titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ دوست عزیز....هر طرحی مطالعات خاص خودش رو میطلبه که اگه از مرحله طراحی سخت تر نباشه راحتتر نیست! مثالی که برای زندان زنان اوردید خیلی جالبه اما ایا شرایش رو دارید از یک زندان بازدید کنید؟!! یا یه طرحی که اصلا نمونه ش نیست چجوری میخواهید شروعش کنید؟؟ من پیشنهاد میکنم یکم موضوع رو ساده تر بگیرید در عوض روی طرح خوب کار کنید من پیشنهاد میکنم مجتمع چند منظوره با رویکردی که مورد علاقه خودتون هست انتخاب کنید مثلا یه مجتمع فرهنگی با رویکرد موسیقی یا یه خانه شعر نو با فضاهای جز دیگه مثل کتابخونه کلاس های تئاتر و ..... ممنون از راهنماییت بله درسته مشکل اصلی که زندانو انتخاب نکردم همین بود که شرایطش جور نیس... مجتمع فرهنگی با رویکرد موسیقی و هستم میسی 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ تا اونجا که خوندم با نظرات دوستان موافقم.....ولی انتخاب کننده خودش باید تصمیم بگیره.....کسی که می خواد کار خاص انجام بده....باید همهی دردسر ها رو به جون بخره.....من خودم موقع انتخاب به خیلی چیزا فک کردم...دنبال کار خاص بودم....تو دانشگاه ما کم کار کرده بودن رو موضوع سفارت خانه......دنبال این موضوع بودم....ولی با مخالفت استاد...به سمت سازمان آتشنشانی رفتم......ایستگاه خیلی ها کار کرده بودند.....بنابراین من رفتم سراغ سازمان تا هم بعد موضوع بیشتر میشه...هم کسی کار نکرده....در واقع از یک موضوع تکراری یک موضوع خاص درآوردم...پس برای کار خاص همیشه موضوع خاص لازم نیست....میشه نوآوری هم کرد.....یکی از دوستان به این مورد اشاره کرد.......من خودم هنوز به سفارت خانه علاقه دارم......چون با وجود امان اقامتی برای کارمندان در سایت ما دو کاربری اداری و مسکونی رو با هم داریم....... سفارت خانه موضوع خوبیه ولی با روحیاتم فکر نکنم خیلی سازگار باشه احساس می کنم شاید کم بیارم وسطاش:icon_pf (34): پایان نامه یکی از بچه های ارشدمون همین بود و میگفت موضوع خشکی بوده باید علاقه مند بود تا تونست باهاش کنار اومد 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ من باشم...مسجد انتخاب ميكنم...اخه مساجد همش ي جور شده...جا براي تغيير فرم ها داره...ولي بايد معناگرايي قوي باشه...و بتوني جايگزين هاي خوبي به جاي عناصر قديمي داشته باش.. اخه مساجد همین طور که هست جا افتاده و من هر چقدر هم که بخوام تغییر بدم باز هم با دخل و تصرف اساتید محترم و متعصب بر میگرده به حالت اولش متاسفانه:icon_pf (34): بعد هم به نظرم جرات می خواد که ادم بتونه جایگزین خوب و مناسبی انتخاب کنه 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه مجتمع ورزشی اینم خوبه ممنون :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ اخه مساجد همین طور که هست جا افتاده و من هر چقدر هم که بخوام تغییر بدم باز هم با دخل و تصرف اساتید محترم و متعصب بر میگرده به حالت اولش متاسفانه:icon_pf (34): خوب همينه ديگه...بايد براي چيزاي كه ميخواي بجنگي... بيشتر معمارها زمان كه بر خلاف جريان و عرف عمل ميكنن ماندگار ميشن... . بعد هم به نظرم جرات می خواد که ادم بتونه جایگزین خوب و مناسبی انتخاب کنه جرات نمي خواد...علمشو مي خواد... . . . در كل هر طور صلاحته،همونو بردار... لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خوب [/url]همينه ديگه...بايد براي چيزاي كه ميخواي بجنگي... بيشتر معمارها زمان كه بر خلاف جريان و عرف عمل ميكنن ماندگار ميشن... درسته کاملا ولی من دیگه فکر نکنم در این حد بتونم عمل کنم شایدم دارم خودمو دست کم می گیرم نی دونم:girl_blush2: جرات نمي خواد...علمشو مي خواد... . . . در كل هر طور صلاحته،همونو بردار... بله شاید همین طور باشه :) ممنون میسی از راهنماییت و این که نظر دادی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آخر چی انتخاب کردی دخمری؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آخر چی انتخاب کردی دخمری؟:JC_thinking: مرکز موسیقی و رقص دادم پروپوزالمو... حالا ببینم قبول می کنن یا نه... 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ مرکز موسیقی و رقص دادم پروپوزالمو...حالا ببینم قبول می کنن یا نه... مرکز رقص تو ایران؟ مکانی که براش تعریف کردی کجاس؟ اگه تو ایران هست پی رقص اسلامی رو هم تعریف کن 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ مرکز رقص تو ایران؟ مکانی که براش تعریف کردی کجاس؟ اگه تو ایران هست پی رقص اسلامی رو هم تعریف کن بله تو ایران.همدان... 1 منطقه نسبتا تفریحی واسش در نظر گرفتم... رقص اسلامی؟؟؟ تود پروپوزالم توضیح دادم که رقص منظور چه نوع رقصاییه... 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ با شرایط ایران آیا جور در میاد؟ یه موضوع انتزاعی میتونه باشه تا یه موضوع واقعی. یه چیزی بذارید شاید بعداً تونستید بفروشید طرحتون رو:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ میخوام یه موضوع توووپ باشهخیلی تکراری نباشه تازگی داشته باشه جذاب باشه جای کار زیاد داشته باشه در مورد من تحقیق کن!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ یه موضوع جالب که هیچ کس طرفش نرفته... آسایشگاه روانی( تیمارستان) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده