رفتن به مطلب

آشنایی با کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

اسمم zahraa .تازه وارد سایت شدم زدم چندتا پلان ببینم ک نوشت باید عضو باشی منم شدم . چیز زیادی نمیدونم از سایت.دانشجوی ترم اخر کاردانی رشته ی نقشه کشی معماری .دانشگاه غیر انتفایی طبری بابل.کارم ک ندارم فعلا

سلام زهرا خانوم :icon_gol:

به انجمن نواندیشان خوش اومدی :ws37:

حالا مدت کوتاهی تو انجمن فعالیت کنی همه چی دستت میاد :a030:

سلام

اسم من پرستوئه 20 سالمه بوشهر زندگی میکنم

رشتتمم علوم کشاورزی

بگم تا یادم نرفته پیام نور میخونم

هدفم تبادل اطلاعاته خب معلومه:w16:

هر کی رشتش کشاورزیه و از کارای عملی کشاورزی سر در میاره به من پیام بده:ws37: مرسییییییییییییی

سلام پرستو خانوم :icon_gol:

خوش اومدی دوست من :ws37:

توی تالار کشاورزی که بری دوستای خوبی میتونی پیدا کنی و تبادل اطلاعات داشته باشید :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام.1:اسمم محسنه.2:کنترل در ابزاردقیق.3:ترم آخر کارشناسی.4:نور.5:الکترونیک و برق(plc). ورزشی.6:سرگرم شدن.تازه اشنا شدم با این سایت.7:صبح تاظهر دنبال کار بعد از ظهر بیکار

• Like 9
لینک به دیدگاه
سلام.1:اسمم محسنه.2:کنترل در ابزاردقیق.3:ترم آخر کارشناسی.4:نور.5:الکترونیک و برق(plc). ورزشی.6:سرگرم شدن.تازه اشنا شدم با این سایت.7:صبح تاظهر دنبال کار بعد از ظهر بیکار

اقا محسن به انجمن نواندیشان خوش امدی:w66::w66:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام محسن جان :icon_gol:

خوش اومدی هم رشته ای عزیز و چه خوب که رشتت کنترله :a030: :icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

1- راضیه

2- صنایع غذایی

3- کارشناسی

4- آزاد شهریار

5- مطالب مربوط به رشتم

6- گزارشکار لازم داشتم و دارم!!

7-ندارم!

w66.gif

خوش امدی به انجمن نواندیشان

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام فاطمه هستم .

کاردانی اموربانکی هستم .

دانشگاه فیض السلام اصفهان هستم تازه ترم دومم.

محصلم

به انجمن نو اندیشان خیلی خوش امدی w66.gif

منتظر حضور گرمت توی انجمن هستیم:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

1- راضیه

2- صنایع غذایی

3- کارشناسی

4- آزاد شهریار

5- مطالب مربوط به رشتم

6- گزارشکار لازم داشتم و دارم!!

7-ندارم!

سلام هم رشته ایی عزیز به انجمن نواندیشان خوش آمدی منتظر حضور گرمت هستیم :icon_gol:

منتظر فعالیت شما در تالارها هستیم:icon_gol:

:welcome: :welcome:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام فاطمه هستم .

کاردانی اموربانکی هستم .

دانشگاه فیض السلام اصفهان هستم تازه ترم دومم.

محصلم

سلام دوست عزیز به انجمن نواندیشان خوش آمدی :icon_gol:

منتظر فعالیت شما در تالارها هستیم:icon_gol:

:welcome: :welcome:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام من تازه واردم:ws42: اسمم علي دانشجوي سال دوم رشته الكترونيك هستم هدف من در اين سايت تبادل اطلاعات فني با دوستي عزيز سايت مباشم و همچين شاغل هستم
  • Like 9
لینک به دیدگاه
سلام من تازه واردم:ws42: اسمم علي دانشجوي سال دوم رشته الكترونيك هستم هدف من در اين سايت تبادل اطلاعات فني با دوستي عزيز سايت مباشم و همچين شاغل هستم

سلام علی جان هم رشته ای به انجمن نو اندیشان خیلی خیلی خوش امدی

منتظر حضور گرمت توی تالار برق هستیم :welcome:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام من زهرا هستم دانشجوی رشته ی مهندسی صنایع اصفهانیم خیلی شادم اما همش مشکله نرم افزاری دارم امیدوارم شما ها بهم کمک کنید من دوس دارم یه لیسانسه ی به درد بخور باشم چون رشتم خیلی وسیع وزیباست مرسی از همگیتون

• Like 9
لینک به دیدگاه

سلام من فرشته هستم تازه واردم . دانشجوی کارشناسی معماری ام. دانشجوی دانشگاه رشددانش سمنان ام. ساکن تهرانم .نرم افزارکد روکامل بلدم اما3d max رو کم وبیش .ازآشنایی باهمتون خوشحالم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام من زهرا هستم دانشجوی رشته ی مهندسی صنایع اصفهانیم خیلی شادم اما همش مشکله نرم افزاری دارم امیدوارم شما ها بهم کمک کنید من دوس دارم یه لیسانسه ی به درد بخور باشم چون رشتم خیلی وسیع وزیباست مرسی از همگیتون

سلام من فرشته هستم تازه واردم . دانشجوی کارشناسی معماری ام. دانشجوی دانشگاه رشددانش سمنان ام. ساکن تهرانم .نرم افزارکد روکامل بلدم اما3d max رو کم وبیش .ازآشنایی باهمتون خوشحالم.

خوش اومدین:hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...