هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ الان خیلی وقته که دیگه روزای هفته همش مثل هم شدن نه عصر جمعه فرقی داره و نه صب شنبه ...ولی هنوز روزای پنچ شنبه زنگ اخر وقتی که ثانیه شماری میکردم کلاس تعطیل شه بریم خونه یادم هست ..چقد تکرار نشدنیه اون شور ور شوقی که داشتیم برای رفتن 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ پایانی که همراه با خوشی باشه چطور؟ یه وقتی یک خوشی ای هست و تموم میشه که مسلمه همراه با دلگیریه ولی موقی یه شرایط سختی رو پشت سرمیذاری و از تموم شدنش شاد میشی، دیگه دلگیری ای وجود نداره ... نه دیگه فرق جمعه و مثلا اخرین امتحان همینه بعد از اخرین امتحان میدونی یه تعطیلات بی استرس درس شروع میکنی پس خوشحالی و هیجان زده ولی روز جمعه میدونی استراحت اخر هفته ت تموم شده و مخصوصا اگه دچار روزمرگی هم باشی باز یه هفته مزخرف دیگه شروع میشه! 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ پس من چرا دلم نمیگیره اصلا؟ برا کسانی که دلشون میگیره پیشنهاد میکنم از وسیله ذیل استفاده کنن :دی 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ااااااااااااااااااااااااا اره خیلی دلگیره تازه از صبح که بیدار شی سرگیجه داری من که کل روز به زمین می چسبم حس هیچ کاری نیس بدم می یاد 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من از شنبه ها بدم نمی یاد کلی هم دوست دارم ولی از دوسنبه بدم می یاد از اولش استرس دارم فک کنم چون همیشه پر استرس ترین روزای هفته ام همین دوسنبه بوده سختترین درسام تو این روز بود 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خودت داری میگی پایان همراه با خوشی. خوب پایان همراه با خوشی،معلومه دلگیری نداره !!!!! :JC_thinking: خب پس همه پایان ها اینجوری نیستن 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من که کلا رروز جمعه رو بی حال و کسلم مخصوصا اگه خونه باشم ....ولی بعد از ظهرش دیگه افتضاح میشه ...بازم مخصوصا اگه خونه باشم .... حالا اگه فردای جمعه تعطیل باشه بازم فرقی نمیکنه اون موقع هم غروب جمعه دلم میگیره هم غروب شنبه 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اینو تو نت دیدم که بد نیس شما هم ببینید : چرا به قول ما ایرانی ها، غروب جمعه یا روزهای تعطیل دیگر غم انگیز است؟، دانشمندان دانشگاه UCLA این موضوع را بررسی و دلیلی برای آن ارائه کرده اند و اسمش را گذاشته اند اثر let-down. واقعیت این است که هنگام کارها و رخدادهای توام با استرس، مثلاً بعد از استرس کاری یا فشار امتحانات، هورمون های ویژه یی برای مقابله با استرس از بدن ترشح می شوند. این هورمون ها بر مقاومت عمومی بدن می افزایند و مثلاً بدن را در برابر بیماری ها تا حدی مقاوم می کنند. اما به محض اینکه نفسی به راحتی می کشید و پا به دوران آسودگی می گذارید، سطح این هورمون ها پایین می آیند و دردسرها شروع می شوند. شما ممکن است سرما بخورید، آنفلوآنزا بگیرید، دچار سردرد شوید، پوست تان ملتهب شود یا افسرده بشوید. خب چه کار باید کرد؟ بعضی ها که جزء افراد پرکار جامعه هستند دقیقاً به همین خاطر ترجیح می دهند دوره استراحت خود را کوتاه کنند. آنها ترجیح می دهند به جای تحمل اثرlet-down فشار کاری را تحمل کنند، اما به نظر خیلی ها این روش خوبی نیست چرا که بدن انسان نباید تحت استرس و فشار همیشگی باشد. چاره این کار خیلی ساده است. شما می توانید نوعی دیگر از استرس را جانشین استرس کار و تحصیل کنید. یکی از بهترین استرس های بدنی مفید، ورزش است. شما اصلاً لازم نیست یک ساعت ورزش دشوار را برای دیدن اثرات این روش امتحان کنید. کافی است در تعطیلات هر روز ۱۰ دقیقه ورزش کنید، مثلاً پیاده روی ساده انجام دهید یا شنا بروید. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من از شنبه ها بدم نمی یاد کلی هم دوست دارم ولی از دوسنبه بدم می یاد از اولش استرس دارمفک کنم چون همیشه پر استرس ترین روزای هفته ام همین دوسنبه بوده سختترین درسام تو این روز بود واسه همین نقطه ها شو نمیذاری؟!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اره جدا میگم حتی دانشگاه هم اومدم خوب دیگه مثل مدرسه فشار درس به اون شدت نبود دوشنبه ها درسم سنگین بود ولی هیچ کاری نداشتیم حتی استاد اهل امتحان گرفتن هم نبود ولی بدترین روز هفته ام همین دوسنبه اس 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ پس من چرا دلم نمیگیره اصلا؟برا کسانی که دلشون میگیره پیشنهاد میکنم از وسیله ذیل استفاده کنن :دی برا ی کسایی که دلتنگ میشن چی ؟ لابد روزی سه بار هر بار دو قاشق غذا خوری چنته بخورن !! 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من الان یه چیز خیلی جالب تو اینترنت در همین مورد خوندم نوشته بود که مسیحیان هم روز یکشنبه همین حالی که ما داریم رو دارن یه جا دیگه نوشته بود که خدا روز جمعه انسان رو روی کره خاکی قرار داد. پس این یک حس مشترک جهانیه که روزاش برای هر کشوری متفاوته پس دلیل دیگه ای داره؟ 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من دلم تنگ نمیشه دلم یه جوری میشه هوا انگار کدر میشه! رنگا کدر میشن تعطیلیهای نوروز هم همین جوری میشم اصلا حسه خوبی نیست درضمن اصلنم یاد ظهور کسی نمیوفتم:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ی روانشناسی میگفت اگه طول هفته ی غلط درست درمون کرده باشی جمعه ها حالت خوبه ولی اگه هفتتو فقط گذرونده باشی نا خود اگاه اخر هفته حالت گرفتست از فرصتی که داشتیو از دستش دادی 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اینو تو نت دیدم که بد نیس شما هم ببینید : چرا به قول ما ایرانی ها، غروب جمعه یا روزهای تعطیل دیگر غم انگیز است؟، دانشمندان دانشگاه UCLA این موضوع را بررسی و دلیلی برای آن ارائه کرده اند و اسمش را گذاشته اند اثر let-down. واقعیت این است که هنگام کارها و رخدادهای توام با استرس، مثلاً بعد از استرس کاری یا فشار امتحانات، هورمون های ویژه یی برای مقابله با استرس از بدن ترشح می شوند. این هورمون ها بر مقاومت عمومی بدن می افزایند و مثلاً بدن را در برابر بیماری ها تا حدی مقاوم می کنند. اما به محض اینکه نفسی به راحتی می کشید و پا به دوران آسودگی می گذارید، سطح این هورمون ها پایین می آیند و دردسرها شروع می شوند. شما ممکن است سرما بخورید، آنفلوآنزا بگیرید، دچار سردرد شوید، پوست تان ملتهب شود یا افسرده بشوید. خب چه کار باید کرد؟ بعضی ها که جزء افراد پرکار جامعه هستند دقیقاً به همین خاطر ترجیح می دهند دوره استراحت خود را کوتاه کنند. آنها ترجیح می دهند به جای تحمل اثرlet-down فشار کاری را تحمل کنند، اما به نظر خیلی ها این روش خوبی نیست چرا که بدن انسان نباید تحت استرس و فشار همیشگی باشد. چاره این کار خیلی ساده است. شما می توانید نوعی دیگر از استرس را جانشین استرس کار و تحصیل کنید. یکی از بهترین استرس های بدنی مفید، ورزش است. شما اصلاً لازم نیست یک ساعت ورزش دشوار را برای دیدن اثرات این روش امتحان کنید. کافی است در تعطیلات هر روز ۱۰ دقیقه ورزش کنید، مثلاً پیاده روی ساده انجام دهید یا شنا بروید. ایول اینو خوب اومدی:shad: پیاده روی رو می تونیم بیشترش کنیم بریم پارک یا بازار یا هرجا استخر رفتن هم ورزش جسم و روحه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ یادمه یکی از دوستای ارزشی ام میگفت میدونی چرا عصر جمعه ها دلمون میگیره؟ چون امام زمان میشینه کارنامه اعمالمون رو میخونه و به حالمون گریه می کنه . 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااااام روزهای جمعه که میشه دلم میگیره، کلا ً یه حال دیگه میشم، از خیلی ها پرسیدم دیدم اونا هم همینجوری هستن. شما هم اینجوری هستید؟ فکر میکنید دلیلش چی باشه ؟ اهوم جمعه ست منم دلم گرفته 1 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ یه راه حل:میتونید برید قبرستون... میگن وقتی خیلی خوشحالی یا خیلی ناراحتی برو قبرستون..من خودم اینکارو میکنم (شاید دو تا خرمای نظری بهت بدن دلت وا شه.......:biggrin:) 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ پس این حسو همه دارن و اکثرا تجربه کردن منم غروب جمعه دلم میگیره ولی علتشو نمیدونم چرا 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ گفتی جمعه و کردی کبابم! حتی گردش هم مزه نمیده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده