Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ عجب تاپيكي مهندساي مارو باش فك كردم الان سوال تخصصيت چي هستش!!!!:lol: 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ این رژ چقدر روی لب ها دوام میاورد؟ :JC_thinking: از قیافش معلومه 24 ساعته! 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8 خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟ آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره وجود داره!من تبلیغشو چند بار تو ماهواره دیدم... فعلا تو ایران نیومده! 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ واااییییییییی چقدر این موضوع فکرتونو درگیر کردههههههه فکر نمی کنم رژ لب باشه . توی ماهواره یه برنامه خارجی آرایش بود داشتم می دیدم ، همین مدل لب رو داشت درست می کرد.یه عالمه رژ مایع اول زد، بعدش از این موارد که شبیه شکره روش با قلم مو می زاشت.فکر نکنم دوامی داشته باشه چون همون لحظه که می زاشت ، یکمش می ریخت . بیشتر واسه همین مدلها و عکس استفاده می شه. 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ دندون جلوییش شکسته:biggrin: من الان فهمیدم هستند آدمهایی که تو این عکس چیزی غیر از لب هم میبینند:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ حامدجان تومو میبینی و من پیچش مو:دی 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اين كه رژ نيست شيشه خورده چسبونده! سلاحه دفاعيه:girl_blush2: 13 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ دندون جلوییش شکسته:biggrin: نه بابا نشكسته...يه قطره آب اونجاس...شكست نور باعث شده اينجوري به نظر بياد جوابتو تخصصي دادمااااااا:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اين كه رژ نيست شيشه خورده چسبونده! سلاحه دفاعيه:girl_blush2: سلاح دفاعی رو خوب اومدی :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ به نکنه ی جالبی اشاره کردی فکر کنم از چسب استفاده کرده:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ منم همچین رژی میخوااااااااااااااااااااااااام. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ البته این عکس بهش میخوره فتوشاپ باشه. لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ البته این عکس بهش میخوره فتوشاپ باشه. كردن لب تو شكر راحت تره يا فتوشاپ؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ كردن لب تو شكر راحت تره يا فتوشاپ؟ بستگی به انگیزه پشتش داره 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ از این روژها هست ۲۲ یورو کسی لازم داره براش بخرم؟؟ تازه هم نیومده بود قبلا! مصرفش هم تو کوچه خیابون نیست:vahidrk: مجردها هم بدردشون نمیخوره بیخود دلشون نخواد:53tnkbetm2eof1u84pj 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ از این روژها هست ۲۲ یورو کسی لازم داره براش بخرم؟؟ تازه هم نیومده بود قبلا! مصرفش هم تو کوچه خیابون نیست:vahidrk: مجردها هم بدردشون نمیخوره بیخود دلشون نخواد:53tnkbetm2eof1u84pj فکر کنم مشتریا بیشتر اقابون باشند 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده