رفتن به مطلب

در رابطه با ورژن جدید انجمن

ارسال های توصیه شده

سلام چرا انقدر شکلک ها کم شدن

شدن 15 تا :JC_thinking:

نه شکلک خنده توشون هست

چیز بدرد بخوری نیست شکلک های باقی مونده :no:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 336
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تاریخ انجمن چرا تغییر نکرده ممد؟:ws38:

بخدا تاریخ شمسی مایه افتخاره :viannen_38:

ممد یکی از کسانیه که تاریخ رو تحریف کرده :no:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو جستجوی آخرین ارسال ها وقتی تاپیکی که زیر چتر مدیریتی منه حضور داشته باشه، کل تاپیکای اون صفحه رو برام قابل ادیت میکنه! :whistle:

(خداییش این پستم به اندازه ی "2000 امتیاز + مدال مدیر برتر انجمن" ارزش داشت :icon_razz:)

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تکراری بود، گفته بودن biggrin.gif

بخوای مدیریت کنی پیغام میده که نمی تونی، اون واسه سرکاریه biggrin.gif

تاریخ انجمن چرا تغییر نکرده ممد؟:ws38:

بخدا تاریخ شمسی مایه افتخاره :viannen_38:

تاریخ شمسی با یه سری هکا ناسازگاره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
تکراری بود، گفته بودن :biggrin:

بخوای مدیریت کنی پیغام میده که نمی تونی، اون واسه سرکاریه :biggrin:

خوب درستش کن دیگه....سه ساعت تو اون لیست باید بگردم تا تاپیکی که در حیطه ی مدیریتیمه پیدا کنم! :vahidrk:

لینک به دیدگاه
خوب درستش کن دیگه....سه ساعت تو اون لیست باید بگردم تا تاپیکی که در حیطه ی مدیریتیمه پیدا کنم! :vahidrk:

نمیشه vahidrk.gif

اسم تالار رو کنارش زده دیگه، از اسم تالار میشه فهمید.

قبلا تبلیغاته اینجوری نبود :JC_thinking: خیلی بزرگه؛

56l7ry6ey71kmhpiy79.jpg

اینو باید اگه بشه ویرایشش کنم، ولی خب فعلاً فرصتش رو ندارم که بگردم دنبال کداش. icon_pf%20%2834%29.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

1- آیکون هایی که برای مدیران و کاربران ویژه و.....طراحی شده جالبند،اما فونتشون خیلی کوچکه.

2- سیستم جستجو در تاپیک این ورژن گویا کار نمیکنه، من قبلا با یکسری از کلیدواژه ها تو تاپیک های خودم جستجو میکردم،مطالب مورد نظرم را پیدا میکردم،اما الان نمیتونم.

همش میگه جستجو ناموفق،در حالیکه لغت مدنظر من وجود داره و در ورژن قبلی سریع پیدا میشد

• Like 1
لینک به دیدگاه

تبریک میگم

کار خوبی کردین که ورژن جدید نصب کردین

ورژن قبلی واقعاً منسوخ شده بود

ولی این، ادیتورهای لازم برای ایجاد یه تایپیک علمی رو داره و آدم احساس با کلاسی می کنه:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

آقا دستتون درد نکنه برای طراحی جدید آیکون مدیران

ولی خواهشا اون اسم نواندیشان رو از کنارش بردارید مثل گل سر شده... :icon_pf (34):

سایز نوشته هم خیلی کوچیکه

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام، از محمد بابت زحماتی که تا به حال برای رفع عیوب انجمن کشیده تشکر میکنم.w72.gif

چند مورد بود که لازم دونستم ذکر کنم ،در صورت پیشنهادات دیگر در همین تاپیک اعلام خواهم نمود.

1.نمایش پست تنها

این امکان در زمانی مقدور بود که بر روی شماره هایی که در درکنار هر پست وجود داشت کلیک کرده و آن پست به تنهایی نمایش داده میشد.

اما این امکان دیگر وجود نداشته ودر زمان کلیک برروی شمارهای هر پست دوباره به همان صفحه رجوع میشود.

ewwn5wi4kzpk7avw51g2.jpg

2.در صورت امکان این نوار ابزار

27zgdjnjaieqvitsh6tf.jpg

در قسمت ارسال پیغام در پروفایل اضافه شود تا به صفحه پیشرفته رجوع نشود.

3. عکس کسانی که آواتارندارند، در لیست دوستان بزرگ تر از حد نمایش داده میشوند. اگر ممکنه سایزعکس آنها مانند بقیه شود.

ulvpvujl28n07nze1.jpg

4.آیکن ها:

آیکن های عناوین از لحاظ رنگی خوب هستند اما بسیار کوچک هستند.

5.مشکل بعدی :

زمانی پیش میاد پستی را ارسال میکنیم ،اما با ارور مواجه میشویم زمانی که به صفحه قبل رجوع میکنیم، نوشته ها در هم ریخته میشوند،ودر زمان ارسال هم به همان صورت ارسال میشوند،که مجبور به نوشتن مجدد میشویم.icon_pf (34).gif

6.

درزمان نمایش عکس به این صورت نشان داده میشود، از نظر ظاهری مناسب نیست و عکس هر طرف باشد باید این نوشته به آن طرف باشد تا تناسب ایجاد شود.

31jo57ci43tg6ti6wplg.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
یه پیشنهاد

این

"موضوعات مشابه "

رو از پایین هر تاپیک حذف کنید

موضوعات بی ربط رو میاره

موافقم

خیلی هم بیربط هستند:no::icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
1-

2- سیستم جستجو در تاپیک این ورژن گویا کار نمیکنه، من قبلا با یکسری از کلیدواژه ها تو تاپیک های خودم جستجو میکردم،مطالب مورد نظرم را پیدا میکردم،اما الان نمیتونم.

همش میگه جستجو ناموفق،در حالیکه لغت مدنظر من وجود داره و در ورژن قبلی سریع پیدا میشد

اوهوم..جستجو کلا تعطیله انگار

تو پروفایل یکی هم میری وقتی میزنی که پستاشو نشون بده .... میگه نتیجه ای پیدا نشد:biggrin:

لینک به دیدگاه

lides4j6vbmuk0l4uu8d.jpg

الان معلوم نیست تاپیک تراکتوره یا استقلال یا پرسپولیس! اونهمه جای سبز خالیه میشه اسم کامل تاپیک رو بنویسه

اون کادره آبی هم به نظرتون اضافه نیست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...