Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بابا قبلاً که گفتم خودم انجام نمیدم اگه دست خودم بود، صبح زود اینکار رو میکردم. http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=722614&postcount=40 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بابا قبلاً که گفتم خودم انجام نمیدم اگه دست خودم بود، صبح زود اینکار رو میکردم.http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=722614&postcount=40 بهش بگو یکشنبه تغییر بده :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ بهش بگو یکشنبه تغییر بده :4chsmu1: گفته بود ساعتشو نمی تونم بگم. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ کاربران حاضر در انجمن: 277 (تعداد 58 عضو و 219 مهمان) همه در انتظار قطع شدن انجمن 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ من فکر میکردم شب بخوابم صبح بیام عوض شده بعدش الان اومدم دیدم تغییر نکرده! حداقل ساعتشو نمیگی بگو این عملیاتش چند ساعت طول میکشه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ طرف خودش اومده انجمن عین ما معتاد شده بیخیال تغییر ورژن شده :texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ کاش بالای انجمن یه شمارش معکوس میذاشتی... :4chsmu1: بچه ها اینجا پرید بیاید باشگاه اسپم کنیم به گند بکشیمش... :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ورژن خوشکلمون هنوز عوض نشده؛ من باهاش چن تا عکس یادگاری گرفتم لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ آق ناظر ارشد :icon_pf (34): به اسم تالار نگا کن :icon_pf (34): آق ناظر دلم نیومد عکس و نقل قول بگیرم 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ای جانننننن انگار تحویل سال هست یا همه منتظر ظهورن :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ همین الساعه ستارگان را رصد کردم نیت، نیت به غایت مبارکی ست.........اما تمام ستارگان و کواکب با ابن تغییر ورژن انجمن مخالفند... :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ خوب شد نرفتیم جنگل از صبح زود 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ نه. نگران نباشین شاید اولش یه کمی هنگ باشه و سنگین باشه، اما درست میشه به این موضوع ربطی نداره ولی یه پیشنهاد به ذهنم رسید نمیدونم تراوین بازی کردی یا نه ؛ تو تراوین میتونی کل جزئیات گرافیکی سایت رو تو بسته ای دانلود کنی و روی مرورگریت آپلود کنی تا از این به بعد هروقت به سایت تراوین میری فقط داده ها و نوشته ها رو از سایت لود میکنه بقیه رو از خود سیستم و سرعتش خیلی زیاد میشه ٰ؛ نمیشه همچین کاری واسه انجمن کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ وااااااااااااای خدای من! چقد تغییر! :دی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده