه شاد باشید و سرفراز:rose: لطفا اگه میتونید یه تحقیق خوب درباره سختافزار برام بفرست آدرس ایمیل ydoola98@yahoo.com سلام دوست عزیز برای حل مشکلتون میتونید برید این تالار انشالله مشکلتون حل میشهعلوم کامپیوتر:rose: 2 لینک به دیدگاه
maryamgoli_2020 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام. از آشنايي با انجمن خيلي خيلي خوشحالم. طي يه سرچ اينترنتي مقاله به اين انجمن رسيدم. مريم هستم. فوق ليسانس اقتصاد دارم. دوست دارم بتونم اطلاعاتم رو تو زمينه هاي مورد علاقه ام بخصوص اقتصادي افزايش بدم. مدرس دانشگاه پيام نورم. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام. از آشنايي با انجمن خيلي خيلي خوشحالم. طي يه سرچ اينترنتي مقاله به اين انجمن رسيدم. مريم هستم. فوق ليسانس اقتصاد دارم. دوست دارم بتونم اطلاعاتم رو تو زمينه هاي مورد علاقه ام بخصوص اقتصادي افزايش بدم. مدرس دانشگاه پيام نورم. خوش اومدی ایشالا که دوستان خوبی باشیم و از اطلاعات شما هم در این انجمن بهره ببریم 2 لینک به دیدگاه
oxision 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام قبلا اینجا به من معرفی شده بود اما من امروز بلاخره عضویدم فکر کنم بعضی از بچه های اینجا رو میشناسم همین الان کاربری فاطمه رو دیدم (خانومی) 4 لینک به دیدگاه
best_arch 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی:icon_pf (44):من فاطیما هستم دانشجوی ترم آخرمهندسی معماری 6 لینک به دیدگاه
saeed-ss 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام، منم سعیدم دوستام منو سعید، ژاوی و بیژن مرتضوی صدا میکنن شما هم میتونید منو با این اسما صدا کنید. من لیسانس مهندسی شیمی دارم. از هر موضوعی که به رشته خودم یا موسیقی مربوط بشه خوشم میاد. بیشتر هم بخاطر تبادل اطلاعات عضو شدم ولی اگه کمکی هم از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.:167: الانم تو مجتمع فولاد مبارکه کار میکنم. 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی:icon_pf (44):من فاطیما هستم دانشجوی ترم آخرمهندسی معماری فاطیما جان چرا من برعکس میبینم نوشتتو؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی:icon_pf (44):من فاطیما هستم دانشجوی ترم آخرمهندسی معماری سلام خیلی خوش اومدی حالا چرا داد میزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلام، منم سعیدم دوستام منو سعید، ژاوی و بیژن مرتضوی صدا میکنن شما هم میتونید منو با این اسما صدا کنید. من لیسانس مهندسی شیمی دارم. از هر موضوعی که به رشته خودم یا موسیقی مربوط بشه خوشم میاد. بیشتر هم بخاطر تبادل اطلاعات عضو شدم ولی اگه کمکی هم از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.:167: الانم تو مجتمع فولاد مبارکه کار میکنم. خیلی خوش اومدی؟؟ سعید مرتضوی خوبه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ باسلام آسمان مهندسی فضای سبز کارشناسی ترم3:ws37: 6 لینک به دیدگاه
king ban 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان بنده کینگ بن هستم. دانشجوی برق دانشگاه صنعتی مالک اشتر راستی تو خونه صدام میکنن محمد! ورزشکارم! امیدوارم از اطلاعات نداشتم بهره ی کافی رو ببرین! یاحق!!! 4 لینک به دیدگاه
iranmilad 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام 1 - میلاد هستم 2 و 3 - ترم آخر کاردانی (نقشه کشی صنعتی ) 4 - دانشگاه اسلام آباد کرمانشاه 5 - از هر بحث علمی مربوط و غیر مربوط با رشته ام استقبال میکنم 6 - آشنایی بیشتر با انجمن های علمی 7 - درس میخونم 4 لینک به دیدگاه
فتاح پور 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام.من چیمن هستم مکانیک خوندم.در حال حاضر تو یه شرکت تاسیساتی کار میکنم دوس دارم راجع به تاسیسات بیشتر بدونم دانشجوی ارشد صنایع هستم(سانان) 6 لینک به دیدگاه
3epas 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام سپاس هستم دانشجوي ارشد مديريت دولتي دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات هدفم از عضويت تبادل اطلاعات است آشنايي با اساتيد رشته مديريت دوستاني كه در رشته مديريت مالي تحصيل مي كنند يا فارغ التحصيل شدند نيز مي خواهم نسبت به ارائه اطلاعات به اينجانب همت نمايند كه به جمع مديريت مالي ها بپيوندم. 5 لینک به دیدگاه
mohammad oghab 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان خوبم با تشکر از این که من روبه جمع دوستانتون راه دادین من تا زه عضو شدم و تقاضای کمک دارم:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااام paradoxام مهندسی برق دانشگاه شاهد امیدوارم دوستای خوبی اینجا پیداکنم 6 لینک به دیدگاه
ahmadhassanvand 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ سلام من احمد ام.ليسانس مكانيك خوشحال ميشم كار تحقيقاتي انجام بدم . 5 لینک به دیدگاه
.helia 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ با سلام و خسته نباشید این امکان عالیه اما من نمی دونم کجا باید بنویسم؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.helia 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ salam va khaste nabashid mamnonam ke in hame tavajoh be hame chi darin migam man nemidonam chetorio koja in chizaro yaddasht konam lotfan komakam konin mamnon 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده