هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 15 آذر، 2011 الان خیلی وقته که دیگه روزای هفته همش مثل هم شدن نه عصر جمعه فرقی داره و نه صب شنبه ...ولی هنوز روزای پنچ شنبه زنگ اخر وقتی که ثانیه شماری میکردم کلاس تعطیل شه بریم خونه یادم هست ..چقد تکرار نشدنیه اون شور ور شوقی که داشتیم برای رفتن 10
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آذر، 2011 پایانی که همراه با خوشی باشه چطور؟ یه وقتی یک خوشی ای هست و تموم میشه که مسلمه همراه با دلگیریه ولی موقی یه شرایط سختی رو پشت سرمیذاری و از تموم شدنش شاد میشی، دیگه دلگیری ای وجود نداره ... نه دیگه فرق جمعه و مثلا اخرین امتحان همینه بعد از اخرین امتحان میدونی یه تعطیلات بی استرس درس شروع میکنی پس خوشحالی و هیجان زده ولی روز جمعه میدونی استراحت اخر هفته ت تموم شده و مخصوصا اگه دچار روزمرگی هم باشی باز یه هفته مزخرف دیگه شروع میشه! 4
soheiiil 24251 ارسال شده در 15 آذر، 2011 پس من چرا دلم نمیگیره اصلا؟ برا کسانی که دلشون میگیره پیشنهاد میکنم از وسیله ذیل استفاده کنن :دی 4
حانی 3371 ارسال شده در 15 آذر، 2011 ااااااااااااااااااااااااا اره خیلی دلگیره تازه از صبح که بیدار شی سرگیجه داری من که کل روز به زمین می چسبم حس هیچ کاری نیس بدم می یاد 3
حانی 3371 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من از شنبه ها بدم نمی یاد کلی هم دوست دارم ولی از دوسنبه بدم می یاد از اولش استرس دارم فک کنم چون همیشه پر استرس ترین روزای هفته ام همین دوسنبه بوده سختترین درسام تو این روز بود 3
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2011 خودت داری میگی پایان همراه با خوشی. خوب پایان همراه با خوشی،معلومه دلگیری نداره !!!!! :JC_thinking: خب پس همه پایان ها اینجوری نیستن 2
ooraman 22216 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من که کلا رروز جمعه رو بی حال و کسلم مخصوصا اگه خونه باشم ....ولی بعد از ظهرش دیگه افتضاح میشه ...بازم مخصوصا اگه خونه باشم .... حالا اگه فردای جمعه تعطیل باشه بازم فرقی نمیکنه اون موقع هم غروب جمعه دلم میگیره هم غروب شنبه 5
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2011 اینو تو نت دیدم که بد نیس شما هم ببینید : چرا به قول ما ایرانی ها، غروب جمعه یا روزهای تعطیل دیگر غم انگیز است؟، دانشمندان دانشگاه UCLA این موضوع را بررسی و دلیلی برای آن ارائه کرده اند و اسمش را گذاشته اند اثر let-down. واقعیت این است که هنگام کارها و رخدادهای توام با استرس، مثلاً بعد از استرس کاری یا فشار امتحانات، هورمون های ویژه یی برای مقابله با استرس از بدن ترشح می شوند. این هورمون ها بر مقاومت عمومی بدن می افزایند و مثلاً بدن را در برابر بیماری ها تا حدی مقاوم می کنند. اما به محض اینکه نفسی به راحتی می کشید و پا به دوران آسودگی می گذارید، سطح این هورمون ها پایین می آیند و دردسرها شروع می شوند. شما ممکن است سرما بخورید، آنفلوآنزا بگیرید، دچار سردرد شوید، پوست تان ملتهب شود یا افسرده بشوید. خب چه کار باید کرد؟ بعضی ها که جزء افراد پرکار جامعه هستند دقیقاً به همین خاطر ترجیح می دهند دوره استراحت خود را کوتاه کنند. آنها ترجیح می دهند به جای تحمل اثرlet-down فشار کاری را تحمل کنند، اما به نظر خیلی ها این روش خوبی نیست چرا که بدن انسان نباید تحت استرس و فشار همیشگی باشد. چاره این کار خیلی ساده است. شما می توانید نوعی دیگر از استرس را جانشین استرس کار و تحصیل کنید. یکی از بهترین استرس های بدنی مفید، ورزش است. شما اصلاً لازم نیست یک ساعت ورزش دشوار را برای دیدن اثرات این روش امتحان کنید. کافی است در تعطیلات هر روز ۱۰ دقیقه ورزش کنید، مثلاً پیاده روی ساده انجام دهید یا شنا بروید. 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من از شنبه ها بدم نمی یاد کلی هم دوست دارم ولی از دوسنبه بدم می یاد از اولش استرس دارمفک کنم چون همیشه پر استرس ترین روزای هفته ام همین دوسنبه بوده سختترین درسام تو این روز بود واسه همین نقطه ها شو نمیذاری؟!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
حانی 3371 ارسال شده در 15 آذر، 2011 اره جدا میگم حتی دانشگاه هم اومدم خوب دیگه مثل مدرسه فشار درس به اون شدت نبود دوشنبه ها درسم سنگین بود ولی هیچ کاری نداشتیم حتی استاد اهل امتحان گرفتن هم نبود ولی بدترین روز هفته ام همین دوسنبه اس 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 15 آذر، 2011 پس من چرا دلم نمیگیره اصلا؟برا کسانی که دلشون میگیره پیشنهاد میکنم از وسیله ذیل استفاده کنن :دی برا ی کسایی که دلتنگ میشن چی ؟ لابد روزی سه بار هر بار دو قاشق غذا خوری چنته بخورن !! 4
felorans666 12046 ارسال شده در 15 آذر، 2011 بچه ها من الان یه چیز خیلی جالب تو اینترنت در همین مورد خوندم نوشته بود که مسیحیان هم روز یکشنبه همین حالی که ما داریم رو دارن یه جا دیگه نوشته بود که خدا روز جمعه انسان رو روی کره خاکی قرار داد. پس این یک حس مشترک جهانیه که روزاش برای هر کشوری متفاوته پس دلیل دیگه ای داره؟ 6
NEGARi 9387 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من دلم تنگ نمیشه دلم یه جوری میشه هوا انگار کدر میشه! رنگا کدر میشن تعطیلیهای نوروز هم همین جوری میشم اصلا حسه خوبی نیست درضمن اصلنم یاد ظهور کسی نمیوفتم:icon_razz: 7
REZA111 1182 ارسال شده در 15 آذر، 2011 ی روانشناسی میگفت اگه طول هفته ی غلط درست درمون کرده باشی جمعه ها حالت خوبه ولی اگه هفتتو فقط گذرونده باشی نا خود اگاه اخر هفته حالت گرفتست از فرصتی که داشتیو از دستش دادی 5
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 16 آذر، 2011 اینو تو نت دیدم که بد نیس شما هم ببینید : چرا به قول ما ایرانی ها، غروب جمعه یا روزهای تعطیل دیگر غم انگیز است؟، دانشمندان دانشگاه UCLA این موضوع را بررسی و دلیلی برای آن ارائه کرده اند و اسمش را گذاشته اند اثر let-down. واقعیت این است که هنگام کارها و رخدادهای توام با استرس، مثلاً بعد از استرس کاری یا فشار امتحانات، هورمون های ویژه یی برای مقابله با استرس از بدن ترشح می شوند. این هورمون ها بر مقاومت عمومی بدن می افزایند و مثلاً بدن را در برابر بیماری ها تا حدی مقاوم می کنند. اما به محض اینکه نفسی به راحتی می کشید و پا به دوران آسودگی می گذارید، سطح این هورمون ها پایین می آیند و دردسرها شروع می شوند. شما ممکن است سرما بخورید، آنفلوآنزا بگیرید، دچار سردرد شوید، پوست تان ملتهب شود یا افسرده بشوید. خب چه کار باید کرد؟ بعضی ها که جزء افراد پرکار جامعه هستند دقیقاً به همین خاطر ترجیح می دهند دوره استراحت خود را کوتاه کنند. آنها ترجیح می دهند به جای تحمل اثرlet-down فشار کاری را تحمل کنند، اما به نظر خیلی ها این روش خوبی نیست چرا که بدن انسان نباید تحت استرس و فشار همیشگی باشد. چاره این کار خیلی ساده است. شما می توانید نوعی دیگر از استرس را جانشین استرس کار و تحصیل کنید. یکی از بهترین استرس های بدنی مفید، ورزش است. شما اصلاً لازم نیست یک ساعت ورزش دشوار را برای دیدن اثرات این روش امتحان کنید. کافی است در تعطیلات هر روز ۱۰ دقیقه ورزش کنید، مثلاً پیاده روی ساده انجام دهید یا شنا بروید. ایول اینو خوب اومدی:shad: پیاده روی رو می تونیم بیشترش کنیم بریم پارک یا بازار یا هرجا استخر رفتن هم ورزش جسم و روحه 3
Neutron 60966 ارسال شده در 16 آذر، 2011 یادمه یکی از دوستای ارزشی ام میگفت میدونی چرا عصر جمعه ها دلمون میگیره؟ چون امام زمان میشینه کارنامه اعمالمون رو میخونه و به حالمون گریه می کنه . 5
.FatiMa 36559 ارسال شده در 16 آذر، 2011 سلااااااااااام روزهای جمعه که میشه دلم میگیره، کلا ً یه حال دیگه میشم، از خیلی ها پرسیدم دیدم اونا هم همینجوری هستن. شما هم اینجوری هستید؟ فکر میکنید دلیلش چی باشه ؟ اهوم جمعه ست منم دلم گرفته 1
aseman70 790 ارسال شده در 16 آذر، 2011 یه راه حل:میتونید برید قبرستون... میگن وقتی خیلی خوشحالی یا خیلی ناراحتی برو قبرستون..من خودم اینکارو میکنم (شاید دو تا خرمای نظری بهت بدن دلت وا شه.......:biggrin:) 2
sweetest 4756 ارسال شده در 16 آذر، 2011 پس این حسو همه دارن و اکثرا تجربه کردن منم غروب جمعه دلم میگیره ولی علتشو نمیدونم چرا 1
ارسال های توصیه شده