Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 26 آذر، 2011 من شنیدم مال اینه که گناهامون نوشته میشه چقدر به این چیزی که شنیدی ، اعتقاد داری ؟ 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 26 آذر، 2011 افسردگی از بیکاری روز تعطیل و غیرتعطیل نمیشناسه.البته چون کلا تعطیلیو دوست داریم و قرار تموم بشه دلمون میگیره.بخاطر همین من همیشه شنبه هارو کلاس نمیگیرم. 1
morta 3324 ارسال شده در 26 آذر، 2011 منم همين طورم ... ولي به نظر من دليل اصليش اين كه ميدوني فردا اول هفتست تا يه روز تعطيل 6 روز باقي مونده و فقط بدويي ... البته من خودم اين طوري ام كه اگه احساس كنم جمعه ام رو خوب استفاده كردم ، ميزان دپرسيم كمتر ميشه ... 1
Avenger 19334 ارسال شده در 27 آذر، 2011 روزهای جمعه خیلی دل گیره برام مخصوصا اگر خونه بمونم شاید چون اخر هفته حساب میشه و یه جور پایانه 1
El Roman 31720 ارسال شده در 27 آذر، 2011 آره خیلی دلگیره نمیدونم چرا ! شاید چون فرداش شروع دوباره روز کاری هست ؛ شاید چون پنجشنبه دیروز بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی عجیبه که جمعه ها اینجوریه ؛ اونایی که خارجین 1شنبه های شمام اینجوریه؟ 1
Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 27 آذر، 2011 آره خیلی دلگیره نمیدونم چرا ! شاید چون فرداش شروع دوباره روز کاری هست ؛ شاید چون پنجشنبه دیروز بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی عجیبه که جمعه ها اینجوریه ؛ اونایی که خارجین 1شنبه های شمام اینجوریه؟ آره واسه خارجیا هم همینجوریه، پستای قبلی رو بخونی دربارش بحث شده 1
Artaria 13629 سازنده ارسال شده در 14 دی، 2011 کاش آخر 5 شنبه ها یک دوراه وجود داشت، که یه راهش میرفت جمعه ،شنبه و .... و اون یکی راهش مستقیم میرفت شنبه، یکشنبه و ... 1
Cannibal 3349 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 من از جمعه ها اصلا خوشم نمیاد...نمیدونم چرا. دلیلش این نیست که غروبش دل مبگبره و ناراحتی و غم و این. شاید چون خانواده دور هنم(به جای اینکه فامیل دور هم و دور بزرگتر باشن) و شاید هم تنهایی!!! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری