.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 با سلام دوستان من یه منطقه ای رو میشناسم که آب چشمه اون زرده یه چشمه دیگه هم داره که آبش تقریبا سبزه به نظرتون چه عاملی باعث میشه که این رنگی بشه؟آیا ابش میتونه سمی باشه؟اطراف احتمالا کدوم ماده معدنی وجود داره؟ سلام با این اطلاعات که بعید میدونم بشه تشخیص داد اطرافش معدن هست؟ بوی خاصی نمیده آب چشمه؟ بهترین راه نمونه گیری و آنالیز نمونه هست 3
**مهرناز** 374 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 سلامبا این اطلاعات که بعید میدونم بشه تشخیص داد اطرافش معدن هست؟ بوی خاصی نمیده آب چشمه؟ بهترین راه نمونه گیری و آنالیز نمونه هست نه اون اطرافش معدنی نیست قدیما هم هر کس از اون آب میخورد بیهوش میشد. بوی خاصی هم نمیده 2
**مهرناز** 374 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 دوباره سلام دوستان یه اطلاعاتی راجب مغزه گیری میخوام به عبارتی بهترین جای مغزه گیری تو یه منطقه کجاست؟ حیلی ممنون 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 نه اون اطرافش معدنی نیست قدیما هم هر کس از اون آب میخورد بیهوش میشد.بوی خاصی هم نمیده راستش همون طور که گفتم با این اطلاعات بعید هست تشخیصش اگه واقعا فکر میکنی ممکنه ماده معدنیی وجود داشته باشه اونجا میتونی با نمونه گیری و آنالیز به طور قطعی اطمینان پیدا کنی دوباره سلامدوستان یه اطلاعاتی راجب مغزه گیری میخوام به عبارتی بهترین جای مغزه گیری تو یه منطقه کجاست؟ حیلی ممنون راستش در این مورد اطلاعی ندارم دوستان دیگه شاید بتونن راهنمایی کنن 3
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 دوباره سلامدوستان یه اطلاعاتی راجب مغزه گیری میخوام به عبارتی بهترین جای مغزه گیری تو یه منطقه کجاست؟ حیلی ممنون همینجور فی البداهه میخوای مغزه گیری کنی یا اطلاعات ژئوفیزیکی هم داری؟ یه ذره بیشتر توضیح بده ؟ 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 با سلام دوستان من یه منطقه ای رو میشناسم که آب چشمه اون زرده یه چشمه دیگه هم داره که آبش تقریبا سبزه به نظرتون چه عاملی باعث میشه که این رنگی بشه؟آیا ابش میتونه سمی باشه؟اطراف احتمالا کدوم ماده معدنی وجود داره؟ سلام کلا مجهولی؟ جریان های رسوبی باعث میشه رنگ این آبها تغییر کنه اکثرا باعث بوجود آمدن معادنی سنگهای ساختمانی و تزیینی مثل تراورتن و گرانیت یا در مواردی که به رنگ نارنجی و قرمز میره رسوبات آهن دار بوجود میاد بازم بستگی داره منشا چشمه رو باید ببینی از کجاست و به کجا میره؟ از روی دمای آب میتونی به عمق نفوذ تو سطح زمینم پی ببری آبهای معدنی بر حسب نوع مواد شيميایی محلول در آنها دارای ويژگيهای ظاهری مختلفین مثلا آبهای گوگردی اغلب كم و بيش كدرند كه پس از خارج شدن بر اثر اكسيداسيون در مقابل هوا به رسوبات زرد رنگ گوگردی تبديل میشن آبهای معدنی معمولاً بدون رنگ هستن ولی بعضی از املاح مانند آهن آب و به رنگ قرمز در میاره به علت وجود بعضی گازها مانند گاز سولفيد ئيدروژن آبهای معدنی ممکنه بدبو باشند طعم آبهای معدنیم بستگی به نمک های محلول در اون ها داره به همين جهت آبهای دارای يون كلريد شور و آبهای منيزيم دار ، تلخ مزه هستند خلاصه مستونه یه رگه معدنی خوبی باشهمارو یادت نره وااااا 4
**مهرناز** 374 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 خیلی ممنون از راهنماییهاتون اقا اتروس.ممنون انشاا.... یه ذخیره خوبی باشه 2
**مهرناز** 374 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 همینجور فی البداهه میخوای مغزه گیری کنی یا اطلاعات ژئوفیزیکی هم داری؟یه ذره بیشتر توضیح بده ؟ ای وای ببخشید گمانه زنی منظورم بود برای کار اکتشافی میخوام؟چقدر هزینه میبره؟ 4
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 ای وای ببخشید گمانه زنی منظورم بود برای کار اکتشافی میخوام؟چقدر هزینه میبره؟ تقریبا متری 90000 تومان 4
**مهرناز** 374 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 تو یه منطقه وسیع به نظرتون بهترین جای گمانه زنی کجاهان؟ 4
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 تو یه منطقه وسیع به نظرتون بهترین جای گمانه زنی کجاهان؟ باید شبکه بندی بشه... 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 تو یه منطقه وسیع به نظرتون بهترین جای گمانه زنی کجاهان؟ سیلام با اجازه داداش مهرداد گل تا بیاد یه سر به اینجا بزن بدردت میخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
**مهرناز** 374 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 باید شبکه بندی بشه... یکم بیشتر توضیح میدین؟ خیلی ممنون 3
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 یکم بیشتر توضیح میدین؟خیلی ممنون اگر هدف گمانه زنی برای اکتشاف ماده معدنی باشه: قبلش باید محدوده توسط برداشتهای اولیه و پی جویی....مشخص شده باشه.با مشخص بودن محدوده در مرحله اول یه شبکه منطبق با محدوده بر روی محدوده پیاده میشه با ابعاد 200 متر در 200متریااینکه در جهت عرضی محدوده ،پروفیلهایی به فاصله 200 متر زده میشه .بستگی به نتیجه ای که گرفته میشه در مرحله بعد ابعاد شبکه 100 متر انتخاب میشه. و این روند ادامه پیدا میکنه تا50 متر و در نهایت 25 متر. 4
mohammad.prince 133 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 سلام محمد رضا جون و آتروس عزیز من یه جزوه معتبر مکانیک سنگ لازم دارم ولی نمی تونم گیر بیارم ممنون میشم اگه کمکم کنید :w16::w16::w16: 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 سلام محمد رضا جون و آتروس عزیز من یه جزوه معتبر مکانیک سنگ لازم دارم ولی نمی تونم گیر بیارم ممنون میشم اگه کمکم کنید :w16::w16::w16: فکر نمیکنم جزوه معتبری توی نت پیدا بشه باید از بچه های دانشگاه تهران یا امیرکبیر بگیری و کپی کنی (کاری که خیلی از بچه های ما کردن) 1
mohammad.prince 133 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ممنونم محمدرضا جان یعنی هیچ راه دیگه ای جز این نداره؟؟؟؟اخه من هیچ دسترسی به این دانشگاها ندارم شما جزوه دکتر ترابی استاد دانشگاه شاهرودم ندارین؟شنیدم ایشونم جزوه کاملی دارن 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ممنونم محمدرضا جان یعنی هیچ راه دیگه ای جز این نداره؟؟؟؟اخه من هیچ دسترسی به این دانشگاها ندارم شما جزوه دکتر ترابی استاد دانشگاه شاهرودم ندارین؟شنیدم ایشونم جزوه کاملی دارن نه متاسفانه من که ندارم البته شاید بشه جور کرد ولی جزوس باید کپی بشه امکان گذاشتن تو نت نیست 1
ارسال های توصیه شده