رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

Rather than “walling-in” the two ground-level volumes to achieve privacy, they are made with large expanses of glass and are sited at the edge of the property where vegetation is most dense. The underside of the loft volume and the fireplace surround are surfaced with a “quilt” of metal plates, including copper and zinc printing plates that the clients received from a printmaker friend. Many of the plates are etched with landscapes from the original printmaker, but many are etched with works created by the couple and their daughter. There are, however, many yet-unetched plates that can be removed, worked by the clients and their friends visiting the cottage, and then reinstalled. In this way, the house keeps a record of its past.

 

 

علاوه بر دیوار داخلی دو زمین همسطح حجم حریم خصوصی را به دست می دهند. آنها با فضاهای وسیع از شیشه ساخته شده اند و در مجاورت ملکی قرار گرفته اند که پوشش گیاهی متراکمی دارد. سوی زیرین حجم اتاق زیرشیروانی و پیرامون آتشگاه با بالاپوشی از روکشش های فلزی جلا داده شده است، شامل ورق های مس و روی printing که مشتری ها پذیرایی می کردند از یک دوست printmaker. بسیاری از روکش ها با محیط طبیعی از یک printmaker اصیل قلم زده شده اند اما بسیاری با عملکرد مخلوق به وسیله همسر و دخترانشان قلم زده شده اند. اگر چه تعداد زیادی yet-unetched وجود دارد که می تواند حذف شوند، کار کردن با مشتریان و دوستانشان که از کلبه دیدن می کنند، و سپس ........با این روش خانه یک رکورد از گذشته اش حفظ می کند.

 

خیلیاشو بلد نبودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

بجای پوشاندن حجم دوطبقه با تیغه جهت تامین محصوریت؛لبه عرصه در مجاورت بخش پرتراکم و سبز محوطه با شیشه های بزرگ مسطح ساخته شده است.

سطح زیرین اتاق زیر شیروانی و اطراف شومینه با پوششی از ورقه های فلزی شامل نقوشی با روی و مس که توسط دوستی اهل فن برای مشتریان فرستاده شده,پوشش داده شده است.

بعضی از ورقه ها با نقوشی از مناظر طبیعی توسط پرینت میکر نقش اندازی شده اند،ولی اکثر ورقه ها توسط خود مشتریان و دختران قلم زده شده اند.

همچنین درینجا هنوز ورقه های نقاشی نشده بسیاری وجود دارند که مشتریان میتوانند آنهارا جدا کرده،همرا با دوستانی که برای بازدید از کلبه آمده اند نقاشی شان کنند و دوباره درجای خود نصب کنند.بدین ترتیب کلبه گذشته خود را ثبت و حفظ میکند.

 

راجع به هنر printmaking هم اینجا اطلاعات بگیر...خودمم نمیدونستم چیه:a030:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 125
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بجای پوشاندن حجم دوطبقه با تیغه جهت تامین محصوریت؛لبه عرصه در مجاورت بخش پرتراکم و سبز محوطه با شیشه های بزرگ مسطح ساخته شده است.

سطح زیرین اتاق زیر شیروانی و اطراف شومینه با پوششی از ورقه های فلزی شامل نقوشی با روی و مس که توسط دوستی اهل فن برای مشتریان فرستاده شده,پوشش داده شده است.

بعضی از ورقه ها با نقوشی از مناظر طبیعی توسط پرینت میکر نقش اندازی شده اند،ولی اکثر ورقه ها توسط خود مشتریان و دختران قلم زده شده اند.

همچنین درینجا هنوز ورقه های نقاشی نشده بسیاری وجود دارند که مشتریان میتوانند آنهارا جدا کرده،همرا با دوستانی که برای بازدید از کلبه آمده اند نقاشی شان کنند و دوباره درجای خود نصب کنند.بدین ترتیب کلبه گذشته خود را ثبت و حفظ میکند.

 

راجع به هنر printmaking هم اینجا اطلاعات بگیر...خودمم نمیدونستم چیه:a030:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مرسی سارا جون:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink:

لینک به دیدگاه

کلبه Hill-Maheux / Kariouk Associates

معمار:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مکان: Val-des-Monts,

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
,
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سال پروژه: 2010

پیمانکار: Timber Wolf (Donald Thom)

مهندس سازه: The Paterson Group (Zbig Kisilewicz)

جداره دیوار سازنده: Verval Ltee (Charles-Armand Turpin)

مشاور: The Paterson Group (Laird Stewart)

عکاس:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
(Christian Lalonde)

 

چالش طراحی:

در این ملجا کوچک برای تعطیلات و آخر هفته ها؛مشتریان و دختران آنها در جست و جوی گریز از دنیا میباشند. به همین علت خانه درونگراست؛با این وجود مشتریان خواهان بیشترین ارتباط با ساحل سرسبز محوطه هستند. ذکر این نکته اهمیت دارد که این خانه به عنوان مکانی ساخته شده است که مشتریان در تمام طول عمرشان آنرا حفظ نموده سپس به دخترانشان می سپارند.

مشتریان؛زوجی که خود دست اندرکار حفظ آثار هنری اند ؛درجستو جوی خانه ای بودند که طرح آن بخودی خود مانند شریانی حیاتی حافظ جریان خاطراتی که درین خانه اتفاق می افتد باشد.

راه حل طراحی:

طراحی کلبه ساده است: دو فرم خطی از فضای نشیمن به هم با یک اتاق زیرشیروانی بیضی شکل که بالای سرسرا معلق است می پیوندد و به ورودی زیرین پناه می بخشند. یک بخش از فضای خطی خصوصی است، که از اتاق ها، حمام ها و انبار تشکیل شده است؛ بخش دیگر عمومی است، از آشپرخانه، غذاخوری و فضای نشیمن تشکیل شده است. اتاق زیرشیروانی قلمرو دختران است.

بجای پوشاندن حجم دوطبقه با تیغه جهت تامین محصوریت؛لبه عرصه در مجاورت بخش پرتراکم و سبز محوطه با شیشه های بزرگ مسطح ساخته شده است.سطح زیرین اتاق زیر شیروانی و اطراف شومینه با پوششی از ورقه های فلزی شامل نقوشی با روی و مس که توسط دوستی اهل فن برای مشتریان فرستاده شده,پوشش داده شده است.بعضی از ورقه ها با نقوشی از مناظر طبیعی توسط پرینت میکر نقش اندازی شده اند،ولی اکثر ورقه ها توسط خود مشتریان و دختران قلم زده شده اند.همچنین درینجا هنوز ورقه های نقاشی نشده بسیاری وجود دارند که مشتریان میتوانند آنهارا جدا کرده،همرا با دوستانی که برای بازدید از کلبه آمده اند نقاشی شان کنند و دوباره درجای خود نصب کنند.بدین ترتیب کلبه گذشته خود را ثبت و حفظ میکند.

 

 

با تشکر فراوان از سارای عزیزم:flowerysmile:

در واقع سارا ترجمه ش کرد:flowerysmile:

لینک به دیدگاه

متن بعدیییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::gnugghender::w02::

 

In Progress: Shenzhen Clubhouse / Richard Meier

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

©

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
& Partners Architects LLP

Construction of

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
’s Shenzhen Clubhouse is nearing completion. Unique geometry fully clad in
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
metal panels play with overlays of solid and void, unmistakably consistent with the Richard Meier signature style. Being located on an island in the center of OCT Bay, the facility is surrounded by large bodies of water and lush gardens. The Shenzhen Clubhouse is scheduled to be completed early next year.

Continue reading for the architects project description, photographs, renderings and drawings.

Architects:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Location: Shenzhen,

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Project Area: 11,000 sqm

Completion: 2012

Photographs:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Site Plan © Richard Meier & Partners Architects LLP

Text Provided by Richard Meier & Partners:

Sited on a prominent island in the center of the OCT Bay, the 11,000sm Shenzhen Clubhouse facility provides special guests and members with a restaurant, private dining suites, a multi-purpose area, as well as recreational facilities, fitness center and a small exhibit gallery.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Lobby © Richard Meier & Partners Architects LLP

The building design is unique in form and massing while retaining a timelessness of architectural identity. The firm’s signature guiding principles of white metal panel and mastery of natural light highlight the building. The overlay of solid planes and clear voids create depth through a play of shades and shadow from skylights and vertical screens. The geometry of the Shenzhen Clubhouse follows a precise focal point from which “layers” of distinct spaces radiate and terminate in a sweeping curve that is seen from the Urban Cultural, Retail and Entertainment District across the water.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

© Richard Meier & Partners Architects LLP

Themes of circulation and a heightened spatial experience mark the approach to the building across a private bridge, welcoming guests from OCT Bay. The promenade to the Shenzhen Clubhouse is a path flanked by an allee of trees, leading to a generous arrival court with a central fountain. The grand exterior staircase leads to the entrance of the Clubhouse. Solid kaleidoscopic planes on the front façade shield the space beyond, lending an exclusive stage for private gatherings.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

© Richard Meier & Partners Architects LLP

At the south end of the island, linked to the Clubhouse by an outdoor pathway through a lush garden, is a pristine structure that houses the Indoor Pool and Fitness Center. The simple geometry of the Fitness Center building contrasts with the adjacent Clubhouse in scale and form, finding a balance with the extroverted outline of the Clubhouse and energizing the dialogue between the two structures. It contains spa facilities, a generous gym and a tranquil lounge within an understated layout, is accompanied by a 25 meter lap pool covered by a skylight roof. From within the indoor swimming pool area surrounded by glass enclosures on three sides are views to the water surrounding the island.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Entry Plaza © Richard Meier & Partners Architects LLP

The outdoor spaces are conceived as a series of indigenous flower gardens, orchards, a pond, and a reflecting pool that cascades down from the main entrance lobby and flows to the perimeter.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Southeast © Richard Meier & Partners Architects LLP

The meandering paths through the gardens evoke a strong sense of the Chinese landscape philosophy. Various vistas, textures and settings offer the private experience and intimacy of the garden and an opportunity for solitude as well as platforms to admire the surrounding views of the water and the OCT Bay entertainment and retail complexes beyond.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
P

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

دوست جوونا....من شرمندم...میخواستم امشب ترجمه رو بزارم اما نشد......:icon_gol::icon_gol:hanghead.gif

فردا حتما حتما حتما حتماااااااااااااااااا میزارمش....

قوووووووووووولhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه

سلام بچه ها

منم میخوام تو گروه باشم اگه ممکنه

نمیگم زبان ارشد 89 زدم که ریا نشه tooth.gif

5 سال هم میشه برا بچه های خودمون ترجمه میکنم

اگه وقت داشته باشم همه جوره در خدمتم 127fs1866968.gif

لینک به دیدگاه
سلام بچه ها

منم میخوام تو گروه باشم اگه ممکنه

نمیگم زبان ارشد 89 زدم که ریا نشه tooth.gif

5 سال هم میشه برا بچه های خودمون ترجمه میکنم

اگه وقت داشته باشم همه جوره در خدمتم 127fs1866968.gif

ای وووووووووووووووووووووووووول:icon_gol::icon_gol:

یه پایه دیگه برا ترجمه پیدا شششششششششششششششششششششششششد

ممنون میشیم به گروه ترجمه ما ملحق بشید دوست عزیززززززززززززززززززززززززززززززززhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه

این متن صفحه قبل هستش که حدود یک ماه پیش گذاشتم...منتها چون توو فصل امتحانات قرار گرفت ترجمش طول کشید ....شرمندم که اینقدر طولانی شد ترجمه......بخونیدش شما هم...اگه مشکلی داشت بگید تا بعد از اصلاح بره توو پیج اصلی مترجمان.......از بابت ترجمه اگه بعد شده قبلا عذر خواهی میکنم:a030:

In Progress: Shenzhen Clubhouse / Richard Meier

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

©

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
& Partners Architects LLP

Construction of

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
’s Shenzhen Clubhouse is nearing completion. Unique geometry fully clad in
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
metal panels play with overlays of solid and void, unmistakably consistent with the Richard Meier signature style. Being located on an island in the center of OCT Bay, the facility is surrounded by large bodies of water and lush gardens. The Shenzhen Clubhouse is scheduled to be completed early next year.

Continue reading for the architects project description, photographs, renderings and drawings.

Architects:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Location: Shenzhen,

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Project Area: 11,000 sqm

Completion: 2012

Photographs:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Site Plan © Richard Meier & Partners Architects LLP

Text Provided by Richard Meier & Partners:

Sited on a prominent island in the center of the OCT Bay, the 11,000sm Shenzhen Clubhouse facility provides special guests and members with a restaurant, private dining suites, a multi-purpose area, as well as recreational facilities, fitness center and a small exhibit gallery.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Lobby © Richard Meier & Partners Architects LLP

The building design is unique in form and massing while retaining a timelessness of architectural identity. The firm’s signature guiding principles of white metal panel and mastery of natural light highlight the building. The overlay of solid planes and clear voids create depth through a play of shades and shadow from skylights and vertical screens. The geometry of the Shenzhen Clubhouse follows a precise focal point from which “layers” of distinct spaces radiate and terminate in a sweeping curve that is seen from the Urban Cultural, Retail and Entertainment District across the water.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

© Richard Meier & Partners Architects LLP

Themes of circulation and a heightened spatial experience mark the approach to the building across a private bridge, welcoming guests from OCT Bay. The promenade to the Shenzhen Clubhouse is a path flanked by an allee of trees, leading to a generous arrival court with a central fountain. The grand exterior staircase leads to the entrance of the Clubhouse. Solid kaleidoscopic planes on the front façade shield the space beyond, lending an exclusive stage for private gatherings.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

© Richard Meier & Partners Architects LLP

At the south end of the island, linked to the Clubhouse by an outdoor pathway through a lush garden, is a pristine structure that houses the Indoor Pool and Fitness Center. The simple geometry of the Fitness Center building contrasts with the adjacent Clubhouse in scale and form, finding a balance with the extroverted outline of the Clubhouse and energizing the dialogue between the two structures. It contains spa facilities, a generous gym and a tranquil lounge within an understated layout, is accompanied by a 25 meter lap pool covered by a skylight roof. From within the indoor swimming pool area surrounded by glass enclosures on three sides are views to the water surrounding the island.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Entry Plaza © Richard Meier & Partners Architects LLP

The outdoor spaces are conceived as a series of indigenous flower gardens, orchards, a pond, and a reflecting pool that cascades down from the main entrance lobby and flows to the perimeter.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Southeast © Richard Meier & Partners Architects LLP

The meandering paths through the gardens evoke a strong sense of the Chinese landscape philosophy. Various vistas, textures and settings offer the private experience and intimacy of the garden and an opportunity for solitude as well as platforms to admire the surrounding views of the water and the OCT Bay entertainment and retail complexes beyond.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

ترجمه:

باشگاه و انجمن شنژن/ریچارد میر

ساختار باشگاه شنژن ریچارد میر نزدیک اتمام است. هندسه منحصر به فرد آن کاملا در پنل های فلزی سفید پوشیده شده .بازی با پوششهای پر و خالی، سبک امضایی ریچارد میر با این پدیده های سازگار است.

واقع شدن در جزیره ایی در مرکز خلیج اکتبر (OCT Bay) ، این امکان را میدهد که با ابعاد وسیعی از آب و باغچه های با شکوه محاصره شود. بر نامه ریزی شده که باشگاه شانژن تا سال بعد کامل شود.مطالعه مداوم برای معماران پروژه ،عکس ها تفاسیر و طرح ها را شرح میدهد.

معمار: ریچارد میر و شرکاء معمار LLp

موقعیت: شنژن ، چین

مساحت پروژه : 11.000 متر مربع

عکاس ها : ریچارد میر و شرکاء معمار LLp

متن توسط ریچارد میر و شرکاء فراهم شده:

یک جزیره برجسته در مرکز خلیج اکتبر ، باشگاه شنژن با 000,11 متر مربع مساحت امکان فراهم اوردن مهمانان و اعضای مخصوص با رستوران ، سویت های اختصاصی غذا خوری ، فضاهای چند گانه ،به خوبی امکانات تفریحی ، مراکز بدن سازی و نمایشگاه و گالری کوچک.

طراحی ساختمان در شکل و حجم هنگامی که بی زمانی هویت معمارانه را نگهداری میکند منحصر به فرد است.امضای شرکت اصول پنل آهنی سفید و تسلط طبیعی لامپهای برجسته ساختمان را هدایت میکند.روی هم قرار دادن پنلهای تو پر و تو رفتگی های واضح عمق بازی سابه ها و سایه از نور گیرها و صفحات عمودی را خلق میکند.هندسه باشگاه انجمن شنژن یک نقطه کانونی دقیق که از آن لایه های بارز فضاهای پرتو افکن و در یک رفت منحنی که از شهری فرهنگی ، خورده فروشی ومنطقه سرگرمی در راستای آب دیده میشود را دنبال میکند .

تم های گردشی ویک اوج رسانی فضایی تجارب ، رویکرد در ساختمان را در سرتا سر یک پل خصوصی که به مهمانان از خلیج اکتبرخوش آمد میگوید را نشانه گذاری میکند.

راه پله قدیمی بیرونی ، به سمت ورودی باشگاه انجمن هدایت میکند.پلانهای جامد رنگارنگ نمای روبه رو فضای مرزی ، اعطای وام انحصاری صحنه برای تجمعات خصوصی مانند سپر است.

در قسمت انتهایی جنوب جزیره مرتبط با باشگاه انجمن توسط یک راه گذری بیرونی از طریق یک باغچه با شکوه ،سازه ایی تازه وجود دارد که استخرهای داخلی و مراکز پرورش اندام خانگی در آن هستند.هندسه ساده مرکز پرورش اندام ساختمان، با باشگاه انجمن در مقیاس و شکل ، با برون گرایی از پیش تعیین شده باشگاه انجمن و انرژی گفتگو بین دو سازه تعادل پیدا میکند. این شامل امکانات آب گرم ، یک سالن ورزشی بزرگ و سالن آرام داخلی یک طرح درک شده ، همراه است توسط یک استخر 25 متری پوشیده شده توسط سقف پنجره سقفی. از داخل ، محدوده استخر داخلی محاصره شده توسط ضمائم شیشه 3جداره ، 3 دید به سمت آب محاصره کننده جزیره دارد.

فضاهای بیرونی ، به عنوان سلسله باغچه های گل بومی ، باغ ها ، تالاب و استخر انعکاسی که آبشارها از ورودی اصلی لابی به سمت جریان محیطی پایین میریزد ، درک میشود.

راه پر پیچ و خم از طریق باغچه های برگردان، حس قوی از فلسفه چشم انداز چینی ها .مناظر متنوع ، بافت ها و تنظیمات پیشنهادی تجارب خصوصی و صمیمیت باغچه و فرصت برای خلوت انفرادی ، به خوبی یک سیستم عامل برای تحسین دیدهای محاصره شده و سرگرمی آبی و خلیج اکتبر و مرزهای پیچیده خرده فروشی هستند.

ترجمه: MiNiA

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...