شقایق31 40377 ارسال شده در 16 مهر، 2011 سلام به همه دوستان تازه وارد :rose: به تمام دوستان خوش آمد میگم امیدوارم بتونیم ساعات خوب و پر باری و در کنار هم داشته :girl_blush2:باشیم یه توضیح کوتاه هم عرض کنم که به مشکل بر نخورید دوستان تازه وارد 10 پست اواشون بعد از تایید مدیران نمایش داده میشه همیشه شاد باشید و سرفراز:rose: لطفا اگه میتونید یه تحقیق خوب درباره سختافزار برام بفرست آدرس ایمیل ydoola98@yahoo.com سلام دوست عزیز برای حل مشکلتون میتونید برید این تالار انشالله مشکلتون حل میشهعلوم کامپیوتر:rose: 2
maryamgoli_2020 15 ارسال شده در 16 مهر، 2011 سلام. از آشنايي با انجمن خيلي خيلي خوشحالم. طي يه سرچ اينترنتي مقاله به اين انجمن رسيدم. مريم هستم. فوق ليسانس اقتصاد دارم. دوست دارم بتونم اطلاعاتم رو تو زمينه هاي مورد علاقه ام بخصوص اقتصادي افزايش بدم. مدرس دانشگاه پيام نورم. 5
Avenger 19333 ارسال شده در 16 مهر، 2011 سلام. از آشنايي با انجمن خيلي خيلي خوشحالم. طي يه سرچ اينترنتي مقاله به اين انجمن رسيدم. مريم هستم. فوق ليسانس اقتصاد دارم. دوست دارم بتونم اطلاعاتم رو تو زمينه هاي مورد علاقه ام بخصوص اقتصادي افزايش بدم. مدرس دانشگاه پيام نورم. خوش اومدی ایشالا که دوستان خوبی باشیم و از اطلاعات شما هم در این انجمن بهره ببریم 2
oxision 47 ارسال شده در 17 مهر، 2011 سلام سلام قبلا اینجا به من معرفی شده بود اما من امروز بلاخره عضویدم فکر کنم بعضی از بچه های اینجا رو میشناسم همین الان کاربری فاطمه رو دیدم (خانومی) 4
best_arch 17 ارسال شده در 17 مهر، 2011 سلام به همگی:icon_pf (44):من فاطیما هستم دانشجوی ترم آخرمهندسی معماری 6
saeed-ss 16 ارسال شده در 17 مهر، 2011 سلام، منم سعیدم دوستام منو سعید، ژاوی و بیژن مرتضوی صدا میکنن شما هم میتونید منو با این اسما صدا کنید. من لیسانس مهندسی شیمی دارم. از هر موضوعی که به رشته خودم یا موسیقی مربوط بشه خوشم میاد. بیشتر هم بخاطر تبادل اطلاعات عضو شدم ولی اگه کمکی هم از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.:167: الانم تو مجتمع فولاد مبارکه کار میکنم. 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 مهر، 2011 سلام به همگی:icon_pf (44):من فاطیما هستم دانشجوی ترم آخرمهندسی معماری فاطیما جان چرا من برعکس میبینم نوشتتو؟
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 17 مهر، 2011 سلام به همگی:icon_pf (44):من فاطیما هستم دانشجوی ترم آخرمهندسی معماری سلام خیلی خوش اومدی حالا چرا داد میزنی؟ 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 17 مهر، 2011 سلام، منم سعیدم دوستام منو سعید، ژاوی و بیژن مرتضوی صدا میکنن شما هم میتونید منو با این اسما صدا کنید. من لیسانس مهندسی شیمی دارم. از هر موضوعی که به رشته خودم یا موسیقی مربوط بشه خوشم میاد. بیشتر هم بخاطر تبادل اطلاعات عضو شدم ولی اگه کمکی هم از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.:167: الانم تو مجتمع فولاد مبارکه کار میکنم. خیلی خوش اومدی؟؟ سعید مرتضوی خوبه؟؟؟ 2
king ban 14 ارسال شده در 19 مهر، 2011 سلام دوستان بنده کینگ بن هستم. دانشجوی برق دانشگاه صنعتی مالک اشتر راستی تو خونه صدام میکنن محمد! ورزشکارم! امیدوارم از اطلاعات نداشتم بهره ی کافی رو ببرین! یاحق!!! 4
iranmilad 14 ارسال شده در 20 مهر، 2011 سلام 1 - میلاد هستم 2 و 3 - ترم آخر کاردانی (نقشه کشی صنعتی ) 4 - دانشگاه اسلام آباد کرمانشاه 5 - از هر بحث علمی مربوط و غیر مربوط با رشته ام استقبال میکنم 6 - آشنایی بیشتر با انجمن های علمی 7 - درس میخونم 4
فتاح پور 16 ارسال شده در 20 مهر، 2011 سلام.من چیمن هستم مکانیک خوندم.در حال حاضر تو یه شرکت تاسیساتی کار میکنم دوس دارم راجع به تاسیسات بیشتر بدونم دانشجوی ارشد صنایع هستم(سانان) 6
3epas 15 ارسال شده در 20 مهر، 2011 سلام سپاس هستم دانشجوي ارشد مديريت دولتي دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات هدفم از عضويت تبادل اطلاعات است آشنايي با اساتيد رشته مديريت دوستاني كه در رشته مديريت مالي تحصيل مي كنند يا فارغ التحصيل شدند نيز مي خواهم نسبت به ارائه اطلاعات به اينجانب همت نمايند كه به جمع مديريت مالي ها بپيوندم. 5
mohammad oghab 15 ارسال شده در 20 مهر، 2011 سلام به دوستان خوبم با تشکر از این که من روبه جمع دوستانتون راه دادین من تا زه عضو شدم و تقاضای کمک دارم:icon_pf (44): 5
paradox7 2716 ارسال شده در 21 مهر، 2011 سلاااااااااااام paradoxام مهندسی برق دانشگاه شاهد امیدوارم دوستای خوبی اینجا پیداکنم 6
ahmadhassanvand 15 ارسال شده در 22 مهر، 2011 سلام من احمد ام.ليسانس مكانيك خوشحال ميشم كار تحقيقاتي انجام بدم . 5
.helia 29 ارسال شده در 22 مهر، 2011 با سلام و خسته نباشید این امکان عالیه اما من نمی دونم کجا باید بنویسم؟؟؟؟؟؟ 2
.helia 29 ارسال شده در 22 مهر، 2011 salam va khaste nabashid mamnonam ke in hame tavajoh be hame chi darin migam man nemidonam chetorio koja in chizaro yaddasht konam lotfan komakam konin mamnon 6
ارسال های توصیه شده