آریودخت 43941 ارسال شده در 27 آذر، 2012 خدا اینقد لطف کرده و بهتون نعمت سلامتی داده، اونوقت چرا با کشیدن سیگار دستی دستی این نعمت بزرگ رو از خودتون میگیرین؟ ( به عاقبتش فک کنید شاید متوجه اشتباهتون شید، بیماریای مختلف ریه ، قلب و ... 2
سمندون 19437 ارسال شده در 27 آذر، 2012 خدا اینقد لطف کرده و بهتون نعمت سلامتی داده، اونوقت چرا با کشیدن سیگار دستی دستی این نعمت بزرگ رو از خودتون میگیرین؟ ( به عاقبتش فک کنید شاید متوجه اشتباهتون شید، بیماریای مختلف ریه ، قلب و ... پیشته با با 4
O-N 10553 ارسال شده در 27 آذر، 2012 من قبلا اصلا دوس نداشتم بكشم. حالا دلم ميخواد يه بار بكشم! يه بار كافيه.:4chsmu1: 4
judyabott 8886 ارسال شده در 27 آذر، 2012 ولی من دوست دارم ... ی بار بیرون بودیم کل فامیل ... بعد از ناهار با التماس 2 تا نخ گیر اوردیم و 8-9 نفری با هم کشیدم ... نفری 2 یا 3 پک ... خیلی چسبید من دوست دارم بکشم ... البته فقط واسه تفریح ... از بوی سیگار هم خوشم میاد 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 آذر، 2012 از بوی سیگار هم خوشم میاد خوشت می یاد از بوش؟ من بوی پیپ رو دوست دارم 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 28 آذر، 2012 خوشت می یاد از بوش؟ من بوی پیپ رو دوست دارم آخ گفتی پیپ از سیگار متنفرم:icon_razz: 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 آذر، 2012 آخ گفتی پیپ از سیگار متنفرم:icon_razz: عین خودمی منم خوشم نمی یاد :icon_razz: بیا بریم پیپ بکشیم 2
Cannibal 3349 ارسال شده در 28 آذر، 2012 خیلیام هستن که سیگارو فقط برای استیلش میکشن و فی الواقع (چس دود) میکنن...اینا همونایین که در عرض 1 دقیقه و نیم سیگارو تموم میکنن. دیدم ادمایی رو که با سیگارشون زندگی میکنن و منم بعضن کمکشون میکنم :) 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 28 آذر، 2012 عین خودمی منم خوشم نمی یاد :icon_razz: بیا بریم پیپ بکشیم کلید کمد بابامو ندارم پیپ شو کش برم باید خودم یه دونه بخرم:gnugghender: 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من نفهمیدم چه جوری میشه آدمی از سیگار بدش بیاد سیگاری بشه؟!! من طعم تلخو نمیتونم تحمل کنم چشمم به دود حساسه هر وقت سیگار کشیدم به جای حس خوب یه طعم بدو یه حسه اسفنجی شدنه زبونم بهم دست داده مزهای هم که بعدش تو دهنم مونده مزخرف بوده با این تفاسیر چه جوری میشه که من بخوام سیگاری بشم؟:ydm47612zsesgift969 اصرار بیهوده به این عمل با همه تلخیهایی که گفتید بر اثر هر دلیلی که باشه (بزرگ جلوه کردن در برابر سایرین گرفته تا ضرب المثل یه رنگی) بعد از مدتی به لذت تبدیل میشه. الان فهمیدم چه جوری میشه! سیگاری نشدم ولی فهمیدم میشه ک بشه! همون حرف شما آقا ابوالفضل ک اصرار بیهوده... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آذر، 2012 خوشت می یاد از بوش؟ من بوی پیپ رو دوست دارم اره خیلی بوش رو دوست دارم ... خدا نکنه ی وقت بخوام فکرش رو بکنم ... 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من از سیگار بدم میاد چون 24 ساعت دم دسته و راحت میشه کشید به خاطر همین مصرف میره بالا ولی قلیون رو دوست دارم چون هم طعم های باحالی داره هم مثل سیگار اعتیاد آور نیست وکمتر اعتیاد میاره 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من از سیگار بدم میاد چون 24 ساعت دم دسته و راحت میشه کشید به خاطر همین مصرف میره بالاولی قلیون رو دوست دارم چون هم طعم های باحالی داره هم مثل سیگار اعتیاد آور نیست وکمتر اعتیاد میاره قلیون خیلی خیلی مضر تره! 1
ارسال های توصیه شده