Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام خدمت شما دوستان گل نواندیش و همراهان همیشگی تالار خانواده شاید از خودتون بپرسید که چرامن این تاپیک رو اینجا زدم ! امروز نشستم به بررسی پل های صراط در چند ماه گذشته پرداختم ! سوال ها متفاوت و طبیعتا جوابها هم متفاوت اما یه سوال نظرم رو به خودش جلب کرد که تقریبا در همه ی پلهای صراط جواب یکسانی داشت ! بزرگترین اشتباهی که اگر همسرت مرتکب بشه نمیتونی ببخشیش ! خب جوابش معلومه ! خیانت این جوابی بود که تقریبا میشه گفت همه ی کاربرا دادن ! حالا سوال من به نظر شما چه چیزی باعث خیانت در زندگی زناشویی میشه ؟! چرا خیانت در زندگی مشترک یک اشتباه غیر قابل جبرانه ؟! 18 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ والا خیانت همیشه دلیل خاص و ثابتی نداره اکثر اوقات شاید جنبه روانی داشته باشه من خودم یه دوس دارم که از لحاظ مالی مشکلی نداره ولی به همسرش خیانت می کنه هیچ دلیلی هم نداره جز تکاندن طرف و بالا کشیدن پول هایش به نظر من این نوع خیانت بیشتر جنبه روانی داره که باعث می شه مسئولیت وفادار بودن به همسر کم رنگ بشه یک جور انتقام شکست بزرگ در زندگی عقده های زیاد در زندگی شخصیت تحقیر شده یا هر چیز دیگه...... 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من چنین جوابی ندادم! بنظرم درست نیست که انقدر به این مسئله (خیانت ) فکر بکنیم چون نتیجتا باعث نوعی بدبینی میشه که گاهی خلاصی از اون سخته. در مورد سوالت هر چیزی ممکنه باشه بیشتر مسائل فرهنگی و سطح خانواده رو دخیل میبینم تو این موضوع موارد دیگه ای هم هست که دیگه نمیشه گفت. 9 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خیانت یعنی شکستن تعهد تعهدی هم که بشکنه از نو ساختنش غیر ممکنه شاید خیلی سخت 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خیانت فقط اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست که همسر با یه فرد دیگه رابطه حسی و جنسی داشته باشه... این مسئله گاهی خیلی پیچیده میشه...یعنی مثلا اگز در طی زندگی مشترک یا رابطه ای که با یه ادم داری فکرت به سمت دیگه ای بره یا خاطرات گذشته تو به یادت بیاره هم نوعی خیانته... نمی دونم شاید با این تعاریفی که الان گفتم کمتر رابطه ای باشه که دستخوش این آسیب ها نباشه... ریشه یابیش هم لااقل تو جامعه ای که ما زندگی میکنیم نباید کار چندان سختی باشه... 8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ این بحث برمیگرده به طرز فکر ادما مثلا از نظر یکی این که همسرش یه روز با همکارش بخواد غذا بخوره یا بره بیرون یعنی خیانت اما خیلیا هم هستن که از نظرشون ایرادی نداره اول باید دید هر کسی از خیانت چه برداشتی میکنه به نظر من وقتی دو نفر نسبت به هم سرد بشن و دیگه علاقه ای نسبت به هم نداشته باشن باعث میشه به هم خیانت کنن چون دیگه چیزی بینشون نیس که بخواد اونارو علاقمند به زندگی باهم کنه پس خیانت خواه ناخواه صورت میگیره وقتیم که علاقه ای بینشون نباشه فک نمیکنم خیانت اشتباه باشه بلکه کنار هم زندگی کردنشون اشتباه:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی خاصه سوالش ولی فک میکنم اولین چیزی که میتونه جرقه های خیانت و بزنه اینه که زن و شوهر علاقه ای به هم نداشته باشن! واسه هم تکراری بشن.. 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی ها هم کلا تو وجودشونه هرچقدر تلاش کنن (البته بیشتر به ظاهر) که مثلا عوض شن نمیتونن نمیتونن فقط با یه نفر باشن باید دورو برشون شلوغ باشه دیدم که میگمااا خدا ششششاهده 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی ها هم کلا تو وجودشونههرچقدر تلاش کنن (البته بیشتر به ظاهر) که مثلا عوض شن نمیتونن نمیتونن فقط با یه نفر باشن باید دورو برشون شلوغ باشه دیدم که میگمااا خدا ششششاهده دوس جون این آدما بیمارن.. وگرنه آدم سالم خوب میتونه به عهد و پیمانش پایبند باشه.. 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دوس جون این آدما بیمارن..وگرنه آدم سالم خوب میتونه به عهد و پیمانش پایبند باشه.. پس خیلیا بیمارن من زیاد دیدم متاسفم براشون نمیدونم چی بگم... 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ پس خیلیا بیمارنمن زیاد دیدم متاسفم براشون نمیدونم چی بگم... تو جامعه ای که ما توش زندگی میکنیم پر شده از این بیمارا 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خیانت فقط اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست که همسر با یه فرد دیگه رابطه حسی و جنسی داشته باشه...این مسئله گاهی خیلی پیچیده میشه...یعنی مثلا اگز در طی زندگی مشترک یا رابطه ای که با یه ادم داری فکرت به سمت دیگه ای بره یا خاطرات گذشته تو به یادت بیاره هم نوعی خیانته... نمی دونم شاید با این تعاریفی که الان گفتم کمتر رابطه ای باشه که دستخوش این آسیب ها نباشه... ریشه یابیش هم لااقل تو جامعه ای که ما زندگی میکنیم نباید کار چندان سختی باشه... درسته:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بعضی ها هم کلا تو وجودشونههرچقدر تلاش کنن (البته بیشتر به ظاهر) که مثلا عوض شن نمیتونن نمیتونن فقط با یه نفر باشن باید دورو برشون شلوغ باشه دیدم که میگمااا خدا ششششاهده شما از اون بعضیا فاکتور بگیر ! چرا دو نفر که زندگی عاشقانه رو شروع کردن بعد از چند سال به فکر خیانت می افتن ؟! خیلی خاصه سوالش ولی فک میکنم اولین چیزی که میتونه جرقه های خیانت و بزنه اینه که زن و شوهر علاقه ای به هم نداشته باشن! واسه هم تکراری بشن.. به نظرت چی میشه که واسه هم تکراری میشن ؟!؟! 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خیانت فقط اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست که همسر با یه فرد دیگه رابطه حسی و جنسی داشته باشه...این مسئله گاهی خیلی پیچیده میشه...یعنی مثلا اگز در طی زندگی مشترک یا رابطه ای که با یه ادم داری فکرت به سمت دیگه ای بره یا خاطرات گذشته تو به یادت بیاره هم نوعی خیانته... نمی دونم شاید با این تعاریفی که الان گفتم کمتر رابطه ای باشه که دستخوش این آسیب ها نباشه... ریشه یابیش هم لااقل تو جامعه ای که ما زندگی میکنیم نباید کار چندان سختی باشه... خب چی باعث میشه که مرد یا زن فکرش به سمت روابط گذشتش معطوف بشه ؟!؟!؟! 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ شما از اون بعضیا فاکتور بگیر !چرا دو نفر که زندگی عاشقانه رو شروع کردن بعد از چند سال به فکر خیانت می افتن ؟! بعضیا زیادناااا نادیده نگیرین...همینام اتفاقا با عشق و حرارت شروع میکنن اما سیر نمیشن خب حالا فاکتور و بقیه یه دلیل میاد تو ذهنم اونم اینه: یکی از دوستان اینو بهم گفته و خب درسته...بعضیا شروع زندگیشون خیلی پرحرارته...نمیدونم انقد همون اول انرژی میذارن که یهو واسه هم تموم میشن انگار دیگه هیچی ندارن واسه همدیگه از هر لحاظااا چه عاطفی...که اوایلش کلی عشقولانن(نمیگم نباشن...به اندازه...افراط و تفریط نه) چه جنسی 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خب چی باعث میشه که مرد یا زن فکرش به سمت روابط گذشتش معطوف بشه ؟!؟!؟! فکر کنم دلایلش تو آدمای مختلف متفاوت باشه... اما دلایل عمده اش می تونه نارضایتی از روابط فعلی...عشقی که دیگه تکرار نشده...یا حتی احساسات سطحی که ازدواج رو منجر شدن باشه.... 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ میخواستم یه تاپیک واسه دلایل خیانت بزنم که دیدم این تاپیک موجوده داشتم میخوندممطالب دوستان رو علتهایی که واسه خیانت عنوان شد تقریبا اینا بود: دلیل خاص و ثابتی نداره اکثر اوقات شاید جنبه روانی داشته باشه بیشتر مسائل فرهنگی و سطح خانواده رو دخیل میبینم تو این موضوع وقتی دو نفر نسبت به هم سرد بشن و دیگه علاقه ای نسبت به هم نداشته باشن باعث میشه به هم خیانت کنن چون دیگه چیزی بینشون نیس که بخواد اونارو علاقمند به زندگی باهم کنه پس خیانت خواه ناخواه صورت میگیره زن و شوهر علاقه ای به هم نداشته باشن! واسه هم تکراری بشن.. دلایل عمده اش می تونه نارضایتی از روابط فعلی...عشقی که دیگه تکرار نشده...یا حتی احساسات سطحی که ازدواج رو منجر شدن باشه.... اما کسی به طرز رفتار خودما در به وجود آمدن خیانت اشاره ای نکرده ببینید ما طی یه پروسه نسبتا طولانی به مرحله ازدواج ومسائل زناشویی میرسیم ........مدت زمانی طول میکشه تا با طرف آشنا بشیم ،ازش خوشمون بیاد باخانده ها وخودشخص مطرح کنیم،کار به مرحله خواستگاری برسه بعداز چندین مرحله خواستگاری وبرووبیا وصحبت کردن با طرف وآشنایی که خودون با طرف پیدا میکنیم یه مدتی رو معمولا میذارن واسه آشنایی بیشتر به نام نامزدی........... دوران نامزدی حداقل سه یاچهارماهی طول میکشه بعدش دوران عقد هست ودر نهایت ازدواج............. به نظر من خیانت (غیرازمواردی که شخص مشکل روانی داره)کاملا اکتسابیه یعنی شخص نه زمینه و داره نه علاقه ای داره به اینکار.......... اما این طرز رفتار ماست که طرف رو مجبور به خیانت میکنه.....وگرنه اگرشخص اهل خیانت باشه یعنی کسی تو این مدت طولانی که گفتم نمیتونه متوجه رفتار مشکوک شخص بشه؟ دوحالت وجود داره شخص ازقبل خائن بوده وخیانت رو دوست داشته که غیرممکنه ظرف مدت حدود یکسال اول زندگی این قضیه رو بتونه مخفی کنه حداقلش نشانه هایی روبروز میده که میشه با توجه به شواهدوقرائن به خائن بودتنش پی برد شخص خائن نبوده وبعداز شروع زندگی مشترک باما به خیانت رو آورده میبینید درهردوحالت نوک پیکان تقصیر به سمت خودماست درمورد اول این اشتباه ما در شناخت بوده که همسرمون رو نتونستیم بشناسیم واصلاانتخاب ما از ابتدا اشتباه بوده وکس دیگه ای رو نمیتونیم در اشتباه خودمون مقصربدونیم درمورد دوم هم مقصر کوتاهی ما بوده که نتونستیم نیازها وخواسته های شخص رو به نحوی که بتونه اونو نسبت به ما وفادارنگهداره برآورده کنیم واون بناچار رو به خیانت آورده تا بتونه نیازهاشو برآورده کنه به نظر من نیازهای انسان مثل انرژی میمونه ازبین نمیره بلکه شکلش عوض میشه یا به عبارت بهتر اگه هر نیاز انسان رو به رودی تشبیه کنیم اگه ما جلوی این رود رو ببندیم تنها باعث شده ایم مسیر رود از مسیر اصلی خودش خارج بشه...........وبه سمت آبراهه های دیگربره واسه ادامه جریانش......................... پس بهتره قبل از اینکه همسرمون رو درمورد خیانتش سرزنش کنیم خودمون رو ملامت کنیم ودنبال علت خیانت همسرمون در خودمون باشیم نه اشتباه اون 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ جز در مواردی که فرد گرایش به فساد اخلاقی و بیماری های روحی و روانی داره از نظر من تنها عامل مربوط به همسر فرد خیانت کننده است که حالا ابعاد زیادی داره. خشونت، اعتیاد، ناتوانی جنسی، ناتوانی مالی و عدم توانایی در تامین مایحتاج زندگی، بیماری های روانی، خیانت، عدم آگاهی های جنسی و ... 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ تنها عامل مربوط به همسر فرد خیانت کننده است که حالا ابعاد زیادی داره.میشه بیشترتوضیح دهید؟یعنی چیبه همسرفردخیانت کننده است؟خشونت، اعتیاد، ناتوانی جنسی، ناتوانی مالی و عدم توانایی در تامین مایحتاج زندگی، بیماری های روانی، خیانت، عدم آگاهی های جنسی و ...اینایی که گفتی دلایل بروزخیانت بود؟ 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ میشه بیشترتوضیح دهید؟یعنی چیبه همسرفردخیانت کننده است؟اینایی که گفتی دلایل بروزخیانت بود؟ منظورم این بود که اگه فردی در حق همسرش خشونت نشون بده یا هر کدوم از اون کارایی که گفتم انجام بده میتونه یک عامل برای خیانت همسرش باشه. البته خیانت از نظر من در هیچ صورتی توجیه پذیر نیست. ولی عاملش میتونه اینا باشه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده