A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 اينطوريم: :biggrin:.. __ جدا از شوخي.. تو دوران دانشجويي اوايلش به خودم ميرسيدم..البته الان دارم فكر ميكنم "فك ميكردم كه دارم به خودم ميرسم!:دي".. ترم يك و دو: يه لباس ساده و يه شلوار پارچه اي با يه كيف و... ترماي بعد اصلا به خودم نميرسيدم..شلخته نبودم ولي مثلا ريش ميذاشتم با دو تا برگه و دو تا خودكار ميرفتم.. خيلي بحث بي ديني ميكردم..طوري كه برخي از دوستان بهم ميگفتن.."ملحد يا زنديق".. اهل تيكه انداختن سر كلاس نبودم يعني راهشو بلد نبودم و بهم نميومد..ولي رفيقام بله.. برترين تيكه اندازهايي بودن كه تو عمرم ديدم...به خصوص سيد صادق رفيقم كه اعجوبه ايي بود برا خودش.. تريپيمون دختربازي نبود..اهل دختربازي هم نبوديم يعني به نظرم راهشو بلد نبوديم.. ميخوام بگم تريپم طوري بود كه مثلا بعد از عيد يه تيپ جديد زدم و مث هميشه دير رفتم سر كلاس بچه ها يه "wow" كردند:دي.. آخراي يوني يكم به خودم ميرسيدم...همين.. هدف خاصي نداشتم ولي اونموقعا نميدونم چرا دوست داشتم كسي كه منو ببينه ياد "چپ"هاي "بيدين" كه ظاهر "اسلامي" دارن بيافته..:JC_thinking: 10
Waffen 15120 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 کدوم دانشگاه مثلا؟ بگو تا برات بگم. شریف یا امیرکبیر... احتمالا امیرکبیر... توی امنیت بهتره... تا قبول نشم فوق نمیخونم... :viannen_38: 6
Waffen 15120 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 اينطوريم: :biggrin:.. __ جدا از شوخي.. تو دوران دانشجويي اوايلش به خودم ميرسيدم..البته الان دارم فكر ميكنم "فك ميكردم كه دارم به خودم ميرسم!:دي".. ترم يك و دو: يه لباس ساده و يه شلوار پارچه اي با يه كيف و... ترماي بعد اصلا به خودم نميرسيدم..شلخته نبودم ولي مثلا ريش ميذاشتم با دو تا برگه و دو تا خودكار ميرفتم.. خيلي بحث بي ديني ميكردم..طوري كه برخي از دوستان بهم ميگفتن.."ملحد يا زنديق".. اهل تيكه انداختن سر كلاس نبودم يعني راهشو بلد نبودم و بهم نميومد..ولي رفيقام بله.. برترين تيكه اندازهايي بودن كه تو عمرم ديدم...به خصوص سيد صادق رفيقم كه اعجوبه ايي بود برا خودش.. تريپيمون دختربازي نبود..اهل دختربازي هم نبوديم يعني به نظرم راهشو بلد نبوديم.. ميخوام بگم تريپم طوري بود كه مثلا بعد از عيد يه تيپ جديد زدم و مث هميشه دير رفتم سر كلاس بچه ها يه "wow" كردند:دي.. آخراي يوني يكم به خودم ميرسيدم...همين.. هدف خاصي نداشتم ولي اونموقعا نميدونم چرا دوست داشتم كسي كه منو ببينه ياد "چپ"هاي "بيدين" كه ظاهر "اسلامي" دارن بيافته..:JC_thinking: منم عین خودت... من اگر ریش داشتم تریپ مارکسیستی / ولایتی میزدم... هر کس به اندازه ی دانشش ازش برداشت کنه... :texc5lhcbtrocnmvtp8 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 شریف یا امیرکبیر... احتمالا امیرکبیر... توی امنیت بهتره... تا قبول نشم فوق نمیخونم... :viannen_38: پلی تکنیک که مثل دبیرستان میمونه، همه کلاس هاش تو هم تو هم است..... باز وضعیت شریف یک کم بهتره. البته ترم اول اکثرا جوگیر میشن، از ترم 2 میفهمی که هیچ فرقی با شهرستان ها نداره. فقط ممکنه امکانات چند اپسیلون بیشتری بهت بدن + مدرک پر زرق و برق. 8
soheiiil 24254 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 همیشه تیپ رسمی و جدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 کت و شلوار پالتو زانویی و شلوار با پیرهن رنگ سنگین اکثرا همینجوریم 7
Waffen 15120 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 پلی تکنیک که مثل دبیرستان میمونه، همه کلاس هاش تو هم تو هم است..... باز وضعیت شریف یک کم بهتره. البته ترم اول اکثرا جوگیر میشن، از ترم 2 میفهمی که هیچ فرقی با شهرستان ها نداره. فقط ممکنه امکانات چند اپسیلون بیشتری بهت بدن + مدرک پر زرق و برق. :icon_pf (34): خوب همون مدرک پر زرق و برق رو بگیریم بلکه بشه ازش قایقی ساخت... آن سوی دریاها شهریست... 6
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 10 بهمن، 2011 :icon_pf (34): خوب همون مدرک پر زرق و برق رو بگیریم بلکه بشه ازش قایقی ساخت... آن سوی دریاها شهریست... این درسته داداش. اگه به ما نرسند مابلدیم به خودمون برسیم. به خود رسیدن. 2
viviyan 12437 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 اينطوريم: :biggrin:.. __ جدا از شوخي.. تو دوران دانشجويي اوايلش به خودم ميرسيدم..البته الان دارم فكر ميكنم "فك ميكردم كه دارم به خودم ميرسم!:دي".. ترم يك و دو: يه لباس ساده و يه شلوار پارچه اي با يه كيف و... ترماي بعد اصلا به خودم نميرسيدم..شلخته نبودم ولي مثلا ريش ميذاشتم با دو تا برگه و دو تا خودكار ميرفتم.. خيلي بحث بي ديني ميكردم..طوري كه برخي از دوستان بهم ميگفتن.."ملحد يا زنديق".. اهل تيكه انداختن سر كلاس نبودم يعني راهشو بلد نبودم و بهم نميومد..ولي رفيقام بله.. برترين تيكه اندازهايي بودن كه تو عمرم ديدم...به خصوص سيد صادق رفيقم كه اعجوبه ايي بود برا خودش.. تريپيمون دختربازي نبود..اهل دختربازي هم نبوديم يعني به نظرم راهشو بلد نبوديم.. ميخوام بگم تريپم طوري بود كه مثلا بعد از عيد يه تيپ جديد زدم و مث هميشه دير رفتم سر كلاس بچه ها يه "wow" كردند:دي.. آخراي يوني يكم به خودم ميرسيدم...همين.. هدف خاصي نداشتم ولي اونموقعا نميدونم چرا دوست داشتم كسي كه منو ببينه ياد "چپ"هاي "بيدين" كه ظاهر "اسلامي" دارن بيافته..:JC_thinking: منم سعی میکنم رو مد نگردم و قیافه م شبیه فمنیستا، زنای کارگردان و نویسنده و... باشه. :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 10 بهمن، 2011 منم سعی میکنم رو مد نگردم و قیافه م شبیه فمنیستا، زنای کارگردان و نویسنده و... باشه. :texc5lhcbtrocnmvtp8 شما در کل انسان جالبی هستین. یعنی با خیلی ها فرق دارین. و اینم یه نعمته. 2
viviyan 12437 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 شما در کل انسان جالبی هستین. یعنی با خیلی ها فرق دارین. و اینم یه نعمته. مسخره میکنید؟ 2
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 10 بهمن، 2011 مسخره میکنید؟ نخیر . من اصلا چنین کاری نمیکنم. مجموع نظرات شما باعث شد که شما را تحسین نمایم. 3
viviyan 12437 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 نخیر . من اصلا چنین کاری نمیکنم. مجموع نظرات شما باعث شد که شما را تحسین نمایم. شما لطف داری. انتظار نداشتم، روحمان شاد شد. :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
Waffen 15120 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 شما در کل انسان جالبی هستین. یعنی با خیلی ها فرق دارین. و اینم یه نعمته. دقیقا... :yes: 4
Waffen 15120 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 نخیر . من اصلا چنین کاری نمیکنم. مجموع نظرات شما باعث شد که شما را تحسین نمایم. منم دقیقا همینطور... 2
Artaria 13629 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 استایلتون تو دانشگاه چطوریه ؟! شاخ ؟! بی حوصله ؟! خسته ؟! داغون ؟! بیخیال ؟! درسخون ؟! فشن ؟! رسمی ؟! ... صب اگه کلاس داشته باشم گاملا عرق خوابم، یکی از بزرگترین معضلات زندگشم بیدار شدن اول صبه تریب اسپرت البته از نوع با شخصیتیش سعی میکنید چطوری رفتار کنید ؟! سنگین و در عین حال مهربان فکر میکنید چطوری رفتار کنیم بهتره ؟ داشتن روابط عمومی خوب هدفتون از استایلتون چیه کلا ! یا هدفمون؟ جلب رضای الهی 5
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری