Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سلاممیشه یه چنتا نمونه از این دسته بندی هارو بگی؟ البته من که تازه کارم دارم مثه بچه های خوب تمرینای ابتدایی میکنم ولی واسه ادامه لازمه خوب البته مثلا تو هر کدوم از موضوعات طراحی زیر: فرهنگی ورزشی صنعتی درمانی خدماتی...... که اگه فهرست وار بشه خیلی خوبه. 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ سلاممیشه یه چنتا نمونه از این دسته بندی هارو بگی؟ البته من که تازه کارم دارم مثه بچه های خوب تمرینای ابتدایی میکنم ولی واسه ادامه لازمه خوب سلام ببین برای اسکیس خوندن کتابم خیلی مهمه...یعنی یه جورایی باید برای وارد شدن به هر موضوعی اطلاعات جامعی در موردش داشته باشی.همراه با تمرین کردن موضو عارو دسته بندی کن و راجع بهش بخون.برای ازمون اولتم مفیده.مطالعه دو منظوره 4 لینک به دیدگاه
AZSH 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ البته مثلا تو هر کدوم از موضوعات طراحی زیر: فرهنگی ورزشی صنعتی درمانی خدماتی...... که اگه فهرست وار بشه خیلی خوبه. مرسی دوستم سلامببین برای اسکیس خوندن کتابم خیلی مهمه...یعنی یه جورایی باید برای وارد شدن به هر موضوعی اطلاعات جامعی در موردش داشته باشی.همراه با تمرین کردن موضو عارو دسته بندی کن و راجع بهش بخون.برای ازمون اولتم مفیده.مطالعه دو منظوره ســـــــلام مرسی از راهنمایی های خوبت ببخشین من هی سوال میکنما عوضش یه حای خوب قبول شم شیرینیتون محفوظه چون اشراف به کتابا ندارم و کسی نیس کمکم کنه نمیدونم این اطلاعات جامعی که راجع به موضوع ها می گی رو از کجا باید بخونم من یه مقدار تنبلی کردم تازه شروع کردم سر کتاب کند و کاو گلکارم تازه 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ ســـــــلام مرسی از راهنمایی های خوبت ببخشین من هی سوال میکنما عوضش یه حای خوب قبول شم شیرینیتون محفوظه چون اشراف به کتابا ندارم و کسی نیس کمکم کنه نمیدونم این اطلاعات جامعی که راجع به موضوع ها می گی رو از کجا باید بخونم من یه مقدار تنبلی کردم تازه شروع کردم سر کتاب کند و کاو گلکارم تازه نه بابا خواهش میکنم....اینجا خوبیش به اینه که همه با هم دوستن و تا جایی که بشه بهم کمک میکنن... فک نمیکنم تنبلی کرده باشی..خیلیم خوب شروع کردیالبته به نظر من... شیرینی گرفتنیه ماهم میگیریم.... ببین کتاب کندوکاو خوبه....+محیط پاسخده+مثلث ابی دکتر پاکزاد+کتابای توسلی و .... اطلاعات باید خودت دسته بندی کنی..البته با کتاب پاکزاد یه روند کلیش دستت میاد و با خوندن محیط پاسخده روی کیفیات تسلط پیدا میکنی...عجله نکن کم کم ... البته سارا جون اگه بیاد کمکای بهتری می تونه بکنه.من میگم سارا هم کاملش میکنه... اگه بشه تاپیک اسکیس باز راه میندازیم.تا مطالب دسته بندی بزاریم.خیلی خوب میشه 3 لینک به دیدگاه
AZSH 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ نه بابا خواهش میکنم....اینجا خوبیش به اینه که همه با هم دوستن و تا جایی که بشه بهم کمک میکنن...فک نمیکنم تنبلی کرده باشی..خیلیم خوب شروع کردیالبته به نظر من... شیرینی گرفتنیه ماهم میگیریم.... ببین کتاب کندوکاو خوبه....+محیط پاسخده+مثلث ابی دکتر پاکزاد+کتابای توسلی و .... اطلاعات باید خودت دسته بندی کنی..البته با کتاب پاکزاد یه روند کلیش دستت میاد و با خوندن محیط پاسخده روی کیفیات تسلط پیدا میکنی...عجله نکن کم کم ... البته سارا جون اگه بیاد کمکای بهتری می تونه بکنه.من میگم سارا هم کاملش میکنه... اگه بشه تاپیک اسکیس باز راه میندازیم.تا مطالب دسته بندی بزاریم.خیلی خوب میشه اوه اوه حالا من یه چیزی پروندم بابت شیرینی!مثه اینکه قضیه خیلی جدیه اینجا متوجه شدم ممنون! پس من برم سراغ همون تمرین ابتدایی ام بعد به حساب بقیه هم می رسم:gnugghender: وای اگه اینکارو کنین که عالی میشه من اولین مشتریشمفقط نمیدونم چرا بچه های کنکوری اصلا نمیان که حداقل انگیزه شه همه با هم کار کنیم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اوه اوه حالا من یه چیزی پروندم بابت شیرینی!مثه اینکه قضیه خیلی جدیه اینجا متوجه شدم ممنون! پس من برم سراغ همون تمرین ابتدایی ام بعد به حساب بقیه هم می رسم:gnugghender: وای اگه اینکارو کنین که عالی میشه من اولین مشتریشمفقط نمیدونم چرا بچه های کنکوری اصلا نمیان که حداقل انگیزه شه همه با هم کار کنیم جدیم جدی تره....تا تو باشی همینجوری یه چی نپرونیصحنه رو ترک کن:th_running1: اره برو حساب بقیه هم بعدا میرسی....یا شایدم حسابت برسن موفق باشی....فعلا. اره اینجا استقبال کمه... 4 لینک به دیدگاه
AZSH 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ جدیم جدی تره....تا تو باشی همینجوری یه چی نپرونیصحنه رو ترک کن:th_running1:اره برو حساب بقیه هم بعدا میرسی....یا شایدم حسابت برسن موفق باشی....فعلا. اره اینجا استقبال کمه... نه من میتونم:icon_pf (34):ضربه فنی شون میکنم مـــــــــــــــــــــــــــرسی:icon_gol: خـــــاب مثه اینکه وقت فـــــــــــراره 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اون دسته بندی که سایه سپید داده روش خوبی واسه انسجام دادن به مطالبه...منم ببینم میتونم موضوعات اسکیس طراحی شهریو اینطور دسته بندی کنم...اگه تونستم میذارمش همینجا....AZSH یه اسم بوگو بدونیم چی صدات کنیم... زیادم واسه کتاب خوندن عجله نکن...هر کتابی که واسه اسکیس لازمت میشه تو منابع هست و مجبوری واسه تئوریت بخونی...بعدن میای همینارو واسه استفاده تو اسکیست مرور میکنی و ازشون نکته بر میداری...کتابا هموناییه که نسیم گفته به اضافه هدمن و مکانهای عمومی کرمونا شما فعلن که وقتت آزادتره رو خط کشدنت کار کن دستت قوی شه...البته بعد تئوری بازم باید کار کنی... 3 لینک به دیدگاه
AZSH 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ اون دسته بندی که سایه سپید داده روش خوبی واسه انسجام دادن به مطالبه...منم ببینم میتونم موضوعات اسکیس طراحی شهریو اینطور دسته بندی کنم...اگه تونستم میذارمش همینجا....AZSH یه اسم بوگو بدونیم چی صدات کنیم...زیادم واسه کتاب خوندن عجله نکن...هر کتابی که واسه اسکیس لازمت میشه تو منابع هست و مجبوری واسه تئوریت بخونی...بعدن میای همینارو واسه استفاده تو اسکیست مرور میکنی و ازشون نکته بر میداری...کتابا هموناییه که نسیم گفته به اضافه هدمن و مکانهای عمومی کرمونا شما فعلن که وقتت آزادتره رو خط کشدنت کار کن دستت قوی شه...البته بعد تئوری بازم باید کار کنی... وای چقد جداً شماها خوبین! از ته دل کمک میکنین طوری که آدم کیف میکنه من اسمم آزاده اَس:girl_blush2:شهریور پابان نامه مو بدم از دانشگاه گیلان فارق التحصیل میشماز آشنایی با همتونم بسیار خوشحالم ممنون از راهنماییات قول میدم آخرین سوالم باشهغیر از خطای صاف و وصل کردن 2 نقطه به هم تمرینای اولیه ی دیگه ای هم هست که من انجام بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ وای چقد جداً شماها خوبین! از ته دل کمک میکنین طوری که آدم کیف میکنهمن اسمم آزاده اَس:girl_blush2:شهریور پابان نامه مو بدم از دانشگاه گیلان فارق التحصیل میشماز آشنایی با همتونم بسیار خوشحالم ممنون از راهنماییات قول میدم آخرین سوالم باشهغیر از خطای صاف و وصل کردن 2 نقطه به هم تمرینای اولیه ی دیگه ای هم هست که من انجام بدم؟ خوب؟!...ساده ایا آزاده...همه اینا به طمع شیرینیه!:2i1d1co: آره تمرین که زیاده...هاشور...پرسناژ...درخت...فلش و دیاگرام...اینارو که یاد گرفتین بعدش کروکی های مفهومی... 2 لینک به دیدگاه
AZSH 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ مرسی ساراجون!من رو اینا مسلط شم فک کنم تابستون رفته من از سد این غول بزرگ رد شم!اصن کل انجمن و شیرینی میدمهمین اول کاری استرس دارم 6 لینک به دیدگاه
r.a.m.in 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام من تازه وارد شدم میتونم تو موضوعات شرکت کنم؟فقط زیاد وارد نیستم.دیر که نشده؟ 4 لینک به دیدگاه
r.a.m.in 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ سلام دوستای گلم.نیومده 1سوال دارم؟میشه تو تمرینا مستقیم بریم سر موضوعات؟من اسکیسم خوبه نمیخام تمرین بکنم.فقط منتظر موضوعم. 3 لینک به دیدگاه
hamed.ng 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ ای کاش که تاپیک دوباره راه میفتاد من میخوام تمرینات مقدماتی رو کار کنم.اگر با تجربه ها لطف کنن و کمک کنن بهمون تمرین بدن که کار کنیم و کر***یون هم انجام بشه.ایرادامونو بگن 2 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ من خیلی دوست دارم کمکتون گنم اما چیززیادی از طراحی سهری یاد ندارم 1 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها! من از الان برا اسکیس بخوام شروع کنم زیادی دیره؟ یعنی دیگه نمی رسم:(( 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها! من از الان برا اسکیس بخوام شروع کنم زیادی دیره؟یعنی دیگه نمی رسم:(( هیچوقت دیر نیست عزیزم.. تلاش خودتو بکن ببین چی میشه 3 لینک به دیدگاه
serafina 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی! 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی! you can win , if you want 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده