İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فصل گرما همچنان باقیست و خوردن بستنی آنهم با طعم های مورد علاقه هنوز هم جزء لاینفک تفریحات است. اما بنا به نتیجه یك تحقیق علمی، تجربی كه همبستگی نزدیك بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میكند، اگر میخواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگیهای شخصیتی شما را لو میدهد؛ می توانید با ادامه ی مطالب این ایمیل با ما باشید. بستنی مورد علاقه ی شما کدامیک از اینهاست ؟بستنی شکلاتی ؛ وانیلی ؛ گردویی ؛ پسته ای ؛ موزی ؛ توت فرنگی ؛ یا بستنی با طعم قهوه؟ جواب این سوال رو برای خودتون مشخص کنید و سپس توضیحات مربوط به اون رو در انتهای میل بخونید : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بستنی شکلاتی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر بستنی مورد علاقه شما بستنی شکلاتی است، میتوان گفت كه سرزنده و خلاق هستید. شما به ندرت سعی میكنید هیجان و اشتیاق تان را پنهان كنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در مهمانیها وجود شما فضا را شاد میكند. كارهای یكنواخت شما را كسل میكند و از اینكه همیشه در مركز توجه دیگران باشید لذت میبرید. بستنی وانیلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر شما بستنی وانیلی دوست دارید، به احتمال زیاد آدمی هستید تنوع طلب، شما اغلب اوقات بر اساس انگیزههای آنیتان عمل میكنید و از ریسك كردن نمی ترسید. از آنجا كه توقعات زیادی از خودتان دارید، اهداف بلندی هم برای خودتان تعریف میكنید. روابط نزدیك خانوادگی برای شما لذت بخش است. بستنی گردویی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستاران بستنی گردویی منظم و محتاط هستند. این كمال گرایان خیلی به جزئیات اهمیت میدهند و هیچوقت از قوانین تخطی نمیكنند. وظیفه شناسی، اخلاق گرایی و محافظه كاری از ویژگیهای بارز آنهاست. آنها از رقابت با دیگران بخصوص در ورزش لذت میبرند و دوست دارند همیشه رئیس باشند. بستنی پسته ای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستداران بستنی پسته ای شنوندگان خوبی هستند. صبر و تحمل زیادی دارند و مشكلات را با شكیبایی پشت سر میگذارند، كمتر خشمگین میشوند و افرادی بسیار احساساتی هستند. در درك مشكلات و موقعیتهای دیگران به خوبی عمل میكنند و به همین جهت روابط خوبی با اطرافیانشان دارند. بستنی موزی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما اگر طعم بستنی موزی را به بقیه طعمها ترجیح میدهید، فردی هستید آسانگیر كه به راحتی خودتان را با شرایط جدی تطبیق میدهید. دست و دلبازی، صداقت و همدلی شما زبانزد خاص و عام است. بستنی توت فرنگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما آن دسته از دوستانی كه به بستنی توت فرنگی علاقه خاصی دارند، خجالتی هستند و احساسات بسیار قوی دارند و به علاوه افرادی دقیق، مشكوك و خود رای هستند. دوستداران بستنی توت فرنگی كاملاً درون گرا هستند و معمولاً خودشان را به خاطر ضعفها و اشتباهاتشان سرزنش میكنند. بستنی با طعم قهوه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ و آدمی مثل من که کلا بستنی دوست نداره میشه فردی کاملا ، بی شخصیت!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ من هم که بستنی سنتی دوست دارم میشم شخصیتی ماورایی !! لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ من هم که بستنی سنتی دوست دارم میشم شخصیتی ماورایی !! نه تو میشی ماقبل تاریخ یه چیزی تو مایه های جنتی اینا لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نه تو میشی ماقبل تاریخ یه چیزی تو مایه های جنتی اینا نه بابا..! اونی که شما می گی از اون نسلیه که معتقدر بودن بستنی از فرنگ میاد پس نجسه و باید طاهر بشه!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ چطور میشه بستنی دوست نداشت؟ خدا خفه کنه استارترو با این عکساش :cryingf: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر بستنی مورد علاقه شما بستنی شکلاتی است، میتوان گفت كه سرزنده و خلاق هستید. شما به ندرت سعی میكنید هیجان و اشتیاق تان را پنهان كنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در مهمانیها وجود شما فضا را شاد میكند. كارهای یكنواخت شما را كسل میكند و از اینكه همیشه در مركز توجه دیگران باشید لذت میبرید. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ این سومین باره که این مطلب تاپیک میشه.. لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ این سومین باره که این مطلب تاپیک میشه.. خب شما لینک تاپیک قبلی رو هم پیدا کن و بعد گزارش پست خلاف بده تا حذف بشه.:flowerysmile: لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ اگر بستنی مورد علاقه شما بستنی شکلاتی است، میتوان گفت كه سرزنده و خلاق هستید. شما به ندرت سعی میكنید هیجان و اشتیاق تان را پنهان كنید. شخصیت شما برای دیگران جالب است و در مهمانیها وجود شما فضا را شاد میكند. كارهای یكنواخت شما را كسل میكند و از اینكه همیشه در مركز توجه دیگران باشید لذت میبرید. جالب بود لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ من شکلاتی وانیلی و قهوه رو بیشتر از همه دوس دارم دوتای اولی واقعا درست بود.......اما تعریف قهوه رو نزاشتی که لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ من عاشق وانیلی و شوکولاتی ام.... لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بستنی قهوه توضیح نداره؟؟؟ سلام شرمنده توضیحات نداشت. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ وای من عاشق بستنی سنتی و شکلاتی ام. لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من همشونو دوس دارم....اول شکلاتییییییییییی بعدش توت فرنگیییییییییی بعدش گردویییییییییی بعدش وانیلییییییییی بعدش پسته اییییییییییی بعدش قهوه اییییییییییییییییی بعدش موزیییییییییییییییی لینک به دیدگاه
farid civil 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من فقط شکلاتی دوس دالم :1cwpe6q6upfmgganbmp لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بستنی فقط پسته ای:62izy85: بعدشم فقط شکلاتی... بعد از اون فقط شاتوتی... کلا بستنی فقط همه مزه هاش خوشمزست 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ این سومین باره که این مطلب تاپیک میشه.. منم بار سوم هست دیدمش http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=67009 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=63734 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ منم شکلاتی ولی فقط اگه شکلاتش تلخ باشه با قهوه لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ منکه بستنی نسکافه دوست دارم چیکار کنم!؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده