pme 3474 ارسال شده در 26 آبان، 2012 سلام. من ابوذر س هستم رشته م عمران کارشناسی دارم دانشگاه ایلام بحث عمران رو خیلی دوس دارم توی یه طرح مطالعاتی سد توی کشور عراق کار میکنم سلام خیلی خوش اومدین:hapydancsmil: منتظر حضورتون در تالار عمران هستم 3
desinger.bardia 2114 ارسال شده در 27 آبان، 2012 سلام منم بردیام تکنولوژی معماری خونم لیسانس دارم فیروزکوه درس خوندم از مطالب طنزم خوشم میاد کارمم ازاد مرتبت با رشتمه........................... 13
not found 16275 ارسال شده در 28 آبان، 2012 سلام منم بردیامتکنولوژی معماری خونم لیسانس دارم فیروزکوه درس خوندم از مطالب طنزم خوشم میاد کارمم ازاد مرتبت با رشتمه........................... سلام بردیا جان، خوش اومدی دوست خوبم:flowerysmile: منتظر فعالیت های خوبتون هستیم 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 28 آبان، 2012 سلام به همه عزیزانی که تازه درانجمن ما عضو شدند به همگی دوستان خوش آمد میگویم امیدوارم هم انجمن ما و هم شما دوستان عزیز از این اتفاق مبارک(عضو شدن)بهره ببرید wellcome to noandishaan club:icon_gol: 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 28 آبان، 2012 سلام منم بردیامتکنولوژی معماری خونم لیسانس دارم فیروزکوه درس خوندم از مطالب طنزم خوشم میاد کارمم ازاد مرتبت با رشتمه........................... سلام دوستان،من مدتی هست که اینجا عضو هستم،ولی تابحال به قسمت معرفی کاربران نیومده بودم:(فهیمه هستم دانشجوی سال آخر مهندسی نساجی دانشگاه گیلان فعلاواسه کنکورارشد پلیمر دارم میخونم(شغلی ندارم) مطالبی دررابطه بامقالات پلیمروفناوری نانو رو دوست دارم امیدوارم بتونم اطلاعات مفیدی براتون بذارم:) خوش آمدیددددددددددددددددددددددددد :w66::w66: 7
pesare baba 2250 ارسال شده در 31 آبان، 2012 منو خو همه میشناسن ولی باز معرفی میکنم امین هستم دانشجوی رشته شیمی،خیلی فعالم ، یزی هم هستم و افتخار مکنم :hapydancsmil::hapydancsmil: دارم لیسانس میگیرم بعد ارشد میخونم بعد در دکتری میرم دارو سازی :w02: 5
not found 16275 ارسال شده در 31 آبان، 2012 منو خو همه میشناسن ولی باز معرفی میکنم امین هستم دانشجوی رشته شیمی،خیلی فعالم ، یزی هم هستم و افتخار مکنم :hapydancsmil::hapydancsmil: دارم لیسانس میگیرم بعد ارشد میخونم بعد در دکتری میرم دارو سازی :w02: 4
not found 16275 ارسال شده در 31 آبان، 2012 چیه هانیه ؟؟؟ میخوای بزنیم ؟؟؟ تو چشام نگاه کن!!! تایپیک به این مهمی اسپم میکنی؟؟:vahidrk: 4
baran g 19 ارسال شده در 1 آذر، 2012 سلام بچه ها. ی جشنواره ام تی وی خواستم ببینین تا کجا اومدم. ولی خوشحالم. خب من اسمم باران کارشناسی معماری تموم کردم. تو شرکتی کار میکنم که ربطی به رشتم نداره 9
!Ell 4694 ارسال شده در 1 آذر، 2012 سلام بچه ها. ی جشنواره ام تی وی خواستم ببینین تا کجا اومدم. ولی خوشحالم. خب من اسمم باران کارشناسی معماری تموم کردم. تو شرکتی کار میکنم که ربطی به رشتم نداره درود باران عزیز خیلی خوش اومدین... 6
not found 16275 ارسال شده در 1 آذر، 2012 سلام بچه ها. ی جشنواره ام تی وی خواستم ببینین تا کجا اومدم. ولی خوشحالم. خب من اسمم باران کارشناسی معماری تموم کردم. تو شرکتی کار میکنم که ربطی به رشتم نداره سلاااااااااااااااام:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی خیلی خوش اومدی باران جان:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم بقیه دوستان انجمنی رو از تجربه هات بهره مند کنی 6
ce234008 20 ارسال شده در 2 آذر، 2012 - rzedi 2- طراحی فرآیند های نفت 3- کارشناس 4- دانشگاه آزاد قوچان 5-برنامه نویسی، طراحی وب، شبیه سازی فرآیند های زیستی و صنعتی،گرافیک و .... حیطه فعالیتمه 6- یادگرفتن+یاددادن و کمک گرفتن+ کمک دادن 7- مدیر پایگاه اینترنتی 10
not found 16275 ارسال شده در 2 آذر، 2012 - rzedi 2- طراحی فرآیند های نفت 3- کارشناس 4- دانشگاه آزاد قوچان 5-برنامه نویسی، طراحی وب، شبیه سازی فرآیند های زیستی و صنعتی،گرافیک و .... حیطه فعالیتمه 6- یادگرفتن+یاددادن و کمک گرفتن+ کمک دادن 7- مدیر پایگاه اینترنتی سلااااااااااااااااااااام :hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی خیلی خوش اومدی! امیدوارم شاهد حضور فعالتون تو انجمن باشیم 6
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 3 آذر، 2012 سلام منم به همه دوستان تازه وارد خوش آمد میگم امیدوارم موفق باشید مقدمتان گلباران خیلی تکراری بود 6
spow 44198 ارسال شده در 8 آذر، 2012 کاربرای جدید بیاین خودتون رو معرفی کنین :w63: سلام اسپاو هستم میتونین عمواسپاو صدام کنین میخوام پایان ناممو بنویسم ولی حس وحالشو ندارم هرکی حس وحال داره خریداریم میگن اینجا انجمن نواندیشانه یک انجمن انتروپیک وپر از ماجرا وماجراجویی اومدیم یاد بگیریم تقدیم به همه شما 9
not found 16275 ارسال شده در 8 آذر، 2012 سلاماسپاو هستم میتونین عمواسپاو صدام کنین میخوام پایان ناممو بنویسم ولی حس وحالشو ندارم هرکی حس وحال داره خریداریم میگن اینجا انجمن نواندیشانه یک انجمن انتروپیک وپر از ماجرا وماجراجویی اومدیم یاد بگیریم تقدیم به همه شما سلااااااااام عمواسپو خیلی خیلی خوش اومدی:hapydancsmil: منم هانیه ام 4
spow 44198 ارسال شده در 8 آذر، 2012 میتونین عمواسپاو صدام کنین سلااااااااام عمواسپو بههه به سلام هانیه جان چطوری؟ 4
ارسال های توصیه شده