Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 26 آذر، 2011 اگه میشد تو پرفایل اطلاعات مربوط به اواتار و دوستان و ... دوباره میرفت سمت چپ خیلی بهتر بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 26 آذر، 2011 اون ارور درست شد مرسی :icon_pf (44): ورژن قبل توی پروفایل کاربرها یه تب وجود داشت به نام"آمار" الان اون تب وجود نداره مثلا پستهایی که کاربر ازشون تشکر کرده بود یا ازش تشکر شده بود رو نشون میداد الان این چیزارو از کجا میشه دید ؟ 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 26 آذر، 2011 راستی ظرفیت پیام خصوصی ها همونقدره یا بیشتر شده؟؟کاش بیشتر شه 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 26 آذر، 2011 سلام ممد :biggrin: :167: اون پایین تو امار اسم من تو همه چیز هستش بهترین شروع ککند تاپیک بیشترین امتیاز ها و.................................... خوب حالا جایزه به من چی میدی انقدر برای پیشرفت انجمن تلاس کردم :viannen_38: 2
pianist 31129 ارسال شده در 26 آذر، 2011 این مود که گذاشته بودید یه جورایی جالب بودا البت من خودم اول موافق نبودم ولی یه جورایی بامزه بود... چرا برداشتید؟ 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 آذر، 2011 پیام خصوصی را نمیشه سریع پاسخ داد... مخصوصا من که باید به خیلی ها هر روز جواب بدم درباره اشکالات دروس و راهنمایی و..... خیلی وقتم گرفته میشه تا جواب آماده لود شدن بشه. اگر ارسال پاسخ سریع بدون شکلک ها باشه،خیلی بهتره. 4
سـارا 20071 ارسال شده در 26 آذر، 2011 من تو آپلود سنتر همینجا عکس آپلود کردم، ولی می گه لینک غیر معتبره و نمی تونم بزارم تو تاپیک!! راستی پس چرا کسی جواب نمی ده 2
ooraman 22216 ارسال شده در 26 آذر، 2011 تورو خدا این امتیازای دریافتی و یه جا دیگه نشون بدینننننن :w821: هی ادم فک میکنه پیام داره میره میبینه سره کاره 1
pianist 31129 ارسال شده در 26 آذر، 2011 اسم مدیر و کاربران ویژه در مقایسه با آیکونشون خیلی کوچیکه. موقع گذاشتن شکلک یه خورده طول میکشه تا شکلک توی متن بیاد. گزینه شکلکهای انتخابی هم ظاهرا نداره :viannen_38: 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 26 آذر، 2011 اسم مدیر و کاربران ویژه در مقایسه با آیکونشون خیلی کوچیکه.موقع گذاشتن شکلک یه خورده طول میکشه تا شکلک توی متن بیاد. گزینه شکلکهای انتخابی هم ظاهرا نداره :viannen_38: بابت مورد اخر ممد گفت باید هکش رو نصب کنه ودر دست اقدامه بابت موارد اول هم بررسی میشه من بازم این موضوع رو میگم این چراغ آن لاین و آف لاین رو بزرگتر کنید پلیییییییییز! 3
pianist 31129 ارسال شده در 26 آذر، 2011 بابت مورد اخر ممد گفت باید هکش رو نصب کنه ودر دست اقدامه بابت موارد اول هم بررسی میشه من بازم این موضوع رو میگم این چراغ آن لاین و آف لاین رو بزرگتر کنید پلیییییییییز! در مورد اون چراغ انلاین هم که تو میگی من بگم... :biggrin: فکر کنم یه مدل دیگه هم وجود داشته باشه که بشه تغییرش داد مثل کادر تشکر زیر پستها که تغییر کرد. 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 26 آذر، 2011 در مورد اون چراغ انلاین هم که تو میگی من بگم... :biggrin:فکر کنم یه مدل دیگه هم وجود داشته باشه که بشه تغییرش داد مثل کادر تشکر زیر پستها که تغییر کرد. این کادره رو هم میخواستم بگم خیلی بزرگه !! 2
sweetest 4756 ارسال شده در 26 آذر، 2011 کاش پروفایلا مث قبل بشه من پروفایل قبلیمو دوست داشتم :icon_razz: 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 26 آذر، 2011 کادر تشکرا رو اینشکلی دوست ندارم کاش سرتاسری باشه حداقل، تا با امضا قاطی نشه این چی میگه یه طومار حرف میزنه: کاربر زیر از پست مفید pianist تشکر کرده است . :دی 5
سـارا 20071 ارسال شده در 26 آذر، 2011 فروخ جون چرا همه چی از نظر تو بزرگه آقا این آواتار فروخ و نام کاربریش و کلا همه چی بزرگهههههههه 3
ooraman 22216 ارسال شده در 26 آذر، 2011 یه چیز دیگه ام بگممممممممممممم؟ میشه رنگش عوض بشه ؟ مثلا سبز یا بنفش این ابیه همش ادم و یا دمهندسان میندازه :viannen_38: 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 26 آذر، 2011 تورو خدا این امتیازای دریافتی و یه جا دیگه نشون بدینننننن :w821: هی ادم فک میکنه پیام داره میره میبینه سره کاره د خب اوری جون کلیک کن روش نشون میده که بدبخت :دی 2
pianist 31129 ارسال شده در 26 آذر، 2011 این کادره رو هم میخواستم بگم خیلی بزرگه !! بزرگتر بود تازه کوچیک شده... :JC_thinking: کاش پروفایلا مث قبل بشه من پروفایل قبلیمو دوست داشتم :icon_razz: حالا شما ببخشین... کادر تشکرا رو اینشکلی دوست ندارم کاش سرتاسری باشه حداقل، تا با امضا قاطی نشه این چی میگه یه طومار حرف میزنه: کاربر زیر از پست مفید pianist تشکر کرده است . :دی آره کلا تو این ورژن توضیح زیاد میده... فروخ جون چرا همه چی از نظر تو بزرگه آقا این آواتار فروخ و نام کاربریش و کلا همه چی بزرگهههههههه :ydm47612zsesgift969 یه چیز دیگه ام بگممممممممممممم؟ میشه رنگش عوض بشه ؟ مثلا سبز یا بنفش این ابیه همش ادم و یا دمهندسان میندازه :viannen_38: چشم... راستی اصلا من ته پیازم یا سر پیاز چرا دارم جواب شما رو میدم... :lol: 5
pianist 31129 ارسال شده در 26 آذر، 2011 راستی وقتی پستی رو ارسال میکنم آواتار خودم و کسی که مثل من تازه پسا ارسال کرده نشون نمیده... 3
ارسال های توصیه شده