vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ گـاهـي بـه قـدري دلــم بـرايـت تــنـگ مـيـشـود کـه حـاضـرم حـتـي بـا "ديـگـري" بـبـيـنـمـت... [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] Paint &Cs5 37 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ زیر چتری که در دستش دارد، روی نیمکت روبروی من نشستهای شاید فقط نور سیگار من از آنجا معلوم باشد. ولی تو آنرا هم نمیبینی نیمکتم در تاریکی قرار دارد با هم به چیزی گوش میدهید. نمیدانم از آهنگ لذت میبری یا از باران یا از شب یا از او! ... آن ترانه هنوز تمام نشده است.سکوت کرده اید و گوش میکنید.سکوت کرده ایم و نگاه میکنیم، من و سیگارم که حالا خیس شده است و خاموش ترانه تمام میشود باران شدت گرفته است. دستت را میگیرد و میروید. سیگاری روشن میکنم اینجا هنوز تاریک است من و سیگار به صدای باران گوش میدهیم خیس میشویم خاموش میشویم تاریک میشویم!!! 41 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ Long gone day....Z. شب ها را وجب می کنم با پلک هایم... مگر قرار ما نبود این راه تاریک را با هم بپیمائیم ...! پس کجایی...؟ 38 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ ORGNL V برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام recurdas cuando la inocencia se hizo sollozo en la Melodía... 30 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ Crop ! Link ... قلبِ کتاب مقدس ِتنت! سینههایت یاسین...! 26 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ یکی از نقاشی های اینجانب برگرفته از ترانه گرفتار فریدون فروغی: "وقتي که ، دستاي باد ، قفس مرغ گرفتارو شکست ، شوق پروازو نداشت وقتي که چلچله ها ، خبر فصل بهارو مي دادن ، عشق آوازو نداشت ديگه آسمون براش ، فرقي با قفس نداشت واسه پرواز بلند ، تو پرش هوس نداشت شوق پرواز ، توي ابرا ، سوي جنگلاي دور ديگه رفته از خيال اون پرنده صبور اما لحظه اي رسيد ، لحظه پريدن و رها شدن ، ميون بيم و اميد لحظه اي که پنجره ، بغض ديوارو شکست نقش آسمون صاف ، ميون چشاش نشست مرغ خسته پر کشيد و افق روشنو ديد تو هواي تازه دشت ، به ستاره ها رسيد لحظه اي پاک و بزرگ ، دل به دريا زد و رفت با يه پرواز بلند تن به صحرا زد و رفت" 19 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ اینم یکی دیگه از نقاشی های اینجانب ... 24 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ I'm stuck in this bed you made Alone with a sinking feeling ... 23 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان پنت کار من حاضرید یه مسابقه با همین ابزار برگزار کنیم ؟ تا فصل تابستون تموم نشده . 10 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ ... Where are you now Are you lost Will I find you again [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] Are you Alone Are you afraid Are you searching for me Why did you go I had to stay Now I'm reaching for you Will you wait, will you wait Will I see you again ... 30 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ تــو رفـتــهاى و بـحـران نـوشـيـدن چـاى بـى تــو در ايـن خـــانه مهمترين بـحـران خـاورمـيــانــه است و ايـن احمـقها هـنـوز سـر نـفـت مـىجـنـگـنـد ... 32 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ کدامین واژه در پس حرفایم ناگفته ماند که آن را برایت پررنگ نکردم؟ کدامین تصویر در ذهن تو تاریک بود؟ بگو ... تا آن را برایت نقاشی کنم. 27 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ مداد ! بهار در چشمان توست وقتی غرق ِ در رویایی ... 23 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ PAINT & CS 5 در چشم هاي تو هزاران فال قهوه است که بي خوابي هاي مرا تعبير مي کند ... ! 26 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ دوست عزیز vergil ، ضمن تشکر از شما که کارای قشنگتونو برای ما به اشتراک میزارین ، صفحه 16 عکسها گویا پاک شدند ، اگر براتون امکان پذیره دوباره عکسا رو آپلود کنید لطفا متشکر. 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ vergil ، ضمن تشکر از شما که کارای قشنگتونو برای ما به اشتراک میزارین ، صفحه 16 عکسها گویا پاک شدند ، اگر براتون امکان پذیره دوباره عکسا رو آپلود کنید لطفا متشکر. مرسی/ باشه! بعضی هاشون هستن و میزارم 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ Your hair is as strawflower that sings in the sun ... My beautiful daughter 21 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ یـــادم مـــی آید صـداے زنــی جــوان را بـﮧ زیبــایـی صـدای کبــوتر که آرام مــی رقـصـید در یکــــ غــروب مـــاه ژوئـن و میی گــفت زندگــی خــوب ا ست اگــر ــنخـواهـی خیــلی جـــدی اش بگیــری ... 5:7 AM 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده