رفتن به مطلب

اولین دروغی که از مامانم شنیدم

Fakur

ارسال های توصیه شده

فکور جون ممنوم از لطفت.

هیچی نشده اول شب داری اغفالم می کنی:icon_pf (34): هدفن هم داری یا خودم یکی واسه خودم بخرم.:sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 164
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امشب همه یه چیزیشون میشد!!!:w58: من نگرانتونم!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اسی و نوترون نیستن!!!:icon_pf (34): یعنی‌ چیکار دارن می‌کنن!!!!:sad0:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ایهیم ببخش بین حرفای علمیتون اسپم میکنم!:texc5lhcbtrocnmvtp8

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من بچه خوبی بودمو هستم و یادم نمیاد این سوالُ پرسیده باشم و اصن تو این خط ها نبودم چون اطرافم اصنم بچه نبود تا کنجکاو باشم ! و اگرم بود به قول دوستم اینقد تو عالمِ هپروت سیر میکنم واسم مهم نیس! :w58::دی

ولی دوم راهنمایی بودم مربی پرورشمون اومد توضحید ولی ما چیزی نفهمیدیم و اول دبیرستان یه دکتر بهداشتی اوردن و اون موقع یه ذره گرفتیم قضیه چیه!:whistle::persiana__hahaha:

• Like 10
لینک به دیدگاه
به مجرد‌ها شب بخیر میگم:icon_pf (44): و برای زوج‌ها شب خوشی را آرزو می‌کنم!:ws37: با این تایپیکتون!!!بیچاره مجرد ها!!!

نه ديگه امشب شقايق راهكار رو داد..

ديگه تا صبح با بالش بوس بازي راه ميندازيم...:دي

امشب همه یه چیزیشون میشد!!!w58.gif من نگرانتونم!!!5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif اسی و نوترون نیستن!!!icon_pf%20%2834%29.gif یعنی‌ چیکار دارن می‌کنن!!!!:sad0:

معمولا از ساعت يك به بعد ذهن مجردها منحرف ميشه..كارشم نميشه كرد...:دي

• Like 8
لینک به دیدگاه

من تو دوران بچگی انقدر غرق بازی و شلوغ کاری های خودم بودم که اصلا به این مسائل فکر نمی کردم که بخوام سوال در موردشون بپرسم :ws37:

البته کارتون دامبو سوال نداشتم رو جواب داد! :icon_redface:

• Like 6
لینک به دیدگاه
امشب همه یه چیزیشون میشد!!!:w58: من نگرانتونم!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اسی و نوترون نیستن!!!:icon_pf (34): یعنی‌ چیکار دارن می‌کنن!!!!:sad0:

محمدددددددددددد كجا رفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا رحم كنه

:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
واسه پسرا چطوریه؟

یعنی منحرف ترند؟

راست من پسر بودنو تجربه نکردن این قسمتشو شما بهتر میدونین!:biggrin:

پسر ی چیزایی رو خیلی زود می فهمن ی چیزایی روهم هیچ وقق نمی فهمن!

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم از این سوالا میپرسیدم :th_scratchhead:

از وقتی یادم میاد مامانم میگفت تو رو از اطراف حرم امام رضا پیدا کردیم :ydm47612zsesgift969

بابام میگفت گریه کنان مامان مامان میکردی ما هم دلمون سوخت آوردیم واسه خودمون :biggrin:

ینی من بچه سرراهی ام ؟:sad0:

تازه حرفاشونم باور میکردم دوباره دل و به دریا میزدم و میرفتم مثلا دنبال مامان واقعیم :texc5lhcbtrocnmvtp8

فک میکنم هیچ کودکی به اندازه من تو خیابونا گم نشده :ws47:

• Like 12
لینک به دیدگاه
منم از این سوالا میپرسیدم :th_scratchhead:

از وقتی یادم میاد مامانم میگفت تو رو از اطراف حرم امام رضا پیدا کردیم :ydm47612zsesgift969

بابام میگفت گریه کنان مامان مامان میکردی ما هم دلمون سوخت آوردیم واسه خودمون :biggrin:

ینی من بچه سرراهی ام ؟:sad0:

تازه حرفاشونم باور میکردم دوباره دل و به دریا میزدم و میرفتم مثلا دنبال مامان واقعیم :texc5lhcbtrocnmvtp8

فک میکنم هیچ کودکی به اندازه من تو خیابونا گم نشده :ws47:

تبریک میگم. این زیبا ترین جواب تا اینجا بود که نشون میده ما با احساسات بچه هامون بد جوری بازی میکنیم.

مرسی عزیزم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
تبریک میگم. این زیبا ترین جواب تا اینجا بود که نشون میده ما با احساسات بچه هامون بد جوری بازی میکنیم.

مرسی عزیزم.

هنوزم بابام از این حرفا میزنه :53tnkbetm2eof1u84pj

آخی مهلای بیچاره چه فشار روحی که نکشیده :دی :ydm47612zsesgift969

• Like 5
لینک به دیدگاه
هنوزم بابام از این حرفا میزنه :53tnkbetm2eof1u84pj

آخی مهلای بیچاره چه فشار روحی که نکشیده :دی :ydm47612zsesgift969

بچه ادم که شیرین و قند عسلی باشه معمولا بابا مامانا مدام از این شوخی ها باهاش میکنن. این نشون میده که شما براشون خیلی عزیزی و یه جور دلگرمی براشون هستی.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه ادم که شیرین و قند عسلی باشه معمولا بابا مامانا مدام از این شوخی ها باهاش میکنن. این نشون میده که شما براشون خیلی عزیزی و یه جور دلگرمی براشون هستی.

بچه آخر همیشه قند عسله :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
بچه آخر همیشه قند عسله :texc5lhcbtrocnmvtp8

درسته. ولی من خیلی از بچه ها رو دیدم که آخری نبودن ولی قند عسلی بودن. حتی گاهی اوقات بزرگترا رو هم دیدم که اینجوری اند. بغل خونه ما یه اقایی هستش که سه تام بچه داره . اما از بس شیرین و قند عسلیه که حد نداره. قند عسلی ها کمیابند ولی مثه الماس خیلی قیمتی اند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته. ولی من خیلی از بچه ها رو دیدم که آخری نبودن ولی قند عسلی بودن. حتی گاهی اوقات بزرگترا رو هم دیدم که اینجوری اند. بغل خونه ما یه اقایی هستش که سه تام بچه داره . اما از بس شیرین و قند عسلیه که حد نداره. قند عسلی ها کمیابند ولی مثه الماس خیلی قیمتی اند.

قند عسل به چه معناست ؟ :ydm47612zsesgift969

• Like 1
لینک به دیدگاه
قند عسل به چه معناست ؟ :ydm47612zsesgift969

انسانها دارای انرژی خاصی هستند که بهش انرژی حیات گفته میشه. این انرژی دو جور هست . هم منفی داره هم مثبت. بعضی ادمها دارای انرژی منفی هستند و انسان معمولا با دیدن اینا احساس خوبی بهش دست نمیده. اما خیلی از انسانها دارای انرژی مثبت هستند و خیلی دوست داشتنی بنظر میان. اونایی که این انرژی رو در بالاترین حد ممکن داشته باشند معمولا خیلی دلنشین بنظر میان. قند عسلی ها تو این گروه جا میگیرند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
انسانها دارای انرژی خاصی هستند که بهش انرژی حیات گفته میشه. این انرژی دو جور هست . هم منفی داره هم مثبت. بعضی ادمها دارای انرژی منفی هستند و انسان معمولا با دیدن اینا احساس خوبی بهش دست نمیده. اما خیلی از انسانها دارای انرژی مثبت هستند و خیلی دوست داشتنی بنظر میان. اونایی که این انرژی رو در بالاترین حد ممکن داشته باشند معمولا خیلی دلنشین بنظر میان. قند عسلی ها تو این گروه جا میگیرند.

در تکمیل فرمایشتون شاعر میگه:

"تو خودت قند و نباتی..

شکلاتی شکلاتی.."

در واقع قند،نبات،شکلات همگی شیرین هستند ولی شاعر در بیت بعدی میفرماید:

"عسلی یا که شیرینی!

که اینطور به دل میشینی!"

یعنی شیرین بودن و عسل بودن رو همسان فرض کرده است و از دید شاعر

دلیل اینکه کسی به دل می نشیند

شیرین بودن یا عسل بودن عامل آن میداند..

در واقع اگر خواستار عملی شدن گزاره "به دل نشستن باشیم" باید یا عسل باشیم یا شیرینی..

که عسل بودن جداست و شیرین بودن جداست..

شیرین بودن طبق دید شاعر میتواند "قند/نبات/شکلات^2/" باشد...

:texc5lhcbtrocnmvtp8

____

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...