- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام درخواستم این هست که محدودیت ویرایش پست برای تالار ادبیات حذف بشه چون من معمولا پستهای گاه نوشته های خودم رو هر چند وقت یکبار پاک میکنم ولی جدیدا دیگه امکان این کار نیست. ممنون سلام این مسئله رو محمد برات توضیح داد ولی اینجا میگم که اگر بقیه هم در این مورد سوالی داشتن بدونن.این امکان وجود نداره ولی اگر کسی می خواد پستش در گاه نوشته ها پاک بشه بهم بگه تا پاک کنم . 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ يه تاپيک بود ب اسم يک خط برای کسی ک دوسش داری.... ک الان نيستش! کوشش آيا؟! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ يه تاپيک بود ب اسم يک خط برای کسی ک دوسش داری.... ک الان نيستش! کوشش آيا؟! عزیزم ازونجایی که مشابه با تاپیک شعری برای تو ... بود با هم ادغام شدن .چون تاپیک شعری برای تو تاریخ استارتش زودتر بود اسم شعری برای تو باقی موند. شعـری بـرای تـو... 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ عزیزم ازونجایی که مشابه با تاپیک شعری برای تو ... بود با هم ادغام شدن .چون تاپیک شعری برای تو تاریخ استارتش زودتر بود اسم شعری برای تو باقی موند. شعـری بـرای تـو... مرسی عزيزم, ولی خب آخه شعری برای تو با يک خط برای... با هم فرق دارن! چه دليلی واسه ادغامشون هست؟! دو تا مطلب جدان ک! 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ مرسی عزيزم, ولی خب آخه شعری برای تو با يک خط برای... با هم فرق دارن! چه دليلی واسه ادغامشون هست؟! دو تا مطلب جدان ک! عزیزم مطالبشون رو خوندم مشابه بودن.هر دو برای یک نفر بودن.هم نوشته بود توش هم شعر.برای نظم بیشتر تالار ادغام شدن. 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ عزیزم مطالبشون رو خوندم مشابه بودن.هر دو برای یک نفر بودن.هم نوشته بود توش هم شعر.برای نظم بیشتر تالار ادغام شدن.خب پس اگه اينجوری باشه ک اکثر تاپيکای کلبه شعر بايد ادغام شن!!!! 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان مهربونم منتظر نظرات خوبتون هستیم. بخش اشعار و نوشته های طنز به درخواست بچه ها اضافه شد. بازم نظری بود خوشحال می شیم بگین. تشکر 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ درود.. ممنون از نهال مدیر عزیز تالار ادبیات که با حوصله و تلاش زیاد،تاپیکایی که به نادرستی حذف شده بودند رو برگردوندند.... 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ با توجه برگردوندن یک سری از پست ها و تاپیک ها از بایگانی اسم استارتر ها با توجه به تاریخ ارسال عوض شده . ممکن هست بین پست ها ، پست تکراری باشه و ندیده باشم جایی پست تکراری دیدین لطفا یادآوری کنین. پست هایی که در چهره های ادبی قرار می دین اگر تنها اسم و فامیل شخصیت باشه خیلی بهتره.هم برای سیستم سرچ انجمن هم برای پیدا کردن راحت تر کاربرا. منتظر نظراتتون هستیم. از همکاری همه ممنونم 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ در راستای لبیک گفتن به در خواست خانوم مدیر،ما شروع می کنیم در تاپیک سهراب سپهری. پست 47 تکراری بود که خودم حذفش کردم. مربوط به من بود البته چون نمونه ی مشابه ش بعدا از بایگانی اومد تقصیری متوجه من نبود بابت تکراری بودنش چون قبل از ارسال پست همه ی پست های دیگه رو چک می کنم که تکراری نشه پست های 7 و 15 مال خانوم یا آقای قاصدک مشابه هست. پست های 26 مربوط به آقای سام آرک و 38 مربوط به آقای رئال هم مشابه هست. اینا رو تو این تاپیک دیدم. لیست تاپیک هایی که مشمول برگشت پست شدن رو می دادین بهتر بود.خودم همه رو پیدا می کردم 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ در راستای لبیک گفتن به در خواست خانوم مدیر،ما شروع می کنیم در تاپیک سهراب سپهری. پست 47 تکراری بود که خودم حذفش کردم. مربوط به من بود البته چون نمونه ی مشابه ش بعدا از بایگانی اومد تقصیری متوجه من نبود بابت تکراری بودنش چون قبل از ارسال پست همه ی پست های دیگه رو چک می کنم که تکراری نشه پست های 7 و 15 مال خانوم یا آقای قاصدک مشابه هست. پست های 26 مربوط به آقای سام آرک و 38 مربوط به آقای رئال هم مشابه هست. اینا رو تو این تاپیک دیدم. لیست تاپیک هایی که مشمول برگشت پست شدن رو می دادین بهتر بود.خودم همه رو پیدا می کردم ممنونم مرسی .پاک کردم. لیستشون زیاد بود و پراکنده.ممنونم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ دلــــــــم برای مدیران قبلی تنگ شده و برای مدیر جدید آرزوی موفقیت میکنم :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ دوستان عزیزم قبل از ایجاد تاپیک جدید در چهره های ادبی با مشاهده فهرست مطالب موجود از ایجاد تاپیک تکراری خودداری کنید. فهرست مطالب موجود : ایران (زندگی نامه) فهرست مطالب موجود : ایران (آثار) فهرست مطالب موجود : جهان ( زندگی نامه ) فهرست مطالب موجود : جهان ( آثار ) منتظر نظرات و پیشنهادت شما هستیم. با تشکر از همکاری دوستان مهربونمون. ممنون 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چند ماه پیش یک مسابقه در مورد بهترین گاه نوشته برگزار شد که قرار بود سری دوم توی خرداد برگزار بشه که سام رفت دیگه ادامه پیدا نمی کنه؟ 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چند ماه پیش یک مسابقه در مورد بهترین گاه نوشته برگزار شد که قرار بود سری دوم توی خرداد برگزار بشه که سام رفت دیگه ادامه پیدا نمی کنه؟ باشه ادامش می دیم فقط من نظر کارشناسی بلد نیستم بدم برترین ها براساس آرا انتخاب می شن. 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ باشه ادامش می دیم فقط من نظر کارشناسی بلد نیستم بدم برترین ها براساس آرا انتخاب می شن. چه عالی خب کسی توی انجمن نیست که تخصصی بتونه نظر بده؟! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چه عالی خب کسی توی انجمن نیست که تخصصی بتونه نظر بده؟! سعی میکنم موردی رو پیدا کنم. 5 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سلام سارا جان یک تاپیک بزنین برای گرامیداشت هنرمندانی که الان در بینمون نیستن مثل شکیبایی و پناهی و پستهای شکیبایی رو از تاپیک گفتگوی ادبیات تفکیک کنین تا موقع سالگرد و ... یه یادآوری باشه برامون چه مهمانان بی دردسری هستند مردگان نه به دستی ظرفی را چرك می كنند نه به حرفی دلی را آلوده تنها به شمعی قانعند و اندكی سكوت... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سلام سارا جان یک تاپیک بزنین برای گرامیداشت هنرمندانی که الان در بینمون نیستن مثل شکیبایی و پناهی و پستهای شکیبایی رو از تاپیک گفتگوی ادبیات تفکیک کنین تا موقع سالگرد و ... یه یادآوری باشه برامون چه مهمانان بی دردسری هستند مردگان نه به دستی ظرفی را چرك می كنند نه به حرفی دلی را آلوده تنها به شمعی قانعند و اندكی سكوت... سلام باشه عزیزم تاپیک ها رو باید جدا بزنیم که قاطی نشه . [h=3]به یاد خـــســـــــرو شــــــکیبایی[/h] 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان سعی کنید در اشعار و نوشته های طنز نوشته ها و اشعار ادبی قرار دهید.پستای نامربوط قرار ندید. منتظر نظرات شما هستیم . ممنون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده