Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ نه عزیز میدونم چی میگیقبلا برات تعریف کردم قضیه اون دوسال رو به هرحال استقلال صرفا با جدا شدن به دست نمیاد خیلیا هستن سر سفره باباشون میشینن اما کاملا مستقلند! این به شخصیت واعتمادی که ایجاد میشه برمیگرده بعدشم گفتم که مهم اینه چه دلیلی درپی این مسئله هست یخورده هم مثل همیشه ملت جوگیرن وگرنه زیاد هم نباید پیازداغ قضیه تا این حد زیاد باشه!! کاملا قبول دارم...اصل استقلال استقلال فکری و شخصیتیه اما نمیشه از مسائل مالی هم کاملا غافل شد...به هر حال اونم یه نیازه که جس میشه و وقتی کاملا رو پای خودت باشی بیشتر از چالش های زندگیت لدت میبری هر چند من به خاطر به شدت خانواده دوست بودنم فکر نکنم هیج وقت این موضوع برام عملی بشه...محیط خانواده رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد.. پیاز داغ کدوم قضیه رو؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ پیاز داغ کدوم قضیه رو؟؟؟ خونه مجردی دیگه الان کم شده سه چهارسال پیش ملت تب میکردن تا خونه مجردی داشته باشن فرهنگسازی غلط یا اصلا نبود فرهنگ(به سیاق همیشگی وانکار بزرگتر همیشگی کناران!!) نتیجش برداشت غلط وکاملا اشتباه از بعضی موقعیت ها میشه 6 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ گفتم که اگر آدم وابسته شدن باشی! نمیگم هیح احساسی نیست کشکه! اما وقتی جا افتاده باشه بهش اعتقاد داشته باشی که تموم کردن یه رابطه اتفاق وحشتناکی نیست هرکی رفته پی زندگیش میشه! اون رابطهای هم که وابستگی توشه و کسی به کسی غالب نیست معمولا کسی توش ضربه نمیخوره که... اممم خوب منم گفتم آدمها مختلفن من دوستای زیادی دارم خیلی دیگه زیاد! معمولان شنوندم ملت هم تا گوش پیدا میکنن دیگه ولش نمیکنن چه پسر چه دختر! همین امروز داشتم به حرف یکیشون گوش میکردم یه دختر که دیروز با دوست پسر سابقش که با دوست خودش از طریق خودش آشنا شده با دوست پسر فعلی خودش که دوست ۱۲ساله دوست پسر سابقش رفته بودن بیرون!!! خیلی عمیق شد! این دختر عین آب خوردن با این قضیه کنار اومد و با هر ۲ این پسرا *** داشته!!! حرف من الان این بود که این داستانها که دخترا فقط با کسی هستن که دوسش دارنو پسرا با هر ننه قمری! تموم شد! البته این دختر دیگه خیلی رلست!:ydm47612zsesgift969 مثال زدم اینو! جالب اینجاست دوست پسر سابق این دختر الان دپرسه به خاطر تموم شدن رابطش با این دختر!ولی دختره عین خیالش نیست! من در جریان زندگی عشقی خیلی از دوستام هستم و بله دخترهای وابسته دیدم اما پسرهای وابسته هم زیاد دیدم! کلا یک رابطه رو نمیشه واسه همه ملاک قرار داد که بقیه هم همینجورن! اون بای آخر هم میتونه هم از پسره باشه هم از دختره حالا هر رابطهای هم که بوده... این چیزیه که من دارم اطرافم میبینم كاش ميشد حرفم رو بزنم..:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ كاش ميشد حرفم رو بزنم..:JC_thinking: چرا نمیشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم اون تا حرفي كه نگاري ميزنه واضحه.. فقط نميدونم بايد بگم كارت درسته يا كارت غلط.. بهش اعتقاد داشته باشی که تموم کردن یه رابطه اتفاق وحشتناکی نیست هرکی رفته پی زندگیش میشه! اون رابطهای هم که وابستگی توشه و کسی به کسی غالب نیست معمولا کسی توش ضربه نمیخوره که... به نظرت چه آدمايي شامل اين پاراگراف ميشن؟! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا امروز با همون دوستی که گفتم رفته بودم بیرون. :texc5lhcbtrocnmvtp8در مورد شما دخترا چیزایی گفت که نظرم کامل در موردتون برگشت. عجب موجوداتی هستین شماها. احسنت احسنت. :biggrin: چی گفته که تو احسنت احسنت میکنی:JC_thinking: احسنت تو مشکوکه 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ چی گفته که تو احسنت احسنت میکنی:JC_thinking: احسنت تو مشکوکه منم پرسیدم جواب نداد ! نمیدونم چرا زیر آبی میره 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم اون تا حرفي كه نگاري ميزنه واضحه..فقط نميدونم بايد بگم كارت درسته يا كارت غلط.. به نظرت چه آدمايي شامل اين پاراگراف ميشن؟! اگه نگی خیلی برداشت میشه ازش کرد! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ منم پرسیدم جواب نداد ! نمیدونم چرا زیر آبی میره همین دیگه واسه همین میگم احسنتش مشکوکه:icon_pf (34): همون نگه بهتره... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ از روز اول دانشجویی خونه ی مجردی داشتم... همیشه هم تنها بودم از همون روز اول... متاسفانه با گذشت تمام این مدت هنوز هم به تنها بودن عادت نکردم... گاهی وقتها تنهایی خیلی عذاب آور میشه... اما اگر قرار بود انتخاب کنم بین زندگی با کسی یا تنهایی باز هم تنهایی رو انتخاب میکردم... توی خونه هم نه تلویزیونی هست نه رادیویی نه ماهواره ای و نه اینترنتی... فقط یک لب تاپ و کتاب هام... گاهی وقت ها هم دوستانم یه سری بهم میزنند... یک مدت میشینند بعد میرند پی کارشون... اهل رفیق بازی نیستم زیاد... یا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ بله خیلی خوبه... ولی چه کنم که کم کم داره تموم میشه... به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ تجربه ی بدی نیست... خیلی چیزها یاد گرفتم... برای نمونه میشه به این نکته ی مهم اشاره کرد که در مدت این سه سال چنان آشپزی یاد گرفتم که از مامانم بهتر قرمه سبزی درست میکنم... شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ دارم دیگه... هیچ کاری توش نمیکنم... گاهی وقتها میشینم به در و دیوار نگاه میکنم... گاهی وقتها درس میخونم... گاهی وقتها کتاب های متفرقه میخونم... جدیدا هم متوجه شدم که گاهی وقتها بلند بلند با خودم حرف میزنم... () خیلی کارها هست که باید در این مدت امتحان میکردم و نکردم... :viannen_38: آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ فرصت... 17 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟بله . دوست دارم تجربه کنم .بعدش میتونم تصمیم بگیرم که کلا دوست دارم تو خونه مجردی زندگی کنم یا نه؟به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟به نظر من خیلی خوبه.ادم میتونه خیلی چیزا یاد بگیره . خیلی تجربه های مفید به دست بیاره . به شرط اینکه برا خودش یه سری قوانینی متناسب با حال خودش بذاره . شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ زندگی. و مهمترین چیزی که من به خاطرش دوست دارم مدتی خونه مجری داشته باشم نیاز به تنهایی و رسیدن به یه سری مسائل هست که الان دغدغه ذهنی من هستن . آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟فرصت به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ محاسنش : مستقل شدن.یعنی از وابستگی خانواده در اومدن و آماده شدن برای پذیرش مسولیت زندگی و همینطور پذیرفتن عواقب کارهامون . تجربه کردن داشتن فرصتی برای انجام هر کاری بدون اینکه کسی بالا سرت باشه ولییییییییییییییییییییییییی حد و مرزی که هر کسی برا خودش مشخص میکنه . فرصتی برای تنها بودن .فکر کردن .برنامه ریزی برای زندگی و خیلی چیزای دیگه معایبش هم که دیگه مشخصه کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... 9 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خوبه... اکثرا دوست دارن خب تجربه کنن...هم فرصته هم تهدید بستگی به آدمش داره... مستقل بودن خوبه... من استقلالشو خیلی دوست دارم:girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من که نداشتم اصلن به اونجا نکشید که داشته باشم ولی اگه بچه هام بخوان مخالفتی نمیکنم ولی حتما توش دوربین مدار بسته نصب میکنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 البته اخریش شوخی بود پسر عمم خونه مجردی داشت ما هم همیشه اونجا پلاس بودیم البته تفریحات سالم انجام میدادیم مثل مشروب و ماهواره و فیلم اصلا هم دنبال دود دم نبودیم البته همه کار ها در حد اعتدال هیچ وقت پامون رو از گلیممون بیرون نمیذاشتیم 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ تو دوران دانشجویی تجربه کردم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوست داشتم...ولی حوصلم سر میرفت بعضی وقتها که هم خونه ایی های آدم حوصله ندارن....هیچکس نیست آدم اذیتش کنه....(تو خوابگاه بهتر بود کلی آدم بود...) به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ بله خوبه... ولی مرتب کردنش سخته....:lol: من حتی بلد نبودم ظرف بشورم...:دی مجبور شدم یاد بگیرم...حتی تو صف نونوا هم رفتم.... آشپزی هم یاد گرفتم...خود هم با غذا جزقاله میشدم...تا یاد گرفتم بلاخره....:icon_pf (34): .کلن کمک میکنه آدم رو پای خودش بایسته... مشکلاتش رو خودش حل کنه...واسه آدمهای بیش از حد وابسته به خانواده خوبه..کمک میکنه به مستقل شدنشون.... شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ کار خاصی نمیکردیم...زندگی ... و مدام دل آدم میگیره... همش باید ظرف بشوری غذا درست کنی...لباس بشوری جارو کنی...سخته بابا....:viannen_38: .البته سنگین تر خلافمون یه زمانی قلیون بود.... یه صاحب خونه داشتیم خیلی حواسش بهمون بود....:texc5lhcbtrocnmvtp8 اگر یه ذره دیرتر از کلاس برمیگشتیم سریع زنگ میزد کجائید؟ آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ بستگی به جنبه آدم داره....و نوع دیدش و تربیت آدم.... به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ محاسنش که زیاد هست باعث استقلال آدم میشه...مشکلات زندگی رو از نزدیک احساس میکنه آدم...قدر خانواده رو میدونی.... . معایب...اگر آدم بی جنبه باشه معایبش زیاده....کم ندیدیم و نشنیدیم از این مسائل.... یکی از دوستام که خونه دانشجویی داشت البته تو یه شهر دیگه میگفت تو طبقه پائینشون....یه واحد چند تا دختر بوده چند تا پسر.... بعد از یه مدت صاحبخونه بهشون مشکوک شده رفته بود دیده بود....یکی از دیوارهای بین دو واحد رو برداشتن مسالمت آمیز زندگی میکنن....:ydm47612zsesgift969 دیگه خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.... همش به نوع دید آدم داره که با چه نگرشی زندگی مجردی رو شروع کنه.... 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من که نداشتم اصلن به اونجا نکشید که داشته باشم ولی اگه بچه هام بخوان مخالفتی نمیکنم ولی حتما توش دوربین مدار بسته نصب میکنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 البته اخریش شوخی بود پسر عمم خونه مجردی داشت ما هم همیشه اونجا پلاس بودیم البته تفریحات سالم انجام میدادیم مثل مشروب و ماهواره و فیلم اصلا هم دنبال دود دم نبودیم البته همه کار ها در حد اعتدال هیچ وقت پامون رو از گلیممون بیرون نمیذاشتیم والا با این امیرحسینی که تو عکسشو گذاشتی واسه آواتارت من پیشنهاد میکنم حتما دوربین مداربسته نصب کنی. :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ الان هیچ دلیلی برای داشتن خونه ی مجردی نمی بینم... اما خب قطعا وقتی از ایران برم این تجربه رو خواهم داشت...و به نظرم می تونه تاثیرات مثبتی روی روحیه ام بذاره... الان چند تا از دوستام هستن که خونه مجردی دارن و واقعا هم زندگی های قابل قبولی دارن... به هر حال خونه از هر نوعی که باشه جایی برای زندگیه...باید یاد بگیریم که زندگی کنیم... 8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خونه مجردی تنها دوست دارم اما با هم خونه نه:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... بله تجربه خوبیه دوره ای رو میپسندم مث افرادی که مثلا تابستونا می ان ویلا شمال و.. یا چند ماهی خارج از کشور... برا درس و پروژه لازم دارم فرصته کلا برا فردی که هدفش غیر درس و پروژه های کاری باشه پیشنهاد نمی کنم و اینکه فکر های شوم هم...:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟داشتم واقعا خوب بود... حس استقلالی که داره واقعا خوبه...سختیم داره هااا اما خوبی هم زیاد داره به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ آره واقعا خوبه...البته به آدمش هم بستگی داره... ما وقتی خونه دانشجویمونو تحویل دادیم با دوستم تا یه ماه احساس بی خانمانی میکردیم دپرس بودیم:biggrin: شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ زندگی ولی یه جور زندگی متفاوت... تو خونه خودت و با خانوادت که هستی همیشه تو هر لحظه همه چی آمادست...رسما آب تو دلت تکون نمیخوره... هیچ مسئولیتی رو دوشت نیست... اما وقتی تو یه خونه جدا زندگی کنی تازه میفهمی زندگی یکم متفاوت تر هم میتونه باشه... در عین حال که تجربه های خیلی نابی رو آدم به دست میاره... هم خونت دیگه مادر و پدر و خواهرت نیستن،دوستته پس نوع توقعات و انتظارات هم متفاوت میشه و خیلی چیزای دیگه آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ بیشتر فرصت ولی گاهی تهدید... فرصت که خب گفتم چون خیلی میتونی تجربه های متفاوتی رو از زندگی درک کنی... و تهدید چون خطراتی رو به دنبال خودش داره که میتونه باعث دردسر بشه... به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ اولا خیلی بستگی داره که جوان ایرانی جنبش چقدر باشه:JC_thinking: محاسنش اینه که واسه ما جوونایی که خیلی وابسته به خانواده ایم یه جور استقلال خاص رو ایجاد میکنه و در عین حال ارتباطت با محیط اطرافت و آدما بیشتر میشه،محیط هایی که تا قبل از اون ممکن بود حتی بهش فکر نکنی... من خودم تا قبل از اینکه خونه بگیرم فکر میکردم خیلی مستقلم و به راحتی از پس همه کارام بر میام اما خب وقتی واقعا این اتفاق افتاد یکم زندگی جدی تر شد فهمیدم اوووووه چقدر همه چی متفاوته... بعد کلا زندگی تنها یا با دوستات یه فاز متفاوت و جالبی داره که فقط تو چنین شرایطی درکش میکنی:yes: معایبش هم اینه که ذهن خیلی از مردم ما نسبت به خونه مجردی یا دانشجویی خرابه... اصلا میگی خونه دارم انگار میخوای چیکااار کنی حالا!!!! حتی بعضی از دوستاتم تا میشنون خونه گرفتی اولین واکنش اینه.. با یه لحن کش دار=بهههه بههههههه خونه مجردیم که گرفتیووووووو ...:viannen_38: و خب مزاحمتایی هم داره که عادت کردن بهش سخته مخصوصا اگه تنها باشی:icon_pf (34): کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... داشتیم... آمدیم و توضیح دادیم 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ والا عمر مجردیم کوتاه بود و به خونه مجردی ختم نشد ولی یه 15 روزی خونه مجردی دستم بود 7 تا دخمل ریختیم توش تا 6 صبح بیدار بودیم تا 2 ظهر خواب بویم انقذه خوش گذشته بود 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده