DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ موقع انتخاب شکلک کند میشه :184: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ تشکر ها باید بشه تشکر این پایین تو ارسال پاسخ سریع وقتی مطلبی مینویسی و ارسال نمیکنی چند ثانیه بعد مینویسه auto saved ، یعنی چی؟ (خودم فهمیدم ؛ چیز جالبیه) 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ تو صفحه اصلی انجمن تو قسمت آمار وقتی "بیشترین ادامه دهنده موضوع(!)" رو میزنی بیشترین دعوت کننده ها رو میاره لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ پایین تاپیک ها عبارت "آغاز شده توسط" حذف بشه فکر کنم اسم استارتر باشه کفایت میکنه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ به سوال دیگهبعضی کاربرا پروفایل خودشونو اختصاصی میکنن (با رنگ و فونت و بک گراند و ...) تو ورژن قبلی یه گزینه ای بالای پروفایل هرکی بود که میشد این تغییرات رو ندید الان چجوری میشه این کارو کرد؟ اين سوال منم بود انور پرسيدم :ws11:چي كار كنيم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ پایین تاپیک ها عبارت "آغاز شده توسط" حذف بشهفکر کنم اسم استارتر باشه کفایت میکنه آره راست می گه ارسال های جدید خیلی شلوغه . 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ کاشکی این چراغه بغل نام کاربری هستا که سبزه یعنی هستی و...؛ یکم بزرگتر میشد؛ اصلا معلوم نیست؛ خیلی باید دقت کنیم ببینیم روشنه یا نه ولی در کل خوب شده ها؛ این امکان که وقتی داره پستی رو مینویسی خودش سیو میکنه خیلی خوبه ها؛ قبلنا اگه یهو صفحه عقب میرفت و...هرچی نوشته بودیم میپرید لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ ویرایش شکلکهای برگزیده نداره؟؟؟ :179: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ به سوال دیگهبعضی کاربرا پروفایل خودشونو اختصاصی میکنن (با رنگ و فونت و بک گراند و ...) تو ورژن قبلی یه گزینه ای بالای پروفایل هرکی بود که میشد این تغییرات رو ندید الان چجوری میشه این کارو کرد؟ ویرایش تنظیمات شخصی ،گزینه آخر 2 لینک به دیدگاه
farid civil 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ این آمار سایت که آخرین پستا رو نشون میده مثل همون ورژن قبلی میشه پایین صفحه بزارینش؟:subdued: راس می گه منم با این حرف خیلی موافقم 2 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ برا اختصاصی کردن پروفایل تو پروفایلتون بالای شکلکا سفارشی کردن پروفایل رو بزنید و انلاین هم تغییرات رو ببینید امکانش نیست سایدبار تو صفحه اصلی رو جمع کرد؟ قدیما یه دکمه داشت میزدیم میرفت کنار :دی هرکی نخواست بفرسته بره پی کارش 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ نام کاربریا خیلی کوچیکه با آیکن اصلا تناسبات نداره در ضمن توی ارسال پاسخ صفحه پیشرفته می شه پستای قبلی زیر ارسال پاسخ ردیف نشن؟ سنگین ترش می کنه 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اول از همه یه تشکر بابت زحمتی که مدیران ارشد کشیدن و دیگه اینکه یه سوال دارم: امروز متوجه شدم وقتی مطلبی مینویسم یه نمای زرد این پایین میاد مینویسه به صورت اتوماتیک سیو شد؟ یعنی مثل قبل نوشته هام یهو نمیپره؟؟؟یا لپیم پیشرفت کرده! :texc5lhcbtrocnmvtp8 این بخش مربوط به گفتگوها در گروه های مختلف رو به نظرم قسمت پایینی سایت بگذارین بهتره...اینجور که صفحه سایت کوچیکتر شده نمای دلنشینی نداره... مورد دیگه اینکه آیا قسمت مدال ها امکان این رو داره که براش یه ***** تعریف شه که در صورت امکان مدال ها رو هر کاربری بتونه دسته بندی مورد نظرش ببینه؟ ممنون بابت تلاشتون 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ در ضمن توی ارسال پاسخ صفحه پیشرفته می شه پستای قبلی زیر ارسال پاسخ ردیف نشن؟ سنگین ترش می کنه این که خوبه:ws32: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اینا دیگه کین؟:scared9: موتورای جستجو بازرس فرستادن؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ مدیر محترم قبلا یه گزینه ای بود که این صفحه رو minimize میکرد الان دیگه نیستش اگه میشه اینو هم درست کنید 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ این تبلیغات بالای سایت که هستن ، توی کروم وقتی روی منو های ارتباطات ،عملیات انجمن، کلیدهای میانبر ، که زیر منو دارن کلیک میشه منو ها میره زیر فلش ها و نمیشه دید چی زیرشون هستش یه پیشنهادم داشتم این منو گفتگوهای گروه رو از صفحه اصلی انجمن حدف کنین تا فضای باقی مونده با انجمن ها تعلق بگیره 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اول از همه یه تشکر بابت زحمتی که مدیران ارشد کشیدن و دیگه اینکه یه سوال دارم: این بخش مربوط به گفتگوها در گروه های مختلف رو به نظرم قسمت پایینی سایت بگذارین بهتره...اینجور که صفحه سایت کوچیکتر شده نمای دلنشینی نداره... این قسمت مثل یه منو کشویی هست میتونید روی اون قسمت کنار گفتگوها کلیک کنید...بسته میشه... تو عکس نشون دادم...روی اون کلیک کنید....اون صفحه میره و صفحه اصلی انجمن بزرگتر میشه: چرا گذاشتن تصویر این شکلیه؟ از آپلود سنتر خود سایت آپلود کردم میگه اینولید؟؟:smiley-gen165: گروه های کاربری تو پروفایلها خیلی طولانی شده نوشته هاش...قبلا این شکلی نبود... پیغام خوشآمدگویی پروفایل هم گم شده.... خسته هم نباشید...:love070: 6 لینک به دیدگاه
hosseinb 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ [ATTACH=CONFIG]6668[/ATTACH] اینا دیگه کین؟:scared9: موتورای جستجو بازرس فرستادن؟ اینا میان صفحاتو میبینن و دانلود میکنن میبرن تا در اینده تو جستجو ها نشون بدن به ملتی که میخوان اگه اینا نیان باید در سایت رو گل گرفت از روز اول بودن اگه نبودن تو گوگل اصلا نشونی از سایت نبود هکشو بردارن به این صورت نمینویسه دیگه و فقط تو کاربران آنلاین نشون داده میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده