رفتن به مطلب

در رابطه با ورژن جدید انجمن

ارسال های توصیه شده

روی tab انجمن کلیک کنی، آخرین ارسال ها میاد.

یک گزینه اضافی بود.

رو انجمن کلیک کنم که میره تو صفحه اصلی انجمن! :ws52:

تو همه صفحه ها نشون داده میشه زیر همون انجمن و ..... فکر کنم فقط تو قسمت جستجو یا آخرین ارسالها که بری نشون داده نمیشه. تو قسمت آخرین ارسالها هم به جای اینکه روش یه بار دیگه کلیک کنی، یه رفرش بکن دیگه :JC_thinking:

نمیشه که:ws52:

هر جستجویی ی شماره ای داره. هر بار که رفرش کنی همون نتایج اون شماره رو میاره

جدیدترهارو نمیاره

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 336
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

1. ویرایش پست ها خیلی طول میکشه ؛ به نظرم برای ویرایش پست اینهمه ابزار لازم نیست ؛ اینها میتونه بره تو صفحه پیشرفته و تو ویرایش فقط غلط املایی باید اصلاح بشه

2. گاها وقتی نقل قول میگیری "سر سطر" ها از بین میره و نوشته همش تو یک خط و پیوسته میاد

• Like 2
لینک به دیدگاه

این فنت ها رو هم اگه میشه ویرایش بکنید ؛ به جای arial میتونید لوتوس یا نازنین رو بذارید ؛ تیتر و هما هم باشه خوبه

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممد میشه این تشکر ها رو مثل ورزن قبل

زیر دکمه های

پاسخ سریع و نقل قو و.................

بزاری

الان بالای اوناست

میچسبه به امضا قاطی امضا ها میشه

هنوز هم رو شکلکل ها کلیک میکنم نمیاره

چند بار باید کلیک کنم تا اجرا کنه :viannen_38:

تو حالت قبل هم فاصله میفتاد و خوب نبود. تو امضا که نقاشی نشده بخواد قیافه امضا خراب بشه :w58: جز کارکتر امضا هم که حساب نمیشه.

واسه شکلک ها یکی از بچه ها روش خوبی رو گفت، شکلکها رو دراگ کن و بکش رو صفحه زود میاد :a030:

رو انجمن کلیک کنم که میره تو صفحه اصلی انجمن! :ws52:

نمیشه که:ws52:

هر جستجویی ی شماره ای داره. هر بار که رفرش کنی همون نتایج اون شماره رو میاره

جدیدترهارو نمیاره

خب فقط تو همون قسمت جستجوها نشون داده نمیشه. :JC_thinking: دوتا از تب ها رو از بالا حذف کردم که خلوت تر بشه. آخرین ارسالها که تکراری بود، مدالها هم آوردم پایین گذاشتم.

1. ویرایش پست ها خیلی طول میکشه ؛ به نظرم برای ویرایش پست اینهمه ابزار لازم نیست ؛ اینها میتونه بره تو صفحه پیشرفته و تو ویرایش فقط غلط املایی باید اصلاح بشه

2. گاها وقتی نقل قول میگیری "سر سطر" ها از بین میره و نوشته همش تو یک خط و پیوسته میاد

دومی رو متوجه نشدم، اگه بتونی با عکس نشون بدی بهتره :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

استایل موبایل هم اضافه شده برای دوستانی که با موبایل به انجمن میان.

دوستانی که با موبایل میان می تونن استایل Modern Mobile Style رو انتخاب کنن تا صفحات هم واسشون سبکتر باشه :a030:

پیغامای بالای پروفایل هم اضافه شد. تو این ورژن می تونید از کدهای فلش هم استفاده کنید. یعنی همون گذاشتن آهنگ تو پروفایل به صورت ثابت :a030:

توجه داشته باشید که تو مشخصات کاربری هر دو قسمت عنوان پیغام بالای پروفایل و پیغام بالای پروفایل رو پر کنید yes.gif اگه میخواین، کدهای فلش رو هم تو قسمت پیغام بالای پروفایل کپی کنین و بذارین تا آهنگ به صورت ثابت تو پروفایلتون پخش بشه.

پیغام خوش آمدگویی پروفایل رو فعلاً حذف نکردم تا دوستان اگه میخوان پیغاماشونو از اونجا بردارن و بعد یه مدت حذف میشه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
پیغامای بالای پروفایل هم اضافه شد. تو این ورژن می تونید از کدهای فلش هم استفاده کنید. یعنی همون گذاشتن آهنگ تو پروفایل به صورت ثابت a030.gif

توجه داشته باشید که تو مشخصات کاربری هر دو قسمت عنوان پیغام بالای پروفایل و پیغام بالای پروفایل رو پر کنید yes.gif اگه میخواین، کدهای فلش رو هم تو قسمت پیغام بالای پروفایل کپی کنین و بذارین تا آهنگ به صورت ثابت تو پروفایلتون پخش بشه.

وااااای؛ ممنون ,عاااالی شد (107).gif

لینک به دیدگاه

1- ویرایش شکلک های برگزیده کجاست؟

2- وقتی صفحاتی که بازدید نکردی را میبینی،خیلی فونت درشتی دارند،به نظرم اگر فونت اونها هم عوض بشه بهتره.

3- در مشاهده کاربران آنلاین،وقتی آخرین فعالیت را میزنی، به صورت نزولی مرتب میکنه.

4- برای پاسخ سریع به پیام های خصوصی و همچنین تاپیک ها، نیازی به صفحه پیشرفته نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب فقط تو همون قسمت جستجوها نشون داده نمیشه. :JC_thinking: دوتا از تب ها رو از بالا حذف کردم که خلوت تر بشه. آخرین ارسالها که تکراری بود، مدالها هم آوردم پایین گذاشتم.

خب حداقل مثل صفحات دیگه اون زیرش بنویسید :sad0:

من نمیدونم بچه ها چطوری ارسال جدید میزنن که هیچکس مشکل نداره؟:ws38: همه میرن تو یه صفحه دیگه بعد ارسال جدید میزنن؟ :ws52:سخته خب دوباره کاریه :viannen_38:

راستی تب انجمن هم بیفایدستا! :whistle: چون رو ارم نواندیشان کلیک کنیم میره تو صفحه اصلی دیگه نیازی به این نیست.

پس به جای اونم میتونی اخرین ارسالهارو بذاری :whistle: :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه

من نمیدونم بچه ها چطوری ارسال جدید میزنن که هیچکس مشکل نداره؟:ws38: همه میرن تو یه صفحه دیگه بعد ارسال جدید میزنن؟ :ws52:سخته خب دوباره کاریه :viannen_38:

راستی تب انجمن هم بیفایدستا! :whistle: چون رو ارم نواندیشان کلیک کنیم میره تو صفحه اصلی دیگه نیازی به این نیست.

صفحه جدید نمیخواد که ! :JC_thinking:

من همش از یکی از دو تب زیر استفاده میکنم و خیلی راحت و سریع میاد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
استایل موبایلت خوب نیست بابا بیچاره شدم من:icon_razz:

تایید میشه

وقتی این استایل رو انتخاب میکنم برا رفتن به کنترل پنل این خطا رو میده"پیام سیستم

با عرض پوزش این استایل توسط موبایل سطح پوشش و پشتیبانی نمیشود "

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو این تاپیک برو ، پسن دوم رو ببین با پست آخر که من ازش نقل قول گرفتم

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=68924

:yes:

آها. خب تو ورژن قبلی هم از این مشکلات پیش میومد. کم این اتفاق میفته.

من برای ورود به سایت مشکل دارم باید چند بار یوزر و پسبوردمو بزنم تا بتونم وارد بشم بهم اخطار میده :whistle:

ارور اشتباه بودن پسورد رو میگیره؟ بعد اینکه صفحه کامل لود شد، یوزر و پسورد رو وارد کنید.

1- ویرایش شکلک های برگزیده کجاست؟

2- وقتی صفحاتی که بازدید نکردی را میبینی،خیلی فونت درشتی دارند،به نظرم اگر فونت اونها هم عوض بشه بهتره.

3- در مشاهده کاربران آنلاین،وقتی آخرین فعالیت را میزنی، به صورت نزولی مرتب میکنه.

4- برای پاسخ سریع به پیام های خصوصی و همچنین تاپیک ها، نیازی به صفحه پیشرفته نیست

1- این مشکل از همون اولش پرسیده شد. متأسفانه تو ورژن جدید هکش آماده نشده و نیست. ایشالا هروقت اون هک یا مشابهش واسه ورژن 4 هم تهیه شد، ازش استفاده می کنیم.

2- اگر بتونم کوچیکترش می کنم.

3- یه بار دیگه رو همون آخرین فعالیت بزنی، صعودی مرتب میکنه.

4- ادیتور پیشرفته شامل نقل قول و فلش و جدول و ..... هم هستش. احتیاج میشه که :JC_thinking:

استایل موبایلت خوب نیست بابا بیچاره شدم من:icon_razz:

خب از استایل دیفالت استفاده کن :biggrin:

اگر بتونم تو اونجا هم اضافه میکنم، عجیبه که تو صفحه سرچ نشون نمیده اون قسمت رو.

تایید میشه

وقتی این استایل رو انتخاب میکنم برا رفتن به کنترل پنل این خطا رو میده"پیام سیستم

با عرض پوزش این استایل توسط موبایل سطح پوشش و پشتیبانی نمیشود "

این استایل های موبایل رو من چون خودم نمی تونم با موبایل تست کنم، نمیدونم که به چه شکلی هستن دقیقاً. فقط براساس صحبتهایی که تو جاهای دیگه شده ازشون استفاده میکنم. از این استایل هم زیاد تعریف شده بود :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این استایل های موبایل رو من چون خودم نمی تونم با موبایل تست کنم، نمیدونم که به چه شکلی هستن دقیقاً. فقط براساس صحبتهایی که تو جاهای دیگه شده ازشون استفاده میکنم. از این استایل هم زیاد تعریف شده بود :ws38:

این قالب برا موبال سبک ه (مثلا صفحه ای رو که تو قالب عادی 8 بایته با قالب موبایل 2-3 بایته) که کار نکرد :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
صفحه بعد نمیره w58.gif پست رو جدا نشون نمیده، ولی صفحه ای که میاره، بعد از لود شدن رو اون پست نگه میداره، مگه اینکه خودت با اسکرول صفحه رو بالا پایین کنی.

خب حالا یه سوال پیش میاد

تو ورژن قبل من از اون طریق آدرس پست رو کپی میکردم و برای کاربرا میفرستادم (برای اطلاع رسانی و...)

حالا برای اینکار باید چیکار کنم؟؟ :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب حالا یه سوال پیش میاد

تو ورژن قبل من از اون طریق آدرس پست رو کپی میکردم و برای کاربرا میفرستادم (برای اطلاع رسانی و...)

حالا برای اینکار باید چیکار کنم؟؟ :JC_thinking:

همونکار رو انجام بده. صفحه روی اون پست نگه داشته میشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا آخرین ارسالا از اون بالا حذف شد؟؟ :icon_pf (34): اینکارو با من نکنید بدون اون گزینه من میمیرم... :sad0:

نه به اینکه 2 تا بود نه الان که...

• Like 4
لینک به دیدگاه

نمی شه ازینا

عنوان پیغام بالای پروفایل، پیغام بالای پروفایل ، پیغام خوش آمدگویی پروفایل

فقط پیغام بالای پروفایل باشه و بقیه حذف شه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا آخرین ارسالا از اون بالا حذف شد؟؟ :icon_pf (34): اینکارو با من نکنید بدون اون گزینه من میمیرم... :sad0:

نه به اینکه 2 تا بود نه الان که...

آخرین ارسال ها که هستش

اون بالا کنار دکمه خروج ه :JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...