Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بهرام، 22 ساله، از قایق کاغذی .... 14 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بهرام، 22 ساله، از قایق کاغذی .... اگر ديدي جواني بر درختي تكيه كرده بدان عاشق شده و ازين حرفا...:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ اگر ديدي جواني بر درختي تكيه كرده بدان عاشق شده و ازين حرفا...:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ :there: عالی شده مرسي البته يه اعترافي بكنم كه نقاشي فقط با pintخالي قشنگ نميشه اينجا از ACDsee Quick View هم براي كشيدن ماه(نور انداختن) و اضافه كردن كنتراست استفاده كردم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ :there: مرسي البته يه اعترافي بكنم كه نقاشي فقط با pintخالي قشنگ نميشه اينجا از ACDsee Quick View هم براي كشيدن ماه(نور انداختن) و اضافه كردن كنتراست استفاده كردم متلقب :vahidrk: فقط paint قبوله و گرنه من میرفتم با بهترین برنامها نقاشی میکشیدم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ متلقب :vahidrk:فقط paint قبوله و گرنه من میرفتم با بهترین برنامها نقاشی میکشیدم :vahidrk: بي تربيت:ubhuekdv133q83a7yy7 دس روي خانم جماعت بلند ميكني :vahidrk: اين بهترين برنامه نقاشي نيستو همون نرم افزاريه كه تو عكساتو داري توش ميبيني اونم گفتم فقط واسه گذاشتن نور توي نقاشيِ ماه و اضافه كردن كنتراست بودش نه خود نقاشي كه همشو با paint كشيدم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها ؛ بیشتز از اینکه اسپم کنین ؛ نقاشیاتونو بذارین لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ دارم رو پروژه بعدی هم کار می کنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 17 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ بي تربيت:ubhuekdv133q83a7yy7 دس روي خانم جماعت بلند ميكني :vahidrk:اين بهترين برنامه نقاشي نيستو همون نرم افزاريه كه تو عكساتو داري توش ميبيني اونم گفتم فقط واسه گذاشتن نور توي نقاشيِ ماه و اضافه كردن كنتراست بودش نه خود نقاشي كه همشو با paint كشيدم خب قانون ما فقط paint بود :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ خب قانون ما فقط paint بود :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: بچه ها ؛ بیشتز از اینکه اسپم کنین ؛ نقاشیاتونو بذارین با مني لا مروت من اينجا همولايتيه استارترم حق وتو دارم دوج دالم اسپم كنم:2525s: اينم عكسه دايي جونم :(50):از رو عكسش كشيدم خيلييييييييي شبيه خودش شده فقط اون يكم پيرتره 16 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ بهرام، 22 ساله، از قایق کاغذی ... 13 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سرگرمیه دیروز؛آرزوی امروز .....:164: 21 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ اینم یکی از آثار هنری من :texc5lhcbtrocnmvtp8 15 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ اون بالا به جا زنبيلم نقاشيمو گذاشتيدم... 17 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ از وقتی ازدواج کردی فکرت باز شده ها 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده