pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سلام چرا انقدر شکلک ها کم شدن شدن 15 تا :JC_thinking: نه شکلک خنده توشون هست چیز بدرد بخوری نیست شکلک های باقی مونده 3 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ تاریخ انجمن چرا تغییر نکرده ممد؟ بخدا تاریخ شمسی مایه افتخاره :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ تاریخ انجمن چرا تغییر نکرده ممد؟بخدا تاریخ شمسی مایه افتخاره :viannen_38: ممد یکی از کسانیه که تاریخ رو تحریف کرده 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ تو جستجوی آخرین ارسال ها وقتی تاپیکی که زیر چتر مدیریتی منه حضور داشته باشه، کل تاپیکای اون صفحه رو برام قابل ادیت میکنه! (خداییش این پستم به اندازه ی "2000 امتیاز + مدال مدیر برتر انجمن" ارزش داشت :icon_razz:) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تکراری بود، گفته بودن بخوای مدیریت کنی پیغام میده که نمی تونی، اون واسه سرکاریه تاریخ انجمن چرا تغییر نکرده ممد؟بخدا تاریخ شمسی مایه افتخاره :viannen_38: تاریخ شمسی با یه سری هکا ناسازگاره. 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ این ورژن جدید اصلا با فایرفاکس سازگار نیست :JC_thinking: تو کروم خیلی روان تره :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تکراری بود، گفته بودن :biggrin:بخوای مدیریت کنی پیغام میده که نمی تونی، اون واسه سرکاریه :biggrin: خوب درستش کن دیگه....سه ساعت تو اون لیست باید بگردم تا تاپیکی که در حیطه ی مدیریتیمه پیدا کنم! :vahidrk: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ قبلا تبلیغاته اینجوری نبود :JC_thinking: خیلی بزرگه؛ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خوب درستش کن دیگه....سه ساعت تو اون لیست باید بگردم تا تاپیکی که در حیطه ی مدیریتیمه پیدا کنم! :vahidrk: نمیشه اسم تالار رو کنارش زده دیگه، از اسم تالار میشه فهمید. قبلا تبلیغاته اینجوری نبود :JC_thinking: خیلی بزرگه؛ اینو باید اگه بشه ویرایشش کنم، ولی خب فعلاً فرصتش رو ندارم که بگردم دنبال کداش. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ای بترکی که 24 ساعت در حال عوض کردن ایکون های اسم مدیر هایی :vahidrk: سر گیجه گرفتم من :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ 1- آیکون هایی که برای مدیران و کاربران ویژه و.....طراحی شده جالبند،اما فونتشون خیلی کوچکه. 2- سیستم جستجو در تاپیک این ورژن گویا کار نمیکنه، من قبلا با یکسری از کلیدواژه ها تو تاپیک های خودم جستجو میکردم،مطالب مورد نظرم را پیدا میکردم،اما الان نمیتونم. همش میگه جستجو ناموفق،در حالیکه لغت مدنظر من وجود داره و در ورژن قبلی سریع پیدا میشد 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ این ایکون های جدید برای مدیرا و کاربرای ویژه اگه فونتش فانتزی بشه بهتر میشه، یکم هم ریزه 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تبریک میگم کار خوبی کردین که ورژن جدید نصب کردین ورژن قبلی واقعاً منسوخ شده بود ولی این، ادیتورهای لازم برای ایجاد یه تایپیک علمی رو داره و آدم احساس با کلاسی می کنه 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ آقا دستتون درد نکنه برای طراحی جدید آیکون مدیران ولی خواهشا اون اسم نواندیشان رو از کنارش بردارید مثل گل سر شده... :icon_pf (34): سایز نوشته هم خیلی کوچیکه 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلام، از محمد بابت زحماتی که تا به حال برای رفع عیوب انجمن کشیده تشکر میکنم. چند مورد بود که لازم دونستم ذکر کنم ،در صورت پیشنهادات دیگر در همین تاپیک اعلام خواهم نمود. 1.نمایش پست تنها این امکان در زمانی مقدور بود که بر روی شماره هایی که در درکنار هر پست وجود داشت کلیک کرده و آن پست به تنهایی نمایش داده میشد. اما این امکان دیگر وجود نداشته ودر زمان کلیک برروی شمارهای هر پست دوباره به همان صفحه رجوع میشود. 2.در صورت امکان این نوار ابزار در قسمت ارسال پیغام در پروفایل اضافه شود تا به صفحه پیشرفته رجوع نشود. 3. عکس کسانی که آواتارندارند، در لیست دوستان بزرگ تر از حد نمایش داده میشوند. اگر ممکنه سایزعکس آنها مانند بقیه شود. 4.آیکن ها: آیکن های عناوین از لحاظ رنگی خوب هستند اما بسیار کوچک هستند. 5.مشکل بعدی : زمانی پیش میاد پستی را ارسال میکنیم ،اما با ارور مواجه میشویم زمانی که به صفحه قبل رجوع میکنیم، نوشته ها در هم ریخته میشوند،ودر زمان ارسال هم به همان صورت ارسال میشوند،که مجبور به نوشتن مجدد میشویم. 6. درزمان نمایش عکس به این صورت نشان داده میشود، از نظر ظاهری مناسب نیست و عکس هر طرف باشد باید این نوشته به آن طرف باشد تا تناسب ایجاد شود. 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ یه پیشنهاداین "موضوعات مشابه " رو از پایین هر تاپیک حذف کنید موضوعات بی ربط رو میاره موافقمخیلی هم بیربط هستند:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان این minimize این پنجره رو درست کن خیلی حجم صفحه کنترل پنل رو زیاد میکنه برای 1000ام بار ok ?? :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ محمد جان واقعا خسته نباشی ، دست ت طلا لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ آیکون های جدید خیلی خوبه ؛ ریز بودن فونتش هم شیکش کرده ؛ٰ انجمنه پیرمردا نیست که فونشت 18 باشه! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ 1-2- سیستم جستجو در تاپیک این ورژن گویا کار نمیکنه، من قبلا با یکسری از کلیدواژه ها تو تاپیک های خودم جستجو میکردم،مطالب مورد نظرم را پیدا میکردم،اما الان نمیتونم. همش میگه جستجو ناموفق،در حالیکه لغت مدنظر من وجود داره و در ورژن قبلی سریع پیدا میشد اوهوم..جستجو کلا تعطیله انگار تو پروفایل یکی هم میری وقتی میزنی که پستاشو نشون بده .... میگه نتیجه ای پیدا نشد:biggrin: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ الان معلوم نیست تاپیک تراکتوره یا استقلال یا پرسپولیس! اونهمه جای سبز خالیه میشه اسم کامل تاپیک رو بنویسه اون کادره آبی هم به نظرتون اضافه نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده