sookut 13,735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ [h=6][/h][h=4]توله شيرهاي باغ وحش خرم آباد [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=5] باغ وحش خرم آباد كه از يك سال پيش آغاز به كار كرده در يك ماه گذشته شاهد تولد چهار توله شير بوده است. توله شيرهايي كه از نخستين روز تولد باعث شور و شوق بازديدكنندگان باغ وحش شده و حال و هواي اين مكان را به كلي تغيير داده اند![/h] 9 نقل قول لینک به دیدگاه
haniye.a 5,626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ وای خدا چه بانمکن اینا:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 نقل قول لینک به دیدگاه
sookut 13,735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ وای خدا چه بانمکن اینا:texc5lhcbtrocnmvtp8 آره ولی نه مکانشون مناسبه نه بهداشتشون 3 نقل قول لینک به دیدگاه
haniye.a 5,626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ آره ولی نه مکانشون مناسبه نه بهداشتشون :there: 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Gizmo 5,887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا؛فکر کردم یه بار یه خبر خوشحال کننده میبینم تو این تالار محیط زیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا یه جای بهتر ازشون مراقبت نمیکنن:viannen_38: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13,039 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خیلی جالبه با اینکه من خودم دارم توی این شهر زندگی میکنم از این موضوع بی اطلاع بودم:JC_thinking: ممنون کلی شاد گشتیم از این تحول شگرف در شهرمان 3 نقل قول لینک به دیدگاه
sookut 13,735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا؛فکر کردم یه بار یه خبر خوشحال کننده میبینم تو این تالار محیط زیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3چرا یه جای بهتر ازشون مراقبت نمیکنن:viannen_38: همش دنبال این میگردم که یه خبر خوب پیدا کنم و بزارم متاسفانه نیست که نیست 3 نقل قول لینک به دیدگاه
sookut 13,735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خیلی جالبهبا اینکه من خودم دارم توی این شهر زندگی میکنم از این موضوع بی اطلاع بودم:JC_thinking: ممنون کلی شاد گشتیم از این تحول شگرف در شهرمان راستش هم خبر خوبیه هم بد ولی بیشتر بد! 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Gizmo 5,887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ همش دنبال این میگردم که یه خبر خوب پیدا کنم و بزارممتاسفانه نیست که نیست سکوت جونم تقصیر تو که نیست،نمیذارن خبرای محیط زیست خوشایند باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی همین که اطلاع رسانی میکنی یه دنیا ممنون:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8,636 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ شیری که تو قفس بدنیا بیاد شیر نیست. گربه هست. پس چرا من خبر نداشتم. 2 نقل قول لینک به دیدگاه
sookut 13,735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سکوت جونم تقصیر تو که نیست،نمیذارن خبرای محیط زیست خوشایند باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی همین که اطلاع رسانی میکنی یه دنیا ممنون:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y ممنونم عزیزم منم دلم میخواد لااقل در طول ماه یه خبر خوب در این زمینه باشه که همه خوشحال شیم ولی نیست ممنونم از توجهت عزیزم:girl_blush2: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
sookut 13,735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ شیری که تو قفس بدنیا بیاد شیر نیست. گربه هست. پس چرا من خبر نداشتم. چرا هیچکس خبر نداشته؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .