Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یواشکی میخوابم :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تلفن که حتما سر جاشه. حتما اونور تلفن سر جاش نیست؟ یواشکی یکم بیشتر توضیح بده. اینجا غریبه نداریم. نه دیگه خودم به اونور تلفن گفتم دیگه نمیتونم یواشکی ادامه بدم.... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ شایدم با این کارشون میخوان یواش یواش تمرین کنن که بچه خوبی بشن. یعنی ممکن نیست؟:yes: امیدوارم 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی گاهی با دوستام می رم خرید و تفریح ... (مامانم زیاد دوست نداره :biggrin:) یواشکی از حساب داداشم پول برمی دارم و می رم لوازم آرایشی می خرم ... 4 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ چقدر یواشکی های شماها خلافه ولی همچین خلافم نیستا من به مامانم گفتم موضوعو... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پسرا یواشکی به همه دخترا نگاه میکنن دخترا یواشکی به پسرایی که دوستشون دارن نگاه میکنن :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من يواشكي يكي رو خيلي دوس دارم... يواشكي ميرم گردش... يواشكي زندگي مي كنم... يواشكي نفس مي كشم... آخرشم يواشكي ميميرم... 8 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی اول سلام میکنه! آقا قلی یواشکی کاری نمیتونه بکنه!!! چون یه نفر هست که یواشکی از همه ی کاراش خبر داره!!! خدا! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی اول سلام میکنه!آقا قلی یواشکی کاری نمیتونه بکنه!!! چون یه نفر هست که یواشکی از همه ی کاراش خبر داره!!! خدا! من یواشکی با خود خدا هم رفیق شدم. یواشکی میزنم زیر قولم. اونم تا حالا به روم نیاورده. یواشکی به خیلی چیزام جز خدا شک میکنم. 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی اومد....یواشکی رفت...یواشکی دلمو شکست.... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی اومد....یواشکی رفت...یواشکی دلمو شکست.... اینا که نوشتی یواشکی های اون بوده. یواشکی های شما چی؟ 2 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یواشکی با خود خدا هم رفیق شدم. یواشکی میزنم زیر قولم. اونم تا حالا به روم نیاورده. یواشکی به خیلی چیزام جز خدا شک میکنم. آقا قلی میگه: پس دیدی نمیشه یواشکی کاری انجام داد؟! 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اینا که نوشتی یواشکی های اون بوده. یواشکی های شما چی؟ خب منم یواشکی دلتنگش میشم و حتی براش اشک میریزم حتی الان که دیدم 2.3 روز پیش اومده نت اما هیچ خبری ازم نمیگیره ... و حتی.... 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خب منم یواشکی دلتنگش میشم و حتی براش اشک میریزمحتی الان که دیدم 2.3 روز پیش اومده نت اما هیچ خبری ازم نمیگیره ... و حتی.... اگه عاشق کسی شدی : بهش نچسب ، بزار بره! شکسپير: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره اگه برگشت كه ماله توئه اگر برنگشت، سَم كه داري، خودتو بکش! خوشبين: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره.... نگران نباش، حتماً بر مي گرده شکاک: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره.... اگه برگشت، ازش بپرس چرا صبور: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برنگشت، اونقدر صبر کن تا برگرده خوشگذران: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... وقتي برگشت، اگه هنوز عاشقش هستي، دوباره ولش کن بره بعد دوباره اگه .... فعال دفاع از حقوق حيوانات : اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... درواقع همه موجودات زنده حق دارن که آزاد باشن وکلا: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... بند 1-a از پاراگراف 13a-1 بند الحاقي دوم از " قانون آزادي ازدواج" به طور صريح مي گويد که ... . زيست شناس: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... حتما" تکامل پیدا میکنه ! آمارشناسان: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه اونم عاشق تو باشه، احتمال بازگشتش زياده، اگر عاشق تو نباشه، به هر حال توزيع Weibull و رابطه شما غير محتمله! فروشنده: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت، قرارداد ببند، اگه برنگشت، چه خوب، "بعدي!" نماينده بيمه: اگه عاشق كسي شدي، بهش برنامه رو نشون بده، اگه برگشت، ثبت نامش کن، اگه برنگشت، پي گيرش شو و هيچ وقت بي خيال نشو فيزيکدان: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت، اين قانون جاذبه است اگه برنگشت، يا مقدار اصطکاک بيشتر از نيروي جاذبه است، يا زاويه برخورد بين دو جسم در زاويه مناسب تنظيم نشده. . رياضيدان: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت که 1+1 = 2 (خيلي ساده اس) اگه بر نگشت، Y=2X-log (0.46Y^2+(cos(52/34X))x 5Y^(- 0.5)c) که c مقدار ثابت زمان بي نهايت بازگشته. مدل امروزي: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت، كه مال توئه! اگه برنگشت پيداش کن و بکشش!! يا به اداره مهاجرت خبر بده که اون مهاجر غير قانونيه مدل عقل و منطق : اگه عاشقه كسي شدي، براي چي اصلاً ولش مي کني بره ، ؟خدا! 4 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اگه عاشق کسی شدی : بهش نچسب ، بزار بره! شکسپير: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره اگه برگشت كه ماله توئه اگر برنگشت، سَم كه داري، خودتو بکش! خوشبين: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره.... نگران نباش، حتماً بر مي گرده شکاک: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره.... اگه برگشت، ازش بپرس چرا صبور: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برنگشت، اونقدر صبر کن تا برگرده خوشگذران: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... وقتي برگشت، اگه هنوز عاشقش هستي، دوباره ولش کن بره بعد دوباره اگه .... فعال دفاع از حقوق حيوانات : اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... درواقع همه موجودات زنده حق دارن که آزاد باشن وکلا: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... بند 1-a از پاراگراف 13a-1 بند الحاقي دوم از " قانون آزادي ازدواج" به طور صريح مي گويد که ... . زيست شناس: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... حتما" تکامل پیدا میکنه ! آمارشناسان: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه اونم عاشق تو باشه، احتمال بازگشتش زياده، اگر عاشق تو نباشه، به هر حال توزيع Weibull و رابطه شما غير محتمله! فروشنده: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت، قرارداد ببند، اگه برنگشت، چه خوب، "بعدي!" نماينده بيمه: اگه عاشق كسي شدي، بهش برنامه رو نشون بده، اگه برگشت، ثبت نامش کن، اگه برنگشت، پي گيرش شو و هيچ وقت بي خيال نشو فيزيکدان: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت، اين قانون جاذبه است اگه برنگشت، يا مقدار اصطکاک بيشتر از نيروي جاذبه است، يا زاويه برخورد بين دو جسم در زاويه مناسب تنظيم نشده. . رياضيدان: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت که 1+1 = 2 (خيلي ساده اس) اگه بر نگشت، Y=2X-log (0.46Y^2+(cos(52/34X))x 5Y^(- 0.5)c) که c مقدار ثابت زمان بي نهايت بازگشته. مدل امروزي: اگه عاشق كسي شدي، بهش نچسب، بزار بره... اگه برگشت، كه مال توئه! اگه برنگشت پيداش کن و بکشش!! يا به اداره مهاجرت خبر بده که اون مهاجر غير قانونيه مدل عقل و منطق : اگه عاشقه كسي شدي، براي چي اصلاً ولش مي کني بره ، ؟خدا! نه اصلا بحث عشق و عاشقی نیس داداشیمه که بی معرفت شده... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ نه اصلا بحث عشق و عاشقی نیسداداشیمه که بی معرفت شده... حتما یه دلیلی داره. فورا بهش نگو بی معرفت. بگرد ببین چشه. شاید به کمکت احتیاج داره. همش که نباید گیرنده باشیم. یکمم بخشنده باشیم بد نمیشه. برو بگرد پیداش کن. ارزششو داره. 4 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی آدمای با معرفت رو دوس داره!!! :w36: 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی میگه:پس دیدی نمیشه یواشکی کاری انجام داد؟! میشه. من انجام دادم. یواشکی نیگاش کردم و تو دلم بهش گفتم : دوستت دارم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی آدمای با معرفت رو دوس داره!!!:w36: معرفت از عرفه میاد یعنی شناخت داشتن یعنی فهمیده اینا که گفتم تو موزه یافت میشه. باید برم موزه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده