سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ چرا بعضی از کاربرای ویژه شکل کادری که توش نوشته کاربر ویژه فرق می کنه با مال ماها؟؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام محمد من توی مشاهده مکالمات خودم با پرتو مشکل دارم.. همش این عکسه بک گراندشه http://www.noandishaan.com/forums/converse.php?u=13065&u2=10984 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ این یک گرانده واس ما هم هست آقا یه کار هم بکنید مشاهده مکالمه میزنی 10 تا 10 تا نشون بده تو چند صفحه الان همه پیام ها رو تو یه صفحه نشون میده:icon_pf (34): صفحه پیشرفته هم بری باز همینجوره لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ جستجو چرا کار نمیکنه؟ هرچی میزنم میگه جستجوی شما نتیجه ای نداشت! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ این یک گرانده واس ما هم هستآقا یه کار هم بکنید مشاهده مکالمه میزنی 10 تا 10 تا نشون بده تو چند صفحه الان همه پیام ها رو تو یه صفحه نشون میده:icon_pf (34): صفحه پیشرفته هم بری باز همینجوره ببین تو مکالمات گوشه سمت چپ نوشته مخفی کردن سفارش کاربر اونو بزن درست میشه لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان نمیشه این قسمت یاداشت کاربری مخفی بمونه،بابا آخه روش نوشته یاداشت کاربری نه تابلو کاربری،نمیشه مخفی بمونه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ ببین تو مکالمات گوشه سمت چپ نوشته مخفی کردن سفارش کاربر اونو بزن درست میشه چرا من همچین گزینه ای رو نمیبینم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ احساس نمیکنید انجمن خلوت تر شده؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم شکل قبلی کادر " کاربر ویژه و مدیر فلان بخش ، بهتر و فانتزی تر بود.این هم فونتش جدیه و هم خیلی ریزه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چرا من همچین گزینه ای رو نمیبینم؟؟؟ اینا رو ببین قبل عملیات بعد عملیات 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ یه سوال دیگه چرا تو صفحه انجمن هستی یعنی /index سایت رو هر تاپیکی کلیک میکنی میره اخرین صفحه اون حتی اگر اولین بارت باشه میری اون تاپیک نمیشه کاری کرد که این درست بشه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اینا رو ببین قبل عملیات بعد عملیات اهان نه من میخوام وقتی میرم تو پروفایل کسی بتونم مثل قبل سفارشی کردن پروفایل رو برای خودم مخفی کنم که نمیشه متاسفانه..... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان یه شکلک بوس هم اضافه کنی خوب میشه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ من نمی تونم نقل قول بگیرم (نه تکی نه چند گانه)،از شکلکا هم نمیتونم استفاده کنم روش کلیک میکنم نمیاد تو صفحم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ پاسخ های من به تاپیکها بعضی وقتا آواتارم نشون نمیده تشکرم ندارهه! مممممممممممممممممد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ پاسخ های من به تاپیکها بعضی وقتا آواتارم نشون نمیده تشکرم ندارهه!مممممممممممممممممد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////:vahidrk: خوب اواتار نشون ندادن که طبیعیه برا هیچکی رو نشون نمیده تشکر هم باید رفرش کنی تا نشون بده :JC_thinking: رفرش هم نکنی نشون نمیده 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ دوستان تو این تاپیک اسپم نکنید. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ چرا از یه مطلبی نقل قول میگیریم فونتش عوض میشه؟؟ اصلا نمیشه خوندش. 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ آقا این تاپیک رو هم براش یه لینک دسرسی سریع درست کنید بذارید بالای ایندکس.... یه چیزی...من وقتی از این تو پستم استفاده میکنم،کل لینکای موجود در پستم باطل میشه! :icon_razz: راستی....تو قسمت قرار دادن تصویر قبلاً (تو همین ورژن) امکان آپلود مستقیم عکس کنار قرار دادن شکلک بودش...اون قابلیت رو چرا حذف کردید؟! قبلاًتر(اینبار ورژن قبلی :دی) هم کنار تاپیک ها یه شماره ای میزد که مثلاً 120 تا پست تو این تاپیک زده شده و ما با کلیک رو اون شماره میرفتیم به منویی که لیست افراد شرکت کننده تو اون تاپیک بودن... الان اون نیست....چجوری میتونیم پستهایی که تو یه تاپیک زدیم رو پیدا کنیم؟! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ یادداشت کاربری مخفی موند چرا از یه مطلبی نقل قول میگیریم فونتش عوض میشه؟؟ اصلا نمیشه خوندش. یعنی چی؟ با عکس نشون بده آقا این تاپیک رو هم براش یه لینک دسرسی سریع درست کنید بذارید بالای ایندکس.... یه چیزی...من وقتی از این تو پستم استفاده میکنم،کل لینکای موجود در پستم باطل میشه! :icon_razz: راستی....تو قسمت قرار دادن تصویر قبلاً (تو همین ورژن) امکان آپلود مستقیم عکس کنار قرار دادن شکلک بودش...اون قابلیت رو چرا حذف کردید؟! قبلاًتر(اینبار ورژن قبلی :دی) هم کنار تاپیک ها یه شماره ای میزد که مثلاً 120 تا پست تو این تاپیک زده شده و ما با کلیک رو اون شماره میرفتیم به منویی که لیست افراد شرکت کننده تو اون تاپیک بودن... الان اون نیست....چجوری میتونیم پستهایی که تو یه تاپیک زدیم رو پیدا کنیم؟! رو همون شماره تعداد پاسخا کلیک کن واست لیست رو نشون میده. اون اپلود مستقیم از کامپیوتر هم بهتره که نباشه وقتی آپلود سنتر هست چون الکی حجم فایلای پیوست شده پر میشه. اون قضیه لینک هم بعداً بررسی میکنم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده