P-230 67 ارسال شده در 18 آبان، 2017 Iran Navy Kaman Class Missile Boat IRIS KHANJAR (Bayonet) P 230 1- ناوچه موشک انداز ج. ا. خنجر می تونید "خنجر" صدام کنید. 2- فوق دیپلم گردشگری، فوق دیپلم مترجمی زبان 3- ر. ک. به جواب بالا 4- بماند ... 5- همه چی و هیچی !!! تاریخ و زبان و گردشگری رو خیلی دوست می دارم ... 6- یاد بدم و یاد بگیرم. 7- شغلم ؟ راهنمای گردشگری - معلم و مترجم زبان. چیز دیگه ای بود، بپرسید میگم. 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 18 آبان، 2017 Iran Navy Kaman Class Missile Boat IRIS KHANJAR (Bayonet) P 230 1- ناوچه موشک انداز ج. ا. خنجر می تونید "خنجر" صدام کنید. 2- فوق دیپلم گردشگری، فوق دیپلم مترجمی زبان 3- ر. ک. به جواب بالا 4- بماند ... 5- همه چی و هیچی !!! تاریخ و زبان و گردشگری رو خیلی دوست می دارم ... 6- یاد بدم و یاد بگیرم. 7- شغلم ؟ راهنمای گردشگری - معلم و مترجم زبان. چیز دیگه ای بود، بپرسید میگم. خوش آمدید به انجمن نواندیشان:w58::ws52::icon_gol::icon_gol: 3
P-230 67 ارسال شده در 18 آبان، 2017 خوش آمدید به انجمن نواندیشان:w58::ws52::icon_gol::icon_gol: Sunteți binevenit. RO Olete teretulnud. EE Szívesen. HU Není zač. CZ Rado sa stalo. SK Jesteś mile widziany. PL Youre Welcome. EN شکراً . AR سپاس گزارم. FA 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 19 آبان، 2017 Iran Navy Kaman Class Missile Boat IRIS KHANJAR (Bayonet) P 230 1- ناوچه موشک انداز ج. ا. خنجر می تونید "خنجر" صدام کنید. 2- فوق دیپلم گردشگری، فوق دیپلم مترجمی زبان 3- ر. ک. به جواب بالا 4- بماند ... 5- همه چی و هیچی !!! تاریخ و زبان و گردشگری رو خیلی دوست می دارم ... 6- یاد بدم و یاد بگیرم. 7- شغلم ؟ راهنمای گردشگری - معلم و مترجم زبان. چیز دیگه ای بود، بپرسید میگم. این همه اسم تهش میشه خنجر؟ :w58: خوش اومدین به انجمن :a030: 4
P-230 67 ارسال شده در 19 آبان، 2017 این همه اسم تهش میشه خنجر؟ :w58: خوش اومدین به انجمن :a030: آره. برای اینکه دوران مقدس سربازی رو روی این ناوچه گذروندم. ممنون. 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 23 آبان، 2017 Iran Navy Kaman Class Missile Boat IRIS KHANJAR (Bayonet) P 230 1- ناوچه موشک انداز ج. ا. خنجر می تونید "خنجر" صدام کنید. 2- فوق دیپلم گردشگری، فوق دیپلم مترجمی زبان 3- ر. ک. به جواب بالا 4- بماند ... 5- همه چی و هیچی !!! تاریخ و زبان و گردشگری رو خیلی دوست می دارم ... 6- یاد بدم و یاد بگیرم. 7- شغلم ؟ راهنمای گردشگری - معلم و مترجم زبان. چیز دیگه ای بود، بپرسید میگم. سوالی دیگه ای بپرسیم نمیگی بماند؟:ws28: 1
P-230 67 ارسال شده در 23 آبان، 2017 سوالی دیگه ای بپرسیم نمیگی بماند؟:ws28: مربوط به زندگی خصوصی نباشه، مربوط به مسایل سیاسی و محرمانه نظامی هم نباشه. بقیه مسایل، مشکلی ندارن. می تونید بپرسید. 2
P-230 67 ارسال شده در 29 آبان، 2017 درکل خوش امدید :icon_gol:P-230 در کل، ممنون هستم. دست شما مرسی !!! :icon_gol::icon_gol::icon_gol: یا به زبان ناوی: تانگو هتل آلفا نومبر کیلو یانکی اسکار یونیفرم 1
masoud fazel 18 ارسال شده در 16 دی، 2017 سلام من مسعود هستم رشته تحصیلیم سازه های چوبیه، مقطع کارشناسی. کارم طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی چوب و ام دی اف و... عاشق کارهای ابداعی اختراعی هستم، مثلا تلفیق الکترونیک و مکانیک و دکوراسیون داخلی. یک نمونه کارهم اجراکردم تو یک هتل تو مشهد. خیلی دوسدارم ازین کارا بیشتر انجام بدم با عشق. ببخشید خیلی حرف زدم? 6
Mr.kam 21 ارسال شده در 24 دی، 2017 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. (کامبیز هستم) 2- رشته تحصیلی(عمران) 3- مقطع تحصیلی (ارشد) 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید(آزاد تهران مرکز میکنم) 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.(من زیاد دوست ندارم شرکت کنم فقط تالار گفت و گو) 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟(میخواستم ی ایین نامه دانلود کنم مجبور شدم) 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟(جیب بابام) واقعا خوش آمدم به انجمنتون 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 24 دی، 2017 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. (کامبیز هستم:ws3:) 2- رشته تحصیلی(عمران:sigh:) 3- مقطع تحصیلی (ارشد:banel_smiley_4:) 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید(آزاد تهران مرکز میکنم:ws52:) 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.(من زیاد دوست ندارم شرکت کنم فقط تالار گفت و گو:w16:) 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟(میخواستم ی ایین نامه دانلود کنم مجبور شدم:whistles:) 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟(جیب بابام:ws28:) واقعا خوش آمدم به انجمنتون حالا بده که مجبور شدی؟ خودت که گفتی، ولی حالا منم بگم خوش اومدی به انجمن :a030: 3
mahmoud.aliakbari 13 ارسال شده در 10 بهمن، 2017 ۱. محمود ۲. نرم افزار کامپیوتر ۳. کاردانی ۴. دانشکده شهید شمسی پور ۵. برنامه نویسی ۶. یادگیری برنامه نویسی وب و چگونگی اشتغال نسبت به رشته مورد نظر ۷. مشغول در انبار شرکت لوازم آرایشی 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 10 بهمن، 2017 ۱. محمود ۲. نرم افزار کامپیوتر ۳. کاردانی ۴. دانشکده شهید شمسی پور ۵. برنامه نویسی ۶. یادگیری برنامه نویسی وب و چگونگی اشتغال نسبت به رشته مورد نظر ۷. مشغول در انبار شرکت لوازم آرایشی سلام خيلي خوش آمديد منتظر حضورتون در انجمن هستيم:icon_gol: 2
abbas9667 15 ارسال شده در 14 اسفند، 2017 سلام دوستان عباس هستم دانشجوی رشته مجسمه سازی هستم در حال حاضر هم در همین زمینه و در زمینه نقش برجسته سفال اینا کار میکنم بیشتر اشنایی با مواد شیمیایی در زمینه هنر و همچنین مطالب هنری و البته اگر هم ک بشه جهت تبلیغات حالا اگر ک ادمین راهنمایی کنن ک ایا امکان پذیر هست یا نه ممنون میشم و به چ صورت؟ 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 17 اسفند، 2017 سلام دوستان عباس هستم دانشجوی رشته مجسمه سازی هستم در حال حاضر هم در همین زمینه و در زمینه نقش برجسته سفال اینا کار میکنم بیشتر اشنایی با مواد شیمیایی در زمینه هنر و همچنین مطالب هنری و البته اگر هم ک بشه جهت تبلیغات حالا اگر ک ادمین راهنمایی کنن ک ایا امکان پذیر هست یا نه ممنون میشم و به چ صورت؟ سلام خوش اومديد منتظر حضورتون در انجمن هستيم باعث افتخاره بودن هنرمندي در جمعمون. ادمين آقاي محمد عارف و مهدي عارف هرسوالي و پيشنهادي داشتيد ميتونيد باهاشون درميون بزاريد. :a030::icon_gol: 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 سلام دوستان عباس هستم دانشجوی رشته مجسمه سازی هستم در حال حاضر هم در همین زمینه و در زمینه نقش برجسته سفال اینا کار میکنم بیشتر اشنایی با مواد شیمیایی در زمینه هنر و همچنین مطالب هنری و البته اگر هم ک بشه جهت تبلیغات حالا اگر ک ادمین راهنمایی کنن ک ایا امکان پذیر هست یا نه ممنون میشم و به چ صورت؟ سلام خوش آمدید به انجمن در تالار هنر میتونید مطالب آموزشی یا توضیحاتی بذارید خوشحال میشیم از هنرتون اطلاعاتی کسب کنیم.:icon_gol: 2
ارسال های توصیه شده