Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ بیخیال خوب اگه نمیخوای شرکت کنی , کسی اصراری برای نظر دادنت نداره عزیز. این جواب چیه دادی؟ عجب :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ من تو یونی خودمم تغییری ایجاد نمیکنم تو رفتارم. زبون کلاسمونم سر دسته دخترای کلاسم.تو کلاس بین دخترا فقط من با استادا جورم شوخی هم بموقع میکنیم به موقع هم جدی میشم تا چیزیو نفهمم ول کن استادا نیستم.تو جمع دوستانه خوشیم.همه میگن شیطونم ولی به نظر خودم شیطون نیستم .با پسرای کلاسم هر کدوم به اندازه جنبه طرف برخورد میکنم با بعضیاشون خوبم با بعضیا حتی حرفم نمیزنم. 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ تیپم هر روز یه جوره! یه روز اسپرت یه روز کمی فشن! یه روز شیک! یه روز های!و... بستگی داره اون روز دلم بخواد چی بپوشم! اخلاق هم الکی هرو کر نمیکنم ولی سر سنگین هم نیستم!زیاد حرف نمیزنم ولی اصلا گوشه گیر یا خجالتی نیستم! با هر جور آدمی سلام علیک دارم ولی با اکیپ خاصی نمیگردم هر روز با چند نفر... دختر پسر برام فرق نداره با اکثر هم ورودی هام دوستم با سال پایینی و سال بالاییها هم آشنام با همه اما یه جور برخورد نمیکنم بعضی هارو تحویل نمیگیرم چون نگیرم بهتره... گاهی تو محوطه دانشگاه هستم گاهی سریع با دوستام میریم بیرون! استایل کلیم هم دیگران باید بگن! درس هم کلاسای تخصصی رو میرم ولی عمومی و الکی هارو یا میپیچونم یا دیر میرم و با هنزفیری یا دوستام خودمو سرگرم میکنم درس نمیخونم و جزوه اکثرا کپی میکنم با استادا هم زیاد کاری ندارم چون استادامون یهو یه نهو هفتادو پنج بهت میدن که بری حالشو ببری! فقط یه استاد بود که باهام بد حرف زد منم زدم ترکوندمش! فاز شیطونی باشه یکی دوتا پایه پیدا میکنم یه آتیشی میسوزونیم ولی یونیمون زیاد جا واسه خراب کاری نداره... هدفم؟؟ از تیپم هدفم هر دفعه فرق داره یه روز فقط پوشیدن لباس!یه روز خوش تیپی! یه روز که سرده هرچی بدن میپوشم!و... 8 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خوب اگه نمیخوای شرکت کنی , کسی اصراری برای نظر دادنت نداره عزیز. این جواب چیه دادی؟ عجب :vahidrk: وااا!!!:viannen_38: خوب گفته استایلش بیخیاله دیگه!!!!:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یه سئوال خودمونی : استایلتون تو دانشگاه چطوریه ؟! شاخ ؟! بی حوصله ؟! خسته ؟! داغون ؟! بیخیال ؟! درسخون ؟! فشن ؟! رسمی ؟! ... کاملا معمولی و ساده و جوری که خودم خیلی راحت باشم و تیپِ بیرون از دانشگاه و با خود دانشگاه یکیه! سعی میکنید چطوری رفتار کنید ؟! بستگی به جمعش داره! من کلا سعی میکنم آروم و جدی رفتار کنم و فقطُ فقط با استادا و دوستای صمیمیم شوخی میکنم! و همیشه هم نیشم مثِ این بازه! ولی چن تا از دوستام بهم گفتن :ما بار اول میدیدیمت فک میکردیم خیلی خیلی ساده ای و آروم و ساکتی و بعد که بیشتر آشنا شدیم باهت فهمیدیم خیلی خیلی زیرکی! و بسیار شیطونُ خوش خنده! در حالیکه من قبول ندارم شیطونم! فکر میکنید چطوری رفتار کنیم بهتره ؟ اِم....هر جور که خودت دوس داری رفتار کن و اصن برات مهم نباشه دیگران چه فکری در موردت میکنن! خودِ خودت باش! ولی به بعضی آدما نباید رو داد و بنابراین باس با اونا خیلی جدی و خشن برفتاری! هدفتون از استایلتون چیه کلا ! یا هدفمون؟ خب هدفی ندارم جز اینکه فقط اینجوری راحتم و یجورایی حال میکنم با این تیپم! 9 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ هفته دیگه در دانشگاه ما (واحد رودهن) برای بررسی جنبش وال استریت یه همایش خیلی بزرگ گذاشتن دانشگاهه داریم... 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ سر كلاس به شدت رسمي بي حوصله تيپ كاملا معمولي و اسپرت بيرونه كلاس در كنار دوستان در محوطه شوخ و سوژه گير آور و كلا اينجوري=در كل هدفه خاصي ندارم سر كلاس كه الان كلا يه مدتيه بي حوصله ام بنابراين اعصاب معصاب درسو ندارم ميخوام كلاس زود تموم شه بيام بيرون هوا بخورم.... بيرونه كلاسم كه دوره هميم ميگم و ميخندم.. . كلا با بچه هاي خاكي بيشتر رابطه دارم و با اونايه ديگه زياد ارتباط بر قرار نميكنم با اخوي ها هم كه چون رو بدي آستر ميخوان خيلي رسمي و فقط در صورت لزوم مثلا در صورت همگروه بودن و... ارتباط بر قرار ميكنم بچه هاي دانشگامونم كه هر كدوم يه مانكنن با انواع اقسامه قيافه و حركات مسخره ميان جون ميدن واسه سوژه گير آوردن بيرون كلاس توي محوطه....:lol: 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ هفته دیگه در دانشگاه ما (واحد رودهن) برای بررسی جنبش وال استریت یه همایش خیلی بزرگ گذاشتندانشگاهه داریم... استایل چی شد داداش؟ همایش رو بی خیال. استایلو بیا ببینیم چه خبره. لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ استایل چی شد داداش؟ همایش رو بی خیال. استایلو بیا ببینیم چه خبره. پرسیدن نداره که مکانیکا همیشه خستن 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یه سئوال خودمونی : استایلتون تو دانشگاه چطوریه ؟! شاخ ؟! بی حوصله ؟! خسته ؟! داغون ؟! بیخیال ؟! درسخون ؟! فشن ؟! رسمی ؟! ... ساده و سنگین وبی ارایش (البته این روزا احساس می کنم دیگه خیلی سنگین و متین شده لباس پوشیدنم :164: ) سعی میکنید چطوری رفتار کنید ؟! شما فارغ التحصیلا: دانشجو که بودید چطور رفتار میکردید ؟ یادتونه؟ فکر میکنید چطوری رفتار کنیم بهتره ؟ هدفتون از استایلتون چیه کلا ! یا هدفمون؟ مد و فشن بودن رو دوس دارم ولی هرگز دلم نخواست و نمیخواد لباس پوشیدنم یا رفتار و نوع حرف زدنم جنسیتمو به رخ اطرفیون بکشه 7 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ من که فعلا پشت کنکوری هستم و هرروز یه تیپی میزنم تو خونه!! همین تیپ زدنا و قیافه های جورواجور شده تفریح تا موقعی که دانشگاه قبول شم. البته اینا کارای جنبی هستن و بیشتر درس میخونم. امسال باید قبول شم دیگه. اگه برم دانشگاه هم همین رویه رو در پیش خواهم گرفت.:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده