vergil 11695 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 25 بهمن، 2012 We're just two (?) Lost souls swimming in a Fish Bowl ... How I wish, how I wish you w__re ___ere Come ...Z [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 54
vergil 11695 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 13 خرداد، 2013 Taunted by the shadows Of your lie Hear The Music 53
vergil 11695 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 Before He Was A ... !Z --------- Your belief to this day has been life 42
vergil 11695 ارسال شده در 10 تیر، 2013 Mi pasigis tiom da noktoj Vi ŝatus reen tedi min First Paint 37
vergil 11695 ارسال شده در 3 آبان، 2013 Paint and Cs5 به چشمهایم هشدار داده بودم ...که اگر این بار که تو را می بینند باز هم خیس شوند دیگر رویم را از تو برنخواهم گرداند که آبرویشان را بخرم... 30
golebita6267 554 ارسال شده در 6 آذر، 2013 من دوست دارم یاد بگیرم.چه جوری می کشید؟ من هر کار میکنم نمیشه نقاشی قشنگ کشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 6 آذر، 2013 من دوست دارم یاد بگیرم.چه جوری می کشید؟ من هر کار میکنم نمیشه نقاشی قشنگ کشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام. من قبلاً آموزشش رو نوشتم. اگه بهتون کمک میکنه توی این انجمن هم میذارمش. 3
manjari 2934 ارسال شده در 6 آذر، 2013 خیلی جالب بود آفرین من اولین باره که با paint نقاشی به این قشنگی میبینم. فقط در مواقعی با paint نقاشی کشیدم که خواهرزادم بهم گیر داده نهایتا با یه مهد کودک یا شهربازی سروته نقاشی رو بستم. دوست داشتم امتحان کنم. حتما یه نقاشی رو امتحان میکنم اگر خوب شد نشون میدم 2
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 7 آذر، 2013 خیلی جالب بود آفرین من اولین باره که با paint نقاشی به این قشنگی میبینم.فقط در مواقعی با paint نقاشی کشیدم که خواهرزادم بهم گیر داده نهایتا با یه مهد کودک یا شهربازی سروته نقاشی رو بستم. دوست داشتم امتحان کنم. حتما یه نقاشی رو امتحان میکنم اگر خوب شد نشون میدم ممنونممم. در مقابل نقاشی ورجیل عزیز کار من خیلی حیرت انگیز نیست.:icon_pf (34): شما هم نقاشیتو بیار.:hapydancsmil: 2
manjari 2934 ارسال شده در 7 آذر، 2013 ممنونممم. در مقابل نقاشی ورجیل عزیز کار من خیلی حیرت انگیز نیست.:icon_pf (34): شما هم نقاشیتو بیار.:hapydancsmil: خدایی کاره همه عالی بود من تجربه ای به این دقیقی نداشتم باید آدم سر کیف باشه تا با دقت و حوصله بتونه با ظرافت نقاشی خوب بکشه همگی موفق باشید 1
golebita6267 554 ارسال شده در 7 آذر، 2013 سلام. من قبلاً آموزشش رو نوشتم. اگه بهتون کمک میکنه توی این انجمن هم میذارمش. اگه بذارید ممنون میشم 2
manjari 2934 ارسال شده در 7 آذر، 2013 آقا توروخدا نخندید من خودم مردم از بسکه خندیدم عکس اولی نقاشی رسمی با پاینت رو میزارم کاره هر کسی نیست واقعا مثلا میخواستم این رو بکشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 7 آذر، 2013 آقا توروخدا نخندید من خودم مردم از بسکه خندیدم عکس اولی نقاشی رسمی با پاینت رو میزارم کاره هر کسی نیست واقعا مثلا میخواستم این رو بکشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الهی چرا قسم میدی خو.:persiana__hahaha: آدم اصلا دلش میاد نخنده؟ :خنده ی یواشکی: عزیزم پرتره و آناتومی خیلی مشکله. آخرین مرحله ی نقاشی پرتره ست که اگر کسی بتونه خوب درش بیاره خیلی هنرمنده. منم هنوز وارد نیستم به پرتره. از جاهای دیگه شروع کن و ناامید نشو. تاپیک آموزش هم آماده ست: http://www.noandishaan.com/forums/thread118459.html 8
manjari 2934 ارسال شده در 7 آذر، 2013 اینو 15 دقیقه ای کشیدم محض تست و کنجکاوی انشالله از موضوعات دیگه شروع میکنم ممنونیادم به نقاشی افتاد 5
ارسال های توصیه شده