Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ من تو زندگی به جز درس هیچکاری نکردم اونم در جهت رضایت پدرم بوده:biggrin: منظورم از خانواده پدر و مادر نبود. منظورم همسرمه. به نظرم اونه که باید انتخاب کنه. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ منظورم از خانواده پدر و مادر نبود. منظورم همسرمه. به نظرم اونه که باید انتخاب کنه. همسر یا کلا خانواده امکان نداره که مورد دوم رو انتخاب کنه...حتی اگه ته دلشم نظرش به اون گزینه باشه ولی روش نمیشه بگه عزیزم فقط 5 سال زنده باش چون بعدش دیگه حوصله مراقبت ازتو ندارم! 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ همسر یا کلا خانواده امکان نداره که مورد دوم رو انتخاب کنه...حتی اگه ته دلشم نظرش به اون گزینه باشه ولی روش نمیشه بگه عزیزم فقط 5 سال زنده باش چون بعدش دیگه حوصله مراقبت ازتو ندارم! فکر میکنم شما درست میگید. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ حافظه گذشته زیاد مهم نیست.... دوباره میشه به دستش آورد، با این تفاوت که تنها خوبی ها را اینبار ثبت میکنی. من روش اول را انتخاب میکنم تا دیگه اسیر تحجری عظیم و خاطرات گذشته اش نباشم. 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ دکتر یه 48 ساعت وقت بده با خانواده مشورت کنم 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ گاهی باید بعضی افراد و بعضی اتفاقات رو فراموش کرد! 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ روش اول ، نشناختن خانوادم سخته که بعدش باهم آشنا میشیم! همچین خاطره خوبی هم که ندارم دلم بسوزه، مشکلات هم از یادم میره 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ صد در صد روش اول... اتفاقا خیلی ام دوست دارم بشم یه موجودی که هیچی یادش نیست...هر چی میکشیم ازین حافظه ی لعنتی و خاطراتمونه... 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ قطعا روش دوم خیلی شرایط بدیه وقتی همه تو رو میشناسن، از خاطرات مشترک میگند، از ادمای اشنا و جاهای اشنا تعریف میکنند و تو هیچی یادت نمیاد....یه سال هم نمیشه تحمل کرد چه برسه به باقی عمر.... تو روش دوم درسته خانواده خیلی ناراحتی میکشند ولی حداقلش اینه که از همون ابتدا با مساله مواجه میشن و میپذیرند پ ن : یکی به من بگه این سریال رو از کجا گیر بیارم ام بی سی درست حسابی پخشش نمیکنه ، در به در دنبالشم 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ قطعا روش دوم خیلی شرایط بدیه وقتی همه تو رو میشناسن، از خاطرات مشترک میگند، از ادمای اشنا و جاهای اشنا تعریف میکنند و تو هیچی یادت نمیاد....یه سال هم نمیشه تحمل کرد چه برسه به باقی عمر.... تو روش دوم درسته خانواده خیلی ناراحتی میکشند ولی حداقلش اینه که از همون ابتدا با مساله مواجه میشن و میپذیرند پ ن : یکی به من بگه این سریال رو از کجا گیر بیارم ام بی سی درست حسابی پخشش نمیکنه ، در به در دنبالشم دانلود مو خو.لینک خواستی بگو تو پروفایلت بهت میدم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ من روش دوم رو ترجیح میدم تا 5 سال داشته باشم برای با دوستان و خانواده بودن تا 30 سال بدون خاطره 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ روش دوم رو با این روش در انتها این من هستم که بعد از ۵ سال می میرم ولی با روش قبلی اون همه عزیزانم،خاطره هام،عشقم هستن که برام مردن! مرگ خودم رو ترجیح می دم تا از دست دادن خاطره ها و عزیزام اناتومی گری عشق سحره جاش خالی بیاد نظر بده ولی خب از نظر پزشکی هم مشکلی نداره این داستان یعنی امکان داره که اینجوری بشه من ازش پرسیدم 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خودم را به دست تیغ جراحان نخواهم سپرد و از سرطان خواهم مرد. نه میتونم 5 سال با تصور اینکه هر لحظه قراره بمیرم زندگی کنم نه میتونم اجازه بدم به خودم باعث مزاحمت خانواده بشم و هیچ چیز از گذشته ام یادم نیاد. 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خودم را به دست تیغ جراحان نخواهم سپرد و از سرطان خواهم مرد. نه میتونم 5 سال با تصور اینکه هر لحظه قراره بمیرم زندگی کنم نه میتونم اجازه بدم به خودم باعث مزاحمت خانواده بشم و هیچ چیز از گذشته ام یادم نیاد. اینکه بخوای از سرطان بمیری یعنی تسلیم شدن! اینجوری که بیشتر باید منتظر مرگ باشی! ولی من منتظر مرگ نمی مونم بلکه بازم بیشتر و بیشتر قدر زنده بودنم و لحظاتم رو می دونم و سعی می کنم از فرصتم استفاده کنم تا زمینه رو برای بعد از نبودنمم آماده کنم ... 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ روش دوم روبا این روش در انتها این من هستم که بعد از ۵ سال می میرم ولی با روش قبلی اون همه عزیزانم،خاطره هام،عشقم هستن که برام مردن! مرگ خودم رو ترجیح می دم تا از دست دادن خاطره ها و عزیزام اناتومی گری عشق سحره جاش خالی بیاد نظر بده ولی خب از نظر پزشکی هم مشکلی نداره این داستان یعنی امکان داره که اینجوری بشه من ازش پرسیدم سحر کیه؟؟ اناتومی عشق منم هست ...دنبالشم در به در دی وی دی هاشو داره سحر؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ وافن الان چرا نمیتونی کاری که واقعا ازش لذت میبری رو انجام بدی ؟ مگه توی اون 5 سال چه اتفاقی میفته که بتونی اون کارو انجام بدی؟ :ydm47612zsesgift969 اون 5 سال هم تقریبا مثه 5سال از همین زندگی عادیته دیگه برای اینکه کارای دیگه ای هست که باید انجام بدم که زیاد لذت بخش نیستند... ولی برای آینده ضروری هستند... زمانی که بدونم 5 سال بیشتر زنده نیستم دیگه آینده ای وجود نداره که براش تلاش کنم... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ برای اینکه کارای دیگه ای هست که باید انجام بدم که زیاد لذت بخش نیستند... ولی برای آینده ضروری هستند... زمانی که بدونم 5 سال بیشتر زنده نیستم دیگه آینده ای وجود نداره که براش تلاش کنم... دقیقا مثلا میتونی اونایی که برا مملکت مضرا از بین ببری البته انقده زیادن که شاید نتونی همشو از بین ببری وی باز خوش پیشرفت خوبی میشه مکه نه 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ نمیشه هیچکدوم از این روشها نباشه؟؟؟ بذارن راحت بمیرم بهتره!! 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ به شخصه که هیچکدوم ... ولی روش دو بهتره 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره اونموقع چند سالم باشه همه ی هدف هایی که براشون کلی زحمت کشیدم توی این 5 سال میتونم داشته باشم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده