vahid88 9652 ارسال شده در 27 دی، 2011 حالا بگذریم که از کجا ماجرای بوسیدن رو حدس زدن! حالا نمیشه کاری کرد که بچه ها ازمون سئوال نکنن و ما هم این قدر ذهنمون درگیر جوابشون نکنیم؟
Aartemis 6639 ارسال شده در 27 دی، 2011 ___ تا حالا ما رو دختري بوس نكرده!...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 استغفرالله عليه و اتوبه اليه... ببين اين شبي ما رو به كجاها ميرسوني فكور..!:texc5lhcbtrocnmvtp8 از استاد فکور یاد بگیر !!! 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 27 دی، 2011 اوهوممیخوام بالشمو بوس کنم تا یه مدت کسی حق نداره از بالشت استفاده کنه !!!!!!!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 27 دی، 2011 بچه ها بعدش پستاتون و پاک کنید حال تاپیک اصلا خوش نیست زشته بابا 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 27 دی، 2011 فکور یک سر پاشو بیا حوزه کارت دارم. بچه سفید و تپل مپلی به نظر میایی. 9
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 27 دی، 2011 ديگه مجبورم كردي به نيابت از شيخ اسي الاعظم اين شكلك رو بكار ببرم.. :zadan: طبق نظريه شقايق الان ديگه بچه دار شدي ديگه؟!:biggrin: ___ تا حالا ما رو دختري بوس نكرده!...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 استغفرالله عليه و اتوبه اليه... ببين اين شبي ما رو به كجاها ميرسوني فكور..!:texc5lhcbtrocnmvtp8 بابا همدیگه رو بوس میکردیم هر کی هم میدید فک میکرد یکی مون داره میره زیارت . برا همین بوس میکنیم. اینم یه قصه ای داره. یکی از بچه ها در جواب فرزندش که پرسیده بود تو این فیلمها چرا خاتم و آقا همدیگه رو بوس میکنند , گفته بود : دارن میرن مشهد برا زیارت بخاطر اون. بعد این بچه هر کجا میرفت میگفت ما یه فیلم هایی رو نگاه میکنیم که توش همه میرن مشهد. 10
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 27 دی، 2011 تا یه مدت کسی حق نداره از بالشت استفاده کنه !!!!!!!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 27 دی، 2011 خوب دیگه . جوون بودیم یه غلطی کردیم. شما دیگه هوای ما رو داشته باش. زیاد شرمنده م نکن. :w73: باشه..:w73: ولی پشیمون نیستیا من میدونم :viannen_38: 3
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 27 دی، 2011 حالا بگذریم که از کجا ماجرای بوسیدن رو حدس زدن! حالا نمیشه کاری کرد که بچه ها ازمون سئوال نکنن و ما هم این قدر ذهنمون درگیر جوابشون نکنیم؟ چرا میشه. منتها راه داره. راهشم اینه که با همون سئوال اول یه دونه از اون سی دی هایی رو که تو پستو قایم کردیم بهش بدیم بگیم برو تو اتاق خودت ببین و یاد بیر. 2
Aartemis 6639 ارسال شده در 27 دی، 2011 فکور یک سر پاشو بیا حوزه کارت دارم.بچه سفید و تپل مپلی به نظر میایی. مواظب فکور باش رو دست نخوری !!!!!!! 5
الهام. 8079 ارسال شده در 27 دی، 2011 اوهوممیخوام بالشمو بوس کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 آها...خو اين واجب تره:texc5lhcbtrocnmvtp8 بدو برو بوسش كن تا در نرفته:biggrin: بعدش بيا بريم گدايي گدائی چی؟ اینم مشخص کنید شاید مام عضو شدیم. هيچيييييييييييييي 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 27 دی، 2011 چرا میشه. منتها راه داره. راهشم اینه که با همون سئوال اول یه دونه از اون سی دی هایی رو که تو پستو قایم کردیم بهش بدیم بگیم برو تو اتاق خودت ببین و یاد بیر. سی دی هم داری ؟ دیگه چی فکور !!!!!!!! :biggrin: 2
vahid88 9652 ارسال شده در 27 دی، 2011 خوب فکور جون یکی از اون سی دی هرو واسم کنار بذار که وقتی لازم شد بتونم ازت بگیرم. آخه همه جوره کشور تحریم شده. جنس ایرانی هم بدرد نمی خوره؟!!!!!!! 1
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 27 دی، 2011 مواظب فکور باش رو دست نخوری !!!!!!! من تو مکانهای سر پوشیده نمیرم. هر کی با من کار داره بیاد پارک شهر 3
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 27 دی، 2011 سی دی هم داری ؟ دیگه چی فکور !!!!!!!! :biggrin: دی وی دی هم دارم. در ضمن هدفونم دارم. 1
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 27 دی، 2011 خوب فکور جون یکی از اون سی دی هرو واسم کنار بذار که وقتی لازم شد بتونم ازت بگیرم. آخه همه جوره کشور تحریم شده. جنس ایرانی هم بدرد نمی خوره؟!!!!!!! یه مموری بیار بزنم تو مموری ببر تو لب تاب ببین. سی ها رو به هیشکی نمیدم. دی وی دی البته. 2
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 27 دی، 2011 بچه ها برا امشب بسه. برید فردا بیاید تا ببینیم ادامه ماجرا چی میشه. از همه دوستان ممنونم. شب قشنگی بود. شب همگی خوش 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری