vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ فکور جون ممنوم از لطفت. هیچی نشده اول شب داری اغفالم می کنی:icon_pf (34): هدفن هم داری یا خودم یکی واسه خودم بخرم. 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خدايا منو ببخش...قول ميدم فقط برم گدايي منم توبه کردم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ به مجردها شب بخیر میگم:icon_pf (44): و برای زوجها شب خوشی را آرزو میکنم! با این تایپیکتون!!!بیچاره مجرد ها!!! 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ دوستای عزیز شب همتون خوش امیدوارم خواب خوب و شیرینی داشته باشی.:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ امشب همه یه چیزیشون میشد!!! من نگرانتونم!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اسی و نوترون نیستن!!!:icon_pf (34): یعنی چیکار دارن میکنن!!!! 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ ایهیم ببخش بین حرفای علمیتون اسپم میکنم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- من بچه خوبی بودمو هستم و یادم نمیاد این سوالُ پرسیده باشم و اصن تو این خط ها نبودم چون اطرافم اصنم بچه نبود تا کنجکاو باشم ! و اگرم بود به قول دوستم اینقد تو عالمِ هپروت سیر میکنم واسم مهم نیس! :دی ولی دوم راهنمایی بودم مربی پرورشمون اومد توضحید ولی ما چیزی نفهمیدیم و اول دبیرستان یه دکتر بهداشتی اوردن و اون موقع یه ذره گرفتیم قضیه چیه!:persiana__hahaha: 10 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ به مجردها شب بخیر میگم:icon_pf (44): و برای زوجها شب خوشی را آرزو میکنم! با این تایپیکتون!!!بیچاره مجرد ها!!! نه ديگه امشب شقايق راهكار رو داد.. ديگه تا صبح با بالش بوس بازي راه ميندازيم...:دي امشب همه یه چیزیشون میشد!!! من نگرانتونم!!! اسی و نوترون نیستن!!! یعنی چیکار دارن میکنن!!!! معمولا از ساعت يك به بعد ذهن مجردها منحرف ميشه..كارشم نميشه كرد...:دي 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ من تو دوران بچگی انقدر غرق بازی و شلوغ کاری های خودم بودم که اصلا به این مسائل فکر نمی کردم که بخوام سوال در موردشون بپرسم البته کارتون دامبو سوال نداشتم رو جواب داد! 6 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها منم رفتم.. بالش بوس كني يادتون نره..:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ امشب همه یه چیزیشون میشد!!! من نگرانتونم!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اسی و نوترون نیستن!!!:icon_pf (34): یعنی چیکار دارن میکنن!!!! محمدددددددددددد كجا رفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا رحم كنه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ واسه پسرا چطوریه؟یعنی منحرف ترند؟ راست من پسر بودنو تجربه نکردن این قسمتشو شما بهتر میدونین!:biggrin: پسر ی چیزایی رو خیلی زود می فهمن ی چیزایی روهم هیچ وقق نمی فهمن! 6 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منم از این سوالا میپرسیدم :th_scratchhead: از وقتی یادم میاد مامانم میگفت تو رو از اطراف حرم امام رضا پیدا کردیم :ydm47612zsesgift969 بابام میگفت گریه کنان مامان مامان میکردی ما هم دلمون سوخت آوردیم واسه خودمون :biggrin: ینی من بچه سرراهی ام ؟ تازه حرفاشونم باور میکردم دوباره دل و به دریا میزدم و میرفتم مثلا دنبال مامان واقعیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 فک میکنم هیچ کودکی به اندازه من تو خیابونا گم نشده 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منم از این سوالا میپرسیدم :th_scratchhead: از وقتی یادم میاد مامانم میگفت تو رو از اطراف حرم امام رضا پیدا کردیم :ydm47612zsesgift969 بابام میگفت گریه کنان مامان مامان میکردی ما هم دلمون سوخت آوردیم واسه خودمون :biggrin: ینی من بچه سرراهی ام ؟ تازه حرفاشونم باور میکردم دوباره دل و به دریا میزدم و میرفتم مثلا دنبال مامان واقعیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 فک میکنم هیچ کودکی به اندازه من تو خیابونا گم نشده تبریک میگم. این زیبا ترین جواب تا اینجا بود که نشون میده ما با احساسات بچه هامون بد جوری بازی میکنیم. مرسی عزیزم. 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ تبریک میگم. این زیبا ترین جواب تا اینجا بود که نشون میده ما با احساسات بچه هامون بد جوری بازی میکنیم. مرسی عزیزم. هنوزم بابام از این حرفا میزنه :53tnkbetm2eof1u84pj آخی مهلای بیچاره چه فشار روحی که نکشیده :دی :ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ هنوزم بابام از این حرفا میزنه :53tnkbetm2eof1u84pj آخی مهلای بیچاره چه فشار روحی که نکشیده :دی :ydm47612zsesgift969 بچه ادم که شیرین و قند عسلی باشه معمولا بابا مامانا مدام از این شوخی ها باهاش میکنن. این نشون میده که شما براشون خیلی عزیزی و یه جور دلگرمی براشون هستی. 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بچه ادم که شیرین و قند عسلی باشه معمولا بابا مامانا مدام از این شوخی ها باهاش میکنن. این نشون میده که شما براشون خیلی عزیزی و یه جور دلگرمی براشون هستی. بچه آخر همیشه قند عسله :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بچه آخر همیشه قند عسله :texc5lhcbtrocnmvtp8 درسته. ولی من خیلی از بچه ها رو دیدم که آخری نبودن ولی قند عسلی بودن. حتی گاهی اوقات بزرگترا رو هم دیدم که اینجوری اند. بغل خونه ما یه اقایی هستش که سه تام بچه داره . اما از بس شیرین و قند عسلیه که حد نداره. قند عسلی ها کمیابند ولی مثه الماس خیلی قیمتی اند. 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ درسته. ولی من خیلی از بچه ها رو دیدم که آخری نبودن ولی قند عسلی بودن. حتی گاهی اوقات بزرگترا رو هم دیدم که اینجوری اند. بغل خونه ما یه اقایی هستش که سه تام بچه داره . اما از بس شیرین و قند عسلیه که حد نداره. قند عسلی ها کمیابند ولی مثه الماس خیلی قیمتی اند. قند عسل به چه معناست ؟ :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ قند عسل به چه معناست ؟ :ydm47612zsesgift969 انسانها دارای انرژی خاصی هستند که بهش انرژی حیات گفته میشه. این انرژی دو جور هست . هم منفی داره هم مثبت. بعضی ادمها دارای انرژی منفی هستند و انسان معمولا با دیدن اینا احساس خوبی بهش دست نمیده. اما خیلی از انسانها دارای انرژی مثبت هستند و خیلی دوست داشتنی بنظر میان. اونایی که این انرژی رو در بالاترین حد ممکن داشته باشند معمولا خیلی دلنشین بنظر میان. قند عسلی ها تو این گروه جا میگیرند. 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ انسانها دارای انرژی خاصی هستند که بهش انرژی حیات گفته میشه. این انرژی دو جور هست . هم منفی داره هم مثبت. بعضی ادمها دارای انرژی منفی هستند و انسان معمولا با دیدن اینا احساس خوبی بهش دست نمیده. اما خیلی از انسانها دارای انرژی مثبت هستند و خیلی دوست داشتنی بنظر میان. اونایی که این انرژی رو در بالاترین حد ممکن داشته باشند معمولا خیلی دلنشین بنظر میان. قند عسلی ها تو این گروه جا میگیرند. در تکمیل فرمایشتون شاعر میگه: "تو خودت قند و نباتی.. شکلاتی شکلاتی.." در واقع قند،نبات،شکلات همگی شیرین هستند ولی شاعر در بیت بعدی میفرماید: "عسلی یا که شیرینی! که اینطور به دل میشینی!" یعنی شیرین بودن و عسل بودن رو همسان فرض کرده است و از دید شاعر دلیل اینکه کسی به دل می نشیند شیرین بودن یا عسل بودن عامل آن میداند.. در واقع اگر خواستار عملی شدن گزاره "به دل نشستن باشیم" باید یا عسل باشیم یا شیرینی.. که عسل بودن جداست و شیرین بودن جداست.. شیرین بودن طبق دید شاعر میتواند "قند/نبات/شکلات^2/" باشد... :texc5lhcbtrocnmvtp8 ____ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده