رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 320
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من هر موقع تو سرمای زمستون در حال قندیل بستن هستم دلم می خواد سیگار بکشم یکم گرم بشم ایا تاثیری در گرم شدن داره؟:ydm47612zsesgift969

اگه سیگاری باشی آره. یعنی کلا دوای درد همه چی برای ما سیگاری ها سیگاره. ولی برای غیر سیگاری ها نه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

70 درصد اون دود میره تو حلق ما دوربری ها!30 درصدش مصرف خودتون میشه!

به خاطر ما دورو بری ها هم که شده نکشید لطفا

چون ما به زنده ماندن و سالم ماندن علاقه مندیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشید میشه یه مارک خوب برای خانومها معرفی کنی:texc5lhcbtrocnmvtp8

بنظرتون بهمن بلند چطوره؟:ws4::ws43:

مادر جان شما واسه سن و سالت خوب نیست. همینطوری نسیه زنده موندی. :biggrin:

اسپم هم ممنوعه در ضمن. :167:

لینک به دیدگاه
منکه سیگاری نیسم ولی بعضی شبا خواب دیدم مشروب خوردم دارم سیگار میکشمw58.gif

ینی میگین تعبیرش چیه؟؟:JC_thinking:

تو زندگیت کارهایی کردی که باعث شده از موقعیت های خوب غافل بشی و عمرت عین سیگار بسوزه و دود بشه:no:....راه برای توبه باز جوون :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

واقعا نمیدونم این سیگار چیه !!! آخه اینقدر آروم میکنه و...:JC_thinking:

من بابابزرگم سیگاری بود؛ خدا رحمتش کنه، هرچی بابام اینا میگفتن نکش گوش نمیدادth_scratchhead.gif؛

دکتر گفته بود سیگار برات ضرر داره؛ نکش؛ میمیری؛ میگفت اگه نکشم میمیرم؛

آخه وابستگی تا چقدر...!(2482).gif

لینک به دیدگاه

خیلی وقتا سیگاریها رو تو خیابون می بینم که سیگارشونو تو دستشون گرفتن و سر سیگارشون(همخونجایی که دود می کنه!! w58.gif) رو گرفتن سمت دیگران ! یعنی جوری که اون دود مزاحم خودشون نشه و در عوض تو صورت و حلق اطرافیانش فرو می ره!! دلم می خواد برم به اینجور آدما بگم تو می خوای دود بخوری پدرجان، ما نمی خوایم!! پس لطفا سر سیگارتو بگیر طرف صورت خودت ببین خوشت میاد یه حجم دود بدبو بخوره تو صورتت یا نه؟؟؟ icon_razz.gif

سیگاریها تا حد زیادی مزاحم اطرافیانشون می شن و مسلما ضرر اون دود شامل حال ما هم می شه ک ناخواسته در معرضش هستیم...سیگاریهای عزیز! لطفا یکم حواستون باشه که دود سیگارتونو سمت مردم بیچاره نگیرین!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نفهمیدم چه جوری میشه آدمی‌ از سیگار بدش بیاد سیگاری بشه؟!!:w58: من طعم تلخو نمیتونم تحمل کنم چشمم به دود حساسه هر وقت سیگار کشیدم به جای حس خوب یه طعم بدو یه حسه اسفنجی شدنه زبونم بهم دست داده مزه‌ای هم که بعدش تو دهنم مونده مزخرف بوده با این تفاسیر چه جوری میشه که من بخوام سیگاری بشم؟:ydm47612zsesgift969

• Like 1
لینک به دیدگاه
من نفهمیدم چه جوری میشه آدمی‌ از سیگار بدش بیاد سیگاری بشه؟!!:w58: من طعم تلخو نمیتونم تحمل کنم چشمم به دود حساسه هر وقت سیگار کشیدم به جای حس خوب یه طعم بدو یه حسه اسفنجی شدنه زبونم بهم دست داده مزه‌ای هم که بعدش تو دهنم مونده مزخرف بوده با این تفاسیر چه جوری میشه که من بخوام سیگاری بشم؟:ydm47612zsesgift969

اصرار بیهوده به این عمل با همه تلخیهایی که گفتید بر اثر هر دلیلی که باشه (بزرگ جلوه کردن در برابر سایرین گرفته تا ضرب المثل یه رنگی) بعد از مدتی به لذت تبدیل میشه.

لینک به دیدگاه

یه خاطره:

یه ماه پیش که رفته بودیم مشهد عروسی، شب چون خونه خالم شلوغ بود جا نبود بخوابیم به اصرار همسایشون رفتم اونجا .... بیا و ببین چه وضعی بود بابایه خونه با رفیقاش اتاق بغلی بساط سیگار و قیلون و تریاک و شیره رو باز کرده بودن انقدر کشیده بودن که دیوارای خونشون سیاه شده بود به هر روشی که بگی این ماده سیاه رنگو می کشیدن چای هم می خوردن که بیشتر حال بده، خدا می دونه تا صبح چه قدر دود خوردام من که تا اون وقت سیگارم نمی دونستم چیه انواع روش های کشیدن تریاکو شیره رو تماشا کردام

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه خاطره:

یه ماه پیش که رفته بودیم مشهد عروسی، شب چون خونه خالم شلوغ بود جا نبود بخوابیم به اصرار همسایشون رفتم اونجا .... بیا و ببین چه وضعی بود بابایه خونه با رفیقاش اتاق بغلی بساط سیگار و قیلون و تریاک و شیره رو باز کرده بودن انقدر کشیده بودن که دیوارای خونشون سیاه شده بود به هر روشی که بگی این ماده سیاه رنگو می کشیدن چای هم می خوردن که بیشتر حال بده، خدا می دونه تا صبح چه قدر دود خوردام من که تا اون وقت سیگارم نمی دونستم چیه انواع روش های کشیدن تریاکو شیره رو تماشا کردام

دیگه بعضی ها رسمشونه تو عروسی ها از اینا باشه

بعضی ها به مهمانها مشروب تعارف میکنن بعضی ها هم جور دیگه

لینک به دیدگاه

ما که تجربش کردیم ولی نمیکشیم ،اصلا هم برامون مهم نیست بهمون تعارف بکنن و بگیم ما سیگاری نیستیم ، قلیون میکشیم اونم تفریحی ، به نظرتون قلیون میتونه ما رو سیگاری بکنه؟

ما = من و خودم

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما که تجربش کردیم ولی نمیکشیم ،اصلا هم برامون مهم نیست بهمون تعارف بکنن و بگیم ما سیگاری نیستیم ، قلیون میکشیم اونم تفریحی ، به نظرتون قلیون میتونه ما رو سیگاری بکنه؟

ما = من و خودم

حامد جان اینطوری نمیشه در مورد همه نظر قطعی داد. مثلا من یه رفیق دارم صبح تا شب تو سفره خونه ها پلاسه. روزی سه، چهار تا باید قلیون بکشه. ولی لب به سیگار نمیزنه. ولی من خودم قبل از اینکه سیگاری شم قلیون هم میکشیدیم. بازم به نظرم هم میتونه ربط داشته باشه و هم میتونه کلا بی ربط باشه. چه بسیار کسانی که لب به قلیون هم نزدن و سیگاری شدن و چه بسیار کسانی که سیگاری شدنشون رو از روی عادت به قلیون میدونن و این روندو پله پله تصور میکنن و شروع راهو با قلیون تصور میکنن.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنونم:a030:

من بارها گفتم اگه بخوام طرف مخدر برم به جای سیگار یه چیزی مصرف میکنم که حال بده حداقل ، مثلا کوکائین :biggrin: من که بدنمو نابود میکنم بزار عوضش یه حاله خوبی بهم دست بده :texc5lhcbtrocnmvtp8

تا حالا از بچه ها کسی کوکائین کشیده؟:ws38: فکر خوبیه بزار به تاپیک در این مورد بزنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 اجازه هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنونم:a030:

من بارها گفتم اگه بخوام طرف مخدر برم به جای سیگار یه چیزی مصرف میکنم که حال بده حداقل ، مثلا کوکائین :biggrin: من که بدنمو نابود میکنم بزار عوضش یه حاله خوبی بهم دست بده :texc5lhcbtrocnmvtp8

تا حالا از بچه ها کسی کوکائین کشیده؟:ws38: فکر خوبیه بزار به تاپیک در این مورد بزنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 اجازه هست؟

تو زیرزمین بزن. :biggrin:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنونم:a030:من بارها گفتم اگه بخوام طرف مخدر برم به جای سیگار یه چیزی مصرف میکنم که حال بده حداقل ، مثلا کوکائین :biggrin: من که بدنمو نابود میکنم بزار عوضش یه حاله خوبی بهم دست بده :texc5lhcbtrocnmvtp8تا حالا از بچه ها کسی کوکائین کشیده؟:ws38: فکر خوبیه بزار به تاپیک در این مورد بزنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 اجازه هست؟
به پولش هم فکر دیگه.اگر وضع مالیت خوب هست.مشکلی نداره
  • Like 3
لینک به دیدگاه

ما = من و خودم

نه اینطوری ها نیست.

زیاد به هم ربطی ندارند.

یک نکته هم بگم که اگر قلیون کش واقعی باشید و روزی چند قلیون 2 سیب بکشید.به همین سادگی ها نمیتونید ولش کنید و برید سمت سیگار

کلا در روز 10 بسته هم سیگار بکشی باز احساس میکنی یک چیز کم داری

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...