axman 271 ارسال شده در 28 تیر، 2016 سلام خدمت مهندسین گرامی مزاحم همیشگی هستمیه سوال میخام با تاچ کردن یه شستی رو اچ ام ای و فعال شدن یه فلگ تو پی ال سی یه زمان شروع بکار کنه . مثل کرنومتر ثانیه دقیقه و ساعت واگه امکانش بود تعداد روزایی که از زمان تاچ کردن اچ ام ای گذشته ثبت کنه تا زمانی که اون ورودی غیر فعال شد زمان استپ بشه دقیقا مثل کورنومتر ایا امکانش هست ؟ ممنون میشم توضیح بدید :banel_smiley_4: 2
rasool1370 1777 ارسال شده در 29 تیر، 2016 میدونم ولی میخوام از طریق پی ال سی کنترل بشه اگه خواهشا کسی بلده کمک کنه خوب شما باید سرعت دوتا موتور با ژی ال سی بگیری و اختلاف بینشون رو حساب کنی و با یک pid کنترل فرکانس اینورتر دوم تنظیم کنی. 3
rasool1370 1777 ارسال شده در 29 تیر، 2016 :banel_smiley_4: سلام . شما توسط m1011 تا m1014 میتونی دهم ثانیه تا دقیقه از کلاک سیستم بگیرید ولی روز و هفته و ماه و... خودتون باید توسط دقیقه درست کنید. 3
axman 271 ارسال شده در 30 تیر، 2016 سلام . شما توسط m1011 تا m1014 میتونی دهم ثانیه تا دقیقه از کلاک سیستم بگیرید ولی روز و هفته و ماه و... خودتون باید توسط دقیقه درست کنید. ممنون ولی چجوری از m1013 خروجی بگیرم . پالس ثانیه میده ولی به یه فلگ یا کانتر میخام خروجی بده . نمیده 2
rasool1370 1777 ارسال شده در 30 تیر، 2016 ممنون ولی چجوری از m1013 خروجی بگیرم . پالس ثانیه میده ولی به یه فلگ یا کانتر میخام خروجی بده . نمیده متوجه منظورتون نشدم . شما هر جا که احتیاج بود از m1013 استفاده کن . این رله داخلی با فرکانس 1 ثانیه نوسان میکنه. 3
axman 271 ارسال شده در 15 مرداد، 2016 درود بر دوستان گلم یه راهنمایی درمورد دستور ddrvi میخاستم سرو درایو دارم میخام نحوه کارش به این شکل باشه که با فشار یه شستی سرو به اندازه n پالس از نقطه رفرنس حرکت کنه وبعد از اتمام پالس برگرده و در نقطه رفرنس استپ. و منتظر فرمان بعدی باشه . با دستور ddrvi انجام دام ولی به این شکل کار نکرد 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 24 مرداد، 2016 درود بر دوستان گلمیه راهنمایی درمورد دستور ddrvi میخاستم سرو درایو دارم میخام نحوه کارش به این شکل باشه که با فشار یه شستی سرو به اندازه n پالس از نقطه رفرنس حرکت کنه وبعد از اتمام پالس برگرده و در نقطه رفرنس استپ. و منتظر فرمان بعدی باشه . با دستور ddrvi انجام دام ولی به این شکل کار نکرد خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
axman 271 ارسال شده در 3 مهر، 2016 درود دوستان در مورد ACCEL/DECEL اطلاعات میخام مشکلم اینه که با دستور DDRVI برنامه نوشتم .سرو با سرت کم شزوع ب گردش میکنه بعد گذراندن زمان acc به سرعت بالا میرسه و وقتی نزدیک اتمام پالس میشه دوباره سرعت کم میشه میخام در اببتدای گردش با سرعت بالا بگرده و فقط نزدیک اتمام پالس به حالت acc بره لطفا راهنمایی بفرمایید 1
hosseinbehjati 11 ارسال شده در 4 مهر، 2016 سلام چطور میشه سیمولاتور های plc دلتا و hmi دلتا به هم مرتبط کرد که دیگه نیازی به خرید hmi , و plc نباشد یعنی اتفاقاتی که از طریق سیمولاتور hmi انجام میدیم در plc دیده شود آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه در تصویری که برای کابل دست ساز گذاشته شده یه چیزی وجود داره که بنده نمی فهمم و اون اینه که در سوکتی به plc وصل میشه پایه 1 و 2 زده 5v این 5 ولت رو باید از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟؟ 1
Arian Javadi 15 ارسال شده در 13 مهر، 2016 با سلام دوستان من دوتا plc دلتا dvp28sv دارم که اولی رو 5تا اکسپنشن I/O بهش وصل کردم.آدرس inputهاش تاx70نامگذاری شده. سوالم اینه که ورودی-خروجی های plc دوم رو چطور آدرس دهی کنم(منظورم توی نرم افزار wplsoft هستش). plc دوم باید slave باشه. 1
Arian Javadi 15 ارسال شده در 5 آبان، 2016 با سلام مهندس حسینی عزیز لطفا در مورد نحوه نوشتن آلارم در hmi و plcدلتا توضیح بدید.منظورم مدل آدرس دهی در هر دو سمت هستش. ممنون 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 آبان، 2016 درود دوستان در مورد ACCEL/DECEL اطلاعات میخام مشکلم اینه که با دستور DDRVI برنامه نوشتم .سرو با سرت کم شزوع ب گردش میکنه بعد گذراندن زمان acc به سرعت بالا میرسه و وقتی نزدیک اتمام پالس میشه دوباره سرعت کم میشه میخام در اببتدای گردش با سرعت بالا بگرده و فقط نزدیک اتمام پالس به حالت acc بره لطفا راهنمایی بفرمایید درود... واقعیت یادم رفته از داخل برنامه چجوری میشه اینکارو کرد.. ولی خب از طریق پارامترای خود سروو میتونی تنظیم کنی و انجامش بدی.... از طریق خود برنامه هم یه چک میکنم ببینم چجوری بوده...میام میگم 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 آبان، 2016 سلام چطور میشه سیمولاتور های plc دلتا و hmi دلتا به هم مرتبط کرد که دیگه نیازی به خرید hmi , و plc نباشد یعنی اتفاقاتی که از طریق سیمولاتور hmi انجام میدیم در plc دیده شود آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه در تصویری که برای کابل دست ساز گذاشته شده یه چیزی وجود داره که بنده نمی فهمم و اون اینه که در سوکتی به plc وصل میشه پایه 1 و 2 زده 5v این 5 ولت رو باید از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟؟ درود چطور میشه سیمولاتور های plc دلتا و hmi دلتا به هم مرتبط کرد که دیگه نیازی به خرید hmi , و plc نباشد یعنی اتفاقاتی که از طریق سیمولاتور hmi انجام میدیم در plc دیده شود آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه همچین امکانی رو دلتا نداره.... یه دونه فقط فستو داره که داخل خود پی ال سیش انجام میگیره....ینی هم گرافیکش و هم برنامه نویسیش داخل نرم افزار codesys انجام میگیره....اما خب باز یه نرم افزار دیگه هم داره که خیلی گرون قیمتش و از اون طریق میتونی حتی با فلوید سیم هم ارتباط بگیره و خود جک ها و پیستوناتم شبیه سازی کنی و سنسور جک بزاری براشون و داخل خود hmi بعد از دیدن این سنسورها فرمان های لازم صادر میشه.....خداییش خیلی قویه برنامش و اینکه در تصویری که برای کابل دست ساز گذاشته شده یه چیزی وجود داره که بنده نمی فهمم و اون اینه که در سوکتی به plc وصل میشه پایه 1 و 2 زده 5v این 5 ولت رو باید از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟ کابل بر چه کاریش؟؟برنامه ریختن؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 23 آبان، 2016 با سلام مهندس حسینی عزیز لطفا در مورد نحوه نوشتن آلارم در hmi و plcدلتا توضیح بدید.منظورم مدل آدرس دهی در هر دو سمت هستش. ممنون درود دوست عزیز نمونه برنامه هم تو hmi و هم تو plc برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Arian Javadi 15 ارسال شده در 6 آذر، 2016 درود دوست عزیز نمونه برنامه هم تو hmi و هم تو plc خیلی ممنون مهندس مهندس در مورد recipe هم مدل برنامه دارید ؟ (اینهم در هر دو سمت hmi و plc ) ممنون میشم آگه راهنمایی بفرمایید. 2
saeed_64127 12 ارسال شده در 7 آذر، 2016 سلام اقای مهندس من در موقع کار با نرم افزار wplsoft مشکل دارم . در مد آنلاین موقعی که میخوام ورودی ها را فعال کنم error زیرو میده : the device address is over the range of the connected model ; error code 2 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 آذر، 2016 خیلی ممنون مهندس مهندس در مورد recipe هم مدل برنامه دارید ؟ (اینهم در هر دو سمت hmi و plc ) ممنون میشم آگه راهنمایی بفرمایید. خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 آذر، 2016 سلام اقای مهندس من در موقع کار با نرم افزار wplsoft مشکل دارم . در مد آنلاین موقعی که میخوام ورودی ها را فعال کنم error زیرو میده : the device address is over the range of the connected model ; error code 2 درود باید FORCE ON رو بزنید ن set on 1
saeed_64127 12 ارسال شده در 12 آذر، 2016 درود باید FORCE ON رو بزنید ن set on [/QUO ممنون مهندس . هیچ راه دیگه ای نداره ؟ چون وقتی force on میکنی چراغ ورودی مربوطه روی plc روشن نمیشه
حسین نادری 10 ارسال شده در 14 آذر، 2016 سلام دوستان من میخوام یه برنامه محاسبه حجم استوانه بنویسم قسمت ارتفاع استوانه متغییر است و برای محاسبه در فرمول مجبورم از عدد اعشاری 0.045 استفاده کنم یعنی باید عدد متغییر از d6 را در این عدد مشخص 0.045 ضرب کنم و نتیجه را داخل رجیستر d14 بریزم چطوری این خط برنامه رو بنویسم
ارسال های توصیه شده