رفتن به مطلب

صدور اولین حکم محرومیت از تحصیل برای 1دانشجوی سیگاری

ارسال های توصیه شده

به گزارش آخرین نیوز به نقل از مهر، چهارصد و نهمین جلسه شورای مرکزی انضباطی دانشجویان که در محل دفتر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت تشکیل شد و یک دانشجوی پزشکی سیگاری دو ترم از تحصیل محروم شد.

دکتر وحید صرامی - دبیر شورای مرکزی انضباطی با اعلام این خبر گفت: این جلسه با حضور دکتر فرحناز ترکستانی معاون دانشجویی، فرهنگی و رئیس شورای مرکزی انضباطی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، اعضا و کارشناسان شورای مرکزی تشکیل شد.

وی افزود: در این جلسه دبیر شورای انضباطی بدوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشجوی مرتبط با پرونده مطروحه نیز شرکت داشتند.

صرامیگفت: در این جلسه پرونده یکی از دانشجویان رشته پزشکی در شورا مطرح و با توجه به تعدد و تکرار تخلفات در استعمال دخانیات در خوابگاه به منع موقت ازتحصیل به مدت دو نیم سال محکوم شد.

وی افزود: بر اساس شیوه نامه اجرایی انضباطی دانشجویان علوم پزشکی که به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است، استعمال دخانیات در دانشگاه و اماکن مرتبط جزء بند رسیدگی به تخلفات اخلاقی قرار می‌گیرد. متخلف به یکی از تنبیهات بندهای 2 تا 5 محکوم می‌شود و در صورت تکرار تا بند 12 قابل تشدید است.

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در باب سیگار به نظرم باید قاطعیت به خرج بدن......

چون واقعا جو دانشگاه طوری شده که بچه احمق 19 ساله هم میاد سیگار میذاره گوشه لبش.

سیگار هم جز ضرر چیزی ندارد،پس نمیتوان به دلیل آزادی عرصه را باز گذاشت.

لینک به دیدگاه

من پریروز رفتم خیابون، شدید دلم سیگار میخواست و تصمیم داشتم یه نخ بخرم و بیام تو خوابگاه بکشم. خوب که روم نشد بخرم. :texc5lhcbtrocnmvtp8

لینک به دیدگاه
من پریروز رفتم خیابون، شدید دلم سیگار میخواست و تصمیم داشتم یه نخ بخرم و بیام تو خوابگاه بکشم. خوب که روم نشد بخرم. :texc5lhcbtrocnmvtp8

:w58:

لینک به دیدگاه

مشکوک میزنیا..........:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

چون واقعا جو دانشگاه طوری شده که بچه احمق 19 ساله هم میاد سیگار میذاره گوشه لبش.

چیه؟

چی شده؟! :smiley (18):

لینک به دیدگاه

به نظرم كارشون جاي تقدير داره..

دانشجوي علوم پزشكي و "سيگار"؟

بايد دانشجويي كه ميخواد علوم پزشكي رو بخونه به اين چيزا آلوده نباشه..طرف آينده با سلامتي مردم سروكار داره در حالي كه خودش سالم نيست...

لینک به دیدگاه

بايد دانشجويي كه ميخواد علوم پزشكي رو بخونه به اين چيزا آلوده نباشه..طرف آينده با سلامتي مردم سروكار داره در حالي كه خودش سالم نيست...

گمون کنم درصد اعتیاد بین دانشجوهای علوم پزشکی و به خصوص پزشکیا از همه رشته ها بالاتر باشه. پسر و دختر هم فرقی نداره. البته براساس دیده ها و شنیده هاست.

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
گمون کنم درصد اعتیاد بین دانشجوهای علوم پزشکی و به خصوص پزشکیا از همه رشته ها بالاتر باشه. پسر و دختر هم فرقی نداره. البته براساس دیده ها و شنیده هاست.

پس یه سری هم به عمران و برقو مکانیک بزن....حساب کار دستت میاد! :ws28:

لینک به دیدگاه
به گزارش آخرین نیوز به نقل از مهر، چهارصد و نهمین جلسه شورای مرکزی انضباطی دانشجویان که در محل دفتر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت تشکیل شد و یک دانشجوی پزشکی سیگاری دو ترم از تحصیل محروم شد.

دکتر وحید صرامی - دبیر شورای مرکزی انضباطی با اعلام این خبر گفت: این جلسه با حضور دکتر فرحناز ترکستانی معاون دانشجویی، فرهنگی و رئیس شورای مرکزی انضباطی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، اعضا و کارشناسان شورای مرکزی تشکیل شد.

وی افزود: در این جلسه دبیر شورای انضباطی بدوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشجوی مرتبط با پرونده مطروحه نیز شرکت داشتند.

صرامیگفت: در این جلسه پرونده یکی از دانشجویان رشته پزشکی در شورا مطرح و با توجه به تعدد و تکرار تخلفات در استعمال دخانیات در خوابگاه به منع موقت ازتحصیل به مدت دو نیم سال محکوم شد.

وی افزود: بر اساس شیوه نامه اجرایی انضباطی دانشجویان علوم پزشکی که به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است، استعمال دخانیات در دانشگاه و اماکن مرتبط جزء بند رسیدگی به تخلفات اخلاقی قرار می‌گیرد. متخلف به یکی از تنبیهات بندهای 2 تا 5 محکوم می‌شود و در صورت تکرار تا بند 12 قابل تشدید است.

عجب کار بیخودی

من پزشک سیگاری هم زیاد دیدم خوش تیپ خوش پوش قدرت تشخیص بالا ...

لینک به دیدگاه

ای خدا.بابا به زندگی مردم چیکار دارید آخه؟ :jawdrop:

خوب نیست آدم به زندگی شخصی ادما اینقدر کار داشته باشه

سیگاری بودن هر کسی به خودش ربط داره.شما اگه دوس نداری خوب باش و نکش

باورم نمیشه :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

احسنت:ws37:

لینک به دیدگاه

زندگی خصوصی مردم تو مکان خصوصی.

ایشون میتونه تو خونه خودش تریاک هم بکشه، به من یا کس دیگری هم ربطی نداره.

اما همه جای دنیا،در مکان های عمومی،اداری و علمی، اساس بر سلامت سایرین و هوای پاک است. :a030:

لینک به دیدگاه

اما همه جای دنیا،در مکان های عمومی،اداری و علمی، اساس بر سلامت سایرین و هوای پاک است. :a030:

بله دقیقا

منتها این قضیه هم راه حل داره

ممنوعیت کشیدن سیگار در محیط دانشگاه مثلا

حالا گفتن ورودی دانشگاه شده هلو ولی خروجی هم هلو

لینک به دیدگاه

احسنت!:a030:

سيگار كشيدن واسه پزشكها و ...ممنوع..:girl_yes2:

من نظرم اينه..

به نظرم فرد سيگاري،سلامتي خودش رو به خطر ميندازه كسي هم كه سلامتي خودش واسش مهم نيس انتظاري ازش كه سلامتي ديگران واسش مهم باشه نيست...

به نظرم مثل افرادي ميمونه كه خودشون خلاف ميكنن بعد ميخوان پليس هم بشن..

يا اينكي يا اون يكي..

چه خشنيم ما...(حال ميكني اسي!):ws43:

لینک به دیدگاه

محرومیت از تحصیل نباید باشه

ولی از انجا که دانشجوی پزشکی و سیگاری بوده باید یه کاریش میکردند ولی نه محروم

احتمالا چون خیلی هم پر رو بوده خیلی با اسلحه ی دود به هم اطاقیاش اسیب زده

لینک به دیدگاه
محرومیت از تحصیل نباید باشه

ولی از انجا که دانشجوی پزشکی و سیگاری بوده باید یه کاریش میکردند ولی نه محروم

احتمالا چون خیلی هم پر رو بوده خیلی با اسلحه ی دود به هم اطاقیاش اسیب زده

بله دقیقا

منتها این قضیه هم راه حل داره

ممنوعیت کشیدن سیگار در محیط دانشگاه مثلا

حالا گفتن ورودی دانشگاه شده هلو ولی خروجی هم هلو

ممنوعیت سیگار در دانشگاه ها زده شده.....

جلوی سر در دانشکده پر از ته مانده سیگاره که توی هر قهوه خونه ای هم بری این صحنه را نمیبینی.

وقتی چندین بار تذکر میدن که نکشید و تابلو هم میزنن و کسی گوش نمیده،باید یکی را ادب کرد.

البته محرومیتش سنگینه ولی مجازاتی بهتر میشد در نظر گرفت.

مثلا در آمریکا مجبور میکنن طرف توالت عمومی ها را نظافت کنه و این خوب بود براش.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...