Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اگه میشد تو پرفایل اطلاعات مربوط به اواتار و دوستان و ... دوباره میرفت سمت چپ خیلی بهتر بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اون ارور درست شد مرسی :icon_pf (44): ورژن قبل توی پروفایل کاربرها یه تب وجود داشت به نام"آمار" الان اون تب وجود نداره مثلا پستهایی که کاربر ازشون تشکر کرده بود یا ازش تشکر شده بود رو نشون میداد الان این چیزارو از کجا میشه دید ؟ 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ روی عکس ها کلیک میکنم بزرگ نمایش داده بشه ارور میدهد... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ راستی ظرفیت پیام خصوصی ها همونقدره یا بیشتر شده؟؟کاش بیشتر شه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ سلام ممد :biggrin: :167: اون پایین تو امار اسم من تو همه چیز هستش بهترین شروع ککند تاپیک بیشترین امتیاز ها و.................................... خوب حالا جایزه به من چی میدی انقدر برای پیشرفت انجمن تلاس کردم :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ این مود که گذاشته بودید یه جورایی جالب بودا البت من خودم اول موافق نبودم ولی یه جورایی بامزه بود... چرا برداشتید؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ پیام خصوصی را نمیشه سریع پاسخ داد... مخصوصا من که باید به خیلی ها هر روز جواب بدم درباره اشکالات دروس و راهنمایی و..... خیلی وقتم گرفته میشه تا جواب آماده لود شدن بشه. اگر ارسال پاسخ سریع بدون شکلک ها باشه،خیلی بهتره. 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ من تو آپلود سنتر همینجا عکس آپلود کردم، ولی می گه لینک غیر معتبره و نمی تونم بزارم تو تاپیک!! راستی پس چرا کسی جواب نمی ده 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ تورو خدا این امتیازای دریافتی و یه جا دیگه نشون بدینننننن :w821: هی ادم فک میکنه پیام داره میره میبینه سره کاره 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اسم مدیر و کاربران ویژه در مقایسه با آیکونشون خیلی کوچیکه. موقع گذاشتن شکلک یه خورده طول میکشه تا شکلک توی متن بیاد. گزینه شکلکهای انتخابی هم ظاهرا نداره :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اسم مدیر و کاربران ویژه در مقایسه با آیکونشون خیلی کوچیکه.موقع گذاشتن شکلک یه خورده طول میکشه تا شکلک توی متن بیاد. گزینه شکلکهای انتخابی هم ظاهرا نداره :viannen_38: بابت مورد اخر ممد گفت باید هکش رو نصب کنه ودر دست اقدامه بابت موارد اول هم بررسی میشه من بازم این موضوع رو میگم این چراغ آن لاین و آف لاین رو بزرگتر کنید پلیییییییییز! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ بابت مورد اخر ممد گفت باید هکش رو نصب کنه ودر دست اقدامه بابت موارد اول هم بررسی میشه من بازم این موضوع رو میگم این چراغ آن لاین و آف لاین رو بزرگتر کنید پلیییییییییز! در مورد اون چراغ انلاین هم که تو میگی من بگم... :biggrin: فکر کنم یه مدل دیگه هم وجود داشته باشه که بشه تغییرش داد مثل کادر تشکر زیر پستها که تغییر کرد. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ در مورد اون چراغ انلاین هم که تو میگی من بگم... :biggrin:فکر کنم یه مدل دیگه هم وجود داشته باشه که بشه تغییرش داد مثل کادر تشکر زیر پستها که تغییر کرد. این کادره رو هم میخواستم بگم خیلی بزرگه !! 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کاش پروفایلا مث قبل بشه من پروفایل قبلیمو دوست داشتم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کادر تشکرا رو اینشکلی دوست ندارم کاش سرتاسری باشه حداقل، تا با امضا قاطی نشه این چی میگه یه طومار حرف میزنه: کاربر زیر از پست مفید pianist تشکر کرده است . :دی 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ فروخ جون چرا همه چی از نظر تو بزرگه آقا این آواتار فروخ و نام کاربریش و کلا همه چی بزرگهههههههه 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ یه چیز دیگه ام بگممممممممممممم؟ میشه رنگش عوض بشه ؟ مثلا سبز یا بنفش این ابیه همش ادم و یا دمهندسان میندازه :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ تورو خدا این امتیازای دریافتی و یه جا دیگه نشون بدینننننن :w821: هی ادم فک میکنه پیام داره میره میبینه سره کاره د خب اوری جون کلیک کن روش نشون میده که بدبخت :دی 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ این کادره رو هم میخواستم بگم خیلی بزرگه !! بزرگتر بود تازه کوچیک شده... :JC_thinking: کاش پروفایلا مث قبل بشه من پروفایل قبلیمو دوست داشتم :icon_razz: حالا شما ببخشین... کادر تشکرا رو اینشکلی دوست ندارم کاش سرتاسری باشه حداقل، تا با امضا قاطی نشه این چی میگه یه طومار حرف میزنه: کاربر زیر از پست مفید pianist تشکر کرده است . :دی آره کلا تو این ورژن توضیح زیاد میده... فروخ جون چرا همه چی از نظر تو بزرگه آقا این آواتار فروخ و نام کاربریش و کلا همه چی بزرگهههههههه :ydm47612zsesgift969 یه چیز دیگه ام بگممممممممممممم؟ میشه رنگش عوض بشه ؟ مثلا سبز یا بنفش این ابیه همش ادم و یا دمهندسان میندازه :viannen_38: چشم... راستی اصلا من ته پیازم یا سر پیاز چرا دارم جواب شما رو میدم... :lol: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ راستی وقتی پستی رو ارسال میکنم آواتار خودم و کسی که مثل من تازه پسا ارسال کرده نشون نمیده... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده