Saye Noori 10314 ارسال شده در 4 مهر، 2013 سلاممیشه یه چنتا نمونه از این دسته بندی هارو بگی؟ البته من که تازه کارم دارم مثه بچه های خوب تمرینای ابتدایی میکنم ولی واسه ادامه لازمه خوب البته مثلا تو هر کدوم از موضوعات طراحی زیر: فرهنگی ورزشی صنعتی درمانی خدماتی...... که اگه فهرست وار بشه خیلی خوبه. 4
nasim184 12256 ارسال شده در 4 مهر، 2013 سلاممیشه یه چنتا نمونه از این دسته بندی هارو بگی؟ البته من که تازه کارم دارم مثه بچه های خوب تمرینای ابتدایی میکنم ولی واسه ادامه لازمه خوب سلام ببین برای اسکیس خوندن کتابم خیلی مهمه...یعنی یه جورایی باید برای وارد شدن به هر موضوعی اطلاعات جامعی در موردش داشته باشی.همراه با تمرین کردن موضو عارو دسته بندی کن و راجع بهش بخون.برای ازمون اولتم مفیده.مطالعه دو منظوره 4
AZSH 68 ارسال شده در 4 مهر، 2013 البته مثلا تو هر کدوم از موضوعات طراحی زیر: فرهنگی ورزشی صنعتی درمانی خدماتی...... که اگه فهرست وار بشه خیلی خوبه. مرسی دوستم سلامببین برای اسکیس خوندن کتابم خیلی مهمه...یعنی یه جورایی باید برای وارد شدن به هر موضوعی اطلاعات جامعی در موردش داشته باشی.همراه با تمرین کردن موضو عارو دسته بندی کن و راجع بهش بخون.برای ازمون اولتم مفیده.مطالعه دو منظوره ســـــــلام مرسی از راهنمایی های خوبت ببخشین من هی سوال میکنما عوضش یه حای خوب قبول شم شیرینیتون محفوظه چون اشراف به کتابا ندارم و کسی نیس کمکم کنه نمیدونم این اطلاعات جامعی که راجع به موضوع ها می گی رو از کجا باید بخونم من یه مقدار تنبلی کردم تازه شروع کردم سر کتاب کند و کاو گلکارم تازه 4
nasim184 12256 ارسال شده در 4 مهر، 2013 ســـــــلام مرسی از راهنمایی های خوبت ببخشین من هی سوال میکنما عوضش یه حای خوب قبول شم شیرینیتون محفوظه چون اشراف به کتابا ندارم و کسی نیس کمکم کنه نمیدونم این اطلاعات جامعی که راجع به موضوع ها می گی رو از کجا باید بخونم من یه مقدار تنبلی کردم تازه شروع کردم سر کتاب کند و کاو گلکارم تازه نه بابا خواهش میکنم....اینجا خوبیش به اینه که همه با هم دوستن و تا جایی که بشه بهم کمک میکنن... فک نمیکنم تنبلی کرده باشی..خیلیم خوب شروع کردیالبته به نظر من... شیرینی گرفتنیه ماهم میگیریم.... ببین کتاب کندوکاو خوبه....+محیط پاسخده+مثلث ابی دکتر پاکزاد+کتابای توسلی و .... اطلاعات باید خودت دسته بندی کنی..البته با کتاب پاکزاد یه روند کلیش دستت میاد و با خوندن محیط پاسخده روی کیفیات تسلط پیدا میکنی...عجله نکن کم کم ... البته سارا جون اگه بیاد کمکای بهتری می تونه بکنه.من میگم سارا هم کاملش میکنه... اگه بشه تاپیک اسکیس باز راه میندازیم.تا مطالب دسته بندی بزاریم.خیلی خوب میشه 3
AZSH 68 ارسال شده در 4 مهر، 2013 نه بابا خواهش میکنم....اینجا خوبیش به اینه که همه با هم دوستن و تا جایی که بشه بهم کمک میکنن...فک نمیکنم تنبلی کرده باشی..خیلیم خوب شروع کردیالبته به نظر من... شیرینی گرفتنیه ماهم میگیریم.... ببین کتاب کندوکاو خوبه....+محیط پاسخده+مثلث ابی دکتر پاکزاد+کتابای توسلی و .... اطلاعات باید خودت دسته بندی کنی..البته با کتاب پاکزاد یه روند کلیش دستت میاد و با خوندن محیط پاسخده روی کیفیات تسلط پیدا میکنی...عجله نکن کم کم ... البته سارا جون اگه بیاد کمکای بهتری می تونه بکنه.من میگم سارا هم کاملش میکنه... اگه بشه تاپیک اسکیس باز راه میندازیم.تا مطالب دسته بندی بزاریم.خیلی خوب میشه اوه اوه حالا من یه چیزی پروندم بابت شیرینی!مثه اینکه قضیه خیلی جدیه اینجا متوجه شدم ممنون! پس من برم سراغ همون تمرین ابتدایی ام بعد به حساب بقیه هم می رسم:gnugghender: وای اگه اینکارو کنین که عالی میشه من اولین مشتریشمفقط نمیدونم چرا بچه های کنکوری اصلا نمیان که حداقل انگیزه شه همه با هم کار کنیم 4
nasim184 12256 ارسال شده در 4 مهر، 2013 اوه اوه حالا من یه چیزی پروندم بابت شیرینی!مثه اینکه قضیه خیلی جدیه اینجا متوجه شدم ممنون! پس من برم سراغ همون تمرین ابتدایی ام بعد به حساب بقیه هم می رسم:gnugghender: وای اگه اینکارو کنین که عالی میشه من اولین مشتریشمفقط نمیدونم چرا بچه های کنکوری اصلا نمیان که حداقل انگیزه شه همه با هم کار کنیم جدیم جدی تره....تا تو باشی همینجوری یه چی نپرونیصحنه رو ترک کن:th_running1: اره برو حساب بقیه هم بعدا میرسی....یا شایدم حسابت برسن موفق باشی....فعلا. اره اینجا استقبال کمه... 4
AZSH 68 ارسال شده در 4 مهر، 2013 جدیم جدی تره....تا تو باشی همینجوری یه چی نپرونیصحنه رو ترک کن:th_running1:اره برو حساب بقیه هم بعدا میرسی....یا شایدم حسابت برسن موفق باشی....فعلا. اره اینجا استقبال کمه... نه من میتونم:icon_pf (34):ضربه فنی شون میکنم مـــــــــــــــــــــــــــرسی:icon_gol: خـــــاب مثه اینکه وقت فـــــــــــراره 3
Gizmo 5887 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2013 اون دسته بندی که سایه سپید داده روش خوبی واسه انسجام دادن به مطالبه...منم ببینم میتونم موضوعات اسکیس طراحی شهریو اینطور دسته بندی کنم...اگه تونستم میذارمش همینجا....AZSH یه اسم بوگو بدونیم چی صدات کنیم... زیادم واسه کتاب خوندن عجله نکن...هر کتابی که واسه اسکیس لازمت میشه تو منابع هست و مجبوری واسه تئوریت بخونی...بعدن میای همینارو واسه استفاده تو اسکیست مرور میکنی و ازشون نکته بر میداری...کتابا هموناییه که نسیم گفته به اضافه هدمن و مکانهای عمومی کرمونا شما فعلن که وقتت آزادتره رو خط کشدنت کار کن دستت قوی شه...البته بعد تئوری بازم باید کار کنی... 3
AZSH 68 ارسال شده در 5 مهر، 2013 اون دسته بندی که سایه سپید داده روش خوبی واسه انسجام دادن به مطالبه...منم ببینم میتونم موضوعات اسکیس طراحی شهریو اینطور دسته بندی کنم...اگه تونستم میذارمش همینجا....AZSH یه اسم بوگو بدونیم چی صدات کنیم...زیادم واسه کتاب خوندن عجله نکن...هر کتابی که واسه اسکیس لازمت میشه تو منابع هست و مجبوری واسه تئوریت بخونی...بعدن میای همینارو واسه استفاده تو اسکیست مرور میکنی و ازشون نکته بر میداری...کتابا هموناییه که نسیم گفته به اضافه هدمن و مکانهای عمومی کرمونا شما فعلن که وقتت آزادتره رو خط کشدنت کار کن دستت قوی شه...البته بعد تئوری بازم باید کار کنی... وای چقد جداً شماها خوبین! از ته دل کمک میکنین طوری که آدم کیف میکنه من اسمم آزاده اَس:girl_blush2:شهریور پابان نامه مو بدم از دانشگاه گیلان فارق التحصیل میشماز آشنایی با همتونم بسیار خوشحالم ممنون از راهنماییات قول میدم آخرین سوالم باشهغیر از خطای صاف و وصل کردن 2 نقطه به هم تمرینای اولیه ی دیگه ای هم هست که من انجام بدم؟ 1
Gizmo 5887 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2013 وای چقد جداً شماها خوبین! از ته دل کمک میکنین طوری که آدم کیف میکنهمن اسمم آزاده اَس:girl_blush2:شهریور پابان نامه مو بدم از دانشگاه گیلان فارق التحصیل میشماز آشنایی با همتونم بسیار خوشحالم ممنون از راهنماییات قول میدم آخرین سوالم باشهغیر از خطای صاف و وصل کردن 2 نقطه به هم تمرینای اولیه ی دیگه ای هم هست که من انجام بدم؟ خوب؟!...ساده ایا آزاده...همه اینا به طمع شیرینیه!:2i1d1co: آره تمرین که زیاده...هاشور...پرسناژ...درخت...فلش و دیاگرام...اینارو که یاد گرفتین بعدش کروکی های مفهومی... 2
AZSH 68 ارسال شده در 6 مهر، 2013 مرسی ساراجون!من رو اینا مسلط شم فک کنم تابستون رفته من از سد این غول بزرگ رد شم!اصن کل انجمن و شیرینی میدمهمین اول کاری استرس دارم 6
r.a.m.in 17 ارسال شده در 30 دی، 2013 سلام من تازه وارد شدم میتونم تو موضوعات شرکت کنم؟فقط زیاد وارد نیستم.دیر که نشده؟ 4
r.a.m.in 17 ارسال شده در 30 دی، 2013 سلام دوستای گلم.نیومده 1سوال دارم؟میشه تو تمرینا مستقیم بریم سر موضوعات؟من اسکیسم خوبه نمیخام تمرین بکنم.فقط منتظر موضوعم. 3
hamed.ng 63 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 ای کاش که تاپیک دوباره راه میفتاد من میخوام تمرینات مقدماتی رو کار کنم.اگر با تجربه ها لطف کنن و کمک کنن بهمون تمرین بدن که کار کنیم و کر***یون هم انجام بشه.ایرادامونو بگن 2
محمد2014 1323 ارسال شده در 12 خرداد، 2014 من خیلی دوست دارم کمکتون گنم اما چیززیادی از طراحی سهری یاد ندارم 1
serafina 432 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 سلام بچه ها! من از الان برا اسکیس بخوام شروع کنم زیادی دیره؟ یعنی دیگه نمی رسم:(( 4
pari.v 10304 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 سلام بچه ها! من از الان برا اسکیس بخوام شروع کنم زیادی دیره؟یعنی دیگه نمی رسم:(( هیچوقت دیر نیست عزیزم.. تلاش خودتو بکن ببین چی میشه 3
pari.v 10304 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی! you can win , if you want 1
ارسال های توصیه شده