axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خدمت مهندسین گرامی مزاحم همیشگی هستمیه سوال میخام با تاچ کردن یه شستی رو اچ ام ای و فعال شدن یه فلگ تو پی ال سی یه زمان شروع بکار کنه . مثل کرنومتر ثانیه دقیقه و ساعت واگه امکانش بود تعداد روزایی که از زمان تاچ کردن اچ ام ای گذشته ثبت کنه تا زمانی که اون ورودی غیر فعال شد زمان استپ بشه دقیقا مثل کورنومتر ایا امکانش هست ؟ ممنون میشم توضیح بدید :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میدونم ولی میخوام از طریق پی ال سی کنترل بشه اگه خواهشا کسی بلده کمک کنه خوب شما باید سرعت دوتا موتور با ژی ال سی بگیری و اختلاف بینشون رو حساب کنی و با یک pid کنترل فرکانس اینورتر دوم تنظیم کنی. 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ :banel_smiley_4: سلام . شما توسط m1011 تا m1014 میتونی دهم ثانیه تا دقیقه از کلاک سیستم بگیرید ولی روز و هفته و ماه و... خودتون باید توسط دقیقه درست کنید. 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام . شما توسط m1011 تا m1014 میتونی دهم ثانیه تا دقیقه از کلاک سیستم بگیرید ولی روز و هفته و ماه و... خودتون باید توسط دقیقه درست کنید. ممنون ولی چجوری از m1013 خروجی بگیرم . پالس ثانیه میده ولی به یه فلگ یا کانتر میخام خروجی بده . نمیده 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ ممنون ولی چجوری از m1013 خروجی بگیرم . پالس ثانیه میده ولی به یه فلگ یا کانتر میخام خروجی بده . نمیده متوجه منظورتون نشدم . شما هر جا که احتیاج بود از m1013 استفاده کن . این رله داخلی با فرکانس 1 ثانیه نوسان میکنه. 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود بر دوستان گلم یه راهنمایی درمورد دستور ddrvi میخاستم سرو درایو دارم میخام نحوه کارش به این شکل باشه که با فشار یه شستی سرو به اندازه n پالس از نقطه رفرنس حرکت کنه وبعد از اتمام پالس برگرده و در نقطه رفرنس استپ. و منتظر فرمان بعدی باشه . با دستور ddrvi انجام دام ولی به این شکل کار نکرد 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ درود بر دوستان گلمیه راهنمایی درمورد دستور ddrvi میخاستم سرو درایو دارم میخام نحوه کارش به این شکل باشه که با فشار یه شستی سرو به اندازه n پالس از نقطه رفرنس حرکت کنه وبعد از اتمام پالس برگرده و در نقطه رفرنس استپ. و منتظر فرمان بعدی باشه . با دستور ddrvi انجام دام ولی به این شکل کار نکرد خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ درود دوستان در مورد ACCEL/DECEL اطلاعات میخام مشکلم اینه که با دستور DDRVI برنامه نوشتم .سرو با سرت کم شزوع ب گردش میکنه بعد گذراندن زمان acc به سرعت بالا میرسه و وقتی نزدیک اتمام پالس میشه دوباره سرعت کم میشه میخام در اببتدای گردش با سرعت بالا بگرده و فقط نزدیک اتمام پالس به حالت acc بره لطفا راهنمایی بفرمایید 1 لینک به دیدگاه
hosseinbehjati 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سلام چطور میشه سیمولاتور های plc دلتا و hmi دلتا به هم مرتبط کرد که دیگه نیازی به خرید hmi , و plc نباشد یعنی اتفاقاتی که از طریق سیمولاتور hmi انجام میدیم در plc دیده شود آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه در تصویری که برای کابل دست ساز گذاشته شده یه چیزی وجود داره که بنده نمی فهمم و اون اینه که در سوکتی به plc وصل میشه پایه 1 و 2 زده 5v این 5 ولت رو باید از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Arian Javadi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ با سلام دوستان من دوتا plc دلتا dvp28sv دارم که اولی رو 5تا اکسپنشن I/O بهش وصل کردم.آدرس inputهاش تاx70نامگذاری شده. سوالم اینه که ورودی-خروجی های plc دوم رو چطور آدرس دهی کنم(منظورم توی نرم افزار wplsoft هستش). plc دوم باید slave باشه. 1 لینک به دیدگاه
Arian Javadi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام مهندس حسینی عزیز لطفا در مورد نحوه نوشتن آلارم در hmi و plcدلتا توضیح بدید.منظورم مدل آدرس دهی در هر دو سمت هستش. ممنون 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ درود دوستان در مورد ACCEL/DECEL اطلاعات میخام مشکلم اینه که با دستور DDRVI برنامه نوشتم .سرو با سرت کم شزوع ب گردش میکنه بعد گذراندن زمان acc به سرعت بالا میرسه و وقتی نزدیک اتمام پالس میشه دوباره سرعت کم میشه میخام در اببتدای گردش با سرعت بالا بگرده و فقط نزدیک اتمام پالس به حالت acc بره لطفا راهنمایی بفرمایید درود... واقعیت یادم رفته از داخل برنامه چجوری میشه اینکارو کرد.. ولی خب از طریق پارامترای خود سروو میتونی تنظیم کنی و انجامش بدی.... از طریق خود برنامه هم یه چک میکنم ببینم چجوری بوده...میام میگم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ سلام چطور میشه سیمولاتور های plc دلتا و hmi دلتا به هم مرتبط کرد که دیگه نیازی به خرید hmi , و plc نباشد یعنی اتفاقاتی که از طریق سیمولاتور hmi انجام میدیم در plc دیده شود آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه در تصویری که برای کابل دست ساز گذاشته شده یه چیزی وجود داره که بنده نمی فهمم و اون اینه که در سوکتی به plc وصل میشه پایه 1 و 2 زده 5v این 5 ولت رو باید از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟؟ درود چطور میشه سیمولاتور های plc دلتا و hmi دلتا به هم مرتبط کرد که دیگه نیازی به خرید hmi , و plc نباشد یعنی اتفاقاتی که از طریق سیمولاتور hmi انجام میدیم در plc دیده شود آیا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه همچین امکانی رو دلتا نداره.... یه دونه فقط فستو داره که داخل خود پی ال سیش انجام میگیره....ینی هم گرافیکش و هم برنامه نویسیش داخل نرم افزار codesys انجام میگیره....اما خب باز یه نرم افزار دیگه هم داره که خیلی گرون قیمتش و از اون طریق میتونی حتی با فلوید سیم هم ارتباط بگیره و خود جک ها و پیستوناتم شبیه سازی کنی و سنسور جک بزاری براشون و داخل خود hmi بعد از دیدن این سنسورها فرمان های لازم صادر میشه.....خداییش خیلی قویه برنامش و اینکه در تصویری که برای کابل دست ساز گذاشته شده یه چیزی وجود داره که بنده نمی فهمم و اون اینه که در سوکتی به plc وصل میشه پایه 1 و 2 زده 5v این 5 ولت رو باید از کجا بیاریم ؟؟؟؟؟ کابل بر چه کاریش؟؟برنامه ریختن؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ با سلام مهندس حسینی عزیز لطفا در مورد نحوه نوشتن آلارم در hmi و plcدلتا توضیح بدید.منظورم مدل آدرس دهی در هر دو سمت هستش. ممنون درود دوست عزیز نمونه برنامه هم تو hmi و هم تو plc برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Arian Javadi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز نمونه برنامه هم تو hmi و هم تو plc خیلی ممنون مهندس مهندس در مورد recipe هم مدل برنامه دارید ؟ (اینهم در هر دو سمت hmi و plc ) ممنون میشم آگه راهنمایی بفرمایید. 2 لینک به دیدگاه
saeed_64127 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۵ سلام اقای مهندس من در موقع کار با نرم افزار wplsoft مشکل دارم . در مد آنلاین موقعی که میخوام ورودی ها را فعال کنم error زیرو میده : the device address is over the range of the connected model ; error code 2 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ خیلی ممنون مهندس مهندس در مورد recipe هم مدل برنامه دارید ؟ (اینهم در هر دو سمت hmi و plc ) ممنون میشم آگه راهنمایی بفرمایید. خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۵ سلام اقای مهندس من در موقع کار با نرم افزار wplsoft مشکل دارم . در مد آنلاین موقعی که میخوام ورودی ها را فعال کنم error زیرو میده : the device address is over the range of the connected model ; error code 2 درود باید FORCE ON رو بزنید ن set on 1 لینک به دیدگاه
saeed_64127 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ درود باید FORCE ON رو بزنید ن set on [/QUO ممنون مهندس . هیچ راه دیگه ای نداره ؟ چون وقتی force on میکنی چراغ ورودی مربوطه روی plc روشن نمیشه لینک به دیدگاه
حسین نادری 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام یه برنامه محاسبه حجم استوانه بنویسم قسمت ارتفاع استوانه متغییر است و برای محاسبه در فرمول مجبورم از عدد اعشاری 0.045 استفاده کنم یعنی باید عدد متغییر از d6 را در این عدد مشخص 0.045 ضرب کنم و نتیجه را داخل رجیستر d14 بریزم چطوری این خط برنامه رو بنویسم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده