رفتن به مطلب

مسابقه عکس شهرسازی با موضوع شهر در شب

به نظر شما کدوم عکس بهترینه؟  

79 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما کدوم عکس بهترینه؟

• 37
    • 17
    • 5
    • 20

ارسال های توصیه شده

درود بر همه ی دوستان عزیز :flowerysmile:

اول از همه کسانی که بهم رای دادن تشکر می کنم! :a030:

بعد هم از حمید شهرساز و نوترون و شیخ که از هر 4 عکس حمایت کردن تشکر می کنم! :w16:

درود سارا جان :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

تبریک میگم :hapydancsmil:

بسیار توضیحات کامل و پسندیده ای بود. :love070:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 70
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درود بر همه ی دوستان عزیز :flowerysmile:

اول از همه کسانی که بهم رای دادن تشکر می کنم! :a030:

بعد هم از حمید شهرساز و نوترون و شیخ که از هر 4 عکس حمایت کردن تشکر می کنم! :w16:

حالا بریم سریم دفاعیه:

راستش از بس زدین تو سر عکس مظلوم میترسم دفاعیه بدم :icon_pf (34):

این عکس مربوط میشه به یکی از شهرهای لارستان فارس! :w16:

اواخر مرداد هم این عکس رو گرفته بودم!

یکی از بچه ها گفت شاید بخاطر کمی عکس ها عکس من قبول شده! خب راستش تا جایی که من یادمه در اولین ساعت استارت تاپیک عکس رو فرستادم چون آماده داشتم :hanghead:

اگر هم بهم می گفتن عکست درست نیست یکی دیگه میاوردم جاش! :w16:

بچه ها گفتن عکس بیشتر آسمونه! قبول دارم ولی باید این رو بدونید که مهمترین قسمت این شهر همون کوه رنگیه که تو عکس نشون دادم.هر شهر مسلما نمادی داره که اینجا هم ایجوری شناخته میشه.

این عکس از رو پشت بوم خونه ی یکی از دوستانم گرفته شده!

اینم نمای روز از این محل!

حالا اگه باز هم اعتراضی هست بگین تا جایی که میتونم پاسخ گو خواهم بود! :w16:

در نهایت این رو هم میگم اگه واقعا فکر می کنید عکسم معیارهای درست رو نداشت من با کمال میل حاضرم مدال و امتیازم رو بدم به عکس چهارم! :a030:

مرسی از توضیحاتت :a030:

بابا عکس شبش واضح نبود اصلاً. توضیح لازم داشت واقعاً. :icon_pf (34):

33 پل هم یه نماد شهری بود و مشخص بود چیه. اگه عکس روز اون قبلاً دیده شده بود، بهتر مشخص میشد که چیه.

همون کوه رو من آخرشم نفهمیدم چیه تا وقتی عکس روزش رو دیدم :ws3: این میتونست تو یه جاده بیرون شهرم باشه (با توجه به عکس شبش فقط) :ws52:

در کل تبریک میگم :w16:

مدالم نداریم :w02: چون فردا مدالا میپرن همشون :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
واسه همين ميگم هركي كه عكس ميزاره يه توضيح اجمالي در مورد عكسش بده تا بشه بهتر تصميم گرفت

خب امیدوارم از مسابقات بعدی این کار رو انجام بدن. :flowerysmile:

درود سارا جان :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

تبریک میگم :hapydancsmil:

بسیار توضیحات کامل و پسندیده ای بود. :love070:

سپاسگزارم شیخ عزیز. :flowerysmile:

مرسی از توضیحاتت :a030:

بابا عکس شبش واضح نبود اصلاً. توضیح لازم داشت واقعاً. :icon_pf (34):

33 پل هم یه نماد شهری بود و مشخص بود چیه. اگه عکس روز اون قبلاً دیده شده بود، بهتر مشخص میشد که چیه.

همون کوه رو من آخرشم نفهمیدم چیه تا وقتی عکس روزش رو دیدم :ws3: این میتونست تو یه جاده بیرون شهرم باشه (با توجه به عکس شبش فقط) :ws52:

در کل تبریک میگم :w16:

مدالم نداریم :w02: چون فردا مدالا میپرن همشون :icon_pf (34):

آره میدونم چون این شهر من رو کمتر دیدن اینجوری برخورد شد! :w16:

واسه همین هم من به حمید گفتم بعدا میام دفاع می کنم. :icon_pf (34):

ممنون بابت تبریک ادمینی :flowerysmile:

بیا اینم از شانس من :icon_pf (34):

مدال نداریم! :icon_pf (34)::w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من تاهمين امروز فقط عكس سه و چهار رو مرتبط مي دونستم

عكس سه كه مشخصا شهريه كه بازار رو توي شب نشون ميده كه يكي از اركان شهرو نشان دهنده اقتصاد شهريه و اون شلوغي و ازدحام هم نشون دهنده پويايي اقتصاد شهره

عكس شماره چهار هم كه معروفه ميدان نقش جهان كه توي اين نما تلفيق سه ركن اساسي شهر رو در يك نما نشون ميده كه عبارتند از : رو برو سردر بازار قيصريه (نماد اقتصاد) ، سمت راست مسجد شيخ لطف الله (نماد مذهب) ، و سمت چپ عالي قاپو ( نماد حكومت و دستگاه حاكم) يك كم وضوح در عكس چهار كمه وگر نه خيلي خوب بود

با اين توضيح عكس شماره يك هم يك عكس كاملا شهريه كه اگر توي يك گوشه عكس عكس روزش رو قرار ميداد خيلي بهتر بود به نظرم يكي از برجسته ترين عكس هاييكه نمود نماد در يك شهر رو نشون ميده

عكس شماره دو رو هنوز يك عكس شهري نمي دونم درسته كه سي سه پل يك نماد توي شهر محسوب ميشه ولي بايد ارتباط ، نحوه قرار گرفتن و نمودش رو توي شهر توي عكس نشون داده بشه اگر صاحب عكس دو نظر ديگه اي داره خوشحال ميشم بشنوم شايد دليلي داشته باشه كه بهش توجه نشده باشه به نظر من اگه يك كم زاويه ديد دوربين رو تغيير بديم خيلي زيبا تر و كاملا مرتبط ميشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

با مدایران صحبت کنم اگه قبول کردن حتما از دفعه بعد عکسایی که نیاز به توضیح دارن رو از فرستنده میپرسم و در پست اول قرار میدم که سر در گمی پیش نیاد

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب من هم عکس از شب زییاد ندارم...اینو 4 سال پیش گرفتم

فکر کردم مرتبطه چون هم یه نشانه شهری معروفه،هم فعالیتای تفریحی و گذران فراغت لبه آب رو پای پل داره به عنوان فعالیت های دیرپا نشون میده....

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب من هم عکس از شب زییاد ندارم...اینو 4 سال پیش گرفتم

فکر کردم مرتبطه چون هم یه نشانه شهری معروفه،هم فعالیتای تفریحی و گذران فراغت لبه آب رو پای پل داره به عنوان فعالیت های دیرپا نشون میده....

درسته كمي ارتباط داره ولي همون طوري كه گفتم شايد اگه يه خورده زاويه دوربين عوض ميشد بهتر بود چون 4 سال پيش گرفته شده فكر كنم چاره اي نبود

حس اين مسابقه ها اينه كه عزيزان از اين به بعد وقتي مي خوان عكس بگيرن سعي ميكنن بيشترين ارتباط رو با رشته شون داشته باشه

فكر كنم الان بخواي دوباره برگردي عكس بگيري يكي از بهترين عكس ها ميشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

درسته كمي ارتباط داره ولي همون طوري كه گفتم شايد اگه يه خورده زاويه دوربين عوض ميشد بهتر بود چون 4 سال پيش گرفته شده فكر كنم چاره اي نبود

حس اين مسابقه ها اينه كه عزيزان از اين به بعد وقتي مي خوان عكس بگيرن سعي ميكنن بيشترين ارتباط رو با رشته شون داشته باشه

فكر كنم الان بخواي دوباره برگردي عكس بگيري يكي از بهترين عكس ها ميشه

بله..نسبت به اون وقت حالا خیلی بهتر از کادر بندی سر در میارم...از عکسای معماری و شهری هم یه چیزایی فهمیدم...کاش فرصت تکرارش دست بده:girl_in_dreams:

مرسی از لطفت:love070:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ممنون از کسایی که بهم رای دادن و دفاع کردن!همین پنج تا رای خیلی واسم با ارزشن.:rose:

عکس بهتر از شب داشتم اما متناسب با موضوع شهر در شب همین عکسم بود.عکس فضای شهری داشتم اما تمام سعیمو کردم متناسب بفرستم .این عکس هم مال 5 سال پیش بود.:texc5lhcbtrocnmvtp8

بازم ممنون

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...