Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ يواشكي خودمو سركوب ميكنم..يواشكي با خودم حرف ميزنم.. يواشكي به خودم اعتماد به نفس ميدم.... يواشكي به موهام تو آينه نگاه ميكنم و ميبنم چقدرشون سفيد شده و ريخته... يواشكي بووووق :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون سرکوب کردنو خیلی عالی اومدی. وقتی خوب فکر کردم دیدم منم همون کارو میکنم. 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ چیزی به ذهنم نمیرسه آواتارت گویای همه چیز هست .... ... 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چیزی به ذهنم نمیرسه امروز چی ؟ هنوز نرسیده ؟ لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ بيشترين يواشكي هاي من گريه هامه! و اينكه يواشكي اونايي كه دوسشون دارم رو از دور نگاه مي كنم تا هميشه مواظبشون باشم 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ من اروم ارومکی و یواشکی جنسامو تو پاچه ملت میکنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ من اروم ارومکی و یواشکی جنسامو تو پاچه ملت میکنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 اینو الان دیدم. لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ يواشكي دوسش دارم يواشكي فيلم تشييع جنازشو ميبينم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده